Arkadaşlar ben 28 Mart ta akapuntur yaptırdım. Şu anda 4 gün oldu diyet ama sadece kalori takibi 1 saat spor ve 1,5 kg verdim devamınızda yazacağım.tok tutuyor akapuntur .motive ediyo.diyet ve spora inşallah zayıflayacağım bu sefer umutluyum:)
iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
herkese gunaydin kizlar nasilsiniz bakalim ? diyetler sporlar ne alemde ?
herkese günaydın.
yeni gelen kızlar,selamlar hepinize.bizimle az sürede kilolardan kurtulursunuz inşallah.
bahsettiğim gibi sınav ve projeler bitti,rahatım derken çocuklar hastalandı.onlara bakarken ben benden geçtim.sabahlara kadar bir o bir öbürü derken şu an öyle bitkinim ki 24 saat uyuyabilirim.yaş ilerledikçe uykusuzluk,üzüntü daha zor tolere ediliyor.
küçüğün inatçı ateşi var,tekrar bir doktora götüreceğim bugün.
bu arada ece taşınıyor sanırım uğramıyor,kızı da hastaydı,hastanedeydi,doğru hatırlıyorum değil mi.inşallah iyi olmuştur kuzucuk.
kader düğün telaşında sanırım,yoksa illaki yazardı.
tuğba bir gitti tam gitti.allen de öyle.
kadei,nutella da kayıplarda.yuvaya dönün kuşlar,sizsiz olmuyor böyle.
dünkü menümü yazıyım biraz kaçamaklar olsada...
sabah
yarım domates salatalık ve şekersiz çay
ara öğün
küçük bir dilim baklava, öğretmen arkadaş getirdi yemek zorunda kaldım malesef
öğle
1 dilim kepekli ekmek
1 kase çorba
ara öğün
4 küçük lahana sarması
yarım dilim börek
küçük un kurabiyesi, bunlarda kızımın bakıcısının yaptıkları((
akşam
bu kadar kaçamaktan sonra akşam sadece çay ve yarım portakal yedim..
selam kızlar
topik hiç ilerlememiş yetişemiycem geçmişi bitiremycem diyordum
dün bütün gün elektirik yoktu akşamda çiğ köfte partisi vardı
sabah uyandım 2-3 dilim tatlı yedim sonra bir tartıldım 2 kilodan fazla artıyım
ne yapıyorum ben kendime yaa feci kızgınım
Allah kolaylıgını verir inşallah çok zor haklısın çocuklarlaaben korkuyorum çocuk sorumlulugu altına girmekten valla
Günaydın canım, ben haftasonu yaptığım kaçamakları toparlamaya çalışıyorum cumaya kadar :)
al bendende o kadar canim yedik yedik hafta sonu simdide eteklerimiz tutustu :18::18::18::18::18::18::18:
sanada gunaydin canim
dedigin gibi ece tasinma telasindadir canim kizi ne oldu bilmiyorum sanirim en son yazidignda hastanedeydi sonrasini bilmiyorum,
Kader canim ev ariyor kizlar yokmu cevrenizde kiralik ev bi el atin su kizin meselesine az kaldi dugunune
tugba da ulasti hedefine birakti gitti bizi
aradığınız ev nerden hangi şehirden?
günaydın.günaydın kızlarrr
olsun canım,benimki sonuncu olma korkusu sadece.
listeyi biraz geç yayınladım kusura bakmayın
haftasonu koşturmacadan hazırlayamadım
ilk defa bildirim yapanlar yada bir hafta bildirim yapmayanlar liste altında oluyor
bir sonraki hafta listeye girebiliyor
menü yazmayınca frenleri boşalıyor diyetin.benim dün akşam hiç mecalim kalmadı yazmaya.bir de başka bir sitede kalori takibi yaptığımdan buraya kopyalamaya üşeniyorum sanırım.sana sağlam bir uyarı lazım,ne güzel geçen hafta vermiştin.selam kızlar
topik hiç ilerlememiş yetişemiycem geçmişi bitiremycem diyordum
dün bütün gün elektirik yoktu akşamda çiğ köfte partisi vardı
sabah uyandım 2-3 dilim tatlı yedim sonra bir tartıldım 2 kilodan fazla artıyım
ne yapıyorum ben kendime yaa feci kızgınım
idare ne demek canım,tanıdıkça dost oluyoruz burada.yeni gelenler yeter ki kalıcı olsun,bizim kucaklar hep açık.rosado bende yeniyim. bizimle idera etsen olmaz mı?:)))
allah kolaylık versin.balayını falan da atlatıp evinde soluklanınca ohhh diyeceksin inşallah.çekilenler unutulup gidecek,tatlı bir anı olacak.selamm rosaa topiğe uğrayamıyorum canım ewet zaman daraldı ev arama telaşındayız işte iş çok zaman az bide çalışıyorum ya ondan takip edemiyorum tartılmayı bile unutuyorum noldum acaba bilmiyorum bile :26uykusuzluk bende de var canım ya da uykuya doyamamak diyim ona ben
sana da günaydın emel.iç güveysinden hallice diyelim diyet durumuna.herkese gunaydin kizlar nasilsiniz bakalim ? diyetler sporlar ne alemde ?
Hoşgeldin canım kaç kilosun şimdi. Bu arada 4 günde 1,5 kilo çok iyi
Günaydın canım, ben haftasonu yaptığım kaçamakları toparlamaya çalışıyorum cumaya kadar :)
sanada gunaydin canim
dedigin gibi ece tasinma telasindadir canim kizi ne oldu bilmiyorum sanirim en son yazidignda hastanedeydi sonrasini bilmiyorum,
Kader canim ev ariyor kizlar yokmu cevrenizde kiralik ev bi el atin su kizin meselesine az kaldi dugunune
tugba da ulasti hedefine birakti gitti bizi
biraz kacamakli bi gun olmus
sanada selam minecigim malesef dun topik hic ilerlemedi siz yoksunuzya ondan
korkma canim bende senin gibi kizken korkardim hem cocuk hem nasil calisicam diye ama valla kurban oldugum Allahim onunda bi sebebini veriyor, ona gore sana sabir veriyor
ben 3 sene evde dogum izninde kaldim iki cocuk pes pese olunca, ise baslamayi herseyden cok istedim beni yoracagini sikinti yasayacagimi biliyodum oyle de oldu ama hic pisman degilim ne cocuk dogurduguma nede isime geri dondugume
ameliaa bak sen de özletiyorsun kendini.işleri toparlayıp yuvaya dönün artık.
g
Allah kolaylık versin.balayını falan da atlatıp evinde soluklanınca ohhh diyeceksin inşallah.çekilenler unutulup gidecek,tatlı bir anı olacak.
doğru diyorsun canım terketmek lazım ama misaifr falan oluncada yeniyor bir şekildeo kadar iradeli değilim malesefumay bende bu hafta sonu aynısını yaptım vede ben tam bir tatlı canavarıyım, birde hamur olsun da yemek hiç önemli değil. ama şimdi artık sağlıklı beslenmek için hepsini terketmeye başladım( buraya yazıyorum diye yediklerime daha çok dikkat etmeye başladım...
evet bencede tuhaf ama hiç su içmedim tuzlu yedim büyük ihtimalle ödemdirgünaydın canım 2 kilodan fazla çıkmak tuhaf değil mi canım :26:
:26::26::26::26:s
sanada selam minecigim malesef dun topik hic ilerlemedi siz yoksunuzya ondan
olsun canım,benimki sonuncu olma korkusu sadece.
menü yazmayınca frenleri boşalıyor diyetin.benim dün akşam hiç mecalim kalmadı yazmaya.bir de başka bir sitede kalori takibi yaptığımdan buraya kopyalamaya üşeniyorum sanırım.sana sağlam bir uyarı lazım,ne güzel geçen hafta vermiştin.
evet bencede tuhaf ama hiç su içmedim tuzlu yedim büyük ihtimalle ödemdir
kizlar hepinize tesekkur ediyorum iyi dilekleriniz icin
dun ogleden sonra hastahaneden ciktik bir haftadanda fazla surdu kizim inanilmaz acilar yasadi ilk gun damar yolunu buldular acildi bikac gun sonra kolu sisti ve baska damar yolu arandi ve 3.de acabildi bahane olarak su icmiyor ondan dediler cocuk hasta icemiyor dunyanin serumunu veriyosunuz o neise yariyor ama yok cevap 2gun oncede o actiklari yer sisti ve tekrar acilcak denildi asistan Doktor 4deneme yapti dordundede beceremedi bide bulmak icin igne icinde bir oraya bir buraya ceviriyor kizim nasil ciglik atiyor anlatamam 5.denemeyi basindan yapmayi dusunuyorduki esim dumduz gitti beceremiyorsan becerenbirini cagir ogrenmek istiyorsan git kadavrada ogren bu canli felan baya saydi kadin nasil sinirlendi mosmor oldu kalkti gitti normal doktoru cagirdi oda ilk seferde acti ama songun oda sisti ve tekrar acmamak icin 2kere ondan verdiler antibiyotigi tabi benim kuzu ciglik cigliga son ikigun ful su ictigi halde yine sisti yani alerjisi varmis bunu bildikleri halde cektirdiler mecburlarmis antibiyotigi damardan vermeye
tabi ahmetede gecti malesef simdi onun atesi cikiyor bu Sabah tekrar doktora gttik tabi korka korka gittim Doktor esime pazartesi duzelme olmazsa hastahaneye yatabilir oda demis allaha sukur duzelmeye basladigi icin yatis yok
simdi ikiside antibiyotik kullaniyor ve pazartesi tekrar kontrolleri var
cocuklarin hasta olmasi cok zormus Rabbim tum cocuklarimiza sifa versin AMIN
yeni evin tum islerini biz hastahanedeyken esim bitirmis bitek tasinma kaldi allaha sukur
diyete gelince karar verdim korumaya almayi hedef 60i gormemek bide diyet icin kendimi yormiycam ama bildirim yapmaya calisicam yine buralardayim yani benden Kurtulus yok
canım çook geçmiş olsun, Allahım sanada bol sabır versin, bi kaç ay önce benim kızımada takılmıştı senin yazdıklarını okurken tekrar yaşadım o anları içim sızladı....sen güzelce dinlen ve diyeti kısa bi süre kenara bırak....
kizlar hepinize tesekkur ediyorum iyi dilekleriniz icin
dun ogleden sonra hastahaneden ciktik bir haftadanda fazla surdu kizim inanilmaz acilar yasadi ilk gun damar yolunu buldular acildi bikac gun sonra kolu sisti ve baska damar yolu arandi ve 3.de acabildi bahane olarak su icmiyor ondan dediler cocuk hasta icemiyor dunyanin serumunu veriyosunuz o neise yariyor ama yok cevap 2gun oncede o actiklari yer sisti ve tekrar acilcak denildi asistan Doktor 4deneme yapti dordundede beceremedi bide bulmak icin igne icinde bir oraya bir buraya ceviriyor kizim nasil ciglik atiyor anlatamam 5.denemeyi basindan yapmayi dusunuyorduki esim dumduz gitti beceremiyorsan becerenbirini cagir ogrenmek istiyorsan git kadavrada ogren bu canli felan baya saydi kadin nasil sinirlendi mosmor oldu kalkti gitti normal doktoru cagirdi oda ilk seferde acti ama songun oda sisti ve tekrar acmamak icin 2kere ondan verdiler antibiyotigi tabi benim kuzu ciglik cigliga son ikigun ful su ictigi halde yine sisti yani alerjisi varmis bunu bildikleri halde cektirdiler mecburlarmis antibiyotigi damardan vermeye
tabi ahmetede gecti malesef simdi onun atesi cikiyor bu Sabah tekrar doktora gttik tabi korka korka gittim Doktor esime pazartesi duzelme olmazsa hastahaneye yatabilir oda demis allaha sukur duzelmeye basladigi icin yatis yok
simdi ikiside antibiyotik kullaniyor ve pazartesi tekrar kontrolleri var
cocuklarin hasta olmasi cok zormus Rabbim tum cocuklarimiza sifa versin AMIN
yeni evin tum islerini biz hastahanedeyken esim bitirmis bitek tasinma kaldi allaha sukur
diyete gelince karar verdim korumaya almayi hedef 60i gormemek bide diyet icin kendimi yormiycam ama bildirim yapmaya calisicam yine buralardayim yani benden Kurtulus yok
sagol canim Allah razi olsun sizede gecmis olsun rabbim bida yasatmasin
dinlenemiyorumki canim bide tasinma durumumuz varya onunla ugrasiyorum bide
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?