- 13 Eylül 2009
- 1.784
- 77
- 163
- 37
Hoş geldin cnmBen 73 kg la katılmak istiyorum
iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Offffffffff kizlar ya ben ne spor yapmak istiom ne diyet sikildim artik napim sizce nasil motive olurum tekrar
Yada var
Çiko yok kahve yok
Tatlı yok.
Güzel menü cnm ev işi ağır olunca spor yerine geçer zatenBenim menüm
Soğan suyu
Sabah
Peynir
Zeytin
Portakal suyu
Yarım dilim kızarmış peynirli ekmek
Ara
Hayıt tohumu çayı şekersiz
Öğle
Yoğurtlu karışımım
Ara yok
Akşam
Bir kase tarhana çorbası
2-3 kaşık ıspanak yemeği
Domates
Spor yapmadım ama koltuk halı sildim ütü yaptım ve kardiyo olarak çocuklarla uğraştım
Pasta dışında güzelIyi akşamlar kızlar
Menü
Sabah
4 zeytin, 1 dilim kepek ek.1 dilim peynir, yarım ekmek üzeri sürme peynir, 3 tatlı k. Kadar kahvaltılık sos,1 çay k.böğrt. reçeli
Ara
1 incir 3 fındık
Ògle yok
Ara 6 çilek
Akşam
1 tabak ekşili köfte ve Yoğurtlu kurutulmuş biber kızartması
Ve canım çekti 1 dilim Muzlu yaş pasta yedim
Bugün Spor yok ama ev işi tam 4 saatini aldı yazdıkları falan çıkardım dolap düzeni ev işi derken baya spor yaptı. : )
Su 2 lt ve içmeye devam
Hoşgeldinmerhaba arkadaşlar bende aranıza katılmak istiyorum tek olmuyor destek lazım yarın sabah tartılıp söylerim kilomu 3 haftadır dikkat ediyorum ama olmuyor gitmiyor anlamadım umarım herşey daha kolay olur sizinle....
Inşallah yabayanlar biliyormusunuz geçen sene burdaki gruplardan bir grup çalışması ile yaklaşık 7 kg gibi verdim motive gerekşiyor
tekrar buralarda olayımda kiloları vereyim aldığım kg
Aynen ben çozutmuştumbu arada topik pek bi sessiz geldi bana kimsecikler yok dunde pek ugrayan olmamis
hayirdir nerde bu millet hafta sonu cozuttular sucluluk hissedip gelmiyolarmi??
Güzel menü olmuş afiyet olsunBugunku Menumu paylasayim :
Sabah : 1dilim ekmek + 1dilim peynir
Ara : yesil cay + 10tane findik
OGLEN : tavuk + salata + yogurt + 2dilim ekmek
Aksam : yogurt corbasi + salata
Meyveli de şeker var diye biliyorum:26:arkadaşlar bi şey sormak istiyorum bu diyet esnasında meyveli made suyu içebilir miyim?
Zor çok zooooooorkızlar nasılsınız nasıl gidiyor
Ooo süperMenum
Kahvalti
Yarim kase kfleks (sutsuz)
Oglen
Salamli 1 yumurta
1 dilim kizarmis ekmek
Ara
3 cips (dilim yani)
Aksam
Yarim kase corba
Karniyarik 2 kasik pilav
(2 3 isirik hamur isi)
3 litre su
Spor
35 dk eliptik bisiklet
50 mekik
20 alt karin
20 bacak sikilastirici
15 duvar sinavi
600 ip atlama
100 twest
70 kol sikilastirici
100 simit eritici
Hoşgeldin cnm menülerimizi yazıyoruz buraya ben iyi olanları örnek Almanı tavsiye ederimMerhabalar! Ben de size katilmak istiyorum. 70 kilo ile liposaktiona girdim. Shu an daha kilolu gibi duruyorum. Amma bunlar shishkinlikmish. Amelyatdan sonra siki bir diyet yapam gerekir. Sizinle varim! Ne yapmaliyim?
Menü herzamanki gbBen de menümü yazıp pasta yapmaya gideyimsabah misafirim geliyo da
Sabah
Zeytin 2 yeşil 2 siyah
İki çatal peynir
Yarım bardak portakal suyu
Ara
Soğan suyu
Hayıt tohumu çayı şekersiz
Öğle yok
Ara
3 avuç sarı leblebi
Akşam
2 parça tavuk
2 kaşık mercimekli bulgur pilavı
Salata
Spor yok
Biri pastamı dediii
B'nde akupunktur istiyorum cnm nasıl bişey takılırken acıyormu kulakmı yoksa vücut. Mu:26:Arkadaşlar ben 28 Mart ta akapuntur yaptırdım. Şu anda 4 gün oldu diyet ama sadece kalori takibi 1 saat spor ve 1,5 kg verdim devamınızda yazacağım.tok tutuyor akapuntur .motive ediyo.diyet ve spora inşallah zayıflayacağım bu sefer umutluyum:)
iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Günaydııııın desem geç kalmışındangünaydın kızlarrr
Geçmiş olsun cnmherkese günaydın.
yeni gelen kızlar,selamlar hepinize.bizimle az sürede kilolardan kurtulursunuz inşallah.
bahsettiğim gibi sınav ve projeler bitti,rahatım derken çocuklar hastalandı.onlara bakarken ben benden geçtim.sabahlara kadar bir o bir öbürü derken şu an öyle bitkinim ki 24 saat uyuyabilirim.yaş ilerledikçe uykusuzluk,üzüntü daha zor tolere ediliyor.
küçüğün inatçı ateşi var,tekrar bir doktora götüreceğim bugün.
bu arada ece taşınıyor sanırım uğramıyor,kızı da hastaydı,hastanedeydi,doğru hatırlıyorum değil mi.inşallah iyi olmuştur kuzucuk.
kader düğün telaşında sanırım,yoksa illaki yazardı.
tuğba bir gitti tam gitti.allen de öyle.
kadei,nutella da kayıplarda.yuvaya dönün kuşlar,sizsiz olmuyor böyle.
Kaçamaklaaaaarr.dünkü menümü yazıyım biraz kaçamaklar olsada...
sabah
yarım domates salatalık ve şekersiz çay
ara öğün
küçük bir dilim baklava, öğretmen arkadaş getirdi yemek zorunda kaldım malesef
öğle
1 dilim kepekli ekmek
1 kase çorba
ara öğün
4 küçük lahana sarması
yarım dilim börek
küçük un kurabiyesi, bunlarda kızımın bakıcısının yaptıkları((
akşam
bu kadar kaçamaktan sonra akşam sadece çay ve yarım portakal yedim..
Iyi cesaret çünkü ben kaçamaklarımı yazmıyorum
Aynen yaaa maalesef yiyip tartılıyorum başa dönüyor kilomselam kızlar
topik hiç ilerlememiş yetişemiycem geçmişi bitiremycem diyordum
dün bütün gün elektirik yoktu akşamda çiğ köfte partisi vardı
sabah uyandım 2-3 dilim tatlı yedim sonra bir tartıldım 2 kilodan fazla artıyım
ne yapıyorum ben kendime yaa feci kızgınım
Diyet iyi spor yok B'nde hiç Halim yok ya diyettenmi acep:26:herkese gunaydin kizlar nasilsiniz bakalim ? diyetler sporlar ne alemde ?
Güzel menü olmuş cnmSlm kizlar dunku menum
Sabah ceyrek kadarli tost iki sekersiz cay
ARa yok
Ogle bir tabak firinda turlu kizartma tarzi susuz yanina bir kase cacik
Ara 1kucuk paket sut
Aksam da dogum gunu partisine cagirdi arkads her seyddn azar azar yedim oyle tika basa yemedim rahatsiz olmadim
Iki ara öğün yapsan cnm uyarmı sana akşamı hafif atlatmak içindün akşam pirzola ve dolma yedimeve gittiğimde aç oluyorum iş yerindede yemek yok napıcam bilmiyorum ama bu akşam yemicem inşallah sabahta dolma ve çok azcık peynir yedim bir bardak şekersiz çay içtim ara 2 bardak yeşilçay ve üzümlü yulaflı bisküvi yedim öğleni ve daha sonrası allah kerim
jullian michaelsde 2. günüm her yerimin acımasına devamresim çektim ölçülerimi yazdım bakalım nolcek
Çok geçmiş olsun ya şu delik deşik edenlere sinir oluyorumkizlar hepinize tesekkur ediyorum iyi dilekleriniz icin
dun ogleden sonra hastahaneden ciktik bir haftadanda fazla surdu kizim inanilmaz acilar yasadi ilk gun damar yolunu buldular acildi bikac gun sonra kolu sisti ve baska damar yolu arandi ve 3.de acabildi bahane olarak su icmiyor ondan dediler cocuk hasta icemiyor dunyanin serumunu veriyosunuz o neise yariyor ama yok cevap 2gun oncede o actiklari yer sisti ve tekrar acilcak denildi asistan Doktor 4deneme yapti dordundede beceremedi bide bulmak icin igne icinde bir oraya bir buraya ceviriyor kizim nasil ciglik atiyor anlatamam 5.denemeyi basindan yapmayi dusunuyorduki esim dumduz gitti beceremiyorsan becerenbirini cagir ogrenmek istiyorsan git kadavrada ogren bu canli felan baya saydi kadin nasil sinirlendi mosmor oldu kalkti gitti normal doktoru cagirdi oda ilk seferde acti ama songun oda sisti ve tekrar acmamak icin 2kere ondan verdiler antibiyotigi tabi benim kuzu ciglik cigliga son ikigun ful su ictigi halde yine sisti yani alerjisi varmis bunu bildikleri halde cektirdiler mecburlarmis antibiyotigi damardan vermeye
tabi ahmetede gecti malesef simdi onun atesi cikiyor bu Sabah tekrar doktora gttik tabi korka korka gittim Doktor esime pazartesi duzelme olmazsa hastahaneye yatabilir oda demis allaha sukur duzelmeye basladigi icin yatis yok
simdi ikiside antibiyotik kullaniyor ve pazartesi tekrar kontrolleri var
cocuklarin hasta olmasi cok zormus Rabbim tum cocuklarimiza sifa versin AMIN
yeni evin tum islerini biz hastahanedeyken esim bitirmis bitek tasinma kaldi allaha sukur
diyete gelince karar verdim korumaya almayi hedef 60i gormemek bide diyet icin kendimi yormiycam ama bildirim yapmaya calisicam yine buralardayim yani benden Kurtulus yok