Kızlar selam, nerelerdesiniz??? Bugün diğer diyet gruplarına bakarken, birşey gördüm akşam 5 ten sonra hiçbirşey yemiyorlar. Bizden deneyen var mı bunu? Zira ben akşam yemeğimi şimdi yicem. Bir sorayım size dedim.
Bu arada akşam yemeğim yarım demet roka+ton balığı dünün aynısnı.
Ben 7 buçuğu begenmeyince diyetisyen 8 yazdı kağıdıma ama 8i geçmesin dedi. Bı hafta icinde rahatlıkla 7 buçuğa indirdim. Şimdi de 7 ye indiricem
Ewet canim ben denedim ve gercekten etkisi var.hemde buyuk bi etki bna gore.ertesi gun hep eksi goruosun.cok acikirsam 1 bardak sut ictim sadeceKızlar selam, nerelerdesiniz??? Bugün diğer diyet gruplarına bakarken, birşey gördüm akşam 5 ten sonra hiçbirşey yemiyorlar. Bizden deneyen var mı bunu? Zira ben akşam yemeğimi şimdi yicem. Bir sorayım size dedim.
Bu arada akşam yemeğim yarım demet roka+ton balığı dünün aynısnı.
İlk ayda 3 kilo verirsem diğer aylarda da aynen verebilirmiyim acaba 4 ayda 63 olabilirim ozaman
NedersiniZ kızlar olurmu😖
Ben liste yazmıyorum çünkü inanın nezaman ne yediğim belli değil spor da yapmıyorum 4 yaş be 7 aylık iki yaramaz erkek ve 3 katlı evin temizliği var sadece😭😖
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Ewet canim ben denedim ve gercekten etkisi var.hemde buyuk bi etki bna gore.ertesi gun hep eksi goruosun.cok acikirsam 1 bardak sut ictim sadece
Verrsin tbi canim birakmazsan verirsin.kiz bn senn kdarda hreket etmiom oda yeter.ama 30 dk yuruyus yada 300 ip atlyablrsen daha cok verdgin blli olur
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Ben dayanamadım tartıldım yazıklar olsun bana hala 75 gram oynamıyor reglyim birde kendimi yeterince parçalamıyormuyum acaba sinirden ağlıcammmm yakın beni küllerimi savurun bide insanlara şöyle yap böyle yap diyorum tüüüü bana 😢😢😢😢😢😢😢😢
:) yok guzelim sakin moral bozmak yok.bak simdi vermemissin ama bi basladmmi daha hizli verceksin.vermemissn ama almamissnda bak haftayada verceksin.
Bu arada acıkmadan en rahat kg verilen yol karbonhidrat kısıtlaması. Zaten eti severim. Yanına salata yoğurt ayran. Hem doyurucu hem de kg veriyorsun. Kahvaltıda mutlaka yumurta yiyin tok tutuyor. Arada ceviz fındık badem, form çaylar. Mutlaka çok yorgun bile olsanız 30 dk egzersiz şart. Bir de ödül mödül yok arkadaşlar sonu gelmiyor kendimden biliyorum nasılsa bozdum deyip nutellaları kısırları götürüyoruz:)). Arkadaşların diyet listelerine göz attım da pilav, makarna, kandil simitleri bunlar hep karbonhidrat benim tavsiyem un, pirinç, şekeri hayatınıZdan çıkarın. Bu arada ben pazar günleri tartılıyorum ve de yoğun iş hayatından dolayı listeyi istesem de yapamam. Sizin için umarım bir sakıncası yoktur
Kızlar Kandiliniz Mübarek işçi bayramınız kutlu olsun ....
Bugünkü menum
Sabah 10.30
1 adet buldurcuk yumurtası
1 dilim ekmek üzerine sürme labne peynir
4 zeytin
1 bardak içine 1 tatlı kaşığı bal konulmuş süt
Yarım domates ve salatalık
Ara 14.00
1 avuç leblebi
1 küçük misafir çikolatası
Akşam
4 köfte
8-10 dilim sucuk
1 dilim ekmek
Yarım tabak salata
KK peynir
1 bardak komposto
Az önce
2 ısırık armut
Hepinize iyi geceler yarın tartı günü umarım çok kaçırmamamissinizdir benim akşam biraz fazla oldu ama erken saatte olması iyi oldu 😁😁😁😁😂
Menümü de yazayım
Sabah
3 zeytin
1 kk peynir
Birkaç parça köy peyniri
Yarım yumurta
Ara
1 kupa limonlu yeşilçay
1 yeşil elma
Öğle
Yarım kase çorba
1 tane pişmaniye
Ara
1 kupa form çayı
Akşam
3 kaşık kabak yemeği
4 kaşık kadar ıspanak kavurması
Yarım bardak ayran
2.5 lt su
Iyi akşamlar arkadaşlar
Menümü yazayım hemen
Uyanınca 1 bardak sirkeli sıcak su
Sabah 09:00
Minik beyaz peynir
Maydonoz
Domates
Salatalık
Biber
1 dilim tam buğday
1 bardak yeşil çay
Öğle 12:00
Semizotu yemeği bir kase
Yoğurt
1 bardak yeşil çay
Akşam 17:00
3 kandil simiti
1 bardak yarım yağlı süt
1 bardak yeşil çay
3 lt su
Toplam 1saat 45 dk tempolu yürüyüş
1 saat parkdaki spor aletleri
300 ip atlama
400 bacak germe egzersizi
200 dambıl ile çalıştım
Menüm
Öğle 14
Bir dilim peynir
Yarım közlenmiş patlıcan
2-3 yk yoğurt
2-3 dilim domates
Akşam 19
Bir kase yoğurt
İki yk yulaf
6 tane kuru kayısı
2 lt su
1 saat pilates
Canım benimm oturdum ağladım valla sinirdeninşallah haftaya gidicek
Ay kiyamammm.yapma tatlim geccek bak bunlar.sen super gidiosun.bozmazsan vermeye baslarsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?