70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

bu arada topik pek bi sessiz geldi bana kimsecikler yok dunde pek ugrayan olmamis
hayirdir nerde bu millet hafta sonu cozuttular sucluluk hissedip gelmiyolarmi??

Bugunku Menumu paylasayim :

Sabah : 1dilim ekmek + 1dilim peynir
Ara : yesil cay + 10tane findik
OGLEN : tavuk + salata + yogurt + 2dilim ekmek
Aksam : yogurt corbasi + salata

hoş geldin aramıza canım...bende geçen hafta katıldım.

Kizlar kusura bakmayin 3gundur ne elektrik ne su vardi sefalet icindeydik valla nete de giremedim o yuzden bu arada dort gozle bekledigimiz cizelgede biz yeni baslayanlar neden yok bildirim.yapmistik oysa

Canım öyle oluyor ilk hafta liste altı oluyorsun sonraki hafta listeye giriyorsun

menün gayet başarılı canım :)

sagol canim

arkadaşlar bi şey sormak istiyorum bu diyet esnasında meyveli made suyu içebilir miyim?

yanlis bisey soylemek istemem guzel bilmiyorum kac kalori istersen internetten bak kac kaloriye fazla degilse icebilirsin. Ben genelde asitli iceceklerden ve meyve sularindan uzak duruyorum ama maden suyunu bilmiyorum pek sevmedigim icin

bende menümü yazayım bariii

sabah:
sahanda yumurta
yarım dilim sarı bugday ekmegı
peynır

ara:
yeşilçay- üzümlü yulaflı bisküvi

öğlen:
yoğurtlu ıspanak

ara:
üzümlü yulaflı bisküvi

akşam bilmiyorum umarım kaçamak olmaz

bilmem valla, benim kacamak cuma aksamindan basliyo
ya hep disari ciktigim icin oluyo bendeki kacamaklar yoksa evde durursam kacamak yapmiyorum uslu uslu yemegimi yiyorum

maşallah ne güzel kilo vermişsin ama
spor yapıyomusun?
ne yiyip içiyosun anlatıve bakam

simdilik menu guzel tabi dedigin gibi aksama kacamak yapmazsan canim
dikkat et yapma kacamak hafta sonu cozuttuysan bari su onumuzdeki 3gun dikkat edelim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…