70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Canım allah kolaylık versin unutma bu fedakarlıkların mükafatı mutlaka olacaktır. Darlandığında aklına bunu getir. Bir arkadaşım var üç küçük çocukla yatalak kayınvalidesine baktı çok zor günler geçirdi geçen sene kv si vefaat etti şimdi huzurla iyiki de bakmışım diyor vicdanım çok rahat diyor
Senin kvninde biraz anlayışlı olması lazım acaba oğlunu gelininden kıskananlar vardırya seninki de öylemi düşünüyor ki:44: bir de oğullar annelerinin yanında karısının sözünü dinlemeyi gurur yaparlar illaki eşin de etkileniyordur

ay canim ya sen pek doluymussun
Allah yardimcin olsun sen herzaman kv var yanimizda falan diyorsunda ben hep aklimdan diyordum bu kiz nasil yapiyor hem cocuk hem kv de diye
cok zor guzelim oyle anlayissiz insanlarla ugrasmak
bak tr de 5 tane daha cocugu varmis neden butun bir sene sizinle kaliyor? halbuki kendisi yasli turkye onun icin daha iyi bence
hem her cocugunun yaninda 2ay kalsa sene biter ayol senin koca annesine bisey diyemez simdi onada hak vermek lazim, ama pekala tr deki kardesleriyle konusup annem basimin taci bakicam ama sizde anlayis gosterin benimde bi esim var birazda sizin yaninizda kalsin diyebilir.
seninki sesini cikarmadikca diger kardeslerininde isine geliyor herhalde

ayy sen anlattikca benim gecen seneki hallerim aklima geliyor ama benim Allahtan annem vardi baktim cocuklar durmuyor valla goturup atiyordum anneme ikisinide bende oda oda yerlestiriyordum

canim valla benim koca oyle mesela, burda melek gibi bi adam benden habersiz hic bisey yapmaz ama tr ye ailesinin yanina gidince sanirsin benim koca gider yerine baskasi gelir
annesinin sozunden cikmaz herseyi ona soyler o ne derse onu yapar bizde dis kapinin dis mandali oluruz, bende mutfaktan cikmam anca yemek yap bulasik yika sanirsin hizmetci sevgili kv her yemegide begenmez birde kendisi hazirlar menuyu hanimefendi
benide cok kiskanir hic oglunu paylasmak istemiyo benimle kizlar valla soylesem inanmazsiniz
gecen sene sabahin korunde birden bi daldi odamiza oglunu opucekmis ruyasinda gormus tovbe tovbe cildiricaktim esime dedim hadi musahit olmasaydik ne olucakti dedim hic sesi cikmiyor dusunun yani
daha neler valla anlatsam gulersiniz
valla ben 2senede 1ay gidiyorum onuda sagolsun burnumdan getiriyor gecen sene gitmedim bu senede gitmicem esim ille gidek diyor bende borcumuz var onu odeyelim diyorum aslinda bende istiyorum ama sirf kv nin yuzunden gitmek gelmiyor icimden

Valla canım bendeki de öyle de ordan biliyorum annesinin yanına gittiğimizde içinden başka bir insan çıkıyo bana ve çocuklara karşı çok soğuk otoriter bi adam olma çabasına girişiyo ben de onun oyununu bozmuyorum mağdur gelini oynuyorum :13:

Bu günkü menüm
Sabah
1 kk peynir
1 domates
1 salatalık
Yarım dilim ezmeli ekmek

Ara
1 kivi

Öğle
Bir kase çorba
Salata ( çok az yağlı)
1 dilim ekmek

Ara
1 kivi
2 kuru kaysı

Akşam
1 kepçe çorba
Fırında tavuk 4-5 parça
Ayran

Spor
Çocuklarla iki saat dolandık ama tempolu olmayınca hiç faydası olmuyo sadece yoruluyorum eve gelince tempolu yürüyüşe enerjim kalmıyo ama kuzularıma da kıyamıyorum kızım evde çok sıkılıyor

08:00
1 dilimden az peynir
2 dilim kepekli ekmek

10:00
2 tane mavi yeşil kakao kremalı bisküvi

12:00
2 dilim kepekli ekmek
1 büyük dilim peynir
5 yeşil zeytin
5 siyah zeytin
2 tane mavi yeşil kakao kremalı bisküvi

17:00
5-6 erik

19:00
1 tabak yoğurt e
2 kaşık yulaf
4 tane kuru kayısı

2 -2.5 litre su

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Canım hedefine ulaşacaksın eminim. Gitsin kilolar :)

Aynen canım çok abarttım ben Çikolatayı :)

Kız bir çikolatanın lafı mı olur arada ödüllendirecen kendini tabiki de ama çok sık olmasın çekerim saçını
Çek canım ben hakettim :)

Her zamanki gibi süpersin :)
Yine süper bir menü :)

bi slm verim dedim herkese ama pek kimsekalmamış gördüğüm kadarıylanerde o gecen yıl ki topik
neyse ben kaynanamın yanından taşındım artık şimdi rahatım çok şüküğr

bendemi oyle yapsam :26::26::26: ama ben dayanamiyorum sinir geliyor patliyorum

menun guzel canim

canim menun cok hafif geldi bana karnin acikmadimi??

Ben kaynana derdi cekmeyenlerden im... cokkk sukrediyorum halime. Onlar koyde bizde merkezde kalıyoruz. .. ama ayni yerde olsak hepinizden kotu olurum eminim. Ziyaretlerde dahi burnumdam getirir. Surekli laf sokar ordan geldikten sonra eşimle aramızda soğuk rüzgarlar eser. Hele babasinin yanında benim esim Coşar. ... Allahtan çalışıyorum ve fazla zamanım olmuyorrr .... ben aynı evde hic kalamazdimmm yda kafayı yerdim

Bugün ku menüyü şimdi den yazayım
Sabah
yarım domates
yarım salatalık
az peynir
bir dilim kepekli ekmek
şekersiz çay
Ara
bir bardak şekersiz süt

Öğle
bir haşlanmış yumurta
yeşillik
bır dilim kepekli ekmek
Ara
şekersiz çay
Aksam
yoğurt lu corba
salata
bir dilim ekmek
meyve

SELAM KIZLAR
Bu ara çok yoğunum. ve çok yiyom .Tam olarak diyete konsantre olamadım.
Menüm
Sabah: 1 kk peynir,4 tane siyah zeytin,1 dilim cavdar ekmeği,domates,roka,dereotu,maydonoz,yeşil çay
Ara: 1 bardak süt
Öğle. 1 tane çiğköfte drüm,yarım porsiyon mantı
Ara: 1 tane elma
Akşam: yarım etli pide,ayran ,salata
spor: 45 dak. tempolu yürüyüş,15 dakika parktaki aletleri yaptım
Su:2 llitre su,3 fincan yeşil çay

Herkese iyi akşamlar;

Menüm;

Elma sirkeli su

40 dakikalık yürüyüş

Kahvaltı; 1 dilim tahıllı ekmek, birkaç parça ezine peyniri, bir tatlı kaşığı salça, nane, kekik, pul biber, çörekotu, zeytinyağı, tek şekerli çay

Ara; 1 bardak tarçınlı süt ve birkaç badem

Öğlen; 2 ızgara köfte, yoğurt, 1 dilim tahıllı ekmek

Ara; 1 bardak tarçınlı süt, 1 ceviz, birkaç lablebi, bir kuru incir

Akşam; ton balıklı salata

1,5 saatlik yürüyüş

Ve muhtemelen ilerleyen saatlerde bitki çayı

süpersin canım :)

kızlar ben spor salonunda pilatese gitmeye başlıycam aranızda spor salanuna gidenler benim gibi kafa karışıklığı yaşayan tecrübeli arkadaşlar ya da fikri olanlar bana yardımcı olabilir mi acaba ben pilates ve fitnees arasında kaldım ?

MENÜM

08:00
1/2 domates
1 dilim peynir
1 dilim kepekli ekmek

10:00
Sek muzlu süt

12:00
1 büyük dilim peynir
2 kakao kremalı mavi yeşil diyet bisküvi
2 dilim kepekli ekmek
Çeyrek muz

17:00
2 kakao kremalı mavi yeşil diyet bisküvi
Çeyrek domates
4 yeşil zeytin

18:00
2 tabak taze fasulye yemeği
1 dilim kepekli ekmek

3 lt su

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…