70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Günaydın fit hatunlar kilo veren arkadaşlarımı tebrik ederim darısı benim başıma inşallah

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

9.45 kalkis
11.15 kahvalti
1 yumurta
yarim kk peynir

15.30
1 kase corba
yarim tabak tavuklu pilav
2 profiterol

17.30
turk kahvesi

22.00
ayran

bugun buyuk gundu mevlud vardi.
orda yiyince aksam yemedim.
suda anca 1 lt icebildim.

Afiyet olsun canım güzel
Mevlid olmasına rağmen iyi tutmuştur kendini
Tebrikler 😀😀😀😀

Bugün oruçtum ve haliyle menü yok ama iftarımı yazayım
4 kaşık çorba
Salata
5 tane bulgurlu pazı sarma
Karpuz
2-3 çatal biber kızartması

Allah kabul etsin canım
Afiyet olsun oruç olduğun halde fazla kacirmamissin 👍👍👍

Canım valla buna çok şükür diyorum geçen hafta 3 gün baya abartmıştım gezmelerde olunca kendimi tutamıyorum bir de darılırım lafı yok mu ...

Sen dağılımları Aldanma onlar hep bizim diyetimin in tuzakları 😂😂😂😂😂

Gunu güzel bitirmiştim ama kizimin tabakta bıraktığı 3 kasik pilav üstü taze barbunyayi çöpe degil mideme attım. Pişman miyim? Emin değilim hehe

Hahahahay ne güldürdü beni kuzum yaa 😂😂😂😂

Ayy varya birinin beni gelip sole yeter artik deyip tokatlamasini istiyorum.bi toparlayamadim kendimi.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Hahahaha 😂😂😂😂😂😂😂

Canim eline koluna sağlık ben bu hafta liste alti olacaktım ama aceleyle fark etmedin sanırım benim için önemli değil gerçi Teşekkürler liste için 😉😉😉😉😉

bir ayda 8 kilo mu verdin??? harika ya nasıl yaptın tebrik ederim. sporla destekledin sanırım?

Evet ama benim sanirim metabolizma hizli biraz. 34 yasindayim 4 yasinda oglum var saldim biraz kendimi tabi bu arada cocuk olayi bozddu beni neyse ben kendi kendime hemen kilo verecegimi dusunuyordum ama yas ilerledikce oyle olmuyormus tamam yine iyi kilo verdim amaa eskiye gore cok az neyse haziran 18 de ilk duyun le sezonu acicaz zayiflamazsam esofmanla gitcem )))) bu arada her sabah 7 de yuruyus yapiyorum1 saat bide aksam ustu leslie diye bi bayan var onun netten videolarini yapiyorum tavsiye ederim.....

Kızlar günaydın. Kilo veren arkadaşları tebrik ediyorum. Veremeyip alanlar bence ödem veya kabızlığa bağlı olabilir. Bana gelince ben normalde yarın tartılıyorum ama hem yarın hemcuma tartılayım düzen bozulmasın.

Selam citirlar gunaydin

Gunayfin kizlar

Günaydın fit hatunlar kilo veren arkadaşlarımı tebrik ederim darısı benim başıma inşallah

gunaydinlar. Benimde basima ya aa :)

Ellerine saglik.canim.
Wau be sonuncu oldum.regl hep onun.yuzunden

Benimde basima canim
Hazirana kadar gayet fit olabilirsin, esofmana gerek yok yani

Odem ve kabizlik bas sorunumuz zaten

Kot pantolon giymek istiyorum böyle daracık minicik ( balkonda oturuyorum kös kös hava çok güzel insanlar gezmeye gidiyor zayıf zayıf neyse bir yeşil çay içim bari

allah kabul etsin canim

Tesekkur ederim senden duymak cok guzel

Amin canım

Ellerine sağlık canım
Biomel arkadaşımızı da kutluyorum

Allah kabul etsin canım
Afiyet olsun oruç olduğun halde fazla kacirmamissin 👍👍👍

Sen dağılımları Aldanma onlar hep bizim diyetimin in tuzakları 😂😂😂😂😂

Amin canım
sofradan aç kalkmayı da başarabildim

O da olucak sadece biraz sabır

Selam citirlar gunaydin

Gunaydinnnnnnnnn

Gunayfin kizlar

gunaydinlar. Benimde basima ya aa :)

Ellerine saglik.canim.
Wau be sonuncu oldum.regl hep onun.yuzunden

Herkese iyi günler

:)
Yerinde olsam ben de çıkıp gezerdim. Çoluk cocuğa karisinca o bile lüks oluyor. Oysa hava negsel aah ah

Bende giymek istiyorum, 15 kilo verdikten sonra anca giyebilirim 34 beden kotu

:)
Yerinde olsam ben de çıkıp gezerdim. Çoluk cocuğa karisinca o bile lüks oluyor. Oysa hava negsel aah ah

Yardimci olcak kimse yok mu sana

Bizde gezicez zayıf zayıf inş ya bende çok istiyorum gördükçe zayıfları hemen öyle olasım geliyor ama nerde canım
Bide eşim dalga geçti sen bu hızla yaz sonuna anca zayıflarsın şortu eteği unut dedi😪gıcıkkkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…