70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Canım inşallah bak eşin öyle söylemiş ağlamak yerine daha çok hırslanmalıyız bence daha çok azimmmm

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Benimki de destek degil köstek.
Aksam ogluma ayi gibi oldu annen diyo.
gicik sey ne olcak.

Benimki de destek degil köstek.
Aksam ogluma ayi gibi oldu annen diyo.
gicik sey ne olcak.

Keyfimizden olduk tabi onlar doğursaydı görseydik
Benim hedef 58 ya beyfendi beğenmiyor 50 olmalıymış üniversite yıllarımdaki gibi olmalıymışım gıcıkkkkkkkkkk😖

Canım inşallah bak eşin öyle söylemiş ağlamak yerine daha çok hırslanmalıyız bence daha çok azimmmm

Aynen bi zayıflayım sonra bende onu beğenmiycem😆😁

Kiz ben nisan bohcami goruncemle alcaktim.simdi kaynanamda kiyafet alirken gelcem bende demis.ayy nie dierlerine gelmioda kyafte geliosaaa.ben smdi gynirken ya beden olmicak.ya etler cikcak offff kesin zyflamam lazm kacari yok.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Merhabalaaarrrrnasilsiniz bakalim tatli hatuunlaaar.ben evimi Temizledim dusumu aldim bebisimi uyuttum simdi biraz mat 2 calisacagim hepinize az kalorili bol neseli ve hareketli bir gun dileriiiiimmm

Son düzenleme:
Yardimci olcak kimse yok mu sana

Var var ama kolay olmuyor. Onların müsait zamanı sana uymayabiliyor. İkisi de kucuk olduğu icin tek kisi bakamayabiliyor falan filan. Gerektiğinde çıkıyorum tabii de söyle hop diye çıkmak var o ayrı iste

:)
Sen de hiçbir şeyi begenme. Nasil olsa kaynananın gösterdiklerini beğenmiyceksin

:)
Sen de hiçbir şeyi begenme. Nasil olsa kaynananın gösterdiklerini beğenmiyceksin

:) yok tatlim o gstermez zten bn kndi bgndiklermi denerm ama bden olmzsa yaksmazsa rezil olurummmm :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Canım ben lesliyi izledim ama sanki kilo vermek için çok uzun süre yapmak gerekiyormuş gibi geldi. öyle birkaç günde farkediyor mu?

Menüm

Öğle 12
1 kk peynir
3-4 dilim domates

Akşam 18
1 tabak yoğurt
2 yk yulaf
6 kuru kayısı

2 lt su
2 fincan yeşil çay

canım spor yapıyor musun? menün az gibi duruyor nasıl acıkmıyorsun?

Canım alıştım artık hafta sonu düğüne gidicem sıkı tutmam lazım tüm gün acayip koşturdum şimdide yüz mekik çektim onun harici hafta da üç gün pilates yapıyorum

çok iyiymiş canım ya. mekiklerin faydasını gördün mü?

ende başlayım bari ama göbeğim çok var benim. yapailir miyim bilmiyorum. burda başarılan şeyleri okumak cesaretlendiriyor ama sanki ben yapınca olmicakmış gibi geliyo
Yeni başladım sayılır canım iki hafta dalan ama sıkılaştığımı hissediyorum

ende başlayım bari ama göbeğim çok var benim. yapailir miyim bilmiyorum. burda başarılan şeyleri okumak cesaretlendiriyor ama sanki ben yapınca olmicakmış gibi geliyo

Yap canım ya sporcuların hepsi bi yerden başlamışlar değil mi emek vermek lazım :)

Kizlar ii aksamlar moralim bozuk cunku kocacim gobegin olmasa 10numara olcan diyor. Aynada baktim dogumdan kalma bi gobegim var ne dersiniz gider mi bu gobek:banghead: ne yapsam neler yapionuz faydasini gordugunuz seyleri paylassaniz

ne zamandır ekliyim diyodum fırsat olmadı,son halim kızlar,inanın bana zayıflamak incelmek sandığınızdanda kolay yeterki isteyin,olmuyo diye koyvermeyin

not:zayıflamak için yapmanız gereken tek şey az yemek kilo yapıcak şeylerden uzak durmak ve akşam yemeğini en son 7de yemek,3 lt su tüketmek ve günde 2-3 bardak bitki çayı içmek,ve olmazsa olmazı akşam yemeğinden 2 saat sonra spor yapmak en az 20-30dk,hepsi bu

gerçi alttaki resimlerimi burda çoğu arkadaşım gördü bunları ama nerden nereye amaçlı yeni kızçelerde görsün,insan boşuna taşıyo onca yükü,incelmek herkezin elinde,boğazınızı tutun yeterki,ben 2.ci doğumumdan sonra bu hale gelmiştim,11 ayda kurtuldum 59 oldum,ama sağlıklı beslenmeyi bırakınca 6 kilo hemencik aldım,neyseki bilinçliydim artık tekrardan kısa sürede indim,ve şimdiki halim meydanda,2 aydır dikkat etmiyorum ama kiloda almıyorum kilom 54-55 oynuyo hepsi o,dengelemeyi bilmek lazım

buraya yani 70-79 grubuna 2010da bu halimle katılmıştım ve burası bana çok şey kattı

Son düzenleme:
Iyi geceler kızlar menümü paylaşım hemencik

Uyanır uyanmaz 1 bardak sirkeli su
Sabah

1domates
1 salatalık
Dereotu
1üçğen peynir
1dilim tam buğday
1bardak yeşil çay

Öğle

Kepekli bisküvi 5 adet

Akşam

Salata
Muz
Elma

2 lt su
Sabah akşam 45 dk yürüyüş
IP atlama
Mekik
Bisiklet

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…