Kac yaslarindalar cocuklarinBende 7 olmadan uyandım havayı ve yürüyüş yapanları gördükçe icim kaynadı ama minnoslarimla mümkün degildi tabi. Bugün Park'ta peşlerinde koşarım artik
Darisi benim bAsimaGuzeller bugun cok mutlu uyandim yaaaaa sonunda 72 yi gordum cok sukur.ohh daha ne isterimki :))
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
60 lar bekle bende geliyorum.Bende ya çok mutluyum inş 60 larıda görürüz😊
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Merhaba. Beni de aranıza alırsanız çok sevinirim. Daha önce forumları takip ederek 15 kgvermiştim. Sonra tekrar aldım bir kısmını 14 nisanda rejim+ spora başladım şu ana kadar 3kg verdim 76.6 kg dan 73.6 ya indim. Hedefim 65 . Genelde karbonhidrat kısıtlı yiyorum.hergün 45dk egzersiz yapıyorum. İnşallah veririm
Cuma gunu lohusa mevludu var, luks bi otelde hemde.
guya ben 1.5 aydir kilo vercektimde endam suzulcektim.
kilo vermeyi birAk nerdeyse 3 kilo almisim.
evde en guzel cicilerim olmuyo
cok kizginim kendime cok.
27 yasinda 1.56 boyunda 82 kilolarda ben.
offf offfff
Hangisi guzel gunluk yemek takimi icin
Menüm
Sabah
4 zeytin
1 kk peynir
1 çay bardağı dut suyu
Ara
1 avuç leblebi
Öğle
1 kase yoğurtlu havuç
2 tane beypazarı kurusu
Ara
Bir kupa şekersiz nescafe
Akşam
Salata
3 kaşık kabak yemeği
1 dilim ekmek
2 lt fazla su
Güneşli güzel bir güne başladık. Kalorimiz az gözümüz tok olsun insallahhh
Günaydın Kızlar öncelikle hepinizin kandilini kutlar nanaklarınızdan öperim Allah bütün dualarımızı kabul etsin inşallah emekçi bütün arkadaşlarımın işçi Bayramı'nı kutlarım selamlar :)
Guzeller bugun cok mutlu uyandim yaaaaa sonunda 72 yi gordum cok sukur.ohh daha ne isterimki :))
Hoşgeldin canım :)
Hiç üzülme canım sende başka tarihler belirleyip daha dikkatli davranırsın
mavi ye yeşili beğendim canım. Ama mavi için iştah keser derler :)
süper tabiiki :)
Amin :)
Seninde kutlu olsun canım :)
Çok sevindim canım tebrik ederim :)
Kac yaslarindalar cocuklarin
Nasil yapiliyormus bu detoksbugn muz süt detoksuna basladım sonuçları yazarım :)
allah omur versin yavrularinaOğlum 13 aylik kizim 3 da 3 yasını doldurmadı henüz
Ozaman en acilinden bende istiyorum kuzulardan kg vermem lazim :))))))Olsun :) oda tatlı koşuşturma ablamın iki küçük kuzusu var tığ gibi oldu peşlerinden koşarak :)
ebende varim kizlar bende 65den 74e kadar geldim ama kesin kararliyim zayiflayacagim buradan birbirimize neler yaptigimizi yazarak daha kolay zayiflayabiliriz ben mesela yuruyusle basladim ise
Ozaman en acilinden bende istiyorum kuzulardan kg vermem lazim :))))))
allah omur versin yavrularina
benimde 5 yasinda bir oglum var
Ozaman en acilinden bende istiyorum kuzulardan kg vermem lazim :))))))
Superde polikistik over im benEe süper o zaman :))
Bu ay 1 yil doluyor. Ve polikistik oldugum icin biraz zor. Ama bu mubarek gunler yuzu hurmetine rabbim Saglikli sihatli bebis nasip eder insallahÂmin. Allah kimseye evlat acısı vermesin
Acele etme o da olur inşallah :)
Superde polikistik over im ben
Bu ay 1 yil doluyor. Ve polikistik oldugum icin biraz zor. Ama bu mubarek gunler yuzu hurmetine rabbim Saglikli sihatli bebis nasip eder insallah
insallah kisa surede hamile kalip, saglikla bebegini kucagina alirsin canim.Superde polikistik over im ben
Bu ay 1 yil doluyor. Ve polikistik oldugum icin biraz zor. Ama bu mubarek gunler yuzu hurmetine rabbim Saglikli sihatli bebis nasip eder insallah
Amin canimRabbim evlat isteyen herkese nasip etsin inşallah şu mübarek günlerde Canımm
İns kiz hadi bakalimBende ya çok mutluyum inş 60 larıda görürüz😊
Kizz nerelerdesin sen.hic grunmuosun.mavi alim o zaman :)) istah falan kalmasinHoşgeldin canım :)
Hiç üzülme canım sende başka tarihler belirleyip daha dikkatli davranırsın
mavi ye yeşili beğendim canım. Ama mavi için iştah keser derler :)
süper tabiiki :)
Amin :)
Seninde kutlu olsun canım :)
Çok sevindim canım tebrik ederim :)
Rabbim evlat isteyen herkese nasip etsin inşallah şu mübarek günlerde Canımm
31 yasindayim 1 yillik evliyim polikistikoverim ayrica insulin direncim yuksek
15 nisanda 75 kg olarak basladim. Gecen hafta araniza katildim 72.1 dim ama regl den mi nedir dun 73 ciktim. Boyum 160 cm.oncelikli hedefkm 69 u gormek
Super canim
ya bu arada ben aksam yemegi yemicek olan ben varya 2 tabak ali nazik yedim
10 tanede malta erigi yedim ayyy ayyy yarin kicam.evde diyet miyet yok muhtemelen
Aynı durumda sayılırız canım diyetisyenlerlr moral bozmak yerine destek olalım burada birbirimize :)
Superde polikistik over im ben
O gelecegi zamanı biliyordur şekercim sen stres yapma. İlk ilaç duadir zaten. Allahım sana da senin gibi bebek dileyenlere de nasip etsin inşallah
Tamm tatlim. Suan kosu bandinda.kan ter icinde yaziyorum resmen31 yasindayim 1 yillik evliyim polikistikoverim ayrica insulin direncim yuksek
15 nisanda 75 kg olarak basladim. Gecen hafta araniza katildim 72.1 dim ama regl den mi nedir dun 73 ciktim. Boyum 160 cm.oncelikli hedefkm 69 u gormek
Aynı durumda sayılırız canım diyetisyenlerlr moral bozmak yerine destek olalım burada birbirimize :)
Erciyes Üniversitesi (EÜAtatürk SaÄŸlık Yüksekokulu Beslenme ve Diyetetik Bölümü BaÅŸkanı Doç. Dr. Neriman İnanç, çay, kahve ve kola gibi içecekler ile hergün alınan kafeinin zayıflama üzerine olumlu etki yaptığının bilimsel olarak kanıtlandığını söyledi. Kafeinin etkisine yönelik yapılan araÅŸtırmanın ‘Obesity Research’ adlı dergide yayınlandığını ve bilim camiasında görüş birliÄŸine varıldığını kaydeden İnanç, bunun bazı kriterlere ve dozlara baÄŸlı olduÄŸunu belirtti.
METABOLİZMAYI HIZLANDIRIYOR
Kafeinin metabolik hız üzerinde etkili olduğunu ve vücutta yağ yakımını hızlandırdığını, bunun da kilo kaybına yol açtığını ifade eden İnanç, şunları söyledi:
“Kafein enerji harcamasında artış saÄŸlar, bu etkiyi ÅŸeker ve yağın daha çok yakımıyla oluÅŸturur. Hayvanlarda, belirli bir miktarda verilen kafeinin ağırlık kaybına yol açtığı görülmüştür. Kafein yaÄŸ hücresini küçültmekte, trigliserit miktarını azaltmaktadır. Bir araÅŸtırmada, 76 ÅŸiÅŸman bireye 3 ay süreyle zayıflama diyeti ile düşük ve yüksek doz yeÅŸil çay ve kafein birlikte (270 mg epigallokateÅŸin + 150mg kafein) verilmiÅŸtir. Sonucunda yüksek kafein alanlarda vücut ağırlığı, yaÄŸ dokusu, bel çevresi ölçümlerinde daha fazla azalma olduÄŸu saptanmıştır.’
İnanç, günde 1.5 su bardağı şekersiz içilen filtre kahvenin fiziksel aktivite ile birlikte uygulanan zayıflama diyetlerinde destek olabileceğini ifade etti.
AŞIRIYA KAÇMAMAK GEREK
Ancak, aşırı kafein tüketiminin uykusuzluk, mide rahatsızlığı, kanbasıncında artış ve kemik yoğunluğunda azalmaya neden olduğunun unutulmaması gerektiğine dikkat çeken İnanç, yaşlılar ve kroner kalp hastalarının bu konuda dikkatli olması gerektiğini vurguladı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?