70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Hoşbulduk,buraya dahil olduktan sonra yapmam gereken birşey varmi?daha yeniyim buralarda pek bilmiyorum yardimci olursaniz sevinirim
Sabah tartildim kilom 78.8
Sabah:2 dilim kepek ekmeği omlet biraz peynir 5 yesil zeytin 3çay kaşiği şekersiz reçel domates salatalik[/QUOTE]

aynen ben de ne yapmam gerektiğini bilmiyorum. yardımcı olursanız çok sevinirim.

tekrar hosgeldiniz kizlar
ne olursa bu hafta liste alti oldugun icin haftaya listede olucaksin belli bi kural yok menulerimizi paylasiyoruz gunde en az 2litre su iciyoruz
Okur yazar sen iki hafta sonra listeye dahil olabilirsin dun sende bildirim yapsaydin sende haftaya listede olurdun

Ben tabloyu da çok çözemedim az yemekten algılarım azaldı☺

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Aynı durumdayız benim oğlum 8 aylık pek emmiyo artık zaten o emerken iştah patlaması yaşıyordum resmen
Veririz kiloları inş hadi bakalım yılmak yok😉

Benim msjlarım göndermek istediğim kişiye Cvp olmuyo niyeki

Kaç yasindasin seninle cok benziyoruz gibi ende 1.60 boyundayim 78.8 kiloyum evlendiğimde 49 kiloydum hamile kalinca 20kilo aldim 10 kilosunu verdim sonra birdaha hamile kaldim 62 kilo ile 18 kilo aldim sonra yine verdim sonra yine aldim vs simdi buradayim 30 yasindayim eşim zayif olmami istiyor surekli soyluyor işte boyle ne doluymusum be)))

hoş geldınız hanımlar benım oglusumd 9 ay 11 gunluk cnm bende 2 ay olucak dıete baslayalı dıkkt edıyrum vaktı bulursam sor yapıyorum ama pek oturdugumda sölenemez malum el ayaka oldular kı abbowww

en az kg ben verdıgım ıcın haftaya kg bıldırım mesajlarını bana mesaj atıcaksınız bılgınıze ınsl...yaparımm

Size derken buraya atmayacakmiyiz özelden falan mi yaziliyor ben bilmiyorum ozelden yazmayi kk cahili oldum ya ben aaaaa;-)

Ah şu eşler 😖sayelerinde zayıflıycaz

[/QUOTE]

amelia tebrikler canımmmmmmmmmmmm bi türlü 1. olamadım yaaaaaaaaaa

ben geldimmm aynı durumdayız ama tek farkım benim çocuğum yok

ben twistshape güveniyorum 500 adım attım bir 500 daha hadi bana eyvallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…