70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

saol canım evet dün Dışardaydım bisküvi ve sütle geçirdim bügünde canım o kepekli bisküviden çekti :) neyse ki bugünü bitirdim tokum çok şükür yarım öğle yemeğimde senizotu var

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Guzelll

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

sabah

1 adet bıldırcın yumurtası
1 dılım ekmek ustue surme lane peynır
4 adet siyah zeytin
1 kupa sade şekersiz neskafe

ara

1 dılım borek (yanımdakı abla getırmıs kıramadım)
1 kupa çay

saat 11 gıbı
1 bardak kola

öğle

1 kepçe terbiyeli şehriye çorbası
1 kepçe bezelye yemeği sadece sebzeleri havuc ve patates vardı 2 3 tane ıcınde

ara

10 adet fındık
1 kupa cay

akşam

1 parca tavuk ıncık
6 kasık keşkek
yanında biraz doğranmıs salatalık ve taze soğan

şimdi de 1 bardak süt içiyorum bunu yazarken

1.5 lde s içtim bugün
iş cıkısı da 40 daıka yürüdüm hızlı tempoda kociş işten gelene kadar

bide bi alışkanlıgım var her lavaboya gıttıgımde 50 sopa hareketı 50de yanlara egılme hareketı yapıyorum
bugun 200 olmustur ıkısınden de toplamda

Peki canım afıyet olsun :13::13::13:

Menu guzl mervecim.ama su hareketler daha hosuma gitti bende yapim gunluk 500 flan olur herlde :)

Menu guzl mervecim.ama su hareketler daha hosuma gitti bende yapim gunluk 500 flan olur herlde :)

Evet büronun içi atölyeler görünmese yerinden kalkıp da yaparım ama en gizli mekan lavabo günde 4 5 kere gidiyorum zamanim varsa hareketlerimi yapıp dönüyorum işime sende boş kaldıkca bi sağa bi sola hacı yatmaz gibi salan belin incelmesini o bölgedeki yağların erimesi sağlıyor canım

Onceden yapiodum cok saldim kendimi

Kızlar bir yerde okudum ne kadar doğru bilmiyorum. Bir doktorun dediğine göre, bu sopayla bel inceltme hareketleri omurgaya zararlıymış bilginiz olsun. Bu yüzden ben yapmıyorum. Yine de siz bilirsiniz.

Canım toplam 100 gr erik 68 kalori ben daha az yedim sıkıntı yok yani bi kase desem kimse çakmayacaktı

Son düzenleyen: Moderatör:
canlarım yaa ben yediklerimi azalttım fakat daha düzenli lisreyeme geçemedim sizede listemi yazamadım

Harekete gecmek durmaktan iyidir.
senin bilgilerin nAsil
yas boy kilo
31 yasindayim 1 yillik evliyim polikistikoverim ayrica insulin direncim yuksek
15 nisanda 75 kg olarak basladim. Gecen hafta araniza katildim 72.1 dim ama regl den mi nedir dun 73 ciktim. Boyum 160 cm.oncelikli hedefkm 69 u gormek

meraba bende 79 kiloyum biraydır ekmek hiçyemiyorum haftada 2gün 15dakika yürüyorum çok hareketli birişte çalışıyorum ama tıık yok yardım edin neyapmalıyım dukanmı karataymı yoksane yapılnca kilo verebilirim

Tatlı kızartma hamur işi varmı

Dogru soyluyosun.
dugun dernek bundan sonra cok.
Elbiseler olur heralde
Ben yazmayayım en iyisi. Bugün sıkıntıdan cok yedim. Su an midem cok şiş.

Tek bir tesellim var: tatlı, hamur isi gibi seyler yemedim. Ev yemekleri cok kacti. Ha ama 4-5 kasik pilavım var
Olsun canim
telafi edersin
guzel

Super

Koydum kafaya verecegim kilolari

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…