Slm nabersiniz kizlar.hatirladinizmi bilmiom.burdan ayrldiktan sonrada diyetime devam ettim ama yaklasik 1 aydir yapamiorum hep bozuluo.tekrar gelim dedim.sizde baya vermissniz hedefine ulasan arkadaslarimda var.tebrik ederim hepinizi.yeni gelenlerde cok var onlarda hosgelmis.simdi bi 5 kilo daha vermem gerekio.hadi bakalim tekrar baslioruz.
Canım bildirimleri yarın buraya yapıyoruz bir de listeyi yapacak arkadaşa ( bu hafta amelia arkadaşımız talip oldu) özel mesaj gönderiyoruz
Tekrar hoşgeldin canım :)
Hosbuldum sekerler :)Tekrardan hoşgeldin canım inşallah çabucak verirsin kilolarını
Benide ekleyin listeye lutfen.
Herkese İyi Akşamlaaaar
Yarın listeyi ben yapıyorum. Mesajları bana göndereceksiniz
Benide ekleyin listeye lutfen.
Bugünkü listemi yazayım
Sabah
4 zeytin
3 kaşık kadar menemen
1 çay bardağı portakal suyu
Ara
1 bardak şekersiz hayıt tohumu suyu
Yarım yeşil elma
Öğle
Bir kase yoğurt çorbası
4 kaşık kadar sabahtan kalan menemen
Ara
1 kivi
Yarım elma
Akşam
1 kaşık pilav
3 kaşık nohut yemeği
Yarım bardak ayran
Spor yok sadece çocuklarla gezinti yaptık
Tatlim simdi ben su anki kilomumu yazcam.eski olandanmi devam etcem bildirim olarak.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Neyse ben eskiden devam edim.kilo veren arkadaslarada motivasyon olur.
evet ben olsam bende öyle yapardım :) verdiğim kiloları görmek hoşuma gidiyor :)
Aynen ole canim sende gayet ii gidiosun masallah.
Ameliacım kaç kiloydun nekadar verdin merak ettim yarını bekliyemedim
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
78 dim.68.4 dum gecen cuma. Bakalim sabah kaç cikacak tartida :)
Hoşgeldin canım, yarın sabah tartıldıktan sonra bildirimini hem buraya hemde bu hafta listeyi ben yapacağım için bana özel mesaj atman gerekiyor. İlk defa listeye gireceğin için bu hafta listeye, liste altı olarak gireceksin. Diğer hafta yarışa resmi olarak başlıyorsun :)
diyetisyene mi gitsek ? dahiliyeden bişey çıkmadı hormonlara baktı bişey demedi insülinden başka
Tamam çok sağol 2 gündür fazla kaçırdım etkili bişiler yapmam lazım😭
Bide biz kilo bildirimlerini bugün mü yspıcaz
Süper darısı bana ama hiç umudum yok resmen metabolizmam durmuş ama yılmak yok
Ben insülinn direnci testi yaptırmadım canım ama bir kere yaptırdığında normal çıkmıştı sanırım ben 70 kiloydum 7 kilo verdim diyetisyen bana desi ki seni kilo vermen çok zor benimde moralim bozuldu 80 kiloya kadar çıktım onları dinlemek istemiyorum artık hemşire olduğum için az çok biliyorum mantıklarını bazıları insanın yüzüne bile bakmak istemiyor ama özel bi klinikte ya da özel devlet hastanelerine gidebiliriz diğerlerinden hiç bir şey olmaz ancak moral bozarlar bence işini iyi yapan birisi olması lazım benim hem hipotiroidim hem pkom var kafama takmamaya çalışıyorum stres önemli hastalığımda ana sebebi hatta :))
ben bu hafta kaçamak kurbanı oldum ve sağlık sorunlarımada bağlıyorum biraz pkom var haşimatom var regl olamıyorum onunda etkisi var ama tabi en büyük neden 1-2 kaçamak yapmam çok fazla da yapmadım ama ben de hemen farkediyor galiba yerimde başka birisi olsaydı daha çok kilo verirdi heralde :S allahtan kilo almamışım yediklerime göre :)
başlangıç 79.7
geçen hafta:74.0
bu hafta 73.900
fark 100 gr
toplam giden 5.800
kime özel mesaj atıyoruz kızlar :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?