Bugunku Menumu paylasayim :
Sabah : 1dilim ekmek + 1dilim peynir
Ara : yesil cay + 10tane findik
OGLEN : tavuk + salata + yogurt + 2dilim ekmek
Aksam : yogurt corbasi + salata
hoş geldin aramıza canım...bende geçen hafta katıldım.
Hosgeldin canim
hosgeldin canim
hepinize teşekkür ederim hoşbulduk diyeyimm sabah tartıldım 73.7 yim her hafta pazartesimi kilo bildirimi oluyor ben arada kaçıranlardanım menümde abartı şeyler arada görmeniz mümkün annemler geliyor bu hafta 1 ay beraberiz zor olacak yememek ama kararlıyım bu sefer bu kilolar gidecek çok inatçılar ama ya onlar gidecek ya da ben bu savaşı kaybedip birdaha hayatıma diyet lafını sokmayacağım yapmayacağım çünki yapabileceğim kladar yapıyorum spor yapamıyorum oda annemler gelince çocukları bırakıp yürüyüş düşünüyorum bakalımmm herkese sevgiler
Kizlar kusura bakmayin 3gundur ne elektrik ne su vardi sefalet icindeydik valla nete de giremedim o yuzden bu arada dort gozle bekledigimiz cizelgede biz yeni baslayanlar neden yok bildirim.yapmistik oysa
Bugunku Menumu paylasayim :
Sabah : 1dilim ekmek + 1dilim peynir
Ara : yesil cay + 10tane findik
OGLEN : tavuk + salata + yogurt + 2dilim ekmek
Aksam : yogurt corbasi + salata
hosgeldin canim
hepinize teşekkür ederim hoşbulduk diyeyimm sabah tartıldım 73.7 yim her hafta pazartesimi kilo bildirimi oluyor ben arada kaçıranlardanım menümde abartı şeyler arada görmeniz mümkün annemler geliyor bu hafta 1 ay beraberiz zor olacak yememek ama kararlıyım bu sefer bu kilolar gidecek çok inatçılar ama ya onlar gidecek ya da ben bu savaşı kaybedip birdaha hayatıma diyet lafını sokmayacağım yapmayacağım çünki yapabileceğim kladar yapıyorum spor yapamıyorum oda annemler gelince çocukları bırakıp yürüyüş düşünüyorum bakalımmm herkese sevgiler
Hoşgeldin aramıza
Bildirimler cuma günleri yapılıyor liste sonuncusu olan arkadaşa
Sana da kolaylıklar diliyorum inşallah çabucak verirsin fazlalıkları
menün gayet başarılı canım :)
hosgeldin canim
canim kilo bildirimini cuma gunleri yapiyoruz isteyide bir onceki hafta listenin sonuncusu kim olduysa o hazirliyor, kilo bildirimini hem buraya yapiyoruz hemde ozel mesaj olarak listeyi hazirlayacak arkadasa gonderiyoruz. Biraz kararli olursan neden gitmesinler guzelim, mankenlerden neyimiz eksikpekala bizde kilolarimizdan kurtulup citir kizlar olabilirz Bak ne guzel annende geliyomus annenin yemeklerini yeme sakin ama cocuklari birak annene sen git yuruyus yap spor yap
hosgeldin canim
canım bende buraya yazıyorum diye kendimi frenliyorum.. Aslında çok şey yerim ama((( burda yediklerini yazanlardan bakıp utanıyorum, benim ki diyet olmuyor....
bende çalışıyorum ve akşama kadar yoruluyorum spor yapmak benim için tam işkence. Zaten çocukların içinde duruyorum, akşam olunca birde kızımın işkencesi başlıyo. spor bana çok uzak kavram olarak kalıyo.. Ama spor yapanlar daha kolay ve hızlı veriyo... sana şimdiden kolay gelsin...
kızlar nasılsınız nasıl gidiyor
hafta sonu diyeti bozmak dışında iyi gidiyor. inş cumaya kadar telafi edeceğim..
kızlar nasılsınız nasıl gidiyor
hafta sonu kacamaklari disinda guzel gidiyor
arkadaşlar bi şey sormak istiyorum bu diyet esnasında meyveli made suyu içebilir miyim?
niye öyle oluyoki
bilmem valla, benim kacamak cuma aksamindan basliyo
ya hep disari ciktigim icin oluyo bendeki kacamaklar yoksa evde durursam kacamak yapmiyorum uslu uslu yemegimi yiyorum
bende menümü yazayım bariii
sabah:
sahanda yumurta
yarım dilim sarı bugday ekmegı
peynır
ara:
yeşilçay- üzümlü yulaflı bisküvi
öğlen:
yoğurtlu ıspanak
ara:
üzümlü yulaflı bisküvi
akşam bilmiyorum umarım kaçamak olmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?