Ben de size şahane bir menü sunayım da görün ama kızmaca yok:18:
Sabah yok
Ara yok
Öğle
Makarna salatası
Patates salatası
2 börek
1 kurabiye
Pasta
Ara yok
Akşam yok
Daha ne olsun ki dimi ama cumaya 1 kala nettim ben diye yanıyorum şu angidiyim de leslie falan yapayım
merhaba kızlar ben selda 78 kiloyum 2 gün önce başladım diyete benide aranıza alırsanız sevinirim
kızlar menüleriniz gayet güzel, ekmek yemiyor musunuz? Ben yemeden dayanamıyorumda merak ettim
Öğlen kola içmişsin ama akşam telafi etmişsin bence canım :)
arkadaşlar çekinerek bi şey sormak istiyorum
tuvalet problemi yaşayan var mı? ben 3 günde bir çıkıyorum, bunu nasıl çözebilirim önerilerinizi bekliyorum
günaydın kızlar dünkü menümü yazıyım
sabah
1 dilim kepekli ekmek
1 kbrt kt peynir. domtes salatalık
ara öğün
şekersiz çay
öğle
1 haşlanmış yumurta ile bol yeşillik salatası
1 dilim kepekli ekmek
ara öğün
şekersiz çay
akşam
bir tabak lahana sarması( yarım tabakla başlayıp kızımdan kalanlarıda dayanamayıp teyince 1 tabak oldu((
şekersiz çay ve 3 adet bisküvi
sabah ve öğlen iyi gidiyorum, ama akşam olunca ve herkes eve toplanınca dayanamayıp yiyorum
ama yarın sabah tartılacağım inş sonuncu sırada olmam
kuru kayısı ye bol su iç canım yeşilçayda bağırsakları çok iyi çalıştırıyo
kizlar hepinize tesekkur ediyorum iyi dilekleriniz icin
dun ogleden sonra hastahaneden ciktik bir haftadanda fazla surdu kizim inanilmaz acilar yasadi ilk gun damar yolunu buldular acildi bikac gun sonra kolu sisti ve baska damar yolu arandi ve 3.de acabildi bahane olarak su icmiyor ondan dediler cocuk hasta icemiyor dunyanin serumunu veriyosunuz o neise yariyor ama yok cevap 2gun oncede o actiklari yer sisti ve tekrar acilcak denildi asistan Doktor 4deneme yapti dordundede beceremedi bide bulmak icin igne icinde bir oraya bir buraya ceviriyor kizim nasil ciglik atiyor anlatamam 5.denemeyi basindan yapmayi dusunuyorduki esim dumduz gitti beceremiyorsan becerenbirini cagir ogrenmek istiyorsan git kadavrada ogren bu canli felan baya saydi kadin nasil sinirlendi mosmor oldu kalkti gitti normal doktoru cagirdi oda ilk seferde acti ama songun oda sisti ve tekrar acmamak icin 2kere ondan verdiler antibiyotigi tabi benim kuzu ciglik cigliga son ikigun ful su ictigi halde yine sisti yani alerjisi varmis bunu bildikleri halde cektirdiler mecburlarmis antibiyotigi damardan vermeye
tabi ahmetede gecti malesef simdi onun atesi cikiyor bu Sabah tekrar doktora gttik tabi korka korka gittim Doktor esime pazartesi duzelme olmazsa hastahaneye yatabilir oda demis allaha sukur duzelmeye basladigi icin yatis yok
simdi ikiside antibiyotik kullaniyor ve pazartesi tekrar kontrolleri var
cocuklarin hasta olmasi cok zormus Rabbim tum cocuklarimiza sifa versin AMIN
yeni evin tum islerini biz hastahanedeyken esim bitirmis bitek tasinma kaldi allaha sukur
diyete gelince karar verdim korumaya almayi hedef 60i gormemek bide diyet icin kendimi yormiycam ama bildirim yapmaya calisicam yine buralardayim yani benden Kurtulus yok
Çok çirkin basit biliyorum ama bukadar yapabildim
Gün içerisinde içtiğim suyu sporu yazarım
Bende başarma hissi yok maalesef son gb
Bu belki azimlenmeme sebep olur bilemiyorum
Ben de size şahane bir menü sunayım da görün ama kızmaca yok:18:
Sabah yok
Ara yok
Öğle
Makarna salatası
Patates salatası
2 börek
1 kurabiye
Pasta
Ara yok
Akşam yok
Daha ne olsun ki dimi ama cumaya 1 kala nettim ben diye yanıyorum şu angidiyim de leslie falan yapayım
merhaba kızlar ben selda 78 kiloyum 2 gün önce başladım diyete benide aranıza alırsanız sevinirim
ben ekmek yemiyorum sadece sabah kahvaltılarında yiyorum oda en fazla 2 dilim aramıyorumda çok şükür :)
ama akşam cips yedim cısssssssssss
Ne güzel alışmışsın bende bu konuda çaba harcamalıyım, en azından akşamları yemeyerek başlasam iyi olacak
hoşgeldin canımmerhaba kızlar ben selda 78 kiloyum 2 gün önce başladım diyete benide aranıza alırsanız sevinirim
bence gayet güzel toplamışşın tek öğün olmuş zatenBen de size şahane bir menü sunayım da görün ama kızmaca yok:18:
Sabah yok
Ara yok
Öğle
Makarna salatası
Patates salatası
2 börek
1 kurabiye
Pasta
Ara yok
Akşam yok
menün güzel canım ben akşamı azcık fazla buldumselam kızlar..
dün menü bildiremedim ama gayet güzel ve az kalori aldım bugün ise şöyle ipin ucu kaçtı gibi,
sabah
yarım tost
3-4 zeytin
2 köfte
ben çayı çok içerim ama şekersiz 5 den fazladır eminim
öğle
salatalık
3 parça brokoli
akşam
2 kase mercimek çorba
2-3 parça karnıbahar sarımsaklı yoğurtlu kızarmış ama
7-8 tane acı biber turşusu
ve sonsuz çay küçücük oğlum zorla yedirdi dermişim çikolatalı gofret:)
suda içiyorum 2 litre kadar birde ben lipton plus şeftalili içiyorum sabah aç karnına kullanan varmı günde bir fincan naneli yada melisalı yeşil çay içiyorum
spor yok ama öglen birden akşam 5 e kadar dışarda oğlum ve kızımla takıldık
güzel menü canım bende hep akşam bozuorumgünaydın kızlar dünkü menümü yazıyım
sabah
1 dilim kepekli ekmek
1 kbrt kt peynir. domtes salatalık
ara öğün
şekersiz çay
öğle
1 haşlanmış yumurta ile bol yeşillik salatası
1 dilim kepekli ekmek
ara öğün
şekersiz çay
akşam
bir tabak lahana sarması( yarım tabakla başlayıp kızımdan kalanlarıda dayanamayıp teyince 1 tabak oldu((
şekersiz çay ve 3 adet bisküvi
sabah ve öğlen iyi gidiyorum, ama akşam olunca ve herkes eve toplanınca dayanamayıp yiyorum
ama yarın sabah tartılacağım inş sonuncu sırada olmam
alıştım hiçte zorlanmadım desem yeridir sende dene ama abur cuburu yiyorum işte bende onu kesemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?