70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

cokda kilolu degilsin oazamn boyun var cünkü,bende 72.2 kg 164 boyum,ama hedefim 56-57 olmak

sorunum üst bedenimdeydi. göbek vardı çok. ama spor yapıp diyet falan derken yarısı gitti. artık kilolu değil balık etli oldum sayılır. hedefim 65 olmak. sonra geri kalan 5 kiloyuda sporla sağlıklı beslenmeyle vericem. 65 olsam süper olurum. 65 olunca bu kadar sıkmam

betül bugünlük işlerini bitirdin galiba. bugün neler yedin

ben bu gün kahvaltıda yumurta peynir 2 dilim ekmek yedim.öglen misafirlikteydim.1 hazır yufkadan yapılmış börek.2 tane elmalı tart.1 tanede pogaça yedim.2 3 bardakta çay içtim az şekerli.akşamda bezelye vardı evde.birde pilav yedim.ekmek yemedim hiç.:sinifsinif:.biraz bozdum ama neyse.guclubacismile

evet ,hemen inceliyorlar laf zaten agzilarinda bekliyor ,bana dogumdan sonra bunu diyen kadinda kinamiyorum ama 110 kg oldugnu demisdi birkere ,birde bana diyorki oglan olunca kaliyor ya kilolar diyor,kendinin 3 kizi son oglu var hepsindede hep formunu korudugu icin benide öyle sandi.ama 14 kilom gitti dogumdan sonra eski formuma kavusucagim insallah ozaman karsina gecicem

senin boyun kilon kac betül

evet betülcüğüm bendede var böyle birisi. işi gücü bana bakmak. kendi veremiyo diye takar kafayı bana. sanki benle aynı yaşta. hep zayıfladım der. diyetteyim der ama 2 yıldır bir gram eksildiğini görmedim. hasetlikte var. böyle hiçbişeyede inanmaz. lahana kaynatıp içip duruyo sonrada maşallah yemekleri silip süpürüyo. benim kilolarımada çok laf ediyo. ya sanane dimi sen kendine bak. ben sana hiç kilona laf ettimmi.zayıflsyıncada laf ediyo kilo alıncada ama ben takmıyorum

zuzum24;11994182]cokda kilolu degilsin oazamn boyun var cünkü,bende 72.2 kg 164 boyum,ama hedefim 56-57 olmak[/QUOTE]

birde bu 74 kilom sadece yağ değil. kaslarda var. spor yaptığımdan kaslarım bayağı gelişti. sarkmada yok tartı az vermiş göstersede bedenim çok değişti eskiye göre

ayni benim komsu,2 yildir der yaza kadar bu diyetle 20 kilo veririm der ama hep ayni 4 yildir bu evdeyim hep ayni,bir mama vardi yillar önce ergenlik döneminde ben onunla 3 ayda 21 kilo vermisdim birkere kullandigim icin vücut tandigi icin birdaha denedim bünyem alamdi,buna önerdim kullandi 10 kilo verdi ay midemi agrtitti dedi birakdi,cikolata hicsevmem der,ekmek kullanmam der,su cok icerim der,ev isinde hic oturmam der ama 110 kg nsil oluyor anlamadim

olsun canım zamanla toparlanırsın. ben bu yüzden hiç misafirliğe gitmiyorum. eve misafirimde gelmiyo çevre edinmiyorum çünkü misafirlik ikramlar falan bana göre değil. eşimde 1 hafta gündüz bi hafta gece çalışıyo o yüzden misafirlik olaylarından mümkün oldukça uzak duruyorum. evde koşarım ev işi kuşalar derken akşam oluveriyo zaten

benim boyum 1 60.kilom 72.ben dogum yapalı 4 buçuk ay oldu.sen ne zaman dogum yaptım senin kilon boyun kaç.hihoyyyt.

banada 2 bucuk ay oldu ,86 doguma gittim simdi 72 kg oldum boyumda 164 ,mayisin sonunda görümcemin dügünü var 60 a düsmek istyorum ama düsemicem diyede cok korkuorum cok kompleksliyim ,zayiflicam diye kendime fazla kiyafet almiyorum,cok begendigim bisey olursa 38 ni aliyorum hamilelikden önceki bedenimde öyleydi ya özledim o beden,38 alince zayiflayinca giyerim diye kaldiryorum.magazada 36-38 bedenlere gidiyorum 42-44 de hic gitmiyorum bile yasakkelime

canım o kadar kısa sürede o kadar kilo verdiren mama neydiki merak ettim

bende ay sonu memlekete gitmeyi düşünüyorum ama eminim senin duyduğun cümleleri bende duyarım.Çünkü herkesten önce annem demişti kilo alıyorsun kalır veremezsin diye...
cokda kilolu degilsin oazamn boyun var cünkü,bende 72.2 kg 164 boyum,ama hedefim 56-57 olmak

inşallah canım...

benim boyum 1 60.kilom 72.ben dogum yapalı 4 buçuk ay oldu.sen ne zaman dogum yaptım senin kilon boyun kaç.hihoyyyt.
betül sende benden 1,5 ay önce doğum yapmışsın.Kaç kiloydun da 72 oldun...

bende kıyafet almıyorum hiç.cezalı gibiyim.ne görsem zayıflayınca alırım deyip geçiştiriyorum.inş veririm.ya vericem ya vericem.senin çocuklar kaç tane benim bir oglum var 6 yaşında birde 4 buçuk aylık kızım.bende 66 la döndüm doğumdan ama sütüm olmadı pek.öle yerken sütüm olsun diye bi baktım 73 olmuşum.daha 1 kilo verdim.kaydirigubbakcemile2

zuzum24;11994539]banada 2 bucuk ay oldu ,86 doguma gittim simdi 72 kg oldum boyumda 164 ,mayisin sonunda görümcemin dügünü var 60 a düsmek istyorum ama düsemicem diyede cok korkuorum cok kompleksliyim ,zayiflicam diye kendime fazla kiyafet almiyorum,cok begendigim bisey olursa 38 ni aliyorum hamilelikden önceki bedenimde öyleydi ya özledim o beden,38 alince zayiflayinca giyerim diye kaldiryorum.magazada 36-38 bedenlere gidiyorum 42-44 de hic gitmiyorum bile yasakkelime[/QUOTE]

sorun yapma. sorun yaparsan pes edersin. sorun etsende etmesende zayıflayacaksın. böyle yaparsan moralin bozulur psikolojin alt üst olur. eskisi kadar yemezsen ve eskisinden daha hareketli olursan zaten mantıken zayıflarsın canım. eskisi kadar yenmediğinde ve spor imkanı yoksa bile hergün 1 saat dans edilse mikemmel zayıflanır. takma kafana. zayıflıyorum diye düşün. beyin neyi isterse vücut onu yapar. pozitif düşün canım

canım o kadar kısa sürede o kadar kilo verdiren mama neydiki merak ettim

cok iyi bir mamaydi 16 yasindayken kullanmisdim ozaman hayatimda ilk kez 75 kiloya cikmidim 3 ayda 21 vererek 54 düsmüsdüm,ve birdaha ne yediysem almadim taaki evlenip kizima hamile kalana kadar gerci onu dogum edince yine hemen hemen ayni kiloya düsdüm 58 e bukez 4 kiloyu vermek icin mamayi tekra aldim ama ozaman ise yaramadi,bilmiyorum türkiyede de varmi almased diye bir mama günde 2 ögünü onu iciyordum bir ögünü istedigim kadar yiyordum cok iyi bir mamaydi iyi olan geri birakdikdan sorna ne yersem almadim kilo

ben sışarı çıkamadım ki kıyafet alayım mecburen alıcam giyecek hiç bi şeyim yok en azından üzerime bi şeyler almam lazım göğüslerden gömlekler dar geliyo.

Canım ne güzel dönmüşssün evetabi sonra süt olsun diye alnıyo.Bende doğumdan döndüğümde 77 idi.sonra 73 oldu .en son 75 kg.bugün çok abarttım ne bulursam yedim.Nerdeyse...Yarın yeniden başlıycam zuzu gibi 7 den sonra yememeye karar verdim.benim sevindiğim yanı ise vermiyorsamda çok abartılı almadım en azından...

benim bir kizim var 3 bucuk yasinda birde oglum 2 bucuk aylik,bana cok diyen oldu kizimda sunu ye süt gelsin bunu ye gelsin diye,ama ben doktora sordum ,cok su cok süt ic dedi ve üzüm suyu kara üzm varya onun suyunu bol bol ic dedi bak gör sütün cok gelir dedi,aksamlari 6.-7 den sonra bisey yeme kilo vermek istiyorsan dedi ve bunlari yaptim eski kiloma kizimda kavusdum cokda sütüm geldi resmen agzina fiskiriyordu :) 2 yasina kadar emzirdim ,cikolata tatli felan bunlar hep sanci yapar demisdi doktor dedigi gibide cikdi sana yarar bebege yaramaz demisdi. ikisindede allaha sükür dogumdan cikdikdan sonra gidiverdi kilolar gidiyorda yavas yavas hic almadi dogumdan sonra

hörbilayf mı yanlış yazmış olabilirim.muzlu kakoolusu falan oluyo.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…