70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Offfff trendyyyy harikaasiiinnn yaaaa:):):):) acaip moral oldun tam bittim dedim bu gobek asla gitmez dedim seni gorunce bir kez daha olacagina inandim

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Son düzenleme:
Kizlar yeni bir karar aldim bu gece trendy nin ve amelianin sayesinde kedimi sifirliyorum. Soyle dusundum esim agustosta asker olacak. Yani mayisi da sayarsam esim donene kadar toplamda subata kadar 10 ayim var. Hedefim su Allahin izni ile on ayda 60 kg olmak istiyorum. Bu surecte bazen duygularimi paylasmak istersem buraya yazmak sizinle yoldas olmak istiyorum. Eger bnim gibi bir baslayip bir birakiyorsaniz gelin bu gece son olsun. Ayrica trendynin dedigi seyleri yani :
3 lt su
Aburcubur hamur isi asla
3 bardak bitki cayi
En gec 7 de aksam yemegi
Yemekten 2 saat sonra 20 dk spor
Bunlari her aksam kendime soracagim. Suan cok mutluyum ne demisler baslamak bitirmenin yarisidir bende bu isi bitirecegim insallah

Süper işde bu ben bunları yapıyorum :) günde 3 litre su 3 bardak yeşil çay akşam yemeğim 5 de yerim sabah yürüyorum akşamda çıkıyorum ip atlama mekik bisiklet günler çok çabuk geçiyor ben kendimi bu gecede resetlicem hadi bismillah :)

Bu günkü menüm
Yine oruçtum ve sadece iftarımı paylaşıyım
Bir tabak fırında sebzeli tavuk
Salata iki çeşit ( biri bol yeşillikli salata. Diğeri patlıcan salatası)
1 kaşık yoğurt
Su henüz 1 lt bile olmadı
Spor yarım saat hafif tempoda yürüyüş

Canım süpersin diyete ilk başladığımda beni en çok senin fotoların motive etmişti

Kalkis 09.00
kahvalti 11.30
pastane pogacasinin altida biri cok az yani
12.30
1 koca tabak kabak yemegi(sonujda bitti sukur)
1 kase yogurt

13.45
turk kahvesi

16.00
1 kucuk ev pogacasi
1 kurabiye
1 kucuk kase sup ev yapimi cok az sekerle
cay

17.50
Sutlac

20.30
1 tavuk but
yogurt
salatalik

1.5 lt su
30 dk yuruyus

bugun gezmekteydim
menu cok gibi duruyo fakat miktarlar gayet azdi

Vay triendy ne yapmışsın sen
O fotolarda kendi karnımı gördüm sanki.
Kilo vereceğime inanıyordum da karnımın gideceğinden şüphelimin. Olabiliyormuş demek.

Benim sorum su: nasil spor yaptın?

Bu arada bu aksam 7 ye kadar yeme içmemi bitirmiştim ama kocacim dışarı çıkmayı teklif edince.. Sonrasında bı kere ye bir şey olmaz deyince bir sufle goturuverdim

Gelmeyiversin ne isi varmis
Merhabalaaarrrrnasilsiniz bakalim tatli hatuunlaaar.ben evimi Temizledim dusumu aldim bebisimi uyuttum simdi biraz mat 2 calisacagim hepinize az kalorili bol neseli ve hareketli bir gun dileriiiiimmm
hamarat hamim

Menüm

Öğle 12
1 kk peynir
3-4 dilim domates

Akşam 18
1 tabak yoğurt
2 yk yulaf
6 kuru kayısı

2 lt su
2 fincan yeşil çay

Menun cok az canim

Super
Brnde koydum kafya yarisalim
senin boy kilo neydi
Bismillah canim

Allah kabul etsin canim

merhabalar arkadaslar ben 73 kıloyum dıyetısyene basladım 1 ay oldu 200 tl verdım ama bı yapıp bı bozdum sınav donemıme denk geldı cok sınırlı ve strestlıydım yenı bır hayata pazar gunu yanı yarın baslamak ıstıyorum.motıvasyona destege ıhtıyacım var artık ben 58 kılo olmak ıstıyorum...cok...

canım harikasın inşallah bıkmadan usanmadan devamını getirirsin
bu arada ben hayatımdan tamamen hamurişinide tatlıyıda abur cuburuda çıkarmadım,hergün yemek yerine haftanın 2 günü istediğim kadar hamurişi olsun tatlı olsun abur cubur olsun herşey yedim,eğer 2 günle kısıtlamak istemediysem hergün yedim ama istediğim kadar değil,kararında ve gündüzleri yedim,rahat ol gündüz yenilen herşey akşama kadar yakılıyo eriyo gidiyo,önemli olan akşam ve sonrası yediklerin

Canım süpersin diyete ilk başladığımda beni en çok senin fotoların motive etmişti
canım benim sağolasın,ve inan kilo çizelgendeki rakamı görünce acayip mutlu ldum,çok güzel bi kilodasın kalanlarda gitsin biran evvel inşallah
Vay triendy ne yapmışsın sen
O fotolarda kendi karnımı gördüm sanki.
Kilo vereceğime inanıyordum da karnımın gideceğinden şüphelimin. Olabiliyormuş demek.

Benim sorum su: nasil spor yaptın?
canım sadece dikkat ederek verdim kilolarımı, fıtıktan ötürü spor yapamadım hiç,kilo vermekti ilk hedefim ideal kilomun altına indiğimdeyse bedenen spor yapmış gibi sıkılaşmış ve incelmiştim
evet canım şaka gibi belki ama hiç spor yapamadım,dediğim gibi o halimle yani hem kilo hem fıtık zordu yani,ilk hedef kilo vermekti

Bu arada bu aksam 7 ye kadar yeme içmemi bitirmiştim ama kocacim dışarı çıkmayı teklif edince.. Sonrasında bı kere ye bir şey olmaz deyince bir sufle goturuverdim
bi seferden bişey olmaz merak etmeama bir seferle kalırsa bişey olmaz devamı olmamalı
Gelmeyiversin ne isi varmis

hamarat hamim

Menun cok az canim

Super

Brnde koydum kafya yarisalim
senin boy kilo neydi

Bismillah canim

Allah kabul etsin canim
kız alıntı yapmışsın bari bişey yazaydın
Offfff trendyyyy harikaasiiinnn yaaaa:):):):) acaip moral oldun tam bittim dedim bu gobek asla gitmez dedim seni gorunce bir kez daha olacagina inandim
amacımız başardıktan sonra başkalarına moral olmak,başardıysam nemutlu bana sevindim çok

:44::44::44:

Son düzenleme:

hosgeldin canim nasilsin? goruyorumda formunu korumayi basariyorsun ins bizde hedefimize ulasiriz photo lar icin tsk ederiz motive ediyor bizi

Bende giymek istiyorum, 15 kilo verdikten sonra anca giyebilirim 34 beden kotu

Yardimci olcak kimse yok mu sana
Ben 15 kg versemde giyemem 34 beden. 20 verirsem.belki agliyimmi guleyimmi bilemedim :s

:)))) ah bu erkekler belkide gaza gel die soylemistir

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Vallahi bravo. Sporsuz o bacak kaslarına nasil ulaştın inanılır gibi degil. Sen hep buralarda biryerlerde ol, bol bol foto paylaş. Acayip gaza geldik :)
harikasın!

Canım ben lesliyi izledim ama sanki kilo vermek için çok uzun süre yapmak gerekiyormuş gibi geldi. öyle birkaç günde farkediyor mu?

Leslieyi 2-3 kere denemiştim cok güzel çalıştırıyor. Kolay göründüğüne bakma cok güzel terletiyo. Hergün yapılsa hemen farkettirir bence. Sahi dvdsini mı alsak acep

internetteki videolar yeterli olur sanırım. ama ben çok sıkılgan bir tipim sıkıntıya gelemiyorum. artı sporda sevmediğim için sanırım sürdüremem.

Leslieyi 2-3 kere denemiştim cok güzel çalıştırıyor. Kolay göründüğüne bakma cok güzel terletiyo. Hergün yapılsa hemen farkettirir bence. Sahi dvdsini mı alsak acep

Bende çekicem fotolarımı inş Birgün zayıf halimle yanyana sunarım topiğimizde
Ya bide kızlar nette şöyle uzun zumba videosu gören varmı önceden yuotobe dan bakıyordum şimdi bulamıyorum

hosgeldin canim nasilsin? goruyorumda formunu korumayi basariyorsun ins bizde hedefimize ulasiriz photo lar icin tsk ederiz motive ediyor bizi

Maşallah darısı hepimize olsun çok güzel olmuşsun canım ya

ende başlayım bari ama göbeğim çok var benim. yapailir miyim bilmiyorum. burda başarılan şeyleri okumak cesaretlendiriyor ama sanki ben yapınca olmicakmış gibi geliyo

Kizlar ii aksamlar moralim bozuk cunku kocacim gobegin olmasa 10numara olcan diyor. Aynada baktim dogumdan kalma bi gobegim var ne dersiniz gider mi bu gobek:banghead: ne yapsam neler yapionuz faydasini gordugunuz seyleri paylassaniz
Mekik cekin bol bol kizlar yada alt karin calisin
İlk halin ben son halin gorumcem ben onn gbi olamam diodm demekki olabiliomus.tebrik ederm seni byuk basari
Tatlim az yiyerek zayflayamamzsin vucudun halsiz kalir.bu cok az olmus.
Hadi bakalim canim brakmak yok bu sefer
Allah kabul etsin cnm
Biraz yasaklar dahilinde bi menu olmus sankim
Hosgeldin tatlim.

Beklerz sennkileride canim

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…