70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Ben de size şahane bir menü sunayım da görün ama kızmaca yok:18:

Sabah yok
Ara yok
Öğle
Makarna salatası
Patates salatası
2 börek
1 kurabiye
Pasta
Ara yok
Akşam yok
Daha ne olsun ki dimi ama cumaya 1 kala nettim ben diye yanıyorum şu an gidiyim de leslie falan yapayım

selam kızlar..
dün menü bildiremedim ama gayet güzel ve az kalori aldım bugün ise şöyle ipin ucu kaçtı gibi,

sabah
yarım tost
3-4 zeytin
2 köfte
ben çayı çok içerim ama şekersiz 5 den fazladır eminim

öğle
salatalık
3 parça brokoli

akşam
2 kase mercimek çorba
2-3 parça karnıbahar sarımsaklı yoğurtlu kızarmış ama
7-8 tane acı biber turşusu

ve sonsuz çay küçücük oğlum zorla yedirdi dermişim çikolatalı gofret:)

suda içiyorum 2 litre kadar birde ben lipton plus şeftalili içiyorum sabah aç karnına kullanan varmı günde bir fincan naneli yada melisalı yeşil çay içiyorum

spor yok ama öglen birden akşam 5 e kadar dışarda oğlum ve kızımla takıldık

öğlen yiyeceklerini düşünerek diğer öğünleri iptal etmişsin bence arada olabilir hem vucudun şaşırır hem insanın gözleri kamaşır
ben bu kaçamakları hep hafta sonu ailece çıktıgımız yemeklerde yapıyorum

kızlar birde forumda okumuştum fittingo diye bir site var doğru yazmamış olabilirim üye olmadan da direk kalaori hesabı yapabiliyorsunuz çok kaçırmışsanız dengelemk için bakabilirsiniz

Menum
Sabah- 1 sahanda yumurta, 1 dilim kepekli siyah ekmek
Ara yok
Oglen- 1 kuchuk kase cacik
Aksham- etli nohut 1 kase
3 bardak cay 1 baklava
4 saat yuruyush

merhaba kızlar ben selda 78 kiloyum 2 gün önce başladım diyete benide aranıza alırsanız sevinirim

günaydın kızlar dünkü menümü yazıyım
sabah
1 dilim kepekli ekmek
1 kbrt kt peynir. domtes salatalık
ara öğün
şekersiz çay
öğle
1 haşlanmış yumurta ile bol yeşillik salatası
1 dilim kepekli ekmek
ara öğün
şekersiz çay
akşam
bir tabak lahana sarması( yarım tabakla başlayıp kızımdan kalanlarıda dayanamayıp teyince 1 tabak oldu((
şekersiz çay ve 3 adet bisküvi

sabah ve öğlen iyi gidiyorum, ama akşam olunca ve herkes eve toplanınca dayanamayıp yiyorum
ama yarın sabah tartılacağım inş sonuncu sırada olmam

arkadaşlar çekinerek bi şey sormak istiyorum
tuvalet problemi yaşayan var mı? ben 3 günde bir çıkıyorum, bunu nasıl çözebilirim önerilerinizi bekliyorum

kızlar menüleriniz gayet güzel, ekmek yemiyor musunuz? Ben yemeden dayanamıyorumda merak ettim

Öğlen kola içmişsin ama akşam telafi etmişsin bence canım :)

ben ekmek yemiyorum sadece sabah kahvaltılarında yiyorum oda en fazla 2 dilim aramıyorumda çok şükür :)
ama akşam cips yedim cısssssssssss

aynen ya akşamları bende cozutuyorum o çok kötü oluyo yaa

çok çok geçmiş olsun ece, inşallah kısa zamanda toparlarlar, yeni evinizin tadını çıkarırsınız. İnşallah yeni eviniz size uğur getirir, sağlıklı,mutlu günler geçirirsiniz.

Çok çirkin basit biliyorum ama bukadar yapabildim
Gün içerisinde içtiğim suyu sporu yazarım
Bende başarma hissi yok maalesef son gb
Bu belki azimlenmeme sebep olur bilemiyorum

Gayet güzel bir tablo olmuş canım. Önemli olan icraat zaten. Seni motive eder inşallah

Arada olur öyle canım. Bende her haftasonu cozutuyorum. Sen toparlarsın hemen

merhaba kızlar ben selda 78 kiloyum 2 gün önce başladım diyete benide aranıza alırsanız sevinirim

Hoşgeldin canım :)

ben ekmek yemiyorum sadece sabah kahvaltılarında yiyorum oda en fazla 2 dilim aramıyorumda çok şükür :)
ama akşam cips yedim cısssssssssss

Ne güzel alışmışsın bende bu konuda çaba harcamalıyım, en azından akşamları yemeyerek başlasam iyi olacak

hoşgeldin canım
bence gayet güzel toplamışşın tek öğün olmuş zaten
menün güzel canım ben akşamı azcık fazla buldum
güzel menü canım bende hep akşam bozuorum

Kızlar kızlar geeeeleeem miiii? Yanaaaağğğğnızdan öpemm miiii ?

Bugün tam 1.ayım doldu ve ben 5 kilo verdim

Keşke daha fazla verebilseydim ama olmadı , buna da şükürler olsun. Durmak yok, daha kararlı bir şekilde yola devaaaamm

Dün kendime ödül verdim ve içki içtim ! Sonra üzüldüm "ahh be Sorç kalorileri aldın gece gece" diye, çünkü yanında cips neyin de yedim

Ama gece , ayıptır söylemesi istifra edince, onlar da gitti. Sabah kilo vermiş kalktım

Bir de geçen pazar akşam saat 9 da cornetto yidim. İki kaçamağım oldu bu şekilde yani.

Ama şöyle bir şey var, içki içtiğim gün yani dün ben normal kahvaltımı edip, dışarı çıktığım için bir şey yiyemedim. Sadece 8.30ta çorba içebildim akşam.

Cornetto yediğim gün de aynı şekilde, sabah bir dilim ekmek bir dilim peynir vs . Akşam iki tane tavuk parça yiyebildim. Yani az beslendiğim günleri seçtim.

Bir haftadır acıkmıyorum, hiçbir şey yiyesim yok . Biraz sıkıntım var boğazım kesildi.

Ne zaman aşk acısı çeksem zayıflarım. 26 kiloyu eski sevgilim sayesinde vermiştim bu yüzden.

Şimdi de bunları yeni sevgilim bile olamayan bir şahsiyet yüzünden vericem galiba

(Buraya da kopyaladım , iki topicte takılmak zor :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…