evet onu okudum bende ama 5 millikte de zayıflamak isteyenler için yazıyordu. zaten ben çoğunu indiririm heralde buna bi bakayım ilk önce. hoşuma giderse diğerlerini de indiririm
olabilir. aslında ilk baştakiyle yani 1 mille başlanması tavsiye edilmiş ama biz zaten antremanlıyız direkt başlasak bişey olmaz diye düşünüyorum. sonuçta hergün 1-2 saat egzersiz yapıyoruz
neyse canım sen iç faydası olursa bizede bildir kaydirigubbakcemile2
başınız sağolsun canımkızlar merhaba:))) haber vermeden gitmek zorunda kaldım eşimin teyzesi vefat etmiş elazığ'a gittik . dün gece geldik bir girip çıktım buraya uğrayamadım
nasılsınız umarım iyisinizdir .....
tebrikleeermerhaba kizlar,gecen hafta sali günde 100 mekik cekmeye ve bel inceltme hareketlerine baslamisdim,ve günde 2 litreye yakin su icmeye,gecen hafta carsamba tartildim 73.400 kg cikdim,bugün tartildim 72.200 kg ,böyle giderse ayda 5 kiloya yakin bisey vermis olurum,ama yememi hic kismadim cikolatada yedim :)
Selam kızlar.
Bende sabah iki dilim tam buğday ekmeği ( bu arada ekmeğimi ben evde kendim yapıyorum aklıma ne gelirsede koyarım ceviz vs.. Makinem yok normal fırında yapıyorum)Az peynir yumurta birkaç zeytin yedim.Çayımı zaten şekersiz içerim.Az evvelde bir yeşil elma yedim.Arada su içiyorum işte.Sahilde yürüyordum ama bugünlerde hava felaket soğuk çıkamam yani.Sinüzit var hemen ağrım oluyor.
ben pek yemek ayırmam.Ama benimde asla hayır diyemediğim şeylerden biri mantı diğeride et..Mantıyı ayda bir kereye düşürsem iyidir.Etsiz duramam ama.Yanındaki pilavı yada makarnayı vs.. azaltıp yok atmem gerekiyor ..Üff bi becerebilsemm.Sorun gidecek de bakalım...ne zaman
Bu arada bende gündüz sorun yok herşeye uyabiliyorum.Ama akşam oldumu aranıyorum resmen .Ve canım ne istiyorsa o olmalı.Onun yerine başka bişiy yemek de istemiyorum.Zor biriyimm vesselammm
bi arkadaş geldi kapıya kitap almaya sen hala zayıflıyomusun incelmişsin dedi ayy çok sevindim demekki dışardan farkediliyor
merhaba kizlar,gecen hafta sali günde 100 mekik cekmeye ve bel inceltme hareketlerine baslamisdim,ve günde 2 litreye yakin su icmeye,gecen hafta carsamba tartildim 73.400 kg cikdim,bugün tartildim 72.200 kg ,böyle giderse ayda 5 kiloya yakin bisey vermis olurum,ama yememi hic kismadim cikolatada yedim :)
bu arada ben hiç dikkat edemedim tabitaziye için gelenlerden yemek saati diye birşey kalmıyor zaten hep ayaktasın ne yediğinide anlamıyorsun işte böyle birkaç gün geçti tartılmadım ve bu hafta tartılmayı düşüünmüyorum üzülmek istemiyorum o yüzden....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?