70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Tekrar hoşgeldin canım :)

Herkese İyi Akşamlaaaar

Yarın listeyi ben yapıyorum. Mesajları bana göndereceksiniz

Benide ekleyin listeye lutfen.

Hoşgeldin canım, yarın sabah tartıldıktan sonra bildirimini hem buraya hemde bu hafta listeyi ben yapacağım için bana özel mesaj atman gerekiyor. İlk defa listeye gireceğin için bu hafta listeye, liste altı olarak gireceksin. Diğer hafta yarışa resmi olarak başlıyorsun :)

Benide ekleyin listeye lutfen.

Neyse ben eskiden devam edim.kilo veren arkadaslarada motivasyon olur.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ameliacım kaç kiloydun nekadar verdin merak ettim yarını bekliyemedim

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

78 dim.68.4 dum gecen cuma. Bakalim sabah kaç cikacak tartida :)

78 dim.68.4 dum gecen cuma. Bakalim sabah kaç cikacak tartida :)

Süper darısı bana ama hiç umudum yok resmen metabolizmam durmuş ama yılmak yok

Anlastik :)

diyetisyene mi gitsek ? dahiliyeden bişey çıkmadı hormonlara baktı bişey demedi insülinden başka

Ben insülinn direnci testi yaptırmadım canım ama bir kere yaptırdığında normal çıkmıştı sanırım ben 70 kiloydum 7 kilo verdim diyetisyen bana desi ki seni kilo vermen çok zor benimde moralim bozuldu 80 kiloya kadar çıktım onları dinlemek istemiyorum artık hemşire olduğum için az çok biliyorum mantıklarını bazıları insanın yüzüne bile bakmak istemiyor ama özel bi klinikte ya da özel devlet hastanelerine gidebiliriz diğerlerinden hiç bir şey olmaz ancak moral bozarlar bence işini iyi yapan birisi olması lazım benim hem hipotiroidim hem pkom var kafama takmamaya çalışıyorum stres önemli hastalığımda ana sebebi hatta :))

Tamam çok sağol 2 gündür fazla kaçırdım etkili bişiler yapmam lazım😭
Bide biz kilo bildirimlerini bugün mü yspıcaz

Yarın canım benim :) ven de 2 gündür fazla kaçırdım ama yapamadım maalesef sen yaparsın umarım :)

ben bu hafta kaçamak kurbanı oldum ve sağlık sorunlarımada bağlıyorum biraz pkom var haşimatom var regl olamıyorum onunda etkisi var ama tabi en büyük neden 1-2 kaçamak yapmam çok fazla da yapmadım ama ben de hemen farkediyor galiba yerimde başka birisi olsaydı daha çok kilo verirdi heralde :S allahtan kilo almamışım yediklerime göre :)

başlangıç 79.7

geçen hafta:74.0

bu hafta 73.900

fark 100 gr

toplam giden 5.800

kime özel mesaj atıyoruz kızlar :)

Son düzenleyen: Moderatör:
Süper darısı bana ama hiç umudum yok resmen metabolizmam durmuş ama yılmak yok

Aynen canım yılmak yok :)))

Bende gitmiştim bir kere canım hiçbirşey yapmadı doktor sadece tartıldım, ne kan testi ne bişey. Elime bir liste tutuşturdu o kadar. Girmemle çıkmam bir oldu nerdeyse diyetisyene.

Bana mesaj atman gerekiyor canım. Tebrikler :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…