Bizde gezicez zayıf zayıf inş ya bende çok istiyorum gördükçe zayıfları hemen öyle olasım geliyor ama nerde canım
Bide eşim dalga geçti sen bu hızla yaz sonuna anca zayıflarsın şortu eteği unut dedi😪gıcıkkkk
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Benimki de destek degil köstek.Bizde gezicez zayıf zayıf inş ya bende çok istiyorum gördükçe zayıfları hemen öyle olasım geliyor ama nerde canım
Bide eşim dalga geçti sen bu hızla yaz sonuna anca zayıflarsın şortu eteği unut dedi😪gıcıkkkk
Benimki de destek degil köstek.
Aksam ogluma ayi gibi oldu annen diyo.
gicik sey ne olcak.
Canım inşallah bak eşin öyle söylemiş ağlamak yerine daha çok hırslanmalıyız bencedaha çok azimmmm
Yardimci olcak kimse yok mu sana
Keyfimizden olduk tabi onlar doğursaydı görseydik
Benim hedef 58 ya beyfendi beğenmiyor 50 olmalıymış üniversite yıllarımdaki gibi olmalıymışım gıcıkkkkkkkkkk😖
Hahah
Benimki de hep dalga geçiyordu da ne olduysa motive etmeye başladı. Sanırım kararlılığımı gördü ve tabi süzüldüm biraz o hosuna gitti
Kiz ben nisan bohcami goruncemle alcaktim.simdi kaynanamda kiyafet alirken gelcem bende demis.ayy nie dierlerine gelmioda kyafte geliosaaa.ben smdi gynirken ya beden olmicak.ya etler cikcakoffff kesin zyflamam lazm kacari yok.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
:)
Sen de hiçbir şeyi begenme. Nasil olsa kaynananın gösterdiklerini beğenmiyceksin
Evet ama benim sanirim metabolizma hizli biraz. 34 yasindayim 4 yasinda oglum var saldim biraz kendimi tabi bu arada cocuk olayi bozddu benineyse ben kendi kendime hemen kilo verecegimi dusunuyordum ama yas ilerledikce oyle olmuyormus tamam yine iyi kilo verdim amaa eskiye gore cok az neyse haziran 18 de ilk duyun le sezonu acicaz zayiflamazsam esofmanla gitcem )))) bu arada her sabah 7 de yuruyus yapiyorum1 saat bide aksam ustu leslie diye bi bayan var onun netten videolarini yapiyorum tavsiye ederim.....
Menüm
Öğle 12
1 kk peynir
3-4 dilim domates
Akşam 18
1 tabak yoğurt
2 yk yulaf
6 kuru kayısı
2 lt su
2 fincan yeşil çay
canım spor yapıyor musun? menün az gibi duruyor nasıl acıkmıyorsun?
Canım alıştım artık hafta sonu düğüne gidicem sıkı tutmam lazım tüm gün acayip koşturdum şimdide yüz mekik çektim onun harici hafta da üç gün pilates yapıyorum
çok iyiymiş canım ya. mekiklerin faydasını gördün mü?
Yeni başladım sayılır canım iki hafta dalan ama sıkılaştığımı hissediyorum
ende başlayım bari ama göbeğim çok var benim. yapailir miyim bilmiyorum. burda başarılan şeyleri okumak cesaretlendiriyor ama sanki ben yapınca olmicakmış gibi geliyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?