70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Darısı bana istediğim kiloya gelmişsin tebrikler bide nekadar zamanda başardın

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

özledik valla canım :)

tebrikler canım

Kızlar bu arada ben ilk defa liste yapıcamda birşey sormak istiyorum sizlere, geçen hafta listede olmayan herkes mi liste altı olacak?

Darısı bana istediğim kiloya gelmişsin tebrikler bide nekadar zamanda başardın

Canım ben diyete başlayalı 4 ay oldu ama ben son bir ayda 1 kiloyu zor verdim ondan önce çok hızlı vermiştim
İnşallah sen de çabucak verirsin

özledik valla canım :)

bende özledim valla canım yaa aklım hep KK da biliyormusun tam bağımlı olmuşum

Kızlar bu arada ben ilk defa liste yapıcamda birşey sormak istiyorum sizlere, geçen hafta listede olmayan herkes mi liste altı olacak?

canım bi önceki hafta bildirim yapmamışsa liste altı yapıyorsun evet balıklama daldım olaya ama böyle yapılıyor

Evet canım mesela ben geçen haftaki listede yoktum şimdi benim bildirimim iki haftalık beni de listeye alırsan adil olmaz

çok sağol canım yinede yardımlarını esirgemiyorsun bizden :)) ara sıra uğra özletme kendini :) inşallah herşey çok güzel olur bu arada :) düğüne az kaldı galiba

çok sağol canım yinede yardımlarını esirgemiyorsun bizden :)) ara sıra uğra özletme kendini :) inşallah herşey çok güzel olur bu arada :) düğüne az kaldı galiba

rica ederm tatlımm evet çok az kaldı ya son 23 gün o kadar çok eksik varki bi tek beyaz eşyam dizili şuan gerisi yavaş yavaş gelcek ben zaten telaşe memuruyum herşey bi anda olsun bitsin isterim :18:

Evet canım mesela ben geçen haftaki listede yoktum şimdi benim bildirimim iki haftalık beni de listeye alırsan adil olmaz

rica ederm tatlımm evet çok az kaldı ya son 23 gün o kadar çok eksik varki bi tek beyaz eşyam dizili şuan gerisi yavaş yavaş gelcek ben zaten telaşe memuruyum herşey bi anda olsun bitsin isterim :18:

olsun tatlı telaşlar bunlar :))) hakkaten az kalmış :)))

Ben genele baktım canım ya artıyı anlamamıştım ama olsun çok iyi gidiyorsun düzelir moralini bozma

biraz moralim bozuk bu aralar zaten o yuzden aldim boyle stresten dolayi
ins haftaya moralim duzelirde kilo vermemde duzelir

bende diyorum nerde kaldi bu Kader, nasil gidiyor hazirliklar? evini dosedinmi?
allah yardimcin olsun canim ins hersey istedigin gibi olur

tebrikler canim

evet canim gecen hafta listede olmayana herkes liste alti oluyor

olsun tatlı telaşlar bunlar :))) hakkaten az kalmış :)))

sorma kuzumm gün geçtikce stres artıyor
bende diyorum nerde kaldi bu Kader, nasil gidiyor hazirliklar? evini dosedinmi?
allah yardimcin olsun canim ins hersey istedigin gibi olur

buralardayım canımcımm ama giremiyorum KK ya ev döşenmedi henüz beyaz eşyalarım montajlandı sadece hafta sonu koltuklarım gelcek işte haftaya da yatak odası Allah ın izniyle

hadi hayirlisi canim olur ins hepsi keske her telas boyle guzel olsa
allah'im kolayliklar versin arada ugra buralara

hadi hayirlisi canim olur ins hepsi keske her telas boyle guzel olsa
allah'im kolayliklar versin arada ugra buralara

valla bende özlüyorum burayı ama vakit ayıramıyorum ki canım her boşlukta bi eksiğimi halletmeye çalışıyorum işte ama ara ara uğrarım ben yine siz ben gelene kadar verin kilolarınızı tamam mıı bende artılarla dönmemek için uğraşıcam canım 1 aydır aynıyım gerçi ne aldım ne verdim ama hedefime ulaşamadım 60ı göremedim bi türlü çıtamı yükseltim hedef 55 ile döncem aranıza çok değil 10kilocuk

maşaAllah sana canım yaa istikarını hiç bozmamışssın çok az kalmış hedefine benden çok sonra gelip sollayıp geçtin gittin rüzgar hızıyla valla süpersinn

Tebrik ederim canim toplamin cok guzel nazar degmesin

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

kilonu korumanda guzel canim ins dugunden sonra hedefine ulasirsin diyecem ama genelde evlendikten sonra kilo aliniyor be guzelim
sen dugunden sonra hemen buraya takilki kilo almayasin hadi bekliyoruz seni

cok komik face'de gormustum bunu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…