Hosgeldin canim.aksam 6 dan snra bsy yeme 3 ltre su ic gunluk.tatli abur cbur uzak dur.onn dsinda menu olarakta bzimkilere bakabilirsin.verirsin birakma sakinmeraba bende 79 kiloyum biraydır ekmek hiçyemiyorum haftada 2gün 15dakika yürüyorum çok hareketli birişte çalışıyorum ama tıık yok yardım edin neyapmalıyım dukanmı karataymı yoksane yapılnca kilo verebilirim
Güneşli güzel bir güne başladık. Kalorimiz az gözümüz tok olsun insallahhh
Güneşli güzel bir güne başladık. Kalorimiz az gözümüz tok olsun insallahhh
Amin canimGüneşli güzel bir güne başladık. Kalorimiz az gözümüz tok olsun insallahhh
Kandilin kutlu emekci bayramin kutlu olsun canimGünaydın Kızlar öncelikle hepinizin kandilini kutlar nanaklarınızdan öperim Allah bütün dualarımızı kabul etsin inşallah emekçi bütün arkadaşlarımın işçi Bayramı'nı kutlarım selamlar :)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Sabah sabah ne hiz boyleYeni bir aya girdik artık daha sıkı tutalım kızlar Bayram geliyo yaz geliyo düğün dernek çok olur :) bu sabah tam 7 de kalktım 1 saat (13 tur ) attım yarım saatte parkdaki aletlere bindim hava missss gibii şimdi hafif bir kahvaltı
Amin canim
Kandilin kutlu emekci bayramin kutlu olsun canim
Sabah sabah ne hiz boyle
yarin liste basi olursun canim
Liste başı nedir canım ben bilmiyorum da:)
Cuma gunleri tartiliyoruz ve kilomuzu bildiriyoruz o hafta en cok kim kilo verirse liste basi, kim az verir yada alirsa da liste sonu oluyor. Haftaya listeyi yapmakta sonuncuya kaliyor.
sen ve benim ilk haftamiz oldugu icin listeye degil de altta yazilacagiz haftaya verdigıiz kiloya gore listeye girecegiz.
meraba bende 79 kiloyum biraydır ekmek hiçyemiyorum haftada 2gün 15dakika yürüyorum çok hareketli birişte çalışıyorum ama tıık yok yardım edin neyapmalıyım dukanmı karataymı yoksane yapılnca kilo verebilirim
ne kadar siklikla o ara siralar :) mesela gun icinde bi kucuk kare bitter yiyorsan ara sira sorun yoksekeri kestim arasıra çikolata yerim.
kimse yokmuuuu arkadaşlar zayıflamak istiyommm
Ohhhh super superGüneşli güzel bir güne başladık. Kalorimiz az gözümüz tok olsun insallahhh
Amin.insallah. tesekkurler tatlim :)Günaydın Kızlar öncelikle hepinizin kandilini kutlar nanaklarınızdan öperim Allah bütün dualarımızı kabul etsin inşallah emekçi bütün arkadaşlarımın işçi Bayramı'nı kutlarım selamlar :)
Ewet ya yeni bir ay yeni kg lar yeni hedefler olsun.o hedeflerin hepsi gercek olsun. Gonderelim.su kilolariYeni bir aya girdik artık daha sıkı tutalım kızlar Bayram geliyo yaz geliyo düğün dernek çok olur :) bu sabah tam 7 de kalktım 1 saat (13 tur ) attım yarım saatte parkdaki aletlere bindim hava missss gibii şimdi hafif bir kahvaltı
ne kadar siklikla o ara siralar :) mesela gun icinde bi kucuk kare bitter yiyorsan ara sira sorun yok
A.ma aksamlari ara sira fistikli yada sutlu yiyosan ciks bu olmaz :s
Ohhhh super super
Amin.insallah. tesekkurler tatlim :)
Ewet ya yeni bir ay yeni kg lar yeni hedefler olsun.o hedeflerin hepsi gercek olsun. Gonderelim.su kilolari
Bu arada ben.daha yeni uyandim.sabah sabah supersin
Gunaydin.kizlar
:) kandiliniz mubarek dualariniz kabul olsun.ayrica calisan.arkadaslariminda bayramlarini kutluyorum.
Dualarinizda beni de unutmayin olur mu
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Yeni bir aya girdik artık daha sıkı tutalım kızlar Bayram geliyo yaz geliyo düğün dernek çok olur :) bu sabah tam 7 de kalktım 1 saat (13 tur ) attım yarım saatte parkdaki aletlere bindim hava missss gibii şimdi hafif bir kahvaltı
Bende 7 olmadan uyandım havayı ve yürüyüş yapanları gördükçe icim kaynadı ama minnoslarimla mümkün degildi tabi. Bugün Park'ta peşlerinde koşarım artik
Olsun :) oda tatlı koşuşturma ablamın iki küçük kuzusu var tığ gibi oldu peşlerinden koşarak :)
He bı de o efsane var. Emzirirken vereceksin dediler veremedim. Bı yürüsün ardından koşarken vereceksin dediler yine veremedim. Ben hamile kalınca verebiliyorum. 3.yu mü doğursam acep hehe
Amin saol guzelim senin ve butun arkadaslarminda kandili mubarek olsun.calisanlarada iyi bayramlarrrrrrGünaydın Kızlar öncelikle hepinizin kandilini kutlar nanaklarınızdan öperim Allah bütün dualarımızı kabul etsin inşallah emekçi bütün arkadaşlarımın işçi Bayramı'nı kutlarım selamlar :)
:) ole valla bende attim kendimi sokaga.nisanlima.bohca icin ciciler alcam bgun hemde spor yapmis olcam ohhhhYeni bir aya girdik artık daha sıkı tutalım kızlar Bayram geliyo yaz geliyo düğün dernek çok olur :) bu sabah tam 7 de kalktım 1 saat (13 tur ) attım yarım saatte parkdaki aletlere bindim hava missss gibii şimdi hafif bir kahvaltı
AminnnnBu hafta listeyi hangi arkadaş yapacak
Kandiliniz hayırlı olsun Rabbim dualarımızı kabül etsin
Çalışan tüm arkadaşlarım bayramınız kutlu olsun
Amin saol guzelim senin ve butun arkadaslarminda kandili mubarek olsun.calisanlarada iyi bayramlarrrrrr
:) ole valla bende attim kendimi sokaga.nisanlima.bohca icin ciciler alcam bgun hemde spor yapmis olcam ohhhh
Aminnnn
Yanlis hatirlamiosam emel olmasi lazim
Guzeller bugun cok mutlu uyandim yaaaaa sonunda 72 yi gordum cok sukur.ohh daha ne isterimki :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?