70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Günaydın Kızlar öncelikle hepinizin kandilini kutlar nanaklarınızdan öperim Allah bütün dualarımızı kabul etsin inşallah emekçi bütün arkadaşlarımın işçi Bayramı'nı kutlarım selamlar :)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Hosgeldin canim.aksam 6 dan snra bsy yeme 3 ltre su ic gunluk.tatli abur cbur uzak dur.onn dsinda menu olarakta bzimkilere bakabilirsin.verirsin birakma sakin
Güneşli güzel bir güne başladık. Kalorimiz az gözümüz tok olsun insallahhh

:)) aminnn cok guzelmis bu

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Yeni bir aya girdik artık daha sıkı tutalım kızlar Bayram geliyo yaz geliyo düğün dernek çok olur :) bu sabah tam 7 de kalktım 1 saat (13 tur ) attım yarım saatte parkdaki aletlere bindim hava missss gibii şimdi hafif bir kahvaltı

Amin canim
Kandilin kutlu emekci bayramin kutlu olsun canim
Sabah sabah ne hiz boyle
yarin liste basi olursun canim

Liste başı nedir canım ben bilmiyorum da :)

Cuma gunleri tartiliyoruz ve kilomuzu bildiriyoruz o hafta en cok kim kilo verirse liste basi, kim az verir yada alirsa da liste sonu oluyor. Haftaya listeyi yapmakta sonuncuya kaliyor.
sen ve benim ilk haftamiz oldugu icin listeye degil de altta yazilacagiz haftaya verdigıiz kiloya gore listeye girecegiz.

Teşekkürler tatlım biran önce verelimde listeye girelim :)

Merhaba ekmekgi kestin.ama diger yiceklerle aran nasil makarna pilav hamur isi
Tuz seker tuketimin nasil
Yemek saatlerin nasil oncelikle aksam yemegini kacta yiyorsun.
Eger bunlarin.hepsine dikkat ediyorsan
Dr a gidip Insulin direncine baktir derim

sekeri kestim arasıra çikolata yerim.

kimse yokmuuuu arkadaşlar zayıflamak istiyommm

ne kadar siklikla o ara siralar :) mesela gun icinde bi kucuk kare bitter yiyorsan ara sira sorun yok
A.ma aksamlari ara sira fistikli yada sutlu yiyosan ciks bu olmaz :s

Ohhhh super super

Amin.insallah. tesekkurler tatlim :)

Ewet ya yeni bir ay yeni kg lar yeni hedefler olsun.o hedeflerin hepsi gercek olsun. Gonderelim.su kilolari
Bu arada ben.daha yeni uyandim.sabah sabah supersin

Gunaydin.kizlar
:) kandiliniz mubarek dualariniz kabul olsun.ayrica calisan.arkadaslariminda bayramlarini kutluyorum.
Dualarinizda beni de unutmayin olur mu

Âmin Canımm inşallah :)

Bende 7 olmadan uyandım havayı ve yürüyüş yapanları gördükçe icim kaynadı ama minnoslarimla mümkün degildi tabi. Bugün Park'ta peşlerinde koşarım artik

Bende 7 olmadan uyandım havayı ve yürüyüş yapanları gördükçe icim kaynadı ama minnoslarimla mümkün degildi tabi. Bugün Park'ta peşlerinde koşarım artik

Olsun :) oda tatlı koşuşturma ablamın iki küçük kuzusu var tığ gibi oldu peşlerinden koşarak :)

Bu hafta listeyi hangi arkadaş yapacak
Kandiliniz hayırlı olsun Rabbim dualarımızı kabül etsin
Çalışan tüm arkadaşlarım bayramınız kutlu olsun

Olsun :) oda tatlı koşuşturma ablamın iki küçük kuzusu var tığ gibi oldu peşlerinden koşarak :)

He bı de o efsane var. Emzirirken vereceksin dediler veremedim. Bı yürüsün ardından koşarken vereceksin dediler yine veremedim. Ben hamile kalınca verebiliyorum. 3.yu mü doğursam acep hehe

He bı de o efsane var. Emzirirken vereceksin dediler veremedim. Bı yürüsün ardından koşarken vereceksin dediler yine veremedim. Ben hamile kalınca verebiliyorum. 3.yu mü doğursam acep hehe

Aaa neden olmasın bir kuzu doğur gitsin bütün kilolar :)

Amin saol guzelim senin ve butun arkadaslarminda kandili mubarek olsun.calisanlarada iyi bayramlarrrrrr
:) ole valla bende attim kendimi sokaga.nisanlima.bohca icin ciciler alcam bgun hemde spor yapmis olcam ohhhh
Aminnnn
Yanlis hatirlamiosam emel olmasi lazim

Guzeller bugun cok mutlu uyandim yaaaaa sonunda 72 yi gordum cok sukur.ohh daha ne isterimki :))

Saolsın Canom iyi yapmışsın bol bol gez bakalım :)

Guzeller bugun cok mutlu uyandim yaaaaa sonunda 72 yi gordum cok sukur.ohh daha ne isterimki :))

Bende ya çok mutluyum inş 60 larıda görürüz😊

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…