70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Gunaydin kizlar.ben yaklasik 2 aydir diyet yapiorum ilk ay cok guzeldi ikinci ay ozellikle su son haftalar berbat gecti.sabah ogle super ama aksam yemeginde ve sonrasinda kendimi tutamiyorum.diyete uyamadim.diyeti kendime uydurdum.3 ana ogun yedim ara yapmadim.8 9 arasi yarim kase nesfit.ogle kahvalti ekmeksiz.aksamda yemek.ama onemli kismi ben aksam 4 yda en gec 5 de yiyom 3 gundur ve 800 gram verdim.aksam cok yedgim icin saati erkene aldim ama yemekten sonra agzima tek lokma koymadim su disinda ve yemegide ole azcik falan yemedim.dun mesela yarim kase corba ve 2 kocaman biber dolmasi yedim.ve sabahina 500 gram gtmis.biraz uzun oldu kusura bakmayin benim gibi aksam fazla kaciran arkadaslarima fikir olsun die paylastim.belki isinize yarar.

Son düzenleme:
Bende 73 kiloyim boyum 175 65 kilo olmak istiyorumda guruba benide akin ayrica kadinlar kulubune yeni katildim nasil kullanicagimi bilmiyorum yardim edermisiniz

iyi akşamlar kızlar.
temizliğimi bitirdim,yemeğimi yedim.iyice dinlenmeye ihtiyacım var şimdi.
menümü yazıp kaçıyorum izninizle.
Alınan Kalori
1.00 x 1 Adet Domates (14 kcal) 14 kcal
1.00 x 1 Adet Salatalık (11 kcal) 11 kcal
1.00 x 1 Adet Yeşil Biber (12 kcal) 12 kcal
1.00 x 100gr ev yapımı lor (100 kcal) 100 kcal
5.00 x 1 Adet Siyah Zeytin (8 kcal) 40 kcal
2.00 x 1 Dilim Çavdarlı Ekmek (55 kcal) 110 kcal
0.50 x 1 Yemek Kaşığı (18gr) Bal (55 kcal) 28 kcal
4.00 x 1 Çay Bardağı (100ml) Çay (Şekersiz) (1 kcal) 4 kcal
0.25 x 100gr funny müsli (365 kcal) 91kcal
5.00 x 1 Adet Çiğ Fındık (5 kcal) 25 kcal
2.00 x 1 Adet (30gr) Etsiz Çiğ Köfte (55 kcal) 110 kcal
0.50 x 1 Adet (100gr) Pide / Lavaş / Bazlama Çeşitleri (235 kcal) 118 kcal
1.00 x 1 Kase (200gr) Ezogelin Çorbası (180 kcal) 180 kcal
1.00 x 1 Porsiyon (200gr) Çoban Salata (84 kcal) 84
kcal 0.50 x 1 Dilim Çavdarlı Ekmek (55 kcal) 28 kcal
Alınan Kalori Toplamı 954 kcal

aman allahım bu hafta da listede yher alamadım ne şanssızım ortaya bildirim yapmıştım özel msj atamadım nete giremedim bir daha neyse haftaya liste başı oluruz inşallah
dünkü menüm
kahvaltı(10 gibi)
birz kızarmış yumurta 2ser dilim domates salatalık
3 ince dilim sosis avuç içi kadar ekmek şekersiz çay,
öğle( 16:00)
dışardaydık o nedenle hazır yemek yedim
alinazik ve ayran yanına 1 kase salata
ara
bir bardak portakal suyu
akşam 1 tabak kıymalı makarna
ilerleyen saatlerde
5-6 adet gofret ve 1 paket süt
---------------------------
bu gün
kahvaltı
1 dilim kare tost ekmeği
kibrit kutusu kadar peynir sekersiz çay 2 dilim domates yarım kızarmış yumurta bir kaç dal nane
öğleden sonra 1 tabak kısır bir bardak ayranbir kaç acı tursu
şimdi çayla 3-4 gofret atıştırdım ara niyetine
akşam da misafirliğe gidicez yine çay yanına az az bişiler atıştırı bu günü kapatırım

canım maaşallah menünde güzel sporu da çok iyi yapıyorsun epey fit olmuşsundur eminim nerdeyse her gün yüzüyor sun bravo kolay bir spor da değil
ben henüz spora başlayamadım hem iş güç yorgunluk hem de 70 e kadar inmeyi bekliyorum şimdilik

bu arad amelia arkadaşımız tebrik ediyorum

Teşekkür ederim canım. Çok şükür görüntümü düzeltmeyi başardım herkes yeter artık verme dese de ben diyetime devam edip hedefim olan kiloya ulaşacağım. Ben yüzmeyi çok severim her gün olmasa da haftada bir gidiyorum sadece geçen hafta günaşırı gittim kardeşlerim burdaydı daha eğlenceli oluyordu.

Menüm
Sabah
1 patatesle yapılmış yağsız patates salatası

Ara
Bir kupa limonlu yeşilçay
1 avuç leblebi

Öğle
1 tane patates köftesi
1 kase çorba

Ara
Bir fincan şekersiz çay

Akşam
2 parça tavuk göğsü
Yarım közlenmiş patlıcan
Salata (1 yk yağla yapılmış)

Su 2 lt
Spor yok

seher menülerin hep böyle olsa keşke.ne güzel her şeyden kararında yemişsin.

Herkese günaydın,

Güzel bir hafta olur inşallah :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Selam arkadaşlar beni hatırladınız mı?
burası sayesinde bir kaç kilo verip gelemeyince tekrar aldım malesef
ayrı kaldığım süreçte
enfeksiyon belasıyla uğraştım
belim tutuldu falan sağlığım epey bozuldu anlayacağınız ama şimdi iyiyim ve bugün itibariyle kaldığım yerden devam ediyorum
72 ile ayrılmıştım sabah tartıldım 73 kiloyum.

sabah kahvaltısı : yarım gevrek simit ve 2 tane galeta

günaydın kızlar hepinize tesekkür ediyorum 78 ile basladığım diyetime 75 ile devam ediyorum ama dünden beri karnım baya şiş galiba regl olacağım bebek emzirdiğim için günü pek belli olmuyo
sizler nasılsınız
bi arkadasımızın çocukları hastaymıs geçmiş olsun isimlerinizi dahanet öğrenemedim özür dilerim

Son düzenleme:
Kızlar Günaydın
Herkese bol ekşili sağlıklı mutlu bir hafta diliyorum.
Buarada dün piknikteydim ve yedim yani :)
Baya kaçamak oldu ama hafta içi düzene devam. O nedenle menü yazmama hiç gerek yok:))

herkes gunaydin guzel bir hafta olmasi dilegiyle
hafta sonu hic girmeye vaktim olmadi
her zamanki gibi bol kacamakli bir hafta sonu gecirdim bu Sabah merakima yenildim tartiya ciktim bide ne goreyim +700 gr
artik butun bi hafta siki bi niyet yapmak lazim
gecen haftanin sonuncusu ben oldum sanirim :26::26::26::26::26:
liste banami kaldi ne ??? ben bi geriye gideyimde bakalim

kızlar ben leslie 1 mil yapıyorum sabah ve aksam öğleleride 1-2 saat yürüyüse çıkıyorum bebeğimle leslie baya ter attırıyo bi deneyin isterseniz müsaitseniz zayıflarkende sıkı kalmıs oluruz bence

bende 73 kiloyim boyum 175 65 kilo olmak istiyorumda guruba benide akin ayrica kadinlar kulubune yeni katildim nasil kullanicagimi bilmiyorum yardim edermisiniz

hosgeldın canım

gecmıs olsun canım gerı dondugune sevındım
masalah topık gene kalabalıklasmaya basladı

Hafta sonu diyetibozan var mi kızlar.
Ben acayip bozanlardanim kendimi cok kotu hissediyorum. Hafta sonu köye gittim. Annemler beni doyasıya ısrarla yedittiler. Bu yediklerimle bi hafta ac kalmam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…