71 in altına nezaman incem 6lı yı görmek istiyorum artık ben 😹zumba da yapamıyorum yuotobe olmayınca keşke indirseydim😼
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Zumba
nasil bisey acaba aksama esimin telefonundan bakayim
gunaydin kizlar
nasilsiniz bakalim ? diyetler nasil gidiyor? haftanin ilk gunu ins guzel bir hafta olur herkes icin.
hafta sonu kacamak yapanlar bugunden itibaren dikkat etsinler cumaya ++lari gormeyelim
ben 4gunluk hafta sonu tatilinden geliyorum hemde hic oyle abartacak derecede kacamak yapmadim cok mutluyum
bu cuma -leri goricem ins
bu ayin sonunda diyeteticien le randevum var ogune kadar biraz dikkat edip 2 kilo daha vermek istiyorum
bu arada bu aksam itibaren sporumada duzenli olarak baslicam
bugun enerji doluyum ama ins cuma gunune kadar devam eder bu enerjim
Süper bişi dans ederek spor tapıyorsun çok eğlenceli ben bulamadım nette yuotobe da var eşim bulacak inş
15 kg basina 1 lt su cok degil mi
wc oturmak lazim
Canım bencede fazla zaten suyun fazlası su zehirlenmesi yapıyor. Ama zayıflamak için midem dolsun diye içiyorum ben :26: Birde çok fazla tatlı krizi yaşıyorum o yüzden içtiğim su tarçınlı. Çok faydasını gördüm tavsiye ederim.
Aksama kadar eritmisindir yediklerini
Eline saglik canim
kilo veren arkadaslari tebrik ediyorum.
Emel emel artik senin liste yapmani istemiyorum.
Insallah haftayada ilk sirada olurum.
cok sevindirik oldum.
Bi daha emel liste yapmasin allahim
cok amin
ewet otimoti deyince farkettim. haftaya 1kg vereceğine inanıyorum. bu haftadan söledim nolmuş yani
Eline saglik arkadasim.bu seferde ben yapmaya calisiyim.emel dinlensin
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Kizlar liste yaparken basladgimiz tarihide yazsak daha guzel olur bence.dier arkadaslarda kac haftada ne kadar verilmis gorurler daha motive oluruz.
Merhabalar citir hanimlaaarrr
Sabah kizim yatakta bizi gorunce anneeee babaaaa alkiisss diyor
Yavrum hergun uyaninca okulda oluyoruz haftasonlari harika oluyor bu nedenle. Kahvaltimi azicik kacirdim karisik kizartmadan aldim biraz:thumbdown:
Ama 5 saate kadar bisey yemeyecegim. Oyle karr verdim simdi birazcik olasilik sorularimi cozecegim malum lysye son 5 hafta kaldi
paylasim icin tsk canimTatlilar arkadasim saglikli beslenme seminerine gitmis ve saat 1 den once yediginiz herseyi yatana kadar vucut yakarmis.abartmadan tabi.kahvaltiyi saglam yapsanizda aksam corba salata bile zayiflamaya yeter die dusunuorum
Paylasiyim dedim
Kizlarrrr bgun 72 gordum bin sukur.ve 82 halimle 72 halimi yan yana koydum ayni kiyafetlerde baya fark var ya :) cok mutlu oldum.o zaman kndimi guzel bulurdum.simdi o halimi begenmiorum.:)
canim cok yasa benim cok guldurdunGöğüsleri tutup ipi nasıl atlıycaz☺
canim ben daha oncede gidiyordum bu diyetetisyene ve 90'dan 72'ye dusmustum sonra bi yaz tatili beni 78.8 e cikarinca tekrardan basldimSupersin canim
kafaya koyduysan yaparsin
diyetisyene ilk defami gideceksin düzenli kontrole mi gidiyorsun
Aranızda alkali diyet veya alkali su deneyen var mı? Merak ediyorum
niye benim liste yapmami istemiyorsunuzguzel olmuyomu listelerim
sizde biktiniz demi beni liste sonuncusu olarak gormekten :18::18::18:
verdim bile canim odemmis o 1 kilo Sabah tartildim 1.4 kg gitmis bile biraz daha disimi sikarsam bu hafta ins 2 kg vermis oalrak listeye girmeye adayim
ay tsk ederim canim sagolasin
olabilir canim ben bunu hep dusunmustum cunku bazi arkadaslar masallah cok azimli 2ay gibi bi surede 7 - 8 kilo veriyorlar buda bizi motive edebilir
ay canim benim anne baba calisinca oyle oluyor peki sen ise gidince kizina kim bakiyor?
ben benimkileri Sabah 6da kaldirip birini okula birinide krese goturuyorum 2haftadir persembe gunleri buranin milli bayrami dolayisiylada calismadik okul yok cocuklar nasil sevindi ama isin kotusu aliskanlik yapiyo bizede onlarada
paylasim icin tsk canim
farketmezmi guzelim dile kolay 10kilodan bahsediyoruz, ins devamida gelir
canim cok yasa benim cok guldurdun
burda daha oncedende arkadslar boyle gogsunu tut ip atla deyince bende senin gibi soru sormustum nasil olucak hep ip hem gogus tutmak diye
meger kizlar ip atlar gibi hopluyorlarmis goguslerini tutarak yani ip yok
canim ben daha oncede gidiyordum bu diyetetisyene ve 90'dan 72'ye dusmustum sonra bi yaz tatili beni 78.8 e cikarinca tekrardan basldim
78.8 kg olarak basladigimdan beri ilk defa gidicem bakayim yagdanmi gidiyor kaslardanmi odem varmi
bu arada 60'dan 90'a hamileligimde geldim yoksa yedigimden falan degil bu kilolar benim dogum kilolarim 2cocuk pes pese dogurunca kaldi kilollar
Canim.nasil.etkisini goruyormusun bbn biraktim ;(Deneyecegim
yag yakici cayda iciyorum zaten
verdim bile canim odemmis o 1 kilo Sabah tartildim 1.4 kg gitmis bile biraz daha disimi sikarsam bu hafta ins 2 kg vermis oalrak listeye girmeye adayim
olabilir canim ben bunu hep dusunmustum cunku bazi arkadaslar masallah cok azimli 2ay gibi bi surede 7 - 8 kilo veriyorlar buda bizi motive edebilir
ay canim benim anne baba calisinca oyle oluyor peki sen ise gidince kizina kim bakiyor?
ben benimkileri Sabah 6da kaldirip birini okula birinide krese goturuyorum 2haftadir persembe gunleri buranin milli bayrami dolayisiylada calismadik okul yok cocuklar nasil sevindi ama isin kotusu aliskanlik yapiyo bizede onlarada
paylasim icin tsk canim
burda daha oncedende arkadslar boyle gogsunu tut ip atla deyince bende senin gibi soru sormustum nasil olucak hep ip hem gogus tutmak diye
canim ben daha oncede gidiyordum bu diyetetisyene ve 90'dan 72'ye dusmustum sonra bi yaz tatili beni 78.8 e cikarinca tekrardan basldim
78.8 kg olarak basladigimdan beri ilk defa gidicem bakayim yagdanmi gidiyor kaslardanmi odem varmi
bu arada 60'dan 90'a hamileligimde geldim yoksa yedigimden falan degil bu kilolar benim dogum kilolarim 2cocuk pes pese dogurunca kaldi kilollar
Canim.nasil.etkisini goruyormusun bbn biraktim ;(
Ooo supersin))
7,5 kilo verdim hala karnım buyuk. Bu gidecek mı acaba ya? Mekik falan da çekmiyorum tembelim sporsuz halletsem diyorum da..
Gecen gun facebookta oldukça fit bir kızımıza göbeğini öven bir yorum yazılmış da, kızın verdigi cevap cok hoşuma gitti: 'kendi kaderine terkedilmemis her kadin göbeği güzeldir'. Biz salıyoruz çayıra mevlam kayıra..
paylasim icin tsk canim
Ewet tadi guzel. Gobek dedin beni damarimdan vurdun yarindan itibaren uapiyorum yeniden :)))Gun asiri yapayim dedim
3 kez falan yaptim. Tadida guzel.
gobek azaldi sanki.
Merhaba kızlar :) ne kadar cok zamna oldu buraya gelmeyeli
doğum yaptıktan biraz dha akilo aldım ve 85,9 e kadar cıktım ama hiç 86 görmedım :)
dedima rtık diyet zamanıdır vee diyete başladım 2014 ocak -şubat gibi ve,
gecen hafta 75,9 çıktım yani 10 kilomu verdim ve 10 kilom daha kaldı
yalnız çok yavas verıyorum spor ve diyet yapıyorum diyetısyene gidiyorum
ancak bu kdr oluyor artık ben de buraya gelip yazarım hepinize sevgiler....
gunaydin kizlar
nasilsiniz bakalim ? diyetler nasil gidiyor? haftanin ilk gunu ins guzel bir hafta olur herkes icin.
hafta sonu kacamak yapanlar bugunden itibaren dikkat etsinler cumaya ++lari gormeyelim
ben 4gunluk hafta sonu tatilinden geliyorum hemde hic oyle abartacak derecede kacamak yapmadim cok mutluyum
bu cuma -leri goricem ins
bu ayin sonunda diyeteticien le randevum var ogune kadar biraz dikkat edip 2 kilo daha vermek istiyorum
bu arada bu aksam itibaren sporumada duzenli olarak baslicam
bugun enerji doluyum ama ins cuma gunune kadar devam eder bu enerjim
Vaaaayyy lafa bak.... Ahanda bunu şööölee pankart yapıp salonuma asıcam.... Çok doğru bir laf yaa.... Mesela ben Candan Erçetini çok severim... Hep aynı zarif vücut sırrını soruyorlar ben ömür boyu diyetteyim diyor. Hep dikkat etmek ne demek arkadaş.... Ajda Pekkan ben kendime saygı duyuyorum dedi... Yani bende kendimi çöp tenekesi sanıyorum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?