evet canim onlarida goturuyorum tabi esim biraz tepki veriyor ama napayim diyor zaten 3ay sonra gidicegiz ne gerek var bidaha tonla para gidiyor kizima tam bilet parasi aliyolar 2yas ustu diye bende diyorum gonderebilceksen anneni gonder birileriyle bende gitmeyeyim hic degilse 3ay kafami dinlemek istiyorum trde 5tane daha cocugu var ama yilin 8 ayi Burda nerdeyse seneye tum sene Burda olucak gibi okadar cok bunaliyorumki bazen anlatamam
en son dunku olayi anlatayim esim cok yoruluyor isinde Kabul ediyorum geldi uyudu aksamda 10 baktim sut cok az kalmis olum aksam bir iciyor Sabah 6 civari bidaha uyandirdim sut yok git obur evde var al diye daha o cevap vermeden kvde atladi soze niye vaktinde dememisim felanda filan zaten ogluda onun ustune elini oynatamiycagini gidemeyecegini serbet yapip vermemi soyledi tabi delirdim bende ama elimden bisey gelmedi obur ev arabayla 5 dakika bisey hangisine kizayim bilemedim velhasil
ozel Hayat istiyorum ama hic olmuyor esimle yalnizken konusuyorum sana gore hep ben sucluyum ama benim hakkim yokmu cocuklari uyuttukdan sonra sana sarilip film izlemeye felan diyorum bizim hic ozel hayatimiz yok diyorum gelen cevap ben nasil anne bizi yanliz birak diyeyim onun dusunmesi lazim diyor e dusunmuyor ama ben 10gun hastanede kalmisim gelmisim eve bi birak hasret giderelim ama nerde esim uyumadan uyumuyor nerdeyse esim koltukta uyusa kalk oglum yerine yatta uyuyak diyor uykum var diyor yarim Saat orda ugrasiyor oglu yatagina gidince oda gidip yatiyor bende bazen cok sinirleniyorum bu durumlara o zaten daha bebek diyorum bebek muamelesi yapiyosun hala yine ben suclu oluyorum tabi sonunda
ay ne dolmusum
evet canim onlarida goturuyorum tabi esim biraz tepki veriyor ama napayim diyor zaten 3ay sonra gidicegiz ne gerek var bidaha tonla para gidiyor kizima tam bilet parasi aliyolar 2yas ustu diye bende diyorum gonderebilceksen anneni gonder birileriyle bende gitmeyeyim hic degilse 3ay kafami dinlemek istiyorum trde 5tane daha cocugu var ama yilin 8 ayi Burda nerdeyse seneye tum sene Burda olucak gibi okadar cok bunaliyorumki bazen anlatamam
en son dunku olayi anlatayim esim cok yoruluyor isinde Kabul ediyorum geldi uyudu aksamda 10 baktim sut cok az kalmis olum aksam bir iciyor Sabah 6 civari bidaha uyandirdim sut yok git obur evde var al diye daha o cevap vermeden kvde atladi soze niye vaktinde dememisim felanda filan zaten ogluda onun ustune elini oynatamiycagini gidemeyecegini serbet yapip vermemi soyledi tabi delirdim bende ama elimden bisey gelmedi obur ev arabayla 5 dakika bisey hangisine kizayim bilemedim velhasil
ozel Hayat istiyorum ama hic olmuyor esimle yalnizken konusuyorum sana gore hep ben sucluyum ama benim hakkim yokmu cocuklari uyuttukdan sonra sana sarilip film izlemeye felan diyorum bizim hic ozel hayatimiz yok diyorum gelen cevap ben nasil anne bizi yanliz birak diyeyim onun dusunmesi lazim diyor e dusunmuyor ama ben 10gun hastanede kalmisim gelmisim eve bi birak hasret giderelim ama nerde esim uyumadan uyumuyor nerdeyse esim koltukta uyusa kalk oglum yerine yatta uyuyak diyor uykum var diyor yarim Saat orda ugrasiyor oglu yatagina gidince oda gidip yatiyor bende bazen cok sinirleniyorum bu durumlara o zaten daha bebek diyorum bebek muamelesi yapiyosun hala yine ben suclu oluyorum tabi sonunda
ay ne dolmusum
sonunda bugun Adam geliyor ocagi yapmaya Allaha sukur ev hala okadar feci durudaki sadece suan oturma odasi misafir agirliycak konumda tabi giristeki kolilerden gecebilirsebugun mutfagi yerlestirmeye calisicam ama ne zormus iki cocukla ev yerlestirmek oglum bi yerden aglar kizim anne o anne bu diye aglar simdi ahmet pasayi salliyorum uyusunda mutfaga baslayayim biraz toplamak lazim Adam gelicek calisicak Alan yok nerdeyse ablama faceden evin fotolarini cekip attim bune hal diyor Allah yardimcim olsun cok isvar diyor esimde diyor benim evdeki isler bitti simdi senin islerin var sanki tasimayi tek yapti dolaplari tek kurduda onunki bitti yerlestirme hep bana kaldi
Canım allah kolaylık versin unutma bu fedakarlıkların mükafatı mutlaka olacaktır. Darlandığında aklına bunu getir. Bir arkadaşım var üç küçük çocukla yatalak kayınvalidesine baktı çok zor günler geçirdi geçen sene kv si vefaat etti şimdi huzurla iyiki de bakmışım diyor vicdanım çok rahat diyor
Senin kvninde biraz anlayışlı olması lazım acaba oğlunu gelininden kıskananlar vardırya seninki de öylemi düşünüyor ki:44: bir de oğullar annelerinin yanında karısının sözünü dinlemeyi gurur yaparlar illaki eşin de etkileniyordur
ayy sen anlattikca benim gecen seneki hallerim aklima geliyor ama benim Allahtan annem vardi baktim cocuklar durmuyor valla goturup atiyordum anneme ikisinide bende oda oda yerlestiriyordum
canim valla benim koca oyle mesela, burda melek gibi bi adam benden habersiz hic bisey yapmaz ama tr ye ailesinin yanina gidince sanirsin benim koca gider yerine baskasi gelir
annesinin sozunden cikmaz herseyi ona soyler o ne derse onu yapar bizde dis kapinin dis mandali oluruz, bende mutfaktan cikmam anca yemek yap bulasik yika sanirsin hizmetci sevgili kv her yemegide begenmez birde kendisi hazirlar menuyu hanimefendi
benide cok kiskanir hic oglunu paylasmak istemiyo benimle kizlar valla soylesem inanmazsiniz
gecen sene sabahin korunde birden bi daldi odamiza oglunu opucekmis ruyasinda gormus tovbe tovbe cildiricaktim esime dedim hadi musahit olmasaydik ne olucakti dedim hic sesi cikmiyor dusunun yani
daha neler valla anlatsam gulersiniz
valla ben 2senede 1ay gidiyorum onuda sagolsun burnumdan getiriyor gecen sene gitmedim bu senede gitmicem esim ille gidek diyor bende borcumuz var onu odeyelim diyorum aslinda bende istiyorum ama sirf kv nin yuzunden gitmek gelmiyor icimden
Canım allah kolaylık versin unutma bu fedakarlıkların mükafatı mutlaka olacaktır. Darlandığında aklına bunu getir. Bir arkadaşım var üç küçük çocukla yatalak kayınvalidesine baktı çok zor günler geçirdi geçen sene kv si vefaat etti şimdi huzurla iyiki de bakmışım diyor vicdanım çok rahat diyor
Senin kvninde biraz anlayışlı olması lazım acaba oğlunu gelininden kıskananlar vardırya seninki de öylemi düşünüyor ki:44: bir de oğullar annelerinin yanında karısının sözünü dinlemeyi gurur yaparlar illaki eşin de etkileniyordur
ay canim ya sen pek doluymussun
Allah yardimcin olsun sen herzaman kv var yanimizda falan diyorsunda ben hep aklimdan diyordum bu kiz nasil yapiyor hem cocuk hem kv de diye
cok zor guzelim oyle anlayissiz insanlarla ugrasmak
bak tr de 5 tane daha cocugu varmis neden butun bir sene sizinle kaliyor? halbuki kendisi yasli turkye onun icin daha iyi bence
hem her cocugunun yaninda 2ay kalsa sene biter ayol senin koca annesine bisey diyemez simdi onada hak vermek lazim, ama pekala tr deki kardesleriyle konusup annem basimin taci bakicam ama sizde anlayis gosterin benimde bi esim var birazda sizin yaninizda kalsin diyebilir.
seninki sesini cikarmadikca diger kardeslerininde isine geliyor herhalde
ayy sen anlattikca benim gecen seneki hallerim aklima geliyor ama benim Allahtan annem vardi baktim cocuklar durmuyor valla goturup atiyordum anneme ikisinide bende oda oda yerlestiriyordum
ah kizlar ah ne siz sorun ne ben anlatayim evlendigimiz Zaman kcde esimi soyluyor onun icin gidiyorum simdi ece olucak benim ne isim var daha felan dedi ama nerde kizi diyor siz orda daha iyi bakiyosunuz biz Burda bakamayiz sizingibi
hepinizeeeee musmutluuu günaydınnlarr çok şükür kendime gelebildimmmmm
amelia sana çok teşekkür ederimmm
şöyle bir bakınayım dedim sizlere
ben okul ev lys arasındayım. çok yoğunum ama bugünüme şükürler olsuninşallah hazirandan sonra bir nebze rahatlarım
şimdi öncelikle planım şu malumunuz en son tartı günü 80.4 çıkmıştımamaa moral bozmak yok öncelikli hedefim spor yapmadan boğazıma dur diyerek 75'e düşmek. sonrasında sporla vermeyi düşünüyorum inşallah her hafta kg verebilirsem mayısın sonunda hedefime ulaşırım
peki sen tr'deyken cocuklara kim bakicak ? onlaridami goturuyorsun?
hosgeldin canim ins hep beraber hedeflerimize ulasicaz
canim cikolatalar biraz fazla olmus herhalde
menu guzel
menu harika canim oglenle aksam arasi 2defa ara yapmissin aciktin sanirim
canim fazla bisey yememissin sen :26::26:
Çek canım ben hakettim :)Kız bir çikolatanın lafı mı olurarada ödüllendirecen kendini tabiki de ama çok sık olmasın çekerim saçını
Bu günkü menüm
Sabah
1 kk peynir
1 domates
1 salatalık
Yarım dilim ezmeli ekmek
Ara
1 kivi
Öğle
Bir kase çorba
Salata ( çok az yağlı)
1 dilim ekmek
Ara
1 kivi
2 kuru kaysı
Akşam
1 kepçe çorba
Fırında tavuk 4-5 parça
Ayran
Spor
Çocuklarla iki saat dolandık ama tempolu olmayınca hiç faydası olmuyo sadece yoruluyorum eve gelince tempolu yürüyüşe enerjim kalmıyo ama kuzularıma da kıyamıyorum kızım evde çok sıkılıyor
Yine süper bir menü :)08:00
1 dilimden az peynir
2 dilim kepekli ekmek
10:00
2 tane mavi yeşil kakao kremalı bisküvi
12:00
2 dilim kepekli ekmek
1 büyük dilim peynir
5 yeşil zeytin
5 siyah zeytin
17:00
5-6 erik
19:00
1 tabak yoğurt e
2 kaşık yulaf
4 tane kuru kayısı
2 -2.5 litre su
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
ah kizlar ah ne siz sorun ne ben anlatayim evlendigimiz Zaman kcde esimi soyluyor onun icin gidiyorum simdi ece olucak benim ne isim var daha felan dedi ama nerde kizi diyor siz orda daha iyi bakiyosunuz biz Burda bakamayiz sizingibi
Gerçekten zor bir durum, ben sizler kadar bilmiyorum ama ucundan azcık yaşadım. Ne İster bu kaynanalar gelinlerinden. Halbuki oğullarını gelinler çekip çevirir.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Canım hedefine ulaşacaksın eminim. Gitsin kilolar :)
Aynen canım çok abarttım ben Çikolatayı :)
Çek canım ben hakettim :)
Her zamanki gibi süpersin :)
Yine süper bir menü :)
Gerçekten zor bir durum, ben sizler kadar bilmiyorum ama ucundan azcık yaşadım. Ne İster bu kaynanalar gelinlerinden. Halbuki oğullarını gelinler çekip çevirir.
sağol tatlım sen de süper devam ediyosun bu arada :))
canim aksam sinirlenince acisi yemekden cikti 11den sonra tuzlu fistik yedim
Valla canım bendeki de öyle de ordan biliyorum annesinin yanına gittiğimizde içinden başka bir insan çıkıyo bana ve çocuklara karşı çok soğuk otoriter bi adam olma çabasına girişiyo ben de onun oyununu bozmuyorum mağdur gelini oynuyorum:13:
Bu günkü menüm
Sabah
1 kk peynir
1 domates
1 salatalık
Yarım dilim ezmeli ekmek
Ara
1 kivi
Öğle
Bir kase çorba
Salata ( çok az yağlı)
1 dilim ekmek
Ara
1 kivi
2 kuru kaysı
Akşam
1 kepçe çorba
Fırında tavuk 4-5 parça
Ayran
Spor
Çocuklarla iki saat dolandık ama tempolu olmayınca hiç faydası olmuyo sadece yoruluyorum eve gelince tempolu yürüyüşe enerjim kalmıyo ama kuzularıma da kıyamıyorum kızım evde çok sıkılıyor
08:00
1 dilimden az peynir
2 dilim kepekli ekmek
10:00
12:00
2 dilim kepekli ekmek
1 büyük dilim peynir
5 yeşil zeytin
5 siyah zeytin
17:00
5-6 erik
19:00
1 tabak yoğurt e
2 kaşık yulaf
4 tane kuru kayısı
2 -2.5 litre su
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
lafa bak sizin evinizde ozel hizmetciler ozel doktorlarmi varmis niye sizin gibi bakamiyolarmis gorumcede isin kolayina kaciyo
aynen valla ogullarini biz cekip ceviriyoruz kiz bazen esimin yaptiklarini gorumceme anlatiyorumda agzi acik kaliyor
Allah'tan gorumcelerimden yani sansliyim hepsi beni anlar takdir ederler
bide kaynana kiymetimi bilse "ne var yaptiginda mecbur yapican "der cikar isin icinden
bi slm verim dedim herkese ama pek kimsekalmamış gördüğüm kadarıylanerde o gecen yıl ki topik
neyse ben kaynanamın yanından taşındım artık şimdi rahatım çok şüküğr
ay canim hosgeldin hatirladim ben seni nasilsin?
sizin evinize hirsizmi girmisti de kaynananin yanina tasinmistin??? ins yanlis hatirlamiyorumdur
bendemi oyle yapsam :26::26::26: ama ben dayanamiyorum sinir geliyor patliyorum
menun guzel canim
canim menun cok hafif geldi bana karnin acikmadimi??
lafa bak sizin evinizde ozel hizmetciler ozel doktorlarmi varmis niye sizin gibi bakamiyolarmis gorumcede isin kolayina kaciyo
aynen valla ogullarini biz cekip ceviriyoruz kiz bazen esimin yaptiklarini gorumceme anlatiyorumda agzi acik kaliyor
Allah'tan gorumcelerimden yani sansliyim hepsi beni anlar takdir ederler
bide kaynana kiymetimi bilse "ne var yaptiginda mecbur yapican "der cikar isin icinden
ay canim hosgeldin hatirladim ben seni nasilsin?
sizin evinize hirsizmi girmisti de kaynananin yanina tasinmistin??? ins yanlis hatirlamiyorumdur
açlığı akşam harici çok hissetmedim canım kilo vermem yavaşladı eskiye göre biraz daha sıkayım dedim :)
Herkese iyi akşamlar;
Menüm;
Elma sirkeli su
40 dakikalık yürüyüş
Kahvaltı; 1 dilim tahıllı ekmek, birkaç parça ezine peyniri, bir tatlı kaşığı salça, nane, kekik, pul biber, çörekotu, zeytinyağı, tek şekerli çay
Ara; 1 bardak tarçınlı süt ve birkaç badem
Öğlen; 2 ızgara köfte, yoğurt, 1 dilim tahıllı ekmek
Ara; 1 bardak tarçınlı süt, 1 ceviz, birkaç lablebi, bir kuru incir
Akşam; ton balıklı salata
1,5 saatlik yürüyüş
Ve muhtemelen ilerleyen saatlerde bitki çayı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?