ben sışarı çıkamadım ki kıyafet alayım mecburen alıcam giyecek hiç bi şeyim yok en azından üzerime bi şeyler almam lazım göğüslerden gömlekler dar geliyo.
Canım ne güzel dönmüşssün evetabi sonra süt olsun diye alnıyo.Bende doğumdan döndüğümde 77 idi.sonra 73 oldu .en son 75 kg.bugün çok abarttım ne bulursam yedim.Nerdeyse...Yarın yeniden başlıycam zuzu gibi 7 den sonra yememeye karar verdim.benim sevindiğim yanı ise vermiyorsamda çok abartılı almadım en azından...
hörbilayf mı yanlış yazmış olabilirim.muzlu kakoolusu falan oluyo.
zaten yediklerimizin cogu 1 gün sonra süte geciyormus,alkol disinda o hemen kana islermis,zaten emzirenlerde alkol kullanmiyordur herhalde, yani ben 7 den sonra yemiyorum ama gece sütüm cok oluyor ,su ve süt icemdigim zaman azaldini fark ediyorum,su cok süt yapiyor
hörbilayf mı yanlış yazmış olabilirim.muzlu kakoolusu falan oluyo.
tamam canım anladım ben. kullananlar çok ben denemedim hiç. zayıflayanda çok zayıflayamayanda.
arkadaslar su ceviz+sarimsak suyunu deneyen oldumu dün okumusdum 1ayda 11kilo verenler olmus bunula,hem emzirlenlerede zararli degilmis.bende yarin denemeye baslicam
benimki yapıyla alakalı galiba.çok su içerim.gece su içmek için uyanırım.rezene çayı içtim.çörek otu yağı kullandım.süt yapıyo diye .oglumdada böyleydi.emzirirken alıyorum adet düzensizliğide oluyo bide 4 ay dan sonra hiç yetmiyo.bu gün saglık ocagında hemşireyle konuştum yapıyla alakalı olabilir dedi.fisfisfis.
ceviz suyu kolestrolu düşürür. sarımsak doğal antibiyotiktir. sağlığa zararı olacağını düşünmüyorum. dene bakalım etkisi olacakmı. yazarsın bizede gelişmeleri
yarin basliyorum bugün 72.200 cikdim cumaya tartilirim belki yine yazarim kac oldugnu
arkadaslar su ceviz+sarimsak suyunu deneyen oldumu dün okumusdum 1ayda 11kilo verenler olmus bunula,hem emzirlenlerede zararli degilmis.bende yarin denemeye baslicam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?