70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

nasılsın sultansenacım. benden iyilik herkes kaçmış yine. kaçamak varmıydı sende bu hafta. bende yok aynen devsm

Yok kaçamak yapmadım.Bi kaç kaşık fazla almışımdır yemeklerden kaçamak sayılırsa tabi. Tatlı falan yemiyorum çok ta düşkün değilim zaten tatlıya

Yok kaçamak yapmadım.Bi kaç kaşık fazla almışımdır yemeklerden kaçamak sayılırsa tabi. Tatlı falan yemiyorum çok ta düşkün değilim zaten tatlıya

yok canım elbette sayılmaz olur o kadar. bende kek börek çörek yaptım ama yemedim. üstelik ıspanak böreğinede bayılırım ama yemedim. canımda çekmedi zaten. ama şu var yağsız mercimek köftesi yatım. öğlen yemeğinde 1 bardak ayranla yedim. çok lezzetlidi üstelikte diyetti

sultansenacığım zorlanıyomusun. ben zorlanmıyorum yemek konusunda. ama pizzayı gerçekten özledim. iki ay sonra istediğim kiloya düşünce eşofman takımı alacağım ve yepyeni bi bedenle pizza yiyeceğim. 3 dilim pizza, patates kızartma ve tavuk chiken yiyeceğim. mayonezde koyacağım. ayda 1 bu lüksüm olsun diye karar verdim. zaten diğer zamanlarda sağlıklı beslenmeye devam edeceğim. arada lüksüm bu olacak. tatlıyla aram yok sayılır. pastayı çok severim ama pasta yemekten vazgeçtim onun yerine sade dondurma yerim. o olmazsa kazandibi. o da haftada bir olur.

zaten doktorlar diyetten sonra istenilen kiloya düşünce haftada 1 sütlü tatlı yemeği öneriyolar. sporda haftada 5 yada 6 gün 1 saat yaparım. onu bırakmam.

eşim gece tost yiyor böyle kocaman çayla. ardından çikolatalı gofret falan. eskiden bende çok severdim ve yerdim. ama 4 haftadır ağzıma sürmüyorum eşimde yanımda hapur hupur götürüyo

bende chipse dayanamiyorum ama kizimla esim aksamlari cok yiyolar canim istemiyor artik ,bazen tüm gün yediklerimi yatarken düsünüyorum ,herseyden ama azar azar yedimi fark ediyorum bazen hafta sonu birgün kendime ayriayim diyorum yemeklerden ikinci tabak aliyorum ama midem almiyor herhalde midede kücülmeye basladi ondan

bugün nette dolasirken okudum hani bebek mamamlari varya su kücük cam kavanozdaki meyveli felan hollywood ünlülerinde bagzilari onunla kilo veriyorlarmis,ilginc geldi bana

arkadaşlar en kızdığım şey böyle bazı insanların özellikle bazı kadınların böyle kiloluyuz diye bizi küçümsemesi aklınca kendisini bizden üstün görmesi. böyle özellikle arkadaş toplantılarında bakarda bakar artık. laf arasında kilo muhabbeti açar. benim öyle unutamadığım bi anım oldu. 2 sene geçti ama hala içimde yaradır. zayıflayınca roller değişecek. belkide değişti şuanda benden kilolu olduğuna eminim o bayanın. üstelik çok sarkmış vücudu kilo alıp vermekten.

su laf yokmu birde ay sen kilomu aldin??? sinir olurum bu cümleye,hele ben dogum yaptim komsum geldi ben kizimda hamileligimde 25 kilo almisdim 9 ayda 28 sini verdim,cabuk gitti ,ama oglumu dogum ettim haliyle 2 günlük daha karnim sis daha ,demesinmi aaaa senin göben vallahi kalcak,aglicakdim nerdeyse

ypk canım ben hiç zorlanmıyorum yemek konusunda.Şunu yesem bunu yesemhiç düşünmüyorum.Eskiden yediklerimede hayretle bakıp pişman oluyorum dikkat etmediğim için kendime kızıyorum .Sanki diyorum az yesem ölürmüydüm diyorum ama olan oldu önümüzdeki maçlara bakalım artık.Boşver sende öyle pizza hayalleri kurma kendini şartlandırma canın isterse ucundan kulağından ye.

miden küçülmüştür zuzucum aman dikkat et tekrar büyümesin. kendine ayırdığın gün sevdiğin şeyleri ye ama fazla olmasın miden ne kadarla doyuyosa o kadar ye. göz doymuyo mide doyuyo zaten sorun bu. benimde midem küçüldü galiba açlık hissetmemeye başladım. hatta hiç acıkmıyorum artık. saatim gelince yiyorum o kadar. cips seviyosan onun yerine yağsız yada 1 kaşık yağlı mısır yap. hem çok sağlıklı hemde kalorisi çok azdır. geçen nette gezerken gördüm. uzmanlar diyet atıştırmalık ara öğün vermişler. 30 gram yağsız patlamış mısır vermişler. mısırada bayılırım ben. ne zamandır yapmadım. eskiden az yağlı yapardım gayet güzel olurdu. zaten mısırda tek zararlı olan kilo yapan yağ. onuda kıstınmıydı sorun kalmaz

evet ya çok kızıyorum. bakar dururlar böyle ne yapsan. ne yesen bakarlar. orana burana bakarlar. sinir olurum. hele bide böyle kilolu insanlar yapmıyomu bunu çok kızıyorum. ben diyetteyim yok şu hapı aldım zayıflatıyo falan diye cır cır öterler. madem konuşacaksın zayıflayınca konuş dimi. önce kendine sonra karşındakine bak. heleki yeni doğum yapmış birine bu laflar hiç söylenmemeli. insanlar ne tuhaf. yeni doğum yamış birinin vücudunun toparlanması aylar alır. lohusa denen bişey var. ayıp ya. sen üzülme canım. zayıflayınca tıkarsın ağzını.

haklisin,senin kilon boyun kac?

benim kayınvalidemin komşusu var böyle. çok fesat düşünür dedikodu falan hepsi var yani o derece. kendide bayağı kilolu. kilodan ziyade yağlı çok. kası yok gibi sırf yağ desem yeridir. neyse ben eskiden yanlış beslenme ve bilinçsiz spor yüzünden böyle çok kötü olmuştum. kaslarımı kaybetmiştim falan. beni gördü ay sen ne fena olmuşun. takmışın kiloları kafana ne hale gelmişin dedi böyle herkesin içinde .senin gibi olacaksam hiç olmam dedi. zaten 1 hafta sonra zatürre olmuştum malesefeskidende hep böyle her gidişimde sen spor yapıyosun ama hiç zayıfladığını görmedim falan derdi. zayıflayamayacaksın derdi. hatta böyle bigün karnım şişti. rahatsızdım ay sen hamilemisin ne o göbek dedi eşimin yanında. zaten eşim takmış kilolarıma ay varya öyle zor bi gün geçirdikki anlatamam eşim tüm gün surat ettiydi.

eskiden kilolarıma laf edenler şimdi zayıfladıkça ses etmiyolar. zayıflıyosun bile diyen yok. zamanında laf etmeyi biliyolarda sonra ses çıkarmıyolar işte burdan belli kalpleri

slm kızlar bende geldim.bu gün aynı olayla bende karşılaştım.annemdeydim bu gün misafir geldi.hoş geldiniz dedim .abartısız .ilk cümleyi söylüyorum.aaa betül sen çok kilo almışın.nasıl veceksin.sonrada ağız ucuyla verirsin acele etme.ay bir moralim bozuldu anlatamam.:gitme:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…