70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

evet canım haklısın ben yazı çok severim normalde ama kilo aldığımdan beri bir yanım yaz gelsin denize gidelim diyor diğer tarafım aman gelmesin ne giycem diye tutuşuyor. ama bu yaz hepsini aşıyoruuuuz ve istediğimiz herşeyi giyioruz bunun büyük bedeni var mı diye sormadan alışveriş yapıyoruuuzzz :)))))

canım verdiğin topiği inceledim. birisine diyetisyen zayıflamada 3 mil olanını tavsiye etmiş. hareketler iyi. bende 3 mil olanını indireyim bakalım. gündüz 1 saat koşar akşamda bunu yaparım

evet onu okudum bende ama 5 millikte de zayıflamak isteyenler için yazıyordu. zaten ben çoğunu indiririm heralde buna bi bakayım ilk önce. hoşuma giderse diğerlerini de indiririm

evet onu okudum bende ama 5 millikte de zayıflamak isteyenler için yazıyordu. zaten ben çoğunu indiririm heralde buna bi bakayım ilk önce. hoşuma giderse diğerlerini de indiririm

ben önce iki hafta bunu yaparım ardından diğerine geçerim diye düşünüyorum.

olabilir. aslında ilk baştakiyle yani 1 mille başlanması tavsiye edilmiş ama biz zaten antremanlıyız direkt başlasak bişey olmaz diye düşünüyorum. sonuçta hergün 1-2 saat egzersiz yapıyoruz

kızlar merhaba:))) haber vermeden gitmek zorunda kaldım eşimin teyzesi vefat etmiş elazığ'a gittik . dün gece geldik bir girip çıktım buraya uğrayamadım
nasılsınız umarım iyisinizdir .....

merhaba kizlar,gecen hafta sali günde 100 mekik cekmeye ve bel inceltme hareketlerine baslamisdim,ve günde 2 litreye yakin su icmeye,gecen hafta carsamba tartildim 73.400 kg cikdim,bugün tartildim 72.200 kg ,böyle giderse ayda 5 kiloya yakin bisey vermis olurum,ama yememi hic kismadim cikolatada yedim :)

kızlar merhaba:))) haber vermeden gitmek zorunda kaldım eşimin teyzesi vefat etmiş elazığ'a gittik . dün gece geldik bir girip çıktım buraya uğrayamadım
nasılsınız umarım iyisinizdir .....
başınız sağolsun canım

tebrikleeer

al benden de o kadar. günün diğer saatleri neyse ama akşam canımın çektiği yemek dışında hiçbir yemeğe elim uzanmıyor akannehir ve karnımında doyduğunu hissetmiyorum zorla yesemde...oof kocacım alıştırdı beni makarna pilava ete patates kızartmasına...ama yemek en fazla 30 dakika sürüyor 30 dakka haz veriyor. oysa saatlerce yapılan alışverişde büyük bedeni yok mu sorusu?...:kedi: eski kıyafetlerini giydiğinde veya az üzerine oturan kıyafette çıkan göbeğini içine çekmeyle uğraşma:1shok: bunların üzüntüsü... 30 dakikalık sevdiğin yemeği yemek sırasındaki haz bu üzüntülerin yanında hiç bir şeybilmiyorumkismile

bi arkadaş geldi kapıya kitap almaya sen hala zayıflıyomusun incelmişsin dedi ayy çok sevindim demekki dışardan farkediliyor

ya yeni farkettim sen 41 kilo mu verdim:bbo: süper ya... maaşallah sana helal olsun. şimdi 41 kilo bişi alsan eline taşıyamazsın belkide. ve anladığım kadarıyla 17 kilo daha vermek istiyorsun. sen yaparsın bacım. 41 vermişin 17 hayli hayli verirsin...

aaa benim bu cetvel yanlıış... nerede 11 kilo versem keşkeee... 3 kilo gitti 8kilo daha vermek istiyorum ama çok zor ya bu diyet işleri...ay bunu nasıl düzeltecem şimdi yaa

bu arada ben hiç dikkat edemedim tabi taziye için gelenlerden yemek saati diye birşey kalmıyor zaten hep ayaktasın ne yediğinide anlamıyorsun işte böyle birkaç gün geçti tartılmadım ve bu hafta tartılmayı düşüünmüyorum üzülmek istemiyorum o yüzden....

gayet güzel canım. sende bize ispatlamış oluyosunki aç kalınarak kilo verilmiyo. tebrikler

bu arada geçmiş olsun özlemilkerciğim. başın sağolsun. gerçekten çok üzüldüm depremde ölenlere

slm kızlar.nasıl gidiyo.beni zorlu bir hafta bekliyo.akannehir.yarın ve çarşamba misafirim var.cuma günü annem umreye gidecek.ona hazırlık var.yani hep hamur işi dolup taşacak her yer.hemde ben yapıcamm hepsini.:bbo:.ama gündüz yesem bile akşamları sadece çorba içerim bide 7 den sonra sadece su içerim.diyorum.gündüz de abartmazsam galiba fire vermem.:uhm:.

başınız sagolsun canım.ALLAH sabırlar versin.sen izin yap bu hafta tartılma sora tartılırsın.:teselli:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…