slm arkadaşlar bende 158 boyunda 72 kiloyum bana da yardımcı olursanız sevinirim aranıza katılmak istiyorum bir türlü başlayamıyorum diyete. yaklaşık 1 aydır platese de başladım ama kilo veremedim. şimdiden teşekkür ederim
bende sendenim canim haftaya + 700 gramla basladim
emel canım ben hiç tartıya dahi çıkmadım.... görmek istemiyorum ama dün sıkı bi şekilde başladım ... perşembe gününü ise aç geçirmek istiyorum.
Merhaba canım. Ben de katılmak istiyorum. Yalnız biraz teşviğe ihtiyacım varplates dvdsi alıcam.zumba da istiyorum ama güvenemedim satılan sitelere.pek bir yerde de satılmıyor.sen egzersiz yapıyor musun?
çalışıyorum canım
aile şirketinde muhasebedeyim
26 yaşındayım 2 senelik evliyim
çocuğum yok
bendee geldim bugün başladım diyete 79 ile acil zayıflamam gerekio benimdee
bugünkü listem
kahvaltı 08:00
bir bardk açık şekersiz çay
1 adet haşlanmış yumurta
1 dilim peynir
5 adet zeytin
2 ince dilim ekmek
domates salatalık biber yeşillik
ara öğün 09:30 10:00
1 adet elma
1 adet kivi
öğle yemeği 12:00
6 yemek kaşığı pırasa
1/2 su bardağı yoğurt
bol salata
1 dilim ekmek
ara öğün 15:30 16:00
1 adet elma
akşama da kısmet artık :))
Herkeze iyi akşamlar
Ben bu gün çok yoruldum. iş ,ev,pazar derke akşam aldu. Şimdi ayaklarımın altı acıyor
Menüm
Sabah
Haşlanmış yumurta,1 kk tulum peyniri,6 zeytin.domates,salatalık,maydonoz,tere,1 dilim tah tahıllı ekmek
Ara
1 bardak süt
Öğe
1 Tabak sebzeli etli güveç,1 bardak ayran,1 dilim ekmek,salata
Ara
7,8 tane çilek
Akşam:
5 kaşık bulgur pilavı, 5 kaşık yoğurt
Güzel menü Işle güçle kalori de yakmışsın gayet iyi :)
Ben bugün coştu gene malum günüm geliyor galiba ondan
Menü
Sabah
1 kase kelloggs
Ògle
Adana dürüm, 1 küçük ayran
Ara
Kelloggs fesleğenli kraker
Akşam
Salata domates ve peynirli soğuk sandviç
8 çilek
Benim menüm
Sabah
4 tane zeytin
1.5 kk peynir
Bir bardak ev yapımı şekersiz kaysı suyu
1 yumurta
Ara
Bir avuç leblebi
Öğle
Bir kase yeşil mercimek çorbası
Yoğurt, nane,kekik,pul biber,keten tohumu, yulaf kepeğinden oluşan bir karışım
Ara
Sütlü şekersiz nescafe
Akşam
1 kepçe çorba
4 kaşık kabak yemeği
Bolca salata
Su
2.5 lt geçti
Spor henüz yapmadım
slm arkadaşlar bende 158 boyunda 72 kiloyum bana da yardımcı olursanız sevinirim aranıza katılmak istiyorum bir türlü başlayamıyorum diyete. yaklaşık 1 aydır platese de başladım ama kilo veremedim. şimdiden teşekkür ederim
günaydın çıtırlaarrnasılsınız bakiimm? yeniler sizler de hoşgeldiniz
bende sendenim canim haftaya + 700 gramla basladim
emel canım ben hiç tartıya dahi çıkmadım.... görmek istemiyorum ama dün sıkı bi şekilde başladım ... perşembe gününü ise aç geçirmek istiyorum.
canim ben gecen hafta pzts calismadim dolayisiylada 3gunlu hafta sonu kacamagi bana liste alti olmaya maal oldu
bu hafta sonuda kacirdim ama dayanamadim pztsi tartildim ne kadar cok dikkat etmem gerektigini gormek icin
dun dikkat ettim aksam sporda yaptim bu Sabah tartildim cok sukur 700gr gitmis
cuma gunku kilomdayim simdi 3gun daha dikkat edip kilo vermek istiyorum bu hafta
dünkü menümü yazıyım
sabah
peynir , domates, salatalık , 2 tane zeytin, 1 dilim kepek ekmeği
ara
şekersiz çay
öğle
3 kaşık kadar kıymalı yumurta, 1 dilim kepek ekmeği
ara
1 bardak süt
akşam
1 kase tarhana çorbası bol salata
4 tane çilek, yarım portakal
yorum bekliyorum
menu guzel canim
kızlar selam nasılsınız ben giremiyorum stajer kız geldi ben 2 ay sonra işten ayrılacagım için onu eğitiyorum sanırım giremicem çok sık
hayirdir canim niye ayriliyorsun isinden?
kolay gelsin sana ama arada gir mutlaka
iyiyiz fistik sen nasilsin? nasil gidiyor hazirliklar ?
Canım leslie gerçekten çok güzel çalıştırıyor hele 4 ve 5 mil olanı bittiğinde bacaklar titriyor resmen
ne guzel aile sirketinde calisiyorsun, meslektasiz bende muhasebeciyim ama is yeri bize ait degil
2senelik evlisin ve cocuk yok bende cok iyi yapmissin hemen yapmamakla bende evlenmeden once 2sene cocuk yapmicam diyodum esime benimki hemen olsun istedi sadece 8ay durduk sonra hamile kaldim sonra 2.ci geldi simdi esim keske seni dinleyip yapmasaydik hemen diyo hic vakit geciremedim beraber simdide cocuklardan sira gelmiyo
aksam oglum babasina diyoki sen benimle uyu anneyle uyuma diyo
hosgeldin canim
simdilik menu super boyle gidersen verirsin ins cabucak kilolarini
menu guzel canim
ne zor hayat su kadinlar icin hem calis hem ev hem cocuk hem alisveris ofofofo
baya bi cosmussun canim olmamis olmamis
guzelim senin menuye diyecek soz bulamiyorum hayret sporun eksik ???
hosgeldin canim
öyle deme canım yaacanim ben gecen hafta pzts calismadim dolayisiylada 3gunlu hafta sonu kacamagi bana liste alti olmaya maal oldu
bu hafta sonuda kacirdim ama dayanamadim pztsi tartildim ne kadar cok dikkat etmem gerektigini gormek icin
cuma gunku kilomdayim simdi 3gun daha dikkat edip kilo vermek istiyorum bu hafta
menu guzel canim
benim çocuğum olsun diye yapmadığım şey kalmıyor
keşke bende evlendiğim gece hamile kalsaydım
ama nasip işte olmayınca olmuyor
sabretmek lazım
ne guzel aile sirketinde calisiyorsun, meslektasiz bende muhasebeciyim ama is yeri bize ait degil
2senelik evlisin ve cocuk yok bende cok iyi yapmissin hemen yapmamakla bende evlenmeden once 2sene cocuk yapmicam diyodum esime benimki hemen olsun istedi sadece 8ay durduk sonra hamile kaldim sonra 2.ci geldi simdi esim keske seni dinleyip yapmasaydik hemen diyo hic vakit geciremedim beraber simdide cocuklardan sira gelmiyo
aksam oglum babasina diyoki sen benimle uyu anneyle uyuma diyo
hosgeldin canim
simdilik menu super boyle gidersen verirsin ins cabucak kilolarini
menu guzel canim
ne zor hayat su kadinlar icin hem calis hem ev hem cocuk hem alisveris ofofofo
baya bi cosmussun canim olmamis olmamis
guzelim senin menuye diyecek soz bulamiyorum hayret sporun eksik ???
hosgeldin canim
canim ben gecen hafta pzts calismadim dolayisiylada 3gunlu hafta sonu kacamagi bana liste alti olmaya maal oldu
menu guzel canim
evlenicem canım başka şehire gelin gidiyorum o yüzden ayrılcam mutlaka gelicem tabiki kilo bildirimlerimi yapıcam
yoğun canım ya günler azaldıkça işler çoğalıyor sanki bugün evimiz boyanacak inşaAllah perdeleri seçtim perdeci gelip ölçü alcak falan ben tabi çalıştığım için kayınbaba ilgileniyorbirazda sinirli şu aralar kendileri ben napimm dimi ama kuzum bu pazar nikahım var bu arada canım:18:
evlenicem canım başka şehire gelin gidiyorum o yüzden ayrılcam mutlaka gelicem tabiki kilo bildirimlerimi yapıcam
haliyle tabiki isler daha yogundur dugun arefesinde sen bosver birak onlar ilgilensin sen kendini o guzel gun icin hazirla, kayinpederinde biraz siki versin disini oglu evleniyo sonucta hergun evlenmiyoya 1defa evlenicek haliyle biraz yorulsun
simdiden hayirli olsun canim damatin ayagina basmayi unutmaaaaa sakin !!!!!!!!!
aleksandra aramıza hoş geldin.. canım ben yoğun bi şekilde çalıştığım için spor yapamıyorum. öğretmenim, akşama kadar okulda çocuklarla ve akşamda evde kızımla vakit geçiriyorum o yüzden vaktim kalmıyor. ama sen spor yaparsan daha çabuk verirsin ...boyun. kilon yaşınkaç ??? bunlar çok önemliii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?