70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Bende 7 olmadan uyandım havayı ve yürüyüş yapanları gördükçe icim kaynadı ama minnoslarimla mümkün degildi tabi. Bugün Park'ta peşlerinde koşarım artik
Kac yaslarindalar cocuklarin

Guzeller bugun cok mutlu uyandim yaaaaa sonunda 72 yi gordum cok sukur.ohh daha ne isterimki :))

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Darisi benim bAsima
Bende ya çok mutluyum inş 60 larıda görürüz😊

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
60 lar bekle bende geliyorum.

Hoşgeldin canım :)

Hiç üzülme canım sende başka tarihler belirleyip daha dikkatli davranırsın

Hangisi guzel gunluk yemek takimi icin

mavi ye yeşili beğendim canım. Ama mavi için iştah keser derler :)

süper tabiiki :)

Güneşli güzel bir güne başladık. Kalorimiz az gözümüz tok olsun insallahhh

Amin :)

Seninde kutlu olsun canım :)

Guzeller bugun cok mutlu uyandim yaaaaa sonunda 72 yi gordum cok sukur.ohh daha ne isterimki :))

Çok sevindim canım tebrik ederim :)

Teşekkürler tatlım :)

Bu arada yeni arkadaşlar gelmiş, hoşgelmiş :) Topikte hareketlenmiş çok güzel olmuş Kaç gündür hastaydım bir atlatayım bende tekrar spora diyete son gaz devam

ebende varim kizlar bende 65den 74e kadar geldim ama kesin kararliyim zayiflayacagim buradan birbirimize neler yaptigimizi yazarak daha kolay zayiflayabiliriz ben mesela yuruyusle basladim ise

ay kaderlerimiz aynıymıs 2012 eylülde üniversiteye başladım 65 kiloydum ve şuan 77-78 kiloyum şaka gibi :2:

Son düzenleme:
Ee süper o zaman :))

Superde polikistik over im ben
Âmin. Allah kimseye evlat acısı vermesin

Acele etme o da olur inşallah :)
Bu ay 1 yil doluyor. Ve polikistik oldugum icin biraz zor. Ama bu mubarek gunler yuzu hurmetine rabbim Saglikli sihatli bebis nasip eder insallah

Rabbim evlat isteyen herkese nasip etsin inşallah şu mübarek günlerde Canımm

insallah kisa surede hamile kalip, saglikla bebegini kucagina alirsin canim.

Amin canim

eskiden deniz vardi o da bebis istiyodu.
allah ona da nasip eder insallah.
aklima geldi simdi.

Bende ya çok mutluyum inş 60 larıda görürüz😊

İns kiz hadi bakalim
Kizz nerelerdesin sen.hic grunmuosun.mavi alim o zaman :)) istah falan kalmasin

Aminnnnnnnnnn

Son düzenleyen: Moderatör:

O gelecegi zamanı biliyordur şekercim sen stres yapma. İlk ilaç duadir zaten. Allahım sana da senin gibi bebek dileyenlere de nasip etsin inşallah

Erciyes Üniversitesi (EÜ) Atatürk Sağlık Yüksekokulu Beslenme ve Diyetetik Bölümü Başkanı Doç. Dr. Neriman İnanç, çay, kahve ve kola gibi içecekler ile hergün alınan kafeinin zayıflama üzerine olumlu etki yaptığının bilimsel olarak kanıtlandığını söyledi. Kafeinin etkisine yönelik yapılan araştırmanın ‘Obesity Research’ adlı dergide yayınlandığını ve bilim camiasında görüş birliğine varıldığını kaydeden İnanç, bunun bazı kriterlere ve dozlara bağlı olduğunu belirtti.

METABOLİZMAYI HIZLANDIRIYOR
Kafeinin metabolik hız üzerinde etkili olduğunu ve vücutta yağ yakımını hızlandırdığını, bunun da kilo kaybına yol açtığını ifade eden İnanç, şunları söyledi:
“Kafein enerji harcamasında artış sağlar, bu etkiyi şeker ve yağın daha çok yakımıyla oluşturur. Hayvanlarda, belirli bir miktarda verilen kafeinin ağırlık kaybına yol açtığı görülmüştür. Kafein yağ hücresini küçültmekte, trigliserit miktarını azaltmaktadır. Bir araştırmada, 76 şişman bireye 3 ay süreyle zayıflama diyeti ile düşük ve yüksek doz yeşil çay ve kafein birlikte (270 mg epigallokateşin + 150mg kafein) verilmiştir. Sonucunda yüksek kafein alanlarda vücut ağırlığı, yağ dokusu, bel çevresi ölçümlerinde daha fazla azalma olduğu saptanmıştır.’

İnanç, günde 1.5 su bardağı şekersiz içilen filtre kahvenin fiziksel aktivite ile birlikte uygulanan zayıflama diyetlerinde destek olabileceğini ifade etti.

AŞIRIYA KAÇMAMAK GEREK
Ancak, aşırı kafein tüketiminin uykusuzluk, mide rahatsızlığı, kanbasıncında artış ve kemik yoğunluğunda azalmaya neden olduğunun unutulmaması gerektiğine dikkat çeken İnanç, yaşlılar ve kroner kalp hastalarının bu konuda dikkatli olması gerektiğini vurguladı.

O gelecegi zamanı biliyordur şekercim sen stres yapma. İlk ilaç duadir zaten. Allahım sana da senin gibi bebek dileyenlere de nasip etsin inşallah

Aslinda yapmuyordym hep 1 yil sonra diordum tabi evlendikden sonra ogrendim.pcos oldugumu. Simdi ise stres basladi. Dediginde dogru.stres engelliyo ama elimde degil
Duan icin teskler. aminn.

Metabolizmayı yeşil kahve de hızlandırıyor tavsiye ederim canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…