70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

08:00
1/2 dilim peynir
8 zeytin
1 dilim kızarmış ekmek
1 dilim kepekli ekmek
5-6 çatal bal

10:30
1 diyet bisküvi
2 kuru kayısı

12:30
2 dilim kepek ekmeği
1 büyük dilim peynir
2 kuru kayısı
1 diyet bisküvi

14:30
1 elma

16:30
1 diyet bisküvi
2 kuru kayısı

17:30
1/2 patlıcan yemeği
1 kase mercimek çorbası
1 kase yoğurt

45 dk spor
2 lt su

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Canım güzel ama çikolata tüketmişin sanırım :)

inşcanım. peki nasıl verilecek burda bana yardımcıolursan sevinirim yediklerimizi yazacaz bunun dısındaneler yapacaz

benim menu
Kalori Miktarı
1.00 x 100gr Dia Meyveli Müsli Enerji (345 kcal)345 kcal Sil
4.00 x 1 Dilim (30gr) Tam Buğday Ekmeği (Ekmek) (64 kcal)256 kcal Sil
1.00 x 1 Adet Domates (14 kcal)14 kcal Sil
1.00 x 1 Kase (25gr) Cheetos Fıstık Cips (120 kcal)120 kcal Sil
1.00 x 1 Fincan Türk Kahvesi (Şekerli) (23 kcal)23 kcal Sil
2.00 x 1 Çay Kaşığı Toz Şeker (15 kcal)30 kcal Sil
2.00 x 1 Su Bardağı (250ml) Çay (Şekersiz) (3 kcal)6 kcal Sil
Alınan Kalori Toplamı794 kcal

YaktığınızKalori Miktarı
0.25 x 1 Saat esya tasimak (480 kcal

inşcanım. peki nasıl verilecek burda bana yardımcıolursan sevinirim yediklerimizi yazacaz bunun dısındaneler yapacaz

hosgelmissiniz
ben bu gurupla daha once 74den 58e dustum sonra trye gittim ne bulsam yedim gelince burdada dikkat etmedim sonra 68e merdiven dayadim ne oluyor dedim tekrarb buraya geldim subattan beri burdayim 9kilo gitti dahada giderdide pek yapamadim son bir ayim cok zor gecti
eger Kilo vermek ayni zamanda fit bir vucud istiyorsaniz kesinlikle lillian michaels yapin derim ben ilk Kilo verdigimde yapmistim ne gobek kalmisti ne bisey simdi yapamiyorum ve gobek olmasa 36 beden giyerim gobek yuzunden 38 bedenim suan gobek gitsin istiyorsaniz kesinlikle yapin derim

peki bunu nasıl yapacam dvd falan varmı biraz da yediklerinixden bahseder mısınız

peki bunu nasıl yapacam dvd falan varmı biraz da yediklerinixden bahseder mısınız

dvdsi var ama ben pcde sik kullanilanlara ekledim yutubee ustunden yapiyodum

gunde 2 dilim ekmegi gecmiyorum [bugun 4 oldu ama mutfak hala yok oyuzden mecburen Hazir besleniyorum]
kahvalti diyet peynir domates arada haslanmis yumurta
aksam yaptigim yemeklerden cok az
2 kucuk cocugum oldugu icin benim hic duzenli ogunlerim olmuyor kahvalti 11den once hic olmuyor bende 2 ogun besleniyorum
yogurt cok tuketiyorum ama diyet olanini cok faydali
sut iciyorum meyve tuketmeye calisiyorum genellikle Yesil elma
badem kuru kayisi Yesil cay ve en onemlisi 2litre en azindan su Kilo verceksen su sart susuz Kilo verilmiyor malesef
spor olarak bu 9 kiloyu verirken yuruyusten baska pek spor yapamadim

hepinizeeeee musmutluuu günaydınnlarr çok şükür kendime gelebildimmmmm
amelia sana çok teşekkür ederimmm
şöyle bir bakınayım dedim sizlere
ben okul ev lys arasındayım. çok yoğunum ama bugünüme şükürler olsun inşallah hazirandan sonra bir nebze rahatlarım
şimdi öncelikle planım şu malumunuz en son tartı günü 80.4 çıkmıştım amaa moral bozmak yok öncelikli hedefim spor yapmadan boğazıma dur diyerek 75'e düşmek. sonrasında sporla vermeyi düşünüyorum inşallah her hafta kg verebilirsem mayısın sonunda hedefime ulaşırım

herkese günaydın kızlar.. dünkü menümü yazmak isterdim ama apartman toplantısı vardı ve bizim evdeydi... börekler tatlılar......
kısaca kendimi iyice saldım.. yalnız cumaya kadar artık kaçamaklara sonnnnnn...

Ben bugün tartıda 1 kg fazla gördüm sabah çok üzüldüm ama kabızım ve öden var yeşil çay içmedim bağırsaklara iyi gelen çaylar biliyo musunuz ((

Canim ben Lipton un 5i bir arada çayını kullanıyorum biraz daha rahatım. Ac karnına Türk Kahvesi deneyenler memnum...

Sağol canım :) Biraz çikolatayı abarttım ama

menü gayet iyi :)

Canım güzel ama çikolata tüketmişin sanırım :)

Aynen canım malum günler yakında :)

Menü güzel canım :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

peki sen tr'deyken cocuklara kim bakicak ? onlaridami goturuyorsun?

hosgeldin canim ins hep beraber hedeflerimize ulasicaz

canim cikolatalar biraz fazla olmus herhalde

menu guzel

menu harika canim oglenle aksam arasi 2defa ara yapmissin aciktin sanirim

canim fazla bisey yememissin sen :26::26:

bende bugunku menumu simdiden paylasayim kizlar

Sabah : yarim tomates + yarim salatalik + 1dilim ekmek + 1dilim peynir + 2zeytin
ara : yesil cay + 10tane findik
oglen : salata + tavuk sote + yogurt ( ekmegimi unutmusum :26::26::26:)
ara : 3 tane biscuit + 1yogurt
aksam : 3yk bulgur pilavi + salata + yogurt

dun aksam lesli 2 yaptim ins bu aksamda yaparim kizlar
Sabah tartida 67.1 i gordum bu demektirki cumadan beri 800 gr gitmis pek bi sasirdim acikcasi ama tarti yalan soylicek degilya
ins cumaya 66 yi gorurum tartida

evet canim onlarida goturuyorum tabi esim biraz tepki veriyor ama napayim diyor zaten 3ay sonra gidicegiz ne gerek var bidaha tonla para gidiyor kizima tam bilet parasi aliyolar 2yas ustu diye bende diyorum gonderebilceksen anneni gonder birileriyle bende gitmeyeyim hic degilse 3ay kafami dinlemek istiyorum trde 5tane daha cocugu var ama yilin 8 ayi Burda nerdeyse seneye tum sene Burda olucak gibi okadar cok bunaliyorumki bazen anlatamam
en son dunku olayi anlatayim esim cok yoruluyor isinde Kabul ediyorum geldi uyudu aksamda 10 baktim sut cok az kalmis olum aksam bir iciyor Sabah 6 civari bidaha uyandirdim sut yok git obur evde var al diye daha o cevap vermeden kvde atladi soze niye vaktinde dememisim felanda filan zaten ogluda onun ustune elini oynatamiycagini gidemeyecegini serbet yapip vermemi soyledi tabi delirdim bende ama elimden bisey gelmedi obur ev arabayla 5 dakika bisey hangisine kizayim bilemedim velhasil
ozel Hayat istiyorum ama hic olmuyor esimle yalnizken konusuyorum sana gore hep ben sucluyum ama benim hakkim yokmu cocuklari uyuttukdan sonra sana sarilip film izlemeye felan diyorum bizim hic ozel hayatimiz yok diyorum gelen cevap ben nasil anne bizi yanliz birak diyeyim onun dusunmesi lazim diyor e dusunmuyor ama ben 10gun hastanede kalmisim gelmisim eve bi birak hasret giderelim ama nerde esim uyumadan uyumuyor nerdeyse esim koltukta uyusa kalk oglum yerine yatta uyuyak diyor uykum var diyor yarim Saat orda ugrasiyor oglu yatagina gidince oda gidip yatiyor bende bazen cok sinirleniyorum bu durumlara o zaten daha bebek diyorum bebek muamelesi yapiyosun hala yine ben suclu oluyorum tabi sonunda
ay ne dolmusum

canim aksam sinirlenince acisi yemekden cikti 11den sonra tuzlu fistik yedim

super canim

sonunda bugun Adam geliyor ocagi yapmaya Allaha sukur ev hala okadar feci durudaki sadece suan oturma odasi misafir agirliycak konumda tabi giristeki kolilerden gecebilirsebugun mutfagi yerlestirmeye calisicam ama ne zormus iki cocukla ev yerlestirmek oglum bi yerden aglar kizim anne o anne bu diye aglar simdi ahmet pasayi salliyorum uyusunda mutfaga baslayayim biraz toplamak lazim Adam gelicek calisicak Alan yok nerdeyseablama faceden evin fotolarini cekip attim bune hal diyor Allah yardimcim olsun cok isvar diyor esimde diyor benim evdeki isler bitti simdi senin islerin var sanki tasimayi tek yapti dolaplari tek kurduda onunki bitti yerlestirme hep bana kaldi

Kız bir çikolatanın lafı mı olur arada ödüllendirecen kendini tabiki de ama çok sık olmasın çekerim saçını

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…