70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

aramıza hoş geldin gamze.. inş verirsin canım bende doğum kilolarını atmak için uğraşıyorum... burdaki arkadaşlar çok yakınlar ve yardımcı oluyorlar... şimdiden kolay gelsinn

Merhaba canım. Ben de katılmak istiyorum. Yalnız biraz teşviğe ihtiyacım var plates dvdsi alıcam.zumba da istiyorum ama güvenemedim satılan sitelere.pek bir yerde de satılmıyor.sen egzersiz yapıyor musun?

aleksandra aramıza hoş geldin.. canım ben yoğun bi şekilde çalıştığım için spor yapamıyorum. öğretmenim, akşama kadar okulda çocuklarla ve akşamda evde kızımla vakit geçiriyorum o yüzden vaktim kalmıyor. ama sen spor yaparsan daha çabuk verirsin ...boyun. kilon yaşınkaç ??? bunlar çok önemliii

dünkü menümü yazıyım
sabah
peynir , domates, salatalık , 2 tane zeytin, 1 dilim kepek ekmeği
ara
şekersiz çay
öğle
3 kaşık kadar kıymalı yumurta, 1 dilim kepek ekmeği
ara
1 bardak süt
akşam
1 kase tarhana çorbası bol salata
4 tane çilek, yarım portakal
yorum bekliyorum

kızlar selam nasılsınız ben giremiyorum stajer kız geldi ben 2 ay sonra işten ayrılacagım için onu eğitiyorum sanırım giremicem çok sık

çalışıyorum canım
aile şirketinde muhasebedeyim
26 yaşındayım 2 senelik evliyim
çocuğum yok

ne guzel aile sirketinde calisiyorsun, meslektasiz bende muhasebeciyim ama is yeri bize ait degil
2senelik evlisin ve cocuk yok bende cok iyi yapmissin hemen yapmamakla bende evlenmeden once 2sene cocuk yapmicam diyodum esime benimki hemen olsun istedi sadece 8ay durduk sonra hamile kaldim sonra 2.ci geldi simdi esim keske seni dinleyip yapmasaydik hemen diyo hic vakit geciremedim beraber simdide cocuklardan sira gelmiyo
aksam oglum babasina diyoki sen benimle uyu anneyle uyuma diyo

bendee geldim bugün başladım diyete 79 ile acil zayıflamam gerekio benimdee

hosgeldin canim

simdilik menu super boyle gidersen verirsin ins cabucak kilolarini

menu guzel canim
ne zor hayat su kadinlar icin hem calis hem ev hem cocuk hem alisveris ofofofo

baya bi cosmussun canim olmamis olmamis

guzelim senin menuye diyecek soz bulamiyorum hayret sporun eksik ???

hosgeldin canim

günaydın çıtırlaarr nasılsınız bakiimm? yeniler sizler de hoşgeldiniz

iyiyiz fistik sen nasilsin? nasil gidiyor hazirliklar ?

iyiyiz fistik sen nasilsin? nasil gidiyor hazirliklar ?

yoğun canım ya günler azaldıkça işler çoğalıyor sanki bugün evimiz boyanacak inşaAllah perdeleri seçtim perdeci gelip ölçü alcak falan ben tabi çalıştığım için kayınbaba ilgileniyor birazda sinirli şu aralar kendileri ben napimm dimi ama kuzum bu pazar nikahım var bu arada canım
:18:

hoşgeldin şekerim bende hamileleikte aldığım 20 kiloyu vermeye çalısıyorum üstelikte senden daha ağırım verirsin inş. arkadaslar çok nazikler bende yeniiyim senin gibi burda beraber gider kilolarımız inşaallah

haliyle tabiki isler daha yogundur dugun arefesinde sen bosver birak onlar ilgilensin sen kendini o guzel gun icin hazirla, kayinpederinde biraz siki versin disini oglu evleniyo sonucta hergun evlenmiyoya 1defa evlenicek haliyle biraz yorulsun
simdiden hayirli olsun canim damatin ayagina basmayi unutmaaaaa sakin !!!!!!!!!

evlenicem canım başka şehire gelin gidiyorum o yüzden ayrılcam mutlaka gelicem tabiki kilo bildirimlerimi yapıcam

hmm sehir degistiricen yani hadi hayirlisi o zaman

kizlar ben menumu paylasayim

Sabah : 1yumurta + 1dilim ekmek + salatalik
ara : yesil cay + 10tane findik
Oglen : peynirlik tost + 1/2 su bardagida icecek ( esim telefon etti is yerine geliyorum diye mecbur bana tost onada sandwich aldim parkta yedik )
ara : yogurt + 3tane biscuit
aksam : yogurt + keten tohumu karisimini yapip yiyecem
ins bu aksamda Leslie 1 yaparim

sağol canım benim uyanık benden önce davranmazsa basarım tabii

iki üç gündür çok yiyorum kızlar her şey bozuldu offf offf naspcam ben bu kafayla..

Hoşbulduk canım. Plates yapmaya karar verdim.alıcam bugün yarın. 35 yaşındayım.72.5 kiloyim. 1.69 cm boyum.yediklerime de dikkat edersem hallolur diye düşünüyorum. Sen ne kadar zamanda ne kadar verdin?:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…