Merhabalar herkese ben de kilo bildirimimi yapayım ama benimki iki haftalık geçen hafta bildirim yapmamıştım
Başlangıç 71.3
Geçen hafta 57.3
Bu hafta 56.7
Giden 600
Toplam giden 14.6
Hedef 53
Eki Görüntüle 1087140
selam kızlaarr nabersiniz? uğrayamıyorum yoğunluğumdan kilomu da sorcak olursanız 65-65.5 arası gidip geliyor 1 aydır değişmedi kilom düğün hazırlığında olduğum için pekte bişey yapamıyorum düğünden sonra tekrar aranızda olcam inşaAllah kızlar öpüldünüzz hepinizz
Merhabalar herkese ben de kilo bildirimimi yapayım ama benimki iki haftalık geçen hafta bildirim yapmamıştım
Başlangıç 71.3
Geçen hafta 57.3
Bu hafta 56.7
Giden 600
Toplam giden 14.6
Hedef 53
Eki Görüntüle 1087140
Darısı bana istediğim kiloya gelmişsin tebrikler bide nekadar zamanda başardın
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
özledik valla canım :)
Kızlar bu arada ben ilk defa liste yapıcamda birşey sormak istiyorum sizlere, geçen hafta listede olmayan herkes mi liste altı olacak?
Kızlar bu arada ben ilk defa liste yapıcamda birşey sormak istiyorum sizlere, geçen hafta listede olmayan herkes mi liste altı olacak?
bende özledim valla canım yaa aklım hep KK da biliyormusun tam bağımlı olmuşum
canım bi önceki hafta bildirim yapmamışsa liste altı yapıyorsun evet balıklama daldım olaya ama böyle yapılıyor
Anladım canım sağol :) Bakalım benim ilk liste denemem nasıl olacak :)Evet canım mesela ben geçen haftaki listede yoktum şimdi benim bildirimim iki haftalık beni de listeye alırsan adil olmaz
çok sağol canım yinede yardımlarını esirgemiyorsun bizden :)) ara sıra uğra özletme kendini :) inşallah herşey çok güzel olur bu arada :) düğüne az kaldı galiba
Evet canım mesela ben geçen haftaki listede yoktum şimdi benim bildirimim iki haftalık beni de listeye alırsan adil olmaz
rica ederm tatlımm evet çok az kaldı ya son 23 gün o kadar çok eksik varki bi tek beyaz eşyam dizili şuan gerisi yavaş yavaş gelcek ben zaten telaşe memuruyum herşey bi anda olsun bitsin isterim :18:
Ben genele baktım canım ya artıyı anlamamıştım ama olsun çok iyi gidiyorsun düzelir moralini bozma
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
bende diyorum nerde kaldi bu Kader, nasil gidiyor hazirliklar? evini dosedinmi?selam kızlaarr nabersiniz? uğrayamıyorum yoğunluğumdan kilomu da sorcak olursanız 65-65.5 arası gidip geliyor 1 aydır değişmedi kilom düğün hazırlığında olduğum için pekte bişey yapamıyorum düğünden sonra tekrar aranızda olcam inşaAllah kızlar öpüldünüzz hepinizz
Başlangıç 71.3
Geçen hafta 57.3
Bu hafta 56.7
Giden 600
Toplam giden 14.6
Hedef 53
Eki Görüntüle 1087140
olsun tatlı telaşlar bunlar :))) hakkaten az kalmış :)))
bende diyorum nerde kaldi bu Kader, nasil gidiyor hazirliklar? evini dosedinmi?
allah yardimcin olsun canim ins hersey istedigin gibi olur
sorma kuzumm gün geçtikce stres artıyor
buralardayım canımcımm ama giremiyorum KK ya ev döşenmedi henüz beyaz eşyalarım montajlandı sadece hafta sonu koltuklarım gelcek işte haftaya da yatak odası Allah ın izniyle
hadi hayirlisi canim olur ins hepsi keske her telas boyle guzel olsa
allah'im kolayliklar versin arada ugra buralara
Başlangıç 71.3
Geçen hafta 57.3
Bu hafta 56.7
Giden 600
Toplam giden 14.6
Hedef 53
Eki Görüntüle 1087140
Başlangıç 71.3
Geçen hafta 57.3
Bu hafta 56.7
Giden 600
Toplam giden 14.6
Hedef 53
Eki Görüntüle 1087140
valla bende özlüyorum burayı ama vakit ayıramıyorum ki canım her boşlukta bi eksiğimi halletmeye çalışıyorum işteama ara ara uğrarım ben yine siz ben gelene kadar verin kilolarınızı tamam mıı bende artılarla dönmemek için uğraşıcam canım 1 aydır aynıyım gerçi ne aldım ne verdim ama hedefime ulaşamadım 60ı göremedim bi türlü çıtamı yükseltim hedef 55 ile döncem aranıza çok değil 10kilocuk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?