70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Hoşgeldin canım kaç kilosun şimdi. Bu arada 4 günde 1,5 kilo çok iyi

herkese gunaydin kizlar nasilsiniz bakalim ? diyetler sporlar ne alemde ?

Günaydın canım, ben haftasonu yaptığım kaçamakları toparlamaya çalışıyorum cumaya kadar :)

Son düzenleme:

sanada gunaydin canim
dedigin gibi ece tasinma telasindadir canim kizi ne oldu bilmiyorum sanirim en son yazidignda hastanedeydi sonrasini bilmiyorum,
Kader canim ev ariyor kizlar yokmu cevrenizde kiralik ev bi el atin su kizin meselesine az kaldi dugunune
tugba da ulasti hedefine birakti gitti bizi

biraz kacamakli bi gun olmus

sanada selam minecigim malesef dun topik hic ilerlemedi siz yoksunuzya ondan

Allah kolaylıgını verir inşallah çok zor haklısın çocuklarlaa ben korkuyorum çocuk sorumlulugu altına girmekten valla

korkma canim bende senin gibi kizken korkardim hem cocuk hem nasil calisicam diye ama valla kurban oldugum Allahim onunda bi sebebini veriyor, ona gore sana sabir veriyor
ben 3 sene evde dogum izninde kaldim iki cocuk pes pese olunca, ise baslamayi herseyden cok istedim beni yoracagini sikinti yasayacagimi biliyodum oyle de oldu ama hic pisman degilim ne cocuk dogurduguma nede isime geri dondugume

günaydın kızlarrr
günaydın.

listeyi biraz geç yayınladım kusura bakmayın
haftasonu koşturmacadan hazırlayamadım

ilk defa bildirim yapanlar yada bir hafta bildirim yapmayanlar liste altında oluyor
bir sonraki hafta listeye girebiliyor
olsun canım,benimki sonuncu olma korkusu sadece.
menü yazmayınca frenleri boşalıyor diyetin.benim dün akşam hiç mecalim kalmadı yazmaya.bir de başka bir sitede kalori takibi yaptığımdan buraya kopyalamaya üşeniyorum sanırım.sana sağlam bir uyarı lazım,ne güzel geçen hafta vermiştin.
rosado bende yeniyim. bizimle idera etsen olmaz mı?:)))
idare ne demek canım,tanıdıkça dost oluyoruz burada.yeni gelenler yeter ki kalıcı olsun,bizim kucaklar hep açık.
allah kolaylık versin.balayını falan da atlatıp evinde soluklanınca ohhh diyeceksin inşallah.çekilenler unutulup gidecek,tatlı bir anı olacak.
herkese gunaydin kizlar nasilsiniz bakalim ? diyetler sporlar ne alemde ?
sana da günaydın emel.iç güveysinden hallice diyelim diyet durumuna.
Hoşgeldin canım kaç kilosun şimdi. Bu arada 4 günde 1,5 kilo çok iyi

Günaydın canım, ben haftasonu yaptığım kaçamakları toparlamaya çalışıyorum cumaya kadar :)

ameliaa bak sen de özletiyorsun kendini.işleri toparlayıp yuvaya dönün artık.

çok güzel bende öyle olurum inş ben evlendigimde çalışıcam ama çocuk olana kadar çalışmayı düşünüyorum çocuktan sonra çalışırmıyım bilmem :26:

Slm kizlar dunku menum
Sabah ceyrek kadarli tost iki sekersiz cay
ARa yok
Ogle bir tabak firinda turlu kizartma tarzi susuz yanina bir kase cacik
Ara 1kucuk paket sut
Aksam da dogum gunu partisine cagirdi arkads her seyddn azar azar yedim oyle tika basa yemedim rahatsiz olmadim

doğru diyorsun canım terketmek lazım ama misaifr falan oluncada yeniyor bir şekildeo kadar iradeli değilim malesef
günaydın canım 2 kilodan fazla çıkmak tuhaf değil mi canım :26:
evet bencede tuhaf ama hiç su içmedim tuzlu yedim büyük ihtimalle ödemdir
s
sanada selam minecigim malesef dun topik hic ilerlemedi siz yoksunuzya ondan
:26::26::26::26:

evet bencede sağlam bi uyarı lazım bana
sabahki tartıda gördüğüm rakam fena çarptı
bugün yürüyüşe başlıycam kısmet olursa :26:

evet bencede tuhaf ama hiç su içmedim tuzlu yedim büyük ihtimalle ödemdir

ben de kaç kiloyum bilmiyorum ya belki bende +2kg olmuşumdur aşırı yemiyorum yersem rahatsız oluyorum zaten ama bağırsaklarımda tembelleşti çok şiş hissediyorum kendimi:26::26:

Kızlar 1 bardak süt 1 havuç 1 saat tempolu yürüyüşü:)) ha gayret bana

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

dün akşam pirzola ve dolma yedim eve gittiğimde aç oluyorum iş yerindede yemek yok napıcam bilmiyorum ama bu akşam yemicem inşallah sabahta dolma ve çok azcık peynir yedim bir bardak şekersiz çay içtim ara 2 bardak yeşilçay ve üzümlü yulaflı bisküvi yedim öğleni ve daha sonrası allah kerim

jullian michaelsde 2. günüm her yerimin acımasına devam resim çektim ölçülerimi yazdım bakalım nolcek

kizlar hepinize tesekkur ediyorum iyi dilekleriniz icin

dun ogleden sonra hastahaneden ciktik bir haftadanda fazla surdu kizim inanilmaz acilar yasadi ilk gun damar yolunu buldular acildi bikac gun sonra kolu sisti ve baska damar yolu arandi ve 3.de acabildi bahane olarak su icmiyor ondan dediler cocuk hasta icemiyor dunyanin serumunu veriyosunuz o neise yariyor ama yok cevap 2gun oncede o actiklari yer sisti ve tekrar acilcak denildi asistan Doktor 4deneme yapti dordundede beceremedi bide bulmak icin igne icinde bir oraya bir buraya ceviriyor kizim nasil ciglik atiyor anlatamam 5.denemeyi basindan yapmayi dusunuyorduki esim dumduz gitti beceremiyorsan becerenbirini cagir ogrenmek istiyorsan git kadavrada ogren bu canli felan baya saydi kadin nasil sinirlendi mosmor oldu kalkti gitti normal doktoru cagirdi oda ilk seferde acti ama songun oda sisti ve tekrar acmamak icin 2kere ondan verdiler antibiyotigi tabi benim kuzu ciglik cigliga son ikigun ful su ictigi halde yine sisti yani alerjisi varmis bunu bildikleri halde cektirdiler mecburlarmis antibiyotigi damardan vermeye
tabi ahmetede gecti malesef simdi onun atesi cikiyor bu Sabah tekrar doktora gttik tabi korka korka gittim Doktor esime pazartesi duzelme olmazsa hastahaneye yatabilir oda demis allaha sukur duzelmeye basladigi icin yatis yok
simdi ikiside antibiyotik kullaniyor ve pazartesi tekrar kontrolleri var
cocuklarin hasta olmasi cok zormus Rabbim tum cocuklarimiza sifa versin AMIN

yeni evin tum islerini biz hastahanedeyken esim bitirmis bitek tasinma kaldi allaha sukur

diyete gelince karar verdim korumaya almayi hedef 60i gormemek bide diyet icin kendimi yormiycam ama bildirim yapmaya calisicam yine buralardayim yani benden Kurtulus yok

canım çook geçmiş olsun, Allahım sanada bol sabır versin, bi kaç ay önce benim kızımada takılmıştı senin yazdıklarını okurken tekrar yaşadım o anları içim sızladı....sen güzelce dinlen ve diyeti kısa bi süre kenara bırak....

sagol canim Allah razi olsun sizede gecmis olsun rabbim bida yasatmasin
dinlenemiyorumki canim bide tasinma durumumuz varya onunla ugrasiyorum bide

ay canım kıyamam yavruna.
benimkiler de hasta bu hafta,az önce doktoruna götürdüm,adamın işi çıkmış,gitmiş,öylece geri geldik.sinir oldum.
allah kolaylık,şifa versin ececim.
çok geçmiş olsun tekrar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…