70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Kızlar selam
Bugün gayet iyi gecti diyetim şimdilik yazayım yogunun unutmayayım.
Kahvaltı
1parmak börek(sigara böreği eski adı)
Salatalık

Ara
6 kavrulmamış badem

Öğlen
Yarım kase kremalı çorba
Salata 3 kaşık kısır

Ara
Yarım fincan az şekeri nescafe

Akşam
Yarım Çavdar ekmeği
Acı biber salçası
1kase light yoğurt
Salata
3köfte kadar haşlanmış et

Ara
1meyve
Light süt

Spor
Leslie 1 mil
Su 2 lt

Ellerine saglik canim birinci ve butun kilo verenleri arkadaslari tebrik ediorum
Ben 73 kg la katılmak istiyorum

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Hosgeldin canim

Offffffffff kizlar ya ben ne spor yapmak istiom ne diyet sikildim artik napim sizce nasil motive olurum tekrar

Güzel canım. Böreğin sabah olması iyi olmuş

Benim menüm

Soğan suyu

Sabah
Peynir
Zeytin
Portakal suyu
Yarım dilim kızarmış peynirli ekmek

Ara
Hayıt tohumu çayı şekersiz

Öğle
Yoğurtlu karışımım

Ara yok

Akşam
Bir kase tarhana çorbası
2-3 kaşık ıspanak yemeği
Domates

Spor yapmadım ama koltuk halı sildim ütü yaptım ve kardiyo olarak çocuklarla uğraştım

Offffffffff kizlar ya ben ne spor yapmak istiom ne diyet sikildim artik napim sizce nasil motive olurum tekrar

Diyet başarı öykülerini okumayı denedin mi canım ben ne zaman sıkıldığımı hissetsem okuyorum bu beni motive ediyor özellikle 20-30 kilo vermiş olanların öykülerini okuyunca hırslayorum onların azmine hayran oluyorum onlar onca kiloyu vermiş ben beş on kiloyu mu veremiyecem diye düşünüyorum sen de öyle düşün canım unutma bu bir süreç hayatın boyu diyet yapmamak için bir kaç ay dayanacaksın aldığın her kilo seni mutsuz verdiklerin ise mutlu edecek

Iyi akşamlar kızlar
Menü
Sabah
4 zeytin, 1 dilim kepek ek.1 dilim peynir, yarım ekmek üzeri sürme peynir, 3 tatlı k. Kadar kahvaltılık sos,1 çay k.böğrt. reçeli

Ara
1 incir 3 fındık

Ògle yok

Ara 6 çilek
Akşam
1 tabak ekşili köfte ve Yoğurtlu kurutulmuş biber kızartması
Ve canım çekti 1 dilim Muzlu yaş pasta yedim
Bugün Spor yok ama ev işi tam 4 saatini aldı yazdıkları falan çıkardım dolap düzeni ev işi derken baya spor yaptı. : )
Su 2 lt ve içmeye devam

Saol tatlim onlara hep bakiom ama bi daha bakim belki ise yarar

merhaba arkadaşlar bende aranıza katılmak istiyorum tek olmuyor destek lazım yarın sabah tartılıp söylerim kilomu 3 haftadır dikkat ediyorum ama olmuyor gitmiyor anlamadım umarım herşey daha kolay olur sizinle....

çok iyi bir fikir bende hemen okuyum.

bayanlar biliyormusunuz geçen sene burdaki gruplardan bir grup çalışması ile yaklaşık 7 kg gibi verdim motive gerekşiyor
tekrar buralarda olayımda kiloları vereyim aldığım kg

Kizlar kusura bakmayin 3gundur ne elektrik ne su vardi sefalet icindeydik valla nete de giremedim o yuzden bu arada dort gozle bekledigimiz cizelgede biz yeni baslayanlar neden yok bildirim.yapmistik oysa

Herkese günaydın;

Kaç gündür yazamadım, çok yoğundu işler. Haftasonuda diyet falan kalmadı yine... Cumaya kadar toparlamaya çalışıcam artık, Herkese bol eksili olur inşallah bu hafta...

gunaydin kizlar gerci turkiye'de nerdeyse oglen olucak
benim gene hafta sonu diyet falan kalmadi, isin kotusu dunde cocuklarin doktorda randevulari vardi calismadim gene diyet falan kalmadi su 3gunde aldiklarimi onumuzdeki 3gunde nasil vericem bilmiyorum hem ustelik daha fazla vermem lazimki liste alti olmayayim
sizler ne yaptiniz kizlar gecmise gidemedim biraz isleri toparlayayim sonra bide gecmise bakarim ins
hadi herkese kolay gelsin

emel canım hafta sonu tatilini fırsat bilip diyeti bozanlardanım
ama çoook pişmanım. belkide ben liste sonu olurum. Eşimle tatiller denk gelince onun yüzünden her şeyi yedim. Yaptım ve yedim.

Ben 73 kg la katılmak istiyorum

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

hosgeldin canim

menu guzel canim

bak bu guzel bi fikir bende deneyeyim bu aralar cok ihtiyacim var yaz geliyo benim hala 8kilo vermem lazim

pasta kotu olmus hemde aksam aksam canim

merhaba arkadaşlar bende aranıza katılmak istiyorum tek olmuyor destek lazım yarın sabah tartılıp söylerim kilomu 3 haftadır dikkat ediyorum ama olmuyor gitmiyor anlamadım umarım herşey daha kolay olur sizinle....

hosgeldin canim

Herkese günaydın;

Kaç gündür yazamadım, çok yoğundu işler. Haftasonuda diyet falan kalmadı yine... Cumaya kadar toparlamaya çalışıcam artık, Herkese bol eksili olur inşallah bu hafta...

tek cozutan ben degilim yani hafta sonu

emel canım hafta sonu tatilini fırsat bilip diyeti bozanlardanım
ama çoook pişmanım. belkide ben liste sonu olurum. Eşimle tatiller denk gelince onun yüzünden her şeyi yedim. Yaptım ve yedim.

insallah cumaya kadar toparlariz canim yoksa liste bize kalicak bu hafta

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…