70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

En de hafta sonu abarttım canım o yüzden böyle 12 Mayıs'ta düğün var 3 kilo daha vermem lazım hemen 28 martta başladım 6 kilo verdim canım şok diyet yapmam lazım :))

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Cok guzel canım afiyet olsun sporunu yapmışsın kür uygulamisin hafiften bir kahvaltı Ohh miss ))

Ne kadar da az ye misin böyle canım iyi dayanamıyorum maşallah

Aletli olunca fazla çıkıyo canım bozma sen moralini hiç bak 3 kilo gitmiş bile

Kız daha ne şok diyeti sen zaten soklanmissin 1 ayda 6 kilo vererek :)))

Çok teşekkür ederim Canımmm öyle hafif hissediyorum ki kendimi 75 kiloyum oysa :)) İnan tok tutuyor bu kahvaltı beni :) öğlende kepek bisküvi ve bir süt içicem canım

Afiyet olsun şimdiden o zaman canimmm bakalım bizim is yerinde ne yemek çıkacak oglen de

Teşekkürler balım inşallah kalorisi düşük yemekler çıkar bugünü böyle hafif geçiririz

selam kizlar nasilsiniz?
ben cok yorgunum valla bu aralar nedendir bilmiyorum dun aksam 8de yattim
sabahleyinde o bi kadar yorgun kalktim :44::44::44:

Kahvalti guzel canim
Bana cok az geldi canim
selam kizlar nasilsiniz?

Yagisli hAvAdandir canim

Teşekkürler balım inşallah kalorisi düşük yemekler çıkar bugünü böyle hafif geçiririz

Inşallah canım yaa sebze yemeği çıksın yanına da yoğurt yada salata süper olur çünkü aksama çorba içicem ağır bi yemek çıkarsa yine çorba içmek zorunda kalicam (

selam kizlar nasilsiniz?

Havalarda canım yaa bende öyleyim hep canım uyumak istiyor atıcam buroya bi yatak dosek :))

Bu karbonatli su olayını hic duymamıştım. Güvenilir bir yöntem mı? Su icmek sağlıklı da fazlası zararlı biliyosunuz. Böbreklere bı zararı olmasın?
Tatlim karbonat sadece suyun ph degerini yukseltio saglikli su icmis oluosun.hem gunde 3 litre zaten doktorlarinda soledigi fazla olan bisey yok.kafana takildiysa arastir canim.daha cok bilgi edinebilirsin.
Cok guzel aksamada bozma sakin kizarim bakkk
Anam bu ne kiz :) buda menumu bole ne kadar az.ii bari sag salim gunu atlatmissin
selam kizlar nasilsiniz?
As cok sulur canim sen nasilsin.ewet gorunmuosun buralarda arada gel canim ozletme :)

:)) aynen valla benide uyandirabilene ask olsun

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

yok ben sabah ac karna 1lt suyu bir anda içmekten bahsediyorum. Yanlis mı anladım acep

Teşekkür ederim akşamıda hafif kapatıcam söz size

Bizim burada tarihi salı pazarı var oraya gidiyorum şimdi yürüyerek havada yağmurlu ohh yanıma lıght bisküvi ve sütümüde (öğle yemeğim) aldım beni unutmayın 😘🙋

yok ben sabah ac karna 1lt suyu bir anda içmekten bahsediyorum. Yanlis mı anladım acep
Sabahlarida vucudu temizliomus.ben bunu gul kaynaktan duydum.bende ters bi etki yapmadi 2 3 hafta kullandim.

:) biri benide cikarsin su evden

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…