ne zamandır ekliyim diyodum fırsat olmadı,son halim kızlar,inanın bana zayıflamak incelmek sandığınızdanda kolay yeterki isteyin,olmuyo diye koyvermeyin
not:zayıflamak için yapmanız gereken tek şey az yemek kilo yapıcak şeylerden uzak durmak ve akşam yemeğini en son 7de yemek,3 lt su tüketmek ve günde 2-3 bardak bitki çayı içmek,ve olmazsa olmazı akşam yemeğinden 2 saat sonra spor yapmak en az 20-30dk,hepsi bu
Eki Görüntüle 1099056 Eki Görüntüle 1099057 Eki Görüntüle 1099063 Eki Görüntüle 1099064
Eki Görüntüle 1099060 Eki Görüntüle 1099058 Eki Görüntüle 1099059
Eki Görüntüle 1099062 Eki Görüntüle 1099061 Eki Görüntüle 1099111
gerçi alttaki resimlerimi burda çoğu arkadaşım gördü bunları ama nerden nereye amaçlı yeni kızçelerde görsün,insan boşuna taşıyo onca yükü,incelmek herkezin elinde,boğazınızı tutun yeterki,ben 2.ci doğumumdan sonra bu hale gelmiştim,11 ayda kurtuldum 59 oldum,ama sağlıklı beslenmeyi bırakınca 6 kilo hemencik aldım,neyseki bilinçliydim artık tekrardan kısa sürede indim,ve şimdiki halim meydanda,2 aydır dikkat etmiyorum ama kiloda almıyorum kilom 54-55 oynuyo hepsi o,dengelemeyi bilmek lazım :
buraya yani 70-79 grubuna 2010da bu halimle katılmıştım ve burası bana çok şey kattı
Eki Görüntüle 1099110 Eki Görüntüle 1099107 Eki Görüntüle 1099112 Eki Görüntüle 1099109 Eki Görüntüle 1099108
Kizlar yeni bir karar aldim bu gece trendy nin ve amelianin sayesinde kedimi sifirliyorum. Soyle dusundum esim agustosta asker olacak. Yani mayisi da sayarsam esim donene kadar toplamda subata kadar 10 ayim var. Hedefim su Allahin izni ile on ayda 60 kg olmak istiyorum. Bu surecte bazen duygularimi paylasmak istersem buraya yazmak sizinle yoldas olmak istiyorum. Eger bnim gibi bir baslayip bir birakiyorsaniz gelin bu gece son olsun. Ayrica trendynin dedigi seyleri yani :
3 lt su
Aburcubur hamur isi asla
3 bardak bitki cayi
En gec 7 de aksam yemegi
Yemekten 2 saat sonra 20 dk spor
Bunlari her aksam kendime soracagim. Suan cok mutluyum ne demisler baslamak bitirmenin yarisidir bende bu isi bitirecegim insallah
ne zamandır ekliyim diyodum fırsat olmadı,son halim kızlar,inanın bana zayıflamak incelmek sandığınızdanda kolay yeterki isteyin,olmuyo diye koyvermeyin
not:zayıflamak için yapmanız gereken tek şey az yemek kilo yapıcak şeylerden uzak durmak ve akşam yemeğini en son 7de yemek,3 lt su tüketmek ve günde 2-3 bardak bitki çayı içmek,ve olmazsa olmazı akşam yemeğinden 2 saat sonra spor yapmak en az 20-30dk,hepsi bu
Eki Görüntüle 1099056 Eki Görüntüle 1099057 Eki Görüntüle 1099063 Eki Görüntüle 1099064
gerçi alttaki resimlerimi burda çoğu arkadaşım gördü bunları ama nerden nereye amaçlı yeni kızçelerde görsün,insan boşuna taşıyo onca yükü,incelmek herkezin elinde,boğazınızı tutun yeterki,ben 2.ci doğumumdan sonra bu hale gelmiştim,11 ayda kurtuldum 59 oldum,ama sağlıklı beslenmeyi bırakınca 6 kilo hemencik aldım,neyseki bilinçliydim artık tekrardan kısa sürede indim,ve şimdiki halim meydanda,2 aydır dikkat etmiyorum ama kiloda almıyorum kilom 54-55 oynuyo hepsi o,dengelemeyi bilmek lazım
buraya yani 70-79 grubuna 2010da bu halimle katılmıştım ve burası bana çok şey kattı
Eki Görüntüle 1099110 Eki Görüntüle 1099107 Eki Görüntüle 1099112 Eki Görüntüle 1099109 Eki Görüntüle 1099108
Gelmeyiversin ne isi varmisKiz ben nisan bohcami goruncemle alcaktim.simdi kaynanamda kiyafet alirken gelcem bende demis.ayy nie dierlerine gelmioda kyafte geliosaaa.ben smdi gynirken ya beden olmicak.ya etler cikcakoffff kesin zyflamam lazm kacari yok.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
hamarat hamimMerhabalaaarrrrnasilsiniz bakalim tatli hatuunlaaar.ben evimi Temizledim dusumu aldim bebisimi uyuttum simdi biraz mat 2 calisacagim hepinize az kalorili bol neseli ve hareketli bir gun dileriiiiimmm
Menun cok az canimMenüm
Öğle 12
1 kk peynir
3-4 dilim domates
Akşam 18
1 tabak yoğurt
2 yk yulaf
6 kuru kayısı
2 lt su
2 fincan yeşil çay
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
gerçi alttaki resimlerimi burda çoğu arkadaşım gördü bunları ama nerden nereye amaçlı yeni kızçelerde görsün,insan boşuna taşıyo onca yükü,incelmek herkezin elinde,boğazınızı tutun yeterki,ben 2.ci doğumumdan sonra bu hale gelmiştim,11 ayda kurtuldum 59 oldum,ama sağlıklı beslenmeyi bırakınca 6 kilo hemencik aldım,neyseki bilinçliydim artık tekrardan kısa sürede indim,ve şimdiki halim meydanda,2 aydır dikkat etmiyorum ama kiloda almıyorum kilom 54-55 oynuyo hepsi o,dengelemeyi bilmek lazım
SuperIyi geceler kızlar menümü paylaşım hemencik
Uyanır uyanmaz 1 bardak sirkeli su
Sabah
1domates
1 salatalık
Dereotu
1üçğen peynir
1dilim tam buğday
1bardak yeşil çay
Öğle
Kepekli bisküvi 5 adet
Akşam
Salata
Muz
Elma
2 lt su
Sabah akşam 45 dk yürüyüş
IP atlama
Mekik
Bisiklet
Brnde koydum kafya yarisalimKizlar yeni bir karar aldim bu gece trendy nin ve amelianin sayesinde kedimi sifirliyorum. Soyle dusundum esim agustosta asker olacak. Yani mayisi da sayarsam esim donene kadar toplamda subata kadar 10 ayim var. Hedefim su Allahin izni ile on ayda 60 kg olmak istiyorum. Bu surecte bazen duygularimi paylasmak istersem buraya yazmak sizinle yoldas olmak istiyorum. Eger bnim gibi bir baslayip bir birakiyorsaniz gelin bu gece son olsun. Ayrica trendynin dedigi seyleri yani :
3 lt su
Aburcubur hamur isi asla
3 bardak bitki cayi
En gec 7 de aksam yemegi
Bunlari her aksam kendime soracagim. Suan cok mutluyum ne demisler baslamak bitirmenin yarisidir bende bu isi bitirecegim insallah
Bismillah canimSüper işde bu ben bunları yapıyorum :) günde 3 litre su 3 bardak yeşil çay akşam yemeğim 5 de yerim sabah yürüyorum akşamda çıkıyorum ip atlama mekik bisiklet günler çok çabuk geçiyor ben kendimi bu gecede resetlicem hadi bismillah :)
Bu günkü menüm
Yine oruçtum ve sadece iftarımı paylaşıyım
Bir tabak fırında sebzeli tavuk
Salata iki çeşit ( biri bol yeşillikli salata. Diğeri patlıcan salatası)
1 kaşık yoğurt
Su henüz 1 lt bile olmadı
Spor yarım saat hafif tempoda yürüyüş
canım harikasın inşallah bıkmadan usanmadan devamını getirirsinKizlar yeni bir karar aldim bu gece trendy nin ve amelianin sayesinde kedimi sifirliyorum. Soyle dusundum esim agustosta asker olacak. Yani mayisi da sayarsam esim donene kadar toplamda subata kadar 10 ayim var. Hedefim su Allahin izni ile on ayda 60 kg olmak istiyorum. Bu surecte bazen duygularimi paylasmak istersem buraya yazmak sizinle yoldas olmak istiyorum. Eger bnim gibi bir baslayip bir birakiyorsaniz gelin bu gece son olsun. Ayrica trendynin dedigi seyleri yani :
3 lt su
Aburcubur hamur isi asla
3 bardak bitki cayi
En gec 7 de aksam yemegi
Süper işde bu ben bunları yapıyorum :) günde 3 litre su 3 bardak yeşil çay akşam yemeğim 5 de yerim sabah yürüyorum akşamda çıkıyorum ip atlama mekik bisiklet günler çok çabuk geçiyor ben kendimi bu gecede resetlicem hadi bismillah :)
Canım süpersin diyete ilk başladığımda beni en çok senin fotoların motive etmişti
canım sadece dikkat ederek verdim kilolarımı, fıtıktan ötürü spor yapamadım hiç,kilo vermekti ilk hedefim ideal kilomun altına indiğimdeyse bedenen spor yapmış gibi sıkılaşmış ve incelmiştimVay triendy ne yapmışsın sen
O fotolarda kendi karnımı gördüm sanki.
Kilo vereceğime inanıyordum da karnımın gideceğinden şüphelimin. Olabiliyormuş demek.
Benim sorum su: nasil spor yaptın?
bi seferden bişey olmaz merak etmeBu arada bu aksam 7 ye kadar yeme içmemi bitirmiştim ama kocacim dışarı çıkmayı teklif edince.. Sonrasında bı kere ye bir şey olmaz deyince bir sufle goturuverdim
kız alıntı yapmışsın bari bişey yazaydınGelmeyiversin ne isi varmis
hamarat hamim
Menun cok az canim
Super
Brnde koydum kafya yarisalim
senin boy kilo neydi
Bismillah canim
Allah kabul etsin canim
amacımız başardıktan sonra başkalarına moral olmak,başardıysam nemutlu bana sevindim çokOfffff trendyyyy harikaasiiinnn yaaaa:):):):) acaip moral oldun tam bittim dedim bu gobek asla gitmez dedim seni gorunce bir kez daha olacagina inandim
Ben 15 kg versemde giyemem 34 beden. 20 verirsem.belki agliyimmi guleyimmi bilemedim :sBende giymek istiyorum, 15 kilo verdikten sonra anca giyebilirim 34 beden kotu
Yardimci olcak kimse yok mu sana
Keyfimizden olduk tabi onlar doğursaydı görseydik
Benim hedef 58 ya beyfendi beğenmiyor 50 olmalıymış üniversite yıllarımdaki gibi olmalıymışım gıcıkkkkkkkkkk😖
canım sadece dikkat ederek verdim kilolarımı, fıtıktan ötürü spor yapamadım hiç,kilo vermekti ilk hedefim ideal kilomun altına indiğimdeyse bedenen spor yapmış gibi sıkılaşmış ve incelmiştim
evet canım şaka gibi belki ama hiç spor yapamadım,dediğim gibi o halimle yani hem kilo hem fıtık zordu yani,ilk hedef kilo vermekti[/B]
bi seferden bişey olmaz merak etmeama bir seferle kalırsa bişey olmaz devamı olmamalı
:44::44::44:
Canım ben lesliyi izledim ama sanki kilo vermek için çok uzun süre yapmak gerekiyormuş gibi geldi. öyle birkaç günde farkediyor mu?
Leslieyi 2-3 kere denemiştim cok güzel çalıştırıyor. Kolay göründüğüne bakma cok güzel terletiyo. Hergün yapılsa hemen farkettirir bence. Sahi dvdsini mı alsak acep
hosgeldin canim nasilsin? goruyorumda formunu korumayi basariyorsun ins bizde hedefimize ulasiriz photo lar icin tsk ederiz motive ediyor bizi
ende başlayım bari ama göbeğim çok var benim. yapailir miyim bilmiyorum. burda başarılan şeyleri okumak cesaretlendiriyor ama sanki ben yapınca olmicakmış gibi geliyo
Mekik cekin bol bol kizlar yada alt karin calisinKizlar ii aksamlar moralim bozuk cunku kocacim gobegin olmasa 10numara olcan diyor. Aynada baktim dogumdan kalma bi gobegim varne dersiniz gider mi bu gobek:banghead: ne yapsam neler yapionuz faydasini gordugunuz seyleri paylassaniz
İlk halin ben son halin gorumcem ben onn gbi olamam diodm demekki olabiliomus.tebrik ederm seni byuk basarine zamandır ekliyim diyodum fırsat olmadı,son halim kızlar,inanın bana zayıflamak incelmek sandığınızdanda kolay yeterki isteyin,olmuyo diye koyvermeyin
Tatlim az yiyerek zayflayamamzsin vucudun halsiz kalir.bu cok az olmus.Iyi geceler kızlar menümü paylaşım hemencik
Uyanır uyanmaz 1 bardak sirkeli su
Sabah
1domates
1 salatalık
Dereotu
1üçğen peynir
1dilim tam buğday
1bardak yeşil çay
Öğle
Kepekli bisküvi 5 adet
Akşam
Salata
Muz
Elma
2 lt su
Sabah akşam 45 dk yürüyüş
IP atlama
Mekik
Bisiklet
Hadi bakalim canim brakmak yok bu seferKizlar yeni bir karar aldim bu gece trendy nin ve amelianin sayesinde kedimi sifirliyorum. Soyle dusundum esim agustosta asker olacak. Yani mayisi da sayarsam esim donene kadar toplamda subata kadar 10 ayim var. Hedefim su Allahin izni ile on ayda 60 kg olmak istiyorum. Bu surecte bazen duygularimi paylasmak istersem buraya yazmak sizinle yoldas olmak istiyorum. Eger bnim gibi bir baslayip bir birakiyorsaniz gelin bu gece son olsun. Ayrica trendynin dedigi seyleri yani :
3 lt su
Aburcubur hamur isi asla
3 bardak bitki cayi
En gec 7 de aksam yemegi
Allah kabul etsin cnmBu günkü menüm
Yine oruçtum ve sadece iftarımı paylaşıyım
Bir tabak fırında sebzeli tavuk
Salata iki çeşit ( biri bol yeşillikli salata. Diğeri patlıcan salatası)
1 kaşık yoğurt
Su henüz 1 lt bile olmadı
Spor yarım saat hafif tempoda yürüyüş
Biraz yasaklar dahilinde bi menu olmus sankimKalkis 09.00
kahvalti 11.30
pastane pogacasinin altida biri cok az yani
12.30
1 koca tabak kabak yemegi(sonujda bitti sukur)
1 kase yogurt
13.45
turk kahvesi
16.00
1 kucuk ev pogacasi
1 kurabiye
1 kucuk kase sup ev yapimi cok az sekerle
cay
17.50
Sutlac
20.30
1 tavuk but
yogurt
salatalik
1.5 lt su
30 dk yuruyus
bugun gezmekteydim
menu cok gibi duruyo fakat miktarlar gayet azdi
Hosgeldin tatlim.merhabalar arkadaslar ben 73 kıloyum dıyetısyene basladım 1 ay oldu 200 tl verdım ama bı yapıp bı bozdum sınav donemıme denk geldı cok sınırlı ve strestlıydım yenı bır hayata pazar gunu yanı yarın baslamak ıstıyorum.motıvasyona destege ıhtıyacım var artık ben 58 kılo olmak ıstıyorum...cok...
Bende çekicem fotolarımı inş Birgün zayıf halimle yanyana sunarım topiğimizde
Ya bide kızlar nette şöyle uzun zumba videosu gören varmı önceden yuotobe dan bakıyordum şimdi bulamıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?