Aynen canım yılmak yok :)))
Bende gitmiştim bir kere canım hiçbirşey yapmadı doktor sadece tartıldım, ne kan testi ne bişey. Elime bir liste tutuşturdu o kadar. Girmemle çıkmam bir oldu nerdeyse diyetisyene.
Bana mesaj atman gerekiyor canım. Tebrikler :)
aynen canım ne bi açıklama ne herhangi bi şey benimle konuşmadı yanındakilerle dedikodu yapmanın peşindeydi boyumu bile yanlış ölçtü ama özel bi diyetisyene gitmeyi düşünüyorum onlar sadece daha fazla motive olmamızı sağlıyor dediklerini bizde biliyoruz ben ayrıca yapamıyorum 1 lokma ondan 1 lokma bundan 1 saat ara ver sıkıntıya girerim ama bilinçli doktorlara gitmek en önemlisi benim adet problemim vardı soğan kürü yaptım bekliyorum valla bazen alternatif tıp bile daha iyidir :)
Haklısın canım bende gitmeyi düşünüyorum listeye uyamasam bile yağ, kan ölçümü falan yaptırmak iyi olur en azından. İçimiz rahat eder sağlıklı mıyız değil miyiz :) yağdan mı vermişim kiloyu kastan mı gibi :)
aynen canım ne bi açıklama ne herhangi bi şey benimle konuşmadı yanındakilerle dedikodu yapmanın peşindeydi boyumu bile yanlış ölçtü ama özel bi diyetisyene gitmeyi düşünüyorum onlar sadece daha fazla motive olmamızı sağlıyor dediklerini bizde biliyoruz ben ayrıca yapamıyorum 1 lokma ondan 1 lokma bundan 1 saat ara ver sıkıntıya girerim ama bilinçli doktorlara gitmek en önemlisi benim adet problemim vardı soğan kürü yaptım bekliyorum valla bazen alternatif tıp bile daha iyidir :)
yağdandır yağdandırben de gidicem kısa zamanda iyi bir diyetisyene canım bakalım inşallah bizde güzel güzel veririz kilolarımızı yaza tığ giibii gireriz :))
selamlar hanımlar bu hafta 100 gr vererekden lıste yapmaya hak kazanan talıhlı olarakdannna
sıze bır mazuratımı bıldırmek durumundayım vakıt bulsam taa dun dıcektım ama :26:
hal şu kı hafta sonu bız memelektee gıdecegız buyuk ıhtımal yanı persembe aksamından yada cuma sabahdann kii gitmessek yaparım daa size sorum sukıı bıldırımlerı haftaya cuma 2..haftalık olarak yapsak olmamı ınsallah yanı ben evde olmadıgımdan ypamıcam ma baska gonullu ben yaparum uleynnnndersede olurr malum bebıs oldugundan her dk gıremıyorum cumadann cumaya genelde ama benım fıkrim böle ya haftaya cuma 2 haftalık yapayım yada bu hafta baska bır arkadas yapsın olurmukınee sımdıden tesekkurler...
yenı arkadaslar sormuslar buraya degılmı bıdırım dıe ısteyen burayada yapıyor ama tabloya gırmek ıcın lısteyı yapan arkadasa ozelden mesaj cekmenız gerekıyor....
suzan san katılıyorum canım canım... bende bugünden okul çıkışı köye gidiyorum sabahta tartılmadım.... 23 nisan dolayıosıyla 2 gün tatildeydik ve acayip kek yedimmm(((
2 hafta olsa bende çokkk sevinirim...
Gunaydin kizlar
Ben.1haftada takildim 72.1 kg dusemiyorum asagiya
Haftaya bakalim
Bugunku menum belli degil henuZ
Allah sifa versin canim.100 gramda iidir almamissin en azindanben bu hafta kaçamak kurbanı oldum ve sağlık sorunlarımada bağlıyorum biraz pkom var haşimatom var regl olamıyorum onunda etkisi var ama tabi en büyük neden 1-2 kaçamak yapmam çok fazla da yapmadım ama ben de hemen farkediyor galiba yerimde başka birisi olsaydı daha çok kilo verirdi heralde :S allahtan kilo almamışım yediklerime göre :)
başlangıç 79.7
geçen hafta:74.0
bu hafta 73.900
fark 100 gr
toplam giden 5.800
kime özel mesaj atıyoruz kızlar :)
TebriklerrBildirimim
Başlangıç:78
Geçen hafta:68,4
Bu hafta:68,3
Giden:100
Toplam giden:9,7
Hedef :55
Olsun pes etme sonunda dusersin.Gunaydin kizlar
Ben.1haftada takildim 72.1 kg dusemiyorum asagiya
Haftaya bakalim
Bugunku menum belli degil henuZ
herkese gunaydin kizlar hayili cumalar
icler acisi olan bildirimimi yapiyorum hic bu kadar kendimi kotu hissetmemistim
baslangic: 78.8 kg
gecen hafta : 66.7
bu hafta : 67.8
gelen : 1.1 kg
toplamda giden 11 kg
sanirim bu hafta nin sonuncusu boyle bi bildirmle ben oluyorum
ben bu hafta kaçamak kurbanı oldum ve sağlık sorunlarımada bağlıyorum biraz pkom var haşimatom var regl olamıyorum onunda etkisi var ama tabi en büyük neden 1-2 kaçamak yapmam çok fazla da yapmadım ama ben de hemen farkediyor galiba yerimde başka birisi olsaydı daha çok kilo verirdi heralde :S allahtan kilo almamışım yediklerime göre :)
başlangıç 79.7
geçen hafta:74.0
bu hafta 73.900
fark 100 gr
toplam giden 5.800
kime özel mesaj atıyoruz kızlar :)
Bildirimim
Başlangıç:78
Geçen hafta:68,4
Bu hafta:68,3
Giden:100
Toplam giden:9,7
Hedef :55
Bende yapim bildirimimi eskisi gbi yapcam
Baslangic. 82.4
Gecen hafta. 74.2
Bu hafta.73.7
Giden. 500 gr
Toplam giden. 8.7
Hedef. 68
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Başlangıç 74.9
Bu hafta 74
Giden 900
İlk haftam arkadaşlar
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Neden sonuncu olacaksın maşallah çok güzel kilo vermişsin
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
buna sukur canim 100gr da olsa gitmis
tebrikler canim az da olsa gitmis
tebrikler canim
guzelim bu hafta 1.1 aldim kacamaklardan dolayi
2gun kacamak yapayim dedim bedelini agir odedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?