Bende 76 kiloyum. Sanırım sizin gruba katılmam gerekiyor.zayiflamak için neler yapıyorsunuz
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Cok guzel tatlim menun.bole devam etKizlar menu paylastim kimse bişi yazmadı ilk günden benim sevkimi kırdiniz sanki kimse yazdıklarımı okumuyor((
Bende 76 kiloyum. Sanırım sizin gruba katılmam gerekiyor.zayiflamak için neler yapıyorsunuz
çok iyi canım günlük aldğn toplam kalori miktarı sğlıklı bence..bende 1 aydır yapıyorm 80 le başladım şuan 75 kilo oldum..hedefim 60 :) hadi hayırlısı..
hosgeldinArkadaşlar merhaba, 70-79 kilo grubunda diyet arkadaşı arıyorum kendime.. tek başına olmuyor. istikrarlı bir motivasyon sağlayamıyorum
Kepekli grisini super ama ben kendime mani olamiyorum baya bi yiyorum.Ben kepekli grisini ara öğünlerde kullanıyorum ama etimek de kullanabilirsin sabah akşam kızarmış hem bunu tam buğdayda daha çok seversin su ne kadar içiyorsun ? Ben günde 3 litre su içiyorum birde 3 bardak yeşil çay midem çok dolu oluyo zamanlada küçülüyor ben nutellayı yastığımın altında sakladığım günleri bilirim :)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Tum gun ictigin su karbonatli mi olmasi gerekiyor.Kizlar bide ben suyuma karbonat koyuyorum ve faydasinida goruorum sizde suyu duz degilde ole icin derim
Titreme seker hastalarinda olur canim.Sadece çikolatayı mı bıraktın yoksa bütün tatlıları mı? Sonra acikinca titreme filan oluyo mu?
hosgeldin
Kepekli grisini super ama ben kendime mani olamiyorum baya bi yiyorum.
Tum gun ictigin su karbonatli mi olmasi gerekiyor.
Titreme seker hastalarinda olur canim.
Sekerine hic baktirdin mi
Hosgeldin
Hasetlerindendir kiiiizz
O degil de giydiklerinde farklılık yaptın mı? Biz siskolar hep bol giymeye alıştığımız icin verilen kilolar da cok farkedilmiyo genis genis giyinince
çok iyi canım günlük aldğn toplam kalori miktarı sğlıklı bence..bende 1 aydır yapıyorm 80 le başladım şuan 75 kilo oldum..hedefim 60 :) hadi hayırlısı..
Cok guzel tatlim menun.bole devam et
Hosgeldin.menulerimize bakabilirsin canim.
Ewet canim 1.uyandiginda 1 litre karbonatli su ac karna.2.gunde 3 litreyi bole karbonatli olarak tamamlicaksin.3.yemeklerden yarim saat once ve 1 saat sonra baslicaksin su icmeye yada kesmeye
cnm ben kalori hesabı yapıorm hergün ..80 le başladım 75im şuan 1 ayda verdim..aldığm kalori günlük 1400ü geçmiyor ..1000in altında olmamasınada özen göster.sağlıksız çünkü..ama benm genelde 1100 bazen 1200 flan çok kaçırdığm zaman 1400 oluo ..sabahları tarçınlı ballı suyumu içiyrm..gece yatarkende yeşil çayımmm:)
Ewet canim 1.uyandiginda 1 litre karbonatli su ac karna.2.gunde 3 litreyi bole karbonatli olarak tamamlicaksin.3.yemeklerden yarim saat once ve 1 saat sonra baslicaksin su icmeye yada kesmeye
Yok canım şişko da değiliz ya sadece biraz dolgunuz şimdilik 😁😁😉
Kızlar günaydın uyanır uyanmaz bir bardak sıcak su ve içine bir kaşık elma sirkesi katip içtim
Bir saat tempolu yürüdüm
Şimdi kahvaltımı paylaşıcam sizinle
Domates
Salatalık
Biber
Maydonoz
Yarım dilim kaşar peyniri
1 dilim tam buğday
Nasıl kızlar ?
oo harıka birde yurumussun ne guzel.bende saabah işe gelırken 300 mt yuruyebıldım cunku vaktım kalmadı.sımdıde bır dılım etımek yedım peynır yedım az sekerlı çay ile.hadı bakalım ıns az kalorılı gunu bıtırırız :)
Öncelikle geri dönüş için çok teşekkür ederim :) evet olsun çalışıyorsun ama yediklerine dikkat edersin bende bütün gün evde oldugum için yürüyorum kahvaltın gayet hafif çok güzel inşallah böyle devam ederiz :)
rıca ederım ,bende tesekkur ederım :) ben sabah tartıldım cok moralım bozuldu.adetli oldugum ıcın mı acaba 1kılo fazla cıktım.72 cıktım.71 e dusmustum ne guzel.sız suan kacsınız.ben 7nısanda basladım 74 kg ile :)
evet canım kesinlikle göğüslerde karnımda benimde şişlik oluyo regl döneminde ve bu kiloyuda etkiliyor bir iki kilo oynuyor sıkma canını geçici :) ben 2 nisan'da 79 ile başladım şuan 75 kiloyum :) hedefim 55 inşallah :)
iphone 'den kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Aay supersın 4 kılo darısı basıma 1 ayın dolmasına 7 gunum var ıns bende 4kıloyla bıtırırım.70 le kapatayım bu ayı ıns :) her ay 4versek ne guzel olur degılmı.benım hedefım sımdılık 65 :) senın cok zayıf olmazmı 55 ?
Gayet guzel canim.kasar yerine beyaz peynir olsa muhtesem olurdu :)Kızlar günaydın uyanır uyanmaz bir bardak sıcak su ve içine bir kaşık elma sirkesi katip içtim
Bir saat tempolu yürüdüm
Şimdi kahvaltımı paylaşıcam sizinle
Domates
Salatalık
Biber
Maydonoz
Yarım dilim kaşar peyniri
1 dilim tam buğday
Nasıl kızlar ?
Wuuuu :)Sabah 08
Bir dilim domates
Bir yk közlenmiş patlıcan
Bir yumurta sarısı
Öğle 12
İki dilim tb
İki- üç yk lor peyniri
İki dilim domates
Akşam 18
Bir kase yoğurt
İki yk yulaf
Dünkü menüm :)
Masallah 4 kg gitmis darisi diger 4 lere ve tum zayiflamak isteywnlereEvet canım kesinlikle göğüslerde karnımda benimde şişlik oluyo regl döneminde ve bu kiloyuda etkiliyor bir iki kilo oynuyor sıkma canını geçici :) ben 2 Nisan'da 79 ile başladım şuan 75 kiloyum :) hedefim 55 inşallah :)
Gunaydinlar
Bende uyandim y.saat bisiklet y.saat yuruyus yaptim.
Kahvalti canim istemiyor.
Birazcik uyuyacagim :)
Bende kalori hesabi yaoiyorum.bir site var ordan da tutuyorum.
Bende 16 nisand basladim diyete 2.5 kg verdim.ama sabah kg aldigimi gorunce isi tekrar siki tutmaya basladim
Hedefim oncelikle 69 sinrasi da var tabi ama onun zamani var :)
Gayet guzel canim.kasar yerine beyaz peynir olsa muhtesem olurdu :)
Wuuuu :)
Bu kadarcikla hayatta kalabilmen super :)
Bu kadsr az ysem ckktan tansiyon yerlerde olurdu benim. Masallah
Masallah 4 kg gitmis darisi diger 4 lere ve tum zayiflamak isteywnlere
Gunaydinlar
Bende uyandim y.saat bisiklet y.saat yuruyus yaptim.
Kahvalti canim istemiyor.
Birazcik uyuyacagim :)
Bende kalori hesabi yaoiyorum.bir site var ordan da tutuyorum.
Bende 16 nisand basladim diyete 2.5 kg verdim.ama sabah kg aldigimi gorunce isi tekrar siki tutmaya basladim
Hedefim oncelikle 69 sinrasi da var tabi ama onun zamani var :)
Gayet guzel canim.kasar yerine beyaz peynir olsa muhtesem olurdu :)
Wuuuu :)
Bu kadarcikla hayatta kalabilmen super :)
Bu kadsr az ysem ckktan tansiyon yerlerde olurdu benim. Masallah
Masallah 4 kg gitmis darisi diger 4 lere ve tum zayiflamak isteywnlere
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?