- 28 Nisan 2014
- 2.265
- 1.698
- 158
Gunaydin iyilik canim senden
merhaba arkadaşalar hepinize günaydınn nasılsınız bakalımm
Teşekkürler balım inşallah kalorisi düşük yemekler çıkarbugünü böyle hafif geçiririz
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
selam kizlar nasilsiniz?
ben cok yorgunum valla bu aralar nedendir bilmiyorum dun aksam 8de yattim
sabahleyinde o bi kadar yorgun kalktim :44::44::44:
Inşallah canım yaa sebze yemeği çıksın yanına da yoğurt yada salata süper olur çünkü aksama çorba içicem ağır bi yemek çıkarsa yine çorba içmek zorunda kalicam(
Havalarda canım yaa bende öyleyim hep canım uyumak istiyor atıcam buroya bi yatak
Dışardan geliyorsa mutlaka çıkar Canımm üzülme akşamada mis gibi çorbanı içersin ohh hafif hafif
:)))
Teşekkür ederim akşamıda hafif kapatıcam söz size
Tamam aldık sözünü hadi bakalım tutmak lazım :))
:) olsada yesek dimi işim gücüm boğazama ilerde zayıflarsam ayda bir kere yicem öyle söz verdim kendime :)
Bizim burada tarihi salı pazarı var oraya gidiyorum şimdi yürüyerek havada yağmurlu ohh yanıma lıght bisküvi ve sütümüde (öğle yemeğim) aldım beni unutmayın😘🙋
Iyi eğlenceler bol bol yürü canım :))
:) biri benide cikarsin su evden
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Bende is yerinden kafayı geleyim seni gezdiritim :))
merhaba arkadaşalar hepinize günaydınn nasılsınız bakalımm
Günaydın canım Sağol sen nasilsin
Valla salata tuttu ama yemek izmir köfte çıktı neyse salata yla dengelenmıstır sanırım çorba da aksamkinin aynısıydi :))
:)))
Iyi eğlenceler bol bol yürü canım :))
Bende is yerinden kafayı geleyim seni gezdiritim :))
Günaydın canım Sağol sen nasilsin
Gel kiz gel :)
Valla salata tuttu ama yemek izmir köfte çıktı neyse salata yla dengelenmıstır sanırım çorba da aksamkinin aynısıydi :))
Kız ben nasıl bir yazı yazmışım sen onu nasıl okumuşsun :)))):)))
Gel kiz gel :)
Geleyim de nerde gezcez şimdi biz sen onu bi anlat bakalım :))))
Hedefim 55 :) daha önce 50 kiloyu görmüştüm umarım yine olurçünkü heryerinden Alıyorum ellerimden bile senin hedefin nedir Canımm
Canım bizim boylar gibi hedefler de aynıymış. İlk başladığımda 55 i hedeflemiştim ama 57 ye gelince gevşedim şimdi hedefi düşürerek yeniden motive olmaya çalışıyorum. Şu anki hedefim 53
İnşallah sen de yeniden 50 kiloyu görürsün
Kız ben nasıl bir yazı yazmışım sen onu nasıl okumuşsun :))))
Geleyim de nerde gezcez şimdi biz sen onu bi anlat bakalım :))))
:)) ben senin dilinden anlarim.spor aletlerine gitcez :)) diyet yaparken nere gidek baska
Canım bizim boylar gibi hedefler de aynıymış. İlk başladığımda 55 i hedeflemiştim ama 57 ye gelince gevşedim şimdi hedefi düşürerek yeniden motive olmaya çalışıyorum. Şu anki hedefim 53
İnşallah sen de yeniden 50 kiloyu görürsün
:)) ben senin dilinden anlarim.spor aletlerine gitcez :)) diyet yaparken nere gidek baska
Öğle yemeğimi paylaşıyım(13:00)
Mavi yeşil lıght bisküvi
Yarım yağlı süt
Dışarda oldugum için bunlarla yetindim kızlar :)
Afiyet olsun canım güzel menu olmuş
Dışarda yemek dükkanları ni görme hiç
Pas geç onları :))
hosgeldin canimbende katılabilirmiyim kilo 75
canim hergun menulerimizi paylasmaya calisiyoruz bizde cuma gunleri tartiliyoruzee kurallar neler neler yapıyoruz :)
Bende menum paylaşayım. ..
Sabah
1 tabak salata (gobek,domates, salatalık,roka)
KK peynir
1 haşlanmış yumurta
Ara
1 kupa kiraz saplı form çay
Öğlen
2 3 kaşık Şehriyeli sebze çorbası
1 kepçe bulgur pilavı
Ara
15 fındık
1 kupa siyah cay
Aksam
1 kase mercimek çorbası
1 tabak sabahki salata dan
Bu sabah tartı 70.6 ydi bakalım cuma kaç gorucem
hosgeldi canimBen yeni üye oldum benide aranıza alırmısınız kızlar
merhabalar bende yenı katılıyorum aranıza.7 nısanda 74 kılo ıle basladım suanda 71 kılo ıle yedıklerıme dıkkat edıyorum vakıt buldukca yuruyorum.ama bebegım oldugu ıcın pek vakıt bulamıyorum.sımdlık hedefım 65 olursam cok sevınıcem.herkese basarılar.
Ben 2 Nisan'da 79 kilo ile başladım 20 Nisan'da 75 kiloya düştüm hemde 4 kilo yağdan gitmiş hedefim 55 inşallah yaza kadar birlikde veririz fazlalıklarımızı
Kesinlikle veririz yaza sahiller beklesin geliyoruz
Kilo verip 58 e düşünce yeni bşr topik oluşturalım 70 lerden inen bayanlar olsun 😁😉
Hergün yediklerimizi içtiklerimizi yaptığımız sporları yazıyoruz öyle değil mi arkadaşlar
arkadaşlarr sabah 1 elma
öğlen 8 yemek kaşığı taze fasulye 3-4 kaşık yoğurt
ikindi 1 elma
diyet kreker
bugünlük bu kadar
akşam da 45 dk yürüyüş yapmayı planlıyorum :)
Menümü paylaşayım o zaman.
Sabah: yağsız salata, 3 parmak peynir, 5 zeytin ve sekersiz çay, 2 ince dilim tam bugday ekmegi
Ara: 3 Mekke hurmasi, 12 findik, sekersiz nescafe
Öğlen: 3 avuç ici kadar et, salata, 1 kase yoğurt çorbası
Ara: 1 yağsız tost, 4 Malta eriği, iki dilim elma
Aksam yemeğim de 7 buçukta. 1 kase çorbam, 4 kasik sebze yemeğim ve bir bardak yoğurdum var.
Tabi bunların yanında 2 Lt. Su iciyorum.
Bu bana beslenme uzmanının verdigi ilk 15 gunluk menü. Bir de emzirdigimi eklemeliyim.
Ayyy ne kadar cok yeni arkadas geldi kalabalik olduk oh oh :) ya kizlar bugun gun vardi ya kimse bana zayiflamissin demedi ya2 3 kilo degilki 9 kilo kimsemi farkina varmadi.daha insanlarin icine yeni ciktim.sureklide gornuolardi.moralim bozuldu valla
Oyyyy çok teşekkür ederim yahu :) ben yeni üye oldum ben 79 kilo ile başladım 2 Nisan'da bir ay dolmadan 4 kilo verdim şuan 75 kiloyumhedefim 55 buraya hergün neler yediğimizi yazıyoruz öyle DEĞİLMİ birde yemeklerimize hangi yağları kullanıyoruz tuz arıyormuyuz yoğurdumuz sütümüz yağsız mı olmalı ☺️☺️
:) hergün 1.5 saat yürüyüş parkdaki spor aletleri ni yapıyorum 40 dk evde plates ip atlıyorum mekik oklava hertürlü araç gereç :) ne bulursam değerlendiriyorum günde 3 bardak yeşil çay akşam yemeğimi 5 en geç 6 da bitiriyorum 😊
Ayyyy nerde keşke olsa valla ne güzel olur :) boyum 1:63 ahh bir 55 olsam ben bütün gün evde oldugum için saatlerimi Park'da geçiriyorum sen boy kilo
hosgeldin canimArkadaşlar merhaba, 70-79 kilo grubunda diyet arkadaşı arıyorum kendime.. tek başına olmuyor. istikrarlı bir motivasyon sağlayamıyorum
Canım benim iştahım çok abartı açık. Hormonoal bir sorunum yok ama doymuyorum yani...Tıka basa yiyesim geliyor. Salatalık, badem vs de kesmiyor. Az yiyeyim midemi doldurayım diye düşünüyorum. Ama açlığımı kesmediği için üstüne yine kendimi yarım ekmek arası peynir zeytin yerken buluyorum. Bu sorun herkeste var mı acaba yoksa bir ben mi böyleyim
Kizlar bide ben suyuma karbonat koyuyorum ve faydasinida goruorum sizde suyu duz degilde ole icin derim
En kısa ve en kilolu benim
Kizlar bide karbonati yapmak isteyen arkadaslara onerim sabahlari 1 litre icsinler hem vcudu temizliomus bende bagrsaklari harekete gecirio.
Bende 76 kiloyum. Sanırım sizin gruba katılmam gerekiyor.zayiflamak için neler yapıyorsunuz
Kızlar günaydın uyanır uyanmaz bir bardak sıcak su ve içine bir kaşık elma sirkesi katip içtim
Bir saat tempolu yürüdüm
Şimdi kahvaltımı paylaşıcam sizinle
Domates
Salatalık
Biber
Maydonoz
Yarım dilim kaşar peyniri
1 dilim tam buğday
Nasıl kızlar ?
Havalarda canım yaa bende öyleyim hep canım uyumak istiyor atıcam buroya bi yatak dosek :))
As cok sulur canim sen nasilsin.ewet gorunmuosun buralarda arada gel canim ozletme :)
:)) aynen valla benide uyandirabilene ask olsun
hosgeldin canim
canim hergun menulerimizi paylasmaya calisiyoruz bizde cuma gunleri tartiliyoruz
menu guzel canim afiyet osun
hosgeldi canim
hosgeldin canim
masallah ne guzel vermissin canim hemde yagdan
bu iyi bi fikir canim
aynenn canim
canim aksam pek bisey yememissin acikmadinmi ??
hadi bakalim 15gun sonra sonucunu bizede yaz
canim spor yapiyormusun diyetinin yaninda? farkina varmislardirda belki kiskandiklarindan bisey dememislerdir
canim ben yemeklerimde zeytinyag kullaniyorum ama butun yemeklerimde yani sadece bana ozel degil
yogurdum is yerinde yediklerim 0yagli ama evde yediklerim ev yogurdu kendim yapiyorum ve sutude yagli aliyorum yoksa benim kuzular yemiyor
tuz elimden geldiginde atmamaya calisiyorum kendi yemeklerime ama ailem icin yaptiklarima mecbur koyuyorum
valla ne guzel parklarinda o spor aletlerinden yararlaniyorsunuz bizim burda yok oyle parklarda alet falan :26::26::26:
ne guzel boyun canim ben 1.58im
hosgeldin canim
bende bazen oluyor boyle ama ben ya meyve yiyorum yada salatalik
ne faydasi var acaba?
ay herseyide merak ediyorum valla bu diyet yuzunden midem deneme tahtasina dondu ayol
biri bagirsaklarimi calistiriyo dedi ben alayim o zaman benimkiler hic calismiyoda
hosgeldin canim
yediklerimize dikkat ediyoruz canim
beyaz ekmek, hamur isi, tatli yemiyoruz dermisimtabi arada kaciyo malesef
birde menulerimizi paylasiyoruz hergun arkadaslarda sagolsun fikirlerini soyluyorlar
hercuma da tartiliyoruz burda bildirim yapiyoruz liste sonuncusu olan birsonraki haftanin listesini hazirlamak icin hak kazaniyor
mesela bu hafta listeyi ben hazirlicam
kahvalti guzelde canim peynir'in beyaz olsa daha iyi olur
dogrusun canim bu aralar giremiyorum is yerindeki internette problem var kafasi esiyo giriyor nete kafasi esiyo girmiyo
aksam evdede yorgun oluyorum cocuklarla pek girmeye vaktim olmuyor
ama goruyorumki topik su 2gundur baya bi kalabaliklasmis masallah
gecen haftaki listeyi hatirlayinca insan topigi kalabaliklasmasina seviniyor
bizlerde bu sayede motive oluruz ins
hosgeldin canim
canim hergun menulerimizi paylasmaya calisiyoruz bizde cuma gunleri tartiliyoruz
menu guzel canim afiyet osun
hosgeldi canim
hosgeldin canim
masallah ne guzel vermissin canim hemde yagdan
bu iyi bi fikir canim
aynenn canim
canim aksam pek bisey yememissin acikmadinmi ??
hadi bakalim 15gun sonra sonucunu bizede yaz
canim spor yapiyormusun diyetinin yaninda? farkina varmislardirda belki kiskandiklarindan bisey dememislerdir
canim ben yemeklerimde zeytinyag kullaniyorum ama butun yemeklerimde yani sadece bana ozel degil
yogurdum is yerinde yediklerim 0yagli ama evde yediklerim ev yogurdu kendim yapiyorum ve sutude yagli aliyorum yoksa benim kuzular yemiyor
tuz elimden geldiginde atmamaya calisiyorum kendi yemeklerime ama ailem icin yaptiklarima mecbur koyuyorum
valla ne guzel parklarinda o spor aletlerinden yararlaniyorsunuz bizim burda yok oyle parklarda alet falan :26::26::26:
ne guzel boyun canim ben 1.58im
hosgeldin canim
bende bazen oluyor boyle ama ben ya meyve yiyorum yada salatalik
ne faydasi var acaba?
ay herseyide merak ediyorum valla bu diyet yuzunden midem deneme tahtasina dondu ayol
biri bagirsaklarimi calistiriyo dedi ben alayim o zaman benimkiler hic calismiyoda
hosgeldin canim
yediklerimize dikkat ediyoruz canim
beyaz ekmek, hamur isi, tatli yemiyoruz dermisimtabi arada kaciyo malesef
birde menulerimizi paylasiyoruz hergun arkadaslarda sagolsun fikirlerini soyluyorlar
hercuma da tartiliyoruz burda bildirim yapiyoruz liste sonuncusu olan birsonraki haftanin listesini hazirlamak icin hak kazaniyor
mesela bu hafta listeyi ben hazirlicam
kahvalti guzelde canim peynir'in beyaz olsa daha iyi olur
dogrusun canim bu aralar giremiyorum is yerindeki internette problem var kafasi esiyo giriyor nete kafasi esiyo girmiyo
aksam evdede yorgun oluyorum cocuklarla pek girmeye vaktim olmuyor
ama goruyorumki topik su 2gundur baya bi kalabaliklasmis masallah
gecen haftaki listeyi hatirlayinca insan topigi kalabaliklasmasina seviniyor
bizlerde bu sayede motive oluruz ins
Teşekkürler canım :) pazara gitmiştim gözleme yapıyorlar döner falan ay nasıl kokuyordu :) hiç yaklaşmadım o tezgahlara
Iyi yapmışsın canım aferin aldın benden :)))
Emel93 Teşekkürler arkadaşım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?