- 28 Ağustos 2013
- 45
- 2
- 18
- 51
bende adayım benide dahiil ederseniz sevinirim kilom şu an 75 hedefim 55 kg olabilmek
Ikimiz tanisalim bari sanirim suan kimse yok uzun suredirmi kilolusun canim
bende adayım benide dahiil ederseniz sevinirim kilom şu an 75 hedefim 55 kg olabilmek
Merhaba hanimlar bende araniza dahil olmak istiyorum 79.7 kiloyum diyette 4.gunum
Başlangıç: 70 kg
Geçen hafta: 63 kg
Bu hafta:62 kg
Giden:1 kg
Toplam giden:8 kg
Hedef:62 kg
Benden bu kadar kızlar hedefim ulaştım. Inşallah devamında korurum.artık aranızdan ayriliyorum.
Herkese başarılar. En yakın zamanda foto koyacağım.Buarada herkesi tebrik ederim
kızlar ben ara ara diyeti yapıp bozan biri olarak ama buraya girdiğimden beri cozutmuyorum iki ayda 5 kilo vermişim ama sanki fark yok gibi neden böyle olabiilir :26: sadece göbeğime hissediyorum farkı :26:
Boy kaç acaba kilomuz aynıbende adayım benide dahiil ederseniz sevinirim kilom şu an 75 hedefim 55 kg olabilmek
Boy kaç acaba kilomuz aynı
Bide bu topiğe gelen mdjları görmek için hep bu konuya bakmak mı lazım yardımcı olursanız sevinirim
Balım konuya abone ol :)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı alttaki konu abonelik linkini tıkladım oldumu şimdi acaba:)))
Balım konuya abone ol :)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı alttaki konu abonelik linkini tıkladım oldumu şimdi acaba:)))
Olmuştur tatlım bildirim gelir sana merak etme :)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
sizin kaç boyunuz
Çooook teşekkürler canım:))Olmuştur tatlım bildirim gelir sana merak etme :)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Çooook teşekkürler canım:))
Nasil abone oldun ben bulamadim telefondan giriyorum ondan mi acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?