70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ya gerçekten mi herkeste mi bölye oluyor acaba?bizde dördüncü ayın içindeyiz de....

emeklerime deydi arkadaşlar. pazar günü 74 çıkmıştım. şuanda 73. kıyafetlerimi çıkarıp tartıldım 72 buçuk geldi ya çok süper. demekki diyet ve spor süper işe yarıyomuş ya

çok sevindim hugocuk inşallah dahada verirsin çorap söküğü gibi gelir arkası hadi hayırlısı olumunekankayizsmile

amanın hayelciğim gelmiş naber caım. geldimi misafirlerin

geldiler ve ben dün ne yazıkki kaçırdım çok utanıyorum :kedi: kızlar ben bu kadar mı iradesizim ya :çok üzgünüm: senağlama üfff kendime çok kızıyorum alsanaalsanasmile neyse olan oldu artık yapıcak birşey yok

kızlar kilo veren arkadaşlarıma çok seviniyorum ve gerçekten insan gaza geliyor siz verdikçe bende vericem inşallah :Saruboceq:

günaydin arkadaslar,bende 1 saat önce geldim giydim sauna esofmanini kizimi anasinifa götürdüm kendimi zor dusa attim acayip terletiyor,cok heycanliyim 1 ay sonra kackilo vermis olacagim acaba..

selam kızlar nasılsınız
oof malum günüm geliyor ve ben tartıda maalesef 1 kilo fazla çıkıtorum yaa
2 günlük ayran detoksu yapıcam toparlar herhald evücut kendini biraz
dün tatlı ne varsa saldırımışım evde kendimi kaybettim, gözümün önünde uçuşuyorlardı vallaa
inşallah şu 2 gün çabuk geçer ve ben becerebilirm inaşllahh

günaydın hanımlar okuduğuma göre herkez kilo veriyor ben yerimde sayıyorum :kedi:dün endorin uzmanına gittim hormonlarıma bakıldı bugün sonuçları alıcam hayırlısı bakalım:uhm:

canım iradesizlik değil o. herkes yerken sende yemek istiyosun çünkü o an herke syiyo ama yemeseler sende yemezsin psikolojik yani

selam arkadaşlar öncelikle hugoyu tebrik ediyorum darısı başımıza inşallah.ben bu gün biraz beyaz ekmekle kahvaltı yaptım ama abartmadım.suya devam.öğle bakacam artık annemle buluşacam kesin kandırır beni hamburger ısmarlar.kırmakta istemem onu ama ben galeta ve ayran tercih ediyorum.bakalım artık herkese kolay gelsin.zuzucum aslında bende almak istiyorum souna eşofmanı.sen faydasını görürsen hemen bende alıcamaklinialirimsmile

günaydın hanımlar okuduğuma göre herkez kilo veriyor ben yerimde sayıyorum :kedi:dün endorin uzmanına gittim hormonlarıma bakıldı bugün sonuçları alıcam hayırlısı bakalım:uhm:
canım umarım sonuçların iyi çıkar,ben iki ay önce hormonlarıma baktırdıım ve tiroit seviyemde problem olduğunu sadece su içsem bile kilo veremeyeceğimi öğrendim,şimdi ilaçlarımı düzenli olarak kullanıyorum,1kg verdim,bakalım devam eden günlerde neler olacak?bilmiyorumkismile

umarım tatlım sabırsızlıkla sonuçları bekliyorum çünkü hiç kilo veremiyorum ve bu durum çok canımı sıkıyor

yapıyorum ama evde ne kadar olursa küçük kızım var yürüyüşe gidemiyorum çok canım sıkkın çoookbenneyaptımki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…