70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

maşallah ne güzel kilo vermişsin ama
spor yapıyomusun?
ne yiyip içiyosun anlatıve bakam

canim vakit geldi simdi cikicam isten, cocuklarim okulda kreste beni bekler
aksama ins yazarim, ama ben hemen hergun menumu paylasiyorum canim
spor malesef canim yapamiyorum calisiyorum zaten yeteri kadar kosturuyorum tabi isin sakasi buda
yapmayi cok istiyom ama valla eve girince hic derman kalmiyo

simdilik menu guzel tabi dedigin gibi aksama kacamak yapmazsan canim
dikkat et yapma kacamak hafta sonu cozuttuysan bari su onumuzdeki 3gun dikkat edelim

haklısın yapmamam lazım dün akşam bide dolma yedim sarma çok açgözüm yaaaaaaaaaaa

tamam sonra görüşürüz inşallah geçmişe dönüp menülerine bakayım ben bii
Allah kolaylık versin çok iyi anlıyorum ben bekarım ama yanımdaki arkadaş evli oda öyle

Menum
Kahvalti
Yarim kase kfleks (sutsuz)

Oglen
Salamli 1 yumurta
1 dilim kizarmis ekmek

Ara
3 cips (dilim yani)

Aksam
Yarim kase corba
Karniyarik 2 kasik pilav
(2 3 isirik hamur isi)

3 litre su

Spor
35 dk eliptik bisiklet
50 mekik
20 alt karin
20 bacak sikilastirici
15 duvar sinavi
600 ip atlama
100 twest
70 kol sikilastirici
100 simit eritici

Son düzenleme:
Merhabalar! Ben de size katilmak istiyorum. 70 kilo ile liposaktiona girdim. Shu an daha kilolu gibi duruyorum. Amma bunlar shishkinlikmish. Amelyatdan sonra siki bir diyet yapam gerekir. Sizinle varim! Ne yapmaliyim?

Canım maşallah sana spor da menü de çok güzel

Ben de menümü yazıp pasta yapmaya gideyimsabah misafirim geliyo da

Sabah
Zeytin 2 yeşil 2 siyah
İki çatal peynir
Yarım bardak portakal suyu

Ara
Soğan suyu
Hayıt tohumu çayı şekersiz

Öğle yok

Ara
3 avuç sarı leblebi

Akşam
2 parça tavuk
2 kaşık mercimekli bulgur pilavı
Salata

Spor yok

Saol tatlim senin menunede dicek yok.sporda olsa tam olurmus ama aradada olmasin bosver :)

Arkadaşlar ben 28 Mart ta akapuntur yaptırdım. Şu anda 4 gün oldu diyet ama sadece kalori takibi 1 saat spor ve 1,5 kg verdim devamınızda yazacağım.tok tutuyor akapuntur .motive ediyo.diyet ve spora inşallah zayıflayacağım bu sefer umutluyum:)

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

maşallah ne güzel kilo vermişsin ama
spor yapıyomusun?
ne yiyip içiyosun anlatıve bakam

canim ben ozel bi diyet uygulamiyorum sadece yediklerime dikkat ediyorum ben rejime 1 kasimda basladim o zamanlar daha cok dikkat ediyordum 2ay icinde 7kilo verdim sonrasi biraz zor gitmeye basladi cunku malum hafta sonlari kacirmaya basladim
birde belli bi zaman sonra insan zorlaniyor simdi tekrardan kendimi toparlmk istiyorum bi 8kilo daha vermem gerekiyor
bu arada spor falanda yapamiyorum gecenlerde baya bi gaza geldim internetten lesli falan indirdim ama sadece 1hafta yapabildim
inan cocuklarla cok zor oluyor hem calismak hem ev hem cocuk aksam olunca hic halim kalmiyor

herkese günaydın.
yeni gelen kızlar,selamlar hepinize.bizimle az sürede kilolardan kurtulursunuz inşallah.
bahsettiğim gibi sınav ve projeler bitti,rahatım derken çocuklar hastalandı.onlara bakarken ben benden geçtim.sabahlara kadar bir o bir öbürü derken şu an öyle bitkinim ki 24 saat uyuyabilirim.yaş ilerledikçe uykusuzluk,üzüntü daha zor tolere ediliyor.
küçüğün inatçı ateşi var,tekrar bir doktora götüreceğim bugün.
bu arada ece taşınıyor sanırım uğramıyor,kızı da hastaydı,hastanedeydi,doğru hatırlıyorum değil mi.inşallah iyi olmuştur kuzucuk.
kader düğün telaşında sanırım,yoksa illaki yazardı.
tuğba bir gitti tam gitti.allen de öyle.
kadei,nutella da kayıplarda.yuvaya dönün kuşlar,sizsiz olmuyor böyle.

dünkü menümü yazıyım biraz kaçamaklar olsada...
sabah
yarım domates salatalık ve şekersiz çay
ara öğün
küçük bir dilim baklava, öğretmen arkadaş getirdi yemek zorunda kaldım malesef
öğle
1 dilim kepekli ekmek
1 kase çorba
ara öğün
4 küçük lahana sarması
yarım dilim börek
küçük un kurabiyesi, bunlarda kızımın bakıcısının yaptıkları((
akşam
bu kadar kaçamaktan sonra akşam sadece çay ve yarım portakal yedim..

listeyi biraz geç yayınladım kusura bakmayın
haftasonu koşturmacadan hazırlayamadım

Kizlar kusura bakmayin 3gundur ne elektrik ne su vardi sefalet icindeydik valla nete de giremedim o yuzden bu arada dort gozle bekledigimiz cizelgede biz yeni baslayanlar neden yok bildirim.yapmistik oysa

ilk defa bildirim yapanlar yada bir hafta bildirim yapmayanlar liste altında oluyor
bir sonraki hafta listeye girebiliyor

selam kızlar
topik hiç ilerlememiş yetişemiycem geçmişi bitiremycem diyordum
dün bütün gün elektirik yoktu akşamda çiğ köfte partisi vardı
sabah uyandım 2-3 dilim tatlı yedim sonra bir tartıldım 2 kilodan fazla artıyım
ne yapıyorum ben kendime yaa feci kızgınım

rosado bende yeniyim. bizimle idera etsen olmaz mı?:)))

selamm rosaa topiğe uğrayamıyorum canım ewet zaman daraldı ev arama telaşındayız işte iş çok zaman az bide çalışıyorum ya ondan takip edemiyorum tartılmayı bile unutuyorum noldum acaba bilmiyorum bile :26 uykusuzluk bende de var canım ya da uykuya doyamamak diyim ona ben

umay bende bu hafta sonu aynısını yaptım vede ben tam bir tatlı canavarıyım, birde hamur olsun da yemek hiç önemli değil. ama şimdi artık sağlıklı beslenmek için hepsini terketmeye başladım( buraya yazıyorum diye yediklerime daha çok dikkat etmeye başladım...

günaydın canım 2 kilodan fazla çıkmak tuhaf değil mi canım :26:

Allah kolaylıgını verir inşallah çok zor haklısın çocuklarlaa ben korkuyorum çocuk sorumlulugu altına girmekten valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…