sogaol canım.hepsini ben yapacagım için problem olmaz zaten.bu sefer daha şanslıyım.hihoyyytbetülcüm senle uzun uzun konuşmuştuk değilmi. canımcım sen şimdi kendine ayrı poğaça yapacaksın hemde mis kokulu sıcacık poğaça. ancak unun kepek yada tam buğday olacak. yağ margarin kullanmak yasak yerine zeytinyağı olacak. miktarı sana kalmış ama unutma 1 kaşıkta 125 kalori var. peynirli maydonozlu yap canım. sakın öbür hamur işlerinden yeme. iştahın açılır ve önüne geçemezsin canım. bak canım marketlerde satılan şekersiz reçeller var. eğer reçel seviyosan kepek un, az sütü krep haline getir teflonda pişir. ve üzerine reçel seviyosan reçel sür. tatlı niyetine onu ye. bunları yapmak vaktini almaz canım. yada benim tarifini verdiğim meyveli diyet kek var onuda yapabilirsin. asla beyaz unu yok şimdilik canım. bak metabolizma tam buğdaylı yiyecekleri kolay öğütemiyomuş. hem daha fazla çalışıyomuş hemde içindeki şekeri, yağı tamamen ayrıştırması zormuş. ama beyaz unu hemen öğütüp hazır hale getirecek. insülün çıkmasını saymıyorum bile. zaten hamur işi yersen hemen acıkırsın ve 7 den sonrada yersin güzelim. boşuna zora sokma kendini. yada yarım yufkadan ıspanaklı yada peynirli gözleme yap ye. inan 5 dakikada oluyo ama yağsız. istersen hazır yufka yerine kepek unundan yufka açıp kendinde yapabilirsin ama beyaz unlu hamur işi yememeni tavsiye ederim
ozokuncuğum insn yazın gelmesini hayatım boyunca bu kadar istememiştim. eskiden yazı ve baharı sevmezdim hiç. herkes alışveriş yapar güzel kıyafetler alır bense bunun daha büyük bedeni varmı demekten zaten sıcak havada birde kilolardan dolayı terlemekten. giyim kabininde sinirden patlamaktan nefret ederdim ya. neyseki o günler geride kaldı artık. geriye bakıp güleceğiz
nasılsın pembeli. neler yaptın bugün. benden iyilik işte. spor diyet aynen devam
iki haftadır tartılmadım hiç tartılıp da aynı kiloda olduğumu görürdüm hep eskiden o yüzden hiç tartılmak istemiyorum belki yarın bi bakarım durumuma.spora yeni yeni başladığım için biraz bikaç gün geçsin öyle tartılıyım diye düşünmüştüm.
diyet de fena değil ama benm tek sorunum tatlıdan uzak duramamam.napıcam o konuda hiç bilemiyorum
canım marketlerde şeker yerine geçen diyet tatlandırıcılar var. onlardan muhallebi, tavuk göğsü falan yapabilirsin. çikolata olarak bitter ye. kuru meyvelerde tatlı ihtiyacını kesiyo. reçel seversen doğal şekersiz reçeller var onları kullan. mesela kepek undan krep yapıp üzerine reçel sürüp yiyebilirsin. tatlılardan özel olarak vazgeçemediğin bi tatlı varmı canım. yada yiyecekte olabilir. benim tek lüksüm pizza gibi.
gayet güzel canım. sende bize ispatlamış oluyosunki aç kalınarak kilo verilmiyo. tebrikler
Selam kızlar ben geçen yılda çok yürüyodum eve gelip yatıyodum.Sabah uyandığımda 600 700 gr eksildiğimi görürdüm.Bugünlerde yattığım kiloyla kalkıyorum.100 gr dahi gitmemiş oluyor.Halbuki metabolizma gecede çalışıyor.Bu aralar sizce neden böyle.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?