Yok kaçamak yapmadım.Bi kaç kaşık fazla almışımdır yemeklerden kaçamak sayılırsa tabi. Tatlı falan yemiyorum çok ta düşkün değilim zaten tatlıya
arkadaşlar en kızdığım şey böyle bazı insanların özellikle bazı kadınların böyle kiloluyuz diye bizi küçümsemesi aklınca kendisini bizden üstün görmesi. böyle özellikle arkadaş toplantılarında bakarda bakar artık. laf arasında kilo muhabbeti açar. benim öyle unutamadığım bi anım oldu. 2 sene geçti ama hala içimde yaradır. zayıflayınca roller değişecek. belkide değişti şuanda benden kilolu olduğuna eminim o bayanın. üstelik çok sarkmış vücudu kilo alıp vermekten.
bende chipse dayanamiyorum ama kizimla esim aksamlari cok yiyolar canim istemiyor artik ,bazen tüm gün yediklerimi yatarken düsünüyorum ,herseyden ama azar azar yedimi fark ediyorum bazen hafta sonu birgün kendime ayriayim diyorum yemeklerden ikinci tabak aliyorum ama midem almiyor herhalde midede kücülmeye basladiondan
su laf yokmu birde ay sen kilomu aldin??? sinir olurum bu cümleye,hele ben dogum yaptim komsum geldi ben kizimda hamileligimde 25 kilo almisdim 9 ayda 28 sini verdim,cabuk gitti ,ama oglumu dogum ettim haliyle 2 günlük daha karnim sis daha ,demesinmi aaaa senin göben vallahi kalcak,aglicakdim nerdeyse
miden küçülmüştür zuzucum aman dikkat et tekrar büyümesin. kendine ayırdığın gün sevdiğin şeyleri ye ama fazla olmasın miden ne kadarla doyuyosa o kadar ye. göz doymuyo mide doyuyo zaten sorun bu. benimde midem küçüldü galiba açlık hissetmemeye başladım. hatta hiç acıkmıyorum artık. saatim gelince yiyorum o kadar. cips seviyosan onun yerine yağsız yada 1 kaşık yağlı mısır yap. hem çok sağlıklı hemde kalorisi çok azdır. geçen nette gezerken gördüm. uzmanlar diyet atıştırmalık ara öğün vermişler. 30 gram yağsız patlamış mısır vermişler. mısırada bayılırım ben. ne zamandır yapmadım. eskiden az yağlı yapardım gayet güzel olurdu. zaten mısırda tek zararlı olan kilo yapan yağ. onuda kıstınmıydı sorun kalmaz
su laf yokmu birde ay sen kilomu aldin??? sinir olurum bu cümleye,hele ben dogum yaptim komsum geldi ben kizimda hamileligimde 25 kilo almisdim 9 ayda 28 sini verdim,cabuk gitti ,ama oglumu dogum ettim haliyle 2 günlük daha karnim sis daha ,demesinmi aaaa senin göben vallahi kalcak,aglicakdim nerdeyse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?