70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

bende adayım benide dahiil ederseniz sevinirim kilom şu an 75 hedefim 55 kg olabilmek

Merhaba hanimlar bende araniza dahil olmak istiyorum 79.7 kiloyum diyette 4.gunum

Buyur canım :)) hoşgeldin ben de senin kiloyla başladım şu an 74.0 kiloyum vermee devam ediyorum pes etmek yok

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

mutlaka resim bekliyorum 8 kilonun farkını görmek istiyorum

kızlar ben ara ara diyeti yapıp bozan biri olarak ama buraya girdiğimden beri cozutmuyorum iki ayda 5 kilo vermişim ama sanki fark yok gibi neden böyle olabiilir :26: sadece göbeğime hissediyorum farkı :26:

Merhaba arkadaşlar beni de alın aranıza lütfen ...ben 7 ay önce doğum yaptım artık bebeğim emmiyo emretmende hiç zayıflamadım.76 kiloydum doğumdan sonra bi ara 74 e düştüm şimdi 74.9 boyum 160 hedefim 55 kilo
Bu gün başladım dikkat etmeye sabah 1 yumurta 2 yaprak marul limonu yeşil çay öğlen bir elma az yoğurt akşam haşlanmış tavuk yoğurt arada limonu yeşil çat içtim 20 dk dans

Bide bu topiğe gelen mdjları görmek için hep bu konuya bakmak mı lazım yardımcı olursanız sevinirim

kızlar ben ara ara diyeti yapıp bozan biri olarak ama buraya girdiğimden beri cozutmuyorum iki ayda 5 kilo vermişim ama sanki fark yok gibi neden böyle olabiilir :26: sadece göbeğime hissediyorum farkı :26:

Bence fark vardır 1 kilo bile fark yaratıyor hiç pes etme darısı bana inş

sizin kaç boyunuz

Aynen 160 hadi bakalım birbirimize destek olalım şartlar aynı benim zayıflamı zorlaştıracak sağlık problemim yok tek derdim kendimi tutamamak tatlı hamur işi ama bitti
Dün eşimle çocukları Dr götürdük çalışan kızlar manken gibi eşiminde benimde başım döndü ((artık kendime gelme zamanı evlendiğinde 58 kiloydum özel msj atabilsemde görseniz neydim ne oldum :))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…