70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Hoşgeldin canım. Eşin baya yoğunmuş canım iş okul arasında mekik dokuyo resmen... Allah kolaylık versin sana da sabır versin. Sağlığın nasıl bel ağrıların tamamen geçti mi...

Bugün yediklerime gelecek olursak hiç içaçıcı değil
Sabah
3 zeytin
Yarım kk peynir
2 kaşık menemen

Ara
1 tane elma

Öğle
Yoğurt,keten tohumu, yulaf unu, kaysı karışımı

Ara yok

Akşam
4 kaşık tarhana çorbası
4 kaşık kavurma pilav
1 kaşık kadar karnıyarık
Salata
2 tane baklava

Spor da yapmadım sadece 20 dk kadar yürüdüm gezinti şeklinde

dünkü menümmmmmm:

0.25 x 100gr Patates Kızartması (536 kcal)134 kcal
2.00 x 1 Adet Domates (14 kcal)28 kcal
1.00 x 1 Adet Salatalık (11 kcal)11 kcal
0.25 x 1 Adet Kuru Soğan (41 kcal)10 kcal
2.00 x 1 Adet Salatalık (11 kcal)22 kcal
1.00 x 1 Adet Domates (14 kcal)14 kcal
1.00 x 1 Adet (10gr) Galeta (Kepekli) (20 kcal)20 kcal
1.00 x 1 Fincan Yeşil Çay (3 kcal)3 kcal
1.00 x 1 Adet (10gr) Galeta (Kepekli) (20 kcal)20 kcal
1.00 x 1 Adet (120gr) Lahmacun (250 kcal)250 kcal
2.00 x 1 Dilim (21gr) Uno Kepekli Ekmek (45 kcal)90 kcal
2.00 x 1 Litre Su (0 kcal)0 kcal Sil

Alınan Kalori Toplamı: 602 kcal

cida maşallah canım sana ... çokk azimlisin ben hafta sonu resmen sapıtıyorum....
yaaaa bende seni gibi az yemek istiyorum... yaz geldiiii

Allah kolaylık versin, zormuş canım.
Arada uğra buraya özlettin kendini :)

cida maşallah canım sana ... çokk azimlisin ben hafta sonu resmen sapıtıyorum....
yaaaa bende seni gibi az yemek istiyorum... yaz geldiiii

dün işyerindeydim çalıştım birazda ondan az yedim pazar günleri genelde bende sapıtıyorum :)
ama kararlıyım ablamla iddaya girdik temmuza kadar 10 kilo vermem lazım :)

hosgeldin canim bayagidir gozukmuyordun? canim biiyorum burdan yapmasini ama ben bilgileri doldurana kadar ben siteden otomatik olarak deconnecté oluyorum dolayisiylada butun yazdiklarim bosa gidiyor gecenlerde listeyi yaptigimda oyle oldu dun olmaz umidiyle gene burdan yapmistim ki tam gonder tusuna basinca bide baktim kk dan cikmisim bende excelde yaptim ama buraya kopyalayinca boyle oluyo :26::26::26:

allah sabir versin canim senin icinde zor onun icinde zor, benim esimde tr de ogretmendi buraya yurt disina geldi sevmedi buralari simdi illa gidicem diyo bende iyi madem kkps midir nedir o sinava gir ataman yapilsin gidelim diyorum esimde ben ogretmenligi sevmiyorum artik cocuklarla ugrasamam baska is yapicam diyor bende guvenip gelmek istemiyorum tr'ye nerden nasil is bulucak???
bilmiyorum ne yapicaz

menu guzelmiste su baklavalar isi bozuyo canim yaa

ben hafta sonu menulerimi yazmayim hepiniz birlik olur saclarimi cekersiniz
pasta cikolata valla resmen cildirmis gibi yedim
korkudan bu Sabah tartiya bile cikamadim

bugunu hafif gecirmeye bakicam artik daha dogrusu bu haftayi diyeyim

bugunku menum kizlar

Sabah : 2 dilim ekmek + 1dilim peynir + salatalik
ara : yesil cay + 10tanede findik
oglen : dun dugune gidince yemek yapmadim hafta icine bu Sabah 2 yumurta hasladim salata yaptim + 1dilim cavdar ekmegi + yogurt
ara : 3tane diyet biscuit
aksam : yemek yok ben yogurt keten tohumu karisimi yapip yemegi dusunuyorum ama kuzularima ne yapicam bilmiyorum herhalde makarna olur

Arkadaşlar takip ediyorum sizleri. Ancak bir türlü kararlı davranamıyorum. Ya hazırlamak zor geliyor ya da yediklerim tok tutmuyor. Bana bu konularda önerisi olan var mı?

Allah kolaylık versin, zormuş canım.
Arada uğra buraya özlettin kendini :)
sağol canım,
uğramaya çalışıcam artık,cidden kafam dağılıyo azcıkta olsa sizle sohbet etmek güzel insan dertlerini unutuyo

Hoşgeldin canım. Eşin baya yoğunmuş canım iş okul arasında mekik dokuyo resmen... Allah kolaylık versin sana da sabır versin. Sağlığın nasıl bel ağrıların tamamen geçti mi...
çok sağol canım,
epey zaman oldu bel ağrılarım yok denicek kadar az hissediliyo,iş yapmazsam gayet iyiyim ama biraz iş yapayım zonklamaktan kafama ağrı giriyo resmen,ama oturup 2 dk dinleneyim hemen geçiyo neyseki,geçen gün odaları değiştirdim değişiklik olsun diye,koltuktu vitrindi tek başımaydım bide can sıkıntısı işte yapayım dedim,ama sağolsun oğluşum yardımcı oldu ben kaldırdım o itti arkadanhallettik belim koptu ağrıdan ama 2 dk oturdum geçti hemen

bende allahtan öyle kkdan çıkarılma gibi bi durum olmuyo,ama duydum çoğu insan 2dk içinde kkdan çıkışı oluyo,nedenini merak ediyorum doğrusu,ama şöyle yapabilirsin sen burda tabloyu yaparken cevaplaya basmadan önce sekme aç ve kkya gir yine bak bakalım çıkış olmuşmu,olduysa eğer tekrar giriş yap,diğer tablolu sekmeye geç ordaki yazdıklarını copy yap geç diğer sekmeye hemen yapıştır ve cevapla de,işe yarar bence denemelisin

seninde eşin başka iş bulucana eminse ,gelsin baksın burda bulursa işini öyle dönmeye karar verin,hemen dönüş yapıpta burda rezillik çekmeyin derim ben,hakkınızda hayırlı olsun türkiyede işsizlik büyük dert dikkatli olun

kizlar en azindan 10 Kilo vererek trye gitmek istiyorum 10gun sonrada gidiyorum Allahin izniyle 1kilo daha vermem lazim ilk defa BU HAFDA +BILDIRIMIM OLDU DIYETE BASLADIGIMDAN BERI NEDENINE GELINCE mutfak hala yok yeni evde ve hep doner yemekden oldu su son bir haftada 1 Iskender diger gunlerde doner yedim en son dun esime dedim daha doner istemiyorum midem bulaniyor artik bugun tekrar diyete basladim ama bisey yiyemiyorum meyveyle gecistiricem acligi artik
en cokda kizima uzuluyorum anne CORBA anne pilav diye sayikliyor ama yapamiyorum satin alinicak hicbiyerde yok malesef
Burda sistem cok farkli ya elektrikci bekliyoruz mutfak ocagini onun takmasi gerekiyormus o takmazsa ve bisey olursa suclu duruma dusuyomusuz onlarda randevu veriyolar sugun geliriz diye hemen gelen yok malesef

hmm verdigin cozumu bidahakine deneyecegim ama ins bidaha liste alti olmam da denememede gerek kalmaz,bende kk'dan cikma sorunu cok oluyor bazen biraz fazla alinti yapayim o zaman bile basima geliyo
valla bende oyle hic bi hazirlik yapmadan tr ye gelmek istemiyorum. Zatende ben istemeden esim gidemez ( tek basina gider yoksa )
ben ilk once bi ev alalim diyorum en azindan kira derdim olmaz. bizde isini ayarlasin ondan sonra giderim valla kimse kusura bakmasin " ac kollarin turkiye ben geliyorum" diyemem, biz neysek ama dusunmek zorunda oldugum 2 cocuk var

ay canim benim o ilk defa ++ cikma durumunu bende ilk yasadigimda cok kotu olmustum ama insan sonra alisiyor ama genede sen alisma
ins verirsin canim o 1 kiloyuda daha 10gun varmis gitmene.
ne kadar kalicaksin tr'de? senin izin biraz erken.
biz bu sene buraliyiz malesef
bizim burdada oyle canim onlar gelip takiyorlar bende gecen sene tasinmistim ayni sorunu bende yasamistim tam 15gun sonra taktilar ama benim annemde elektrikli ocak vardi ben onu getirdim annemden biraz agir pisiyor du ama olsun arada corba makarna hatta melemen bile yapmistim

15 gun kalicam canim ama bu izin degil kayinvalideyi goturmek icin gidiyorum kendi gidemeyor oyuzden ben goturuyorum normalde esimin izni agustosta ozaman tekrar gidicegiz 1 ayligina ne yalan soyleyeyim benimde isime geliyor kvyi goturmek ailemi goruyorum ama seneye benim kiz kindergartene basliycak ozaman cok gidemiycem sadece yazin gidebilcem
evet ya ocaksizlik cok zormus yapsalarda bende kavussam ocagima

herkese merhaba

bir kilo vermeye karar verme dönemininde başına geldim
forumda daha önce 21564512345654 kez diyet gruplarına girmiş
2009 yılında 4 aylık bir serüvenle 16 kilo vermiş , 2011 yılınındaki hamileliğimle gelen yaklaşık 14 kiloyu şu güne kadar korumayı başarmış biriyim
çocuktan sonra 2,5 yıl kilo vermeyi planladım uygulamayı ise 3 günle sınırlayabildim nedense

Şimdilerde ise spor salonuna kayıt yaptırdım 1 haftadır (5 gün - haftasonu hariç) düzenli gidiyorum
şekeri ve ekmeği çok çok aza indirdim
yarın tartı günüm

sizlerle birlikte destek ve bilgilerimi paylaşmak isterim

Herkese iyi akşamlar,

Menüm

Bir bardak elma sirkeli su

1 saatlik yürüyüş

Sabah; 2 dilim tahıllı ekmek, bir parça peynir, bir bardak şekersiz çay,
tavada yumurta, birkaç tatlı kaşığı sarelle...

Ara; birkaç badem

Öğlen, biberli omlet ,yarım dilim tahıllı ekmek, 1 bardak ayran...

Ara; tadelle, 2 parça kek, şekersiz çay, pirinç patlağı, yeşil çay...

Akşam;kinoalı salata

Muhtemelen yarım saatlik yürüyüş

İyi akşamlar kızlar
Bu günkü menüm
Sabah
1 kk peynir
4 zeytin
Biraz yumurta

Ara
1 adet elma

Öğle
Bir dilim ekmek üzerine cevizli ezme
Yarım kepçe çorba

Ara
1 kivi
4 tane badem

Akşam
Bir kepçe çorba
Bir kepçe şekersiz kayısı kompostosu
Yarım domates yarım salatalık

Güzel canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…