70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

zaten yediklerimizin cogu 1 gün sonra süte geciyormus,alkol disinda o hemen kana islermis,zaten emzirenlerde alkol kullanmiyordur herhalde, yani ben 7 den sonra yemiyorum ama gece sütüm cok oluyor ,su ve süt icemdigim zaman azaldini fark ediyorum,su cok süt yapiyor

benimki yapıyla alakalı galiba.çok su içerim.gece su içmek için uyanırım.rezene çayı içtim.çörek otu yağı kullandım.süt yapıyo diye .oglumdada böyleydi.emzirirken alıyorum adet düzensizliğide oluyo bide 4 ay dan sonra hiç yetmiyo.bu gün saglık ocagında hemşireyle konuştum yapıyla alakalı olabilir dedi.fisfisfis.

arkadaslar su ceviz+sarimsak suyunu deneyen oldumu dün okumusdum 1ayda 11kilo verenler olmus bunula,hem emzirlenlerede zararli degilmis.bende yarin denemeye baslicam

arkadaslar su ceviz+sarimsak suyunu deneyen oldumu dün okumusdum 1ayda 11kilo verenler olmus bunula,hem emzirlenlerede zararli degilmis.bende yarin denemeye baslicam

ceviz suyu kolestrolu düşürür. sarımsak doğal antibiyotiktir. sağlığa zararı olacağını düşünmüyorum. dene bakalım etkisi olacakmı. yazarsın bizede gelişmeleri

evet olabilir canim,üzüm suyuda cok etkili oluyor ve sicak dusda süt akmasina yardimci oluyor,ama benimde arkadaslarimin bagzilari neler yapiyolar gelmiyor süt,yapiyla alakali doru

bu tür şeyler uzun süreli yapıldımı mide hastalanıyo.ben de her gün aç karnına ballı limonlu ılık su içiyodum 1 ay içtim.ara verdim tekrar kullanmaya başladım 1 hafta sonra hastanelik oldum serum falan 3 ay bundan kurtulmak için gastrit diyeti yaptım çok agır bir diyetti.yağlı yok.şekerli yokekmek kızarmış olması gerekiyo.bebekler bile daha çok yiyodu benden.geçmedi tam olarak.sogan sarmısak çay kahve.bitter çikolata sıgara demli çay portakal kola hala kullanamıyorum.bunlar saglıksız oluyo benden sana tavsiye.:CüvCüv:.

ben betülün anlattıklarını bildiğim için bu yüzden hakikaten zayıflatsa bile destek ürün kullanmıyorum. zaten sporla ve diyetle zayıflayacağız. 1 ay geç olsun ama güç olmasın. etrafımda çok duydum meyve diyeti yapıp sadece meyveyle beslenip bağırsakları yapışmış hastanelik olmuş olanlarımı duymadım, lahana suyu içip troiti hormonunu mahvedip hastanelik olup üstelik 5 kilo alanmı duymadım oohoo neler neler. valla ben açıkçası korkuyorum bu ürünlerden. eskiden kullandım faydası olmadı. verdim bırakınca aldım. günlük sadece 5 km koşunca aşarı yukarı 240 kalori yakılıyo. bu süper bi rakam. bu bile yeter zayıflama için. zaten metabolizmada hızlanıyo eskisinden daha çok kalori yakıyo.

bendende bugünlük bu kadar kızlar. hepinize tatlı rüyalar çok öptümkaydirigubbakcemile3

arkadaşlar size müjdem var. demin tartıldım ve inanamadım 73 kiloya düşmüşüm. hep aynı tartıda tartılıyorum. valla 2 haftadır takılıp duruyodu resmen ama artık inmeye başladı ya süper 73 olmuşum. kas kaybım eskisi gibi değil üstelikte sımsıkı vücudum. göbek bayağı gitti. sarkmıyoda. ay çok mutluyum kızlar

amanın şişman hugocuk zayıflıyo amanında amanın dobişko hugocuk eriyo hala şoktayım

emeklerime deydi arkadaşlar. pazar günü 74 çıkmıştım. şuanda 73. kıyafetlerimi çıkarıp tartıldım 72 buçuk geldi ya çok süper. demekki diyet ve spor süper işe yarıyomuş ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…