70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

gunaydin kizlar
nasilsiniz bakalim ? diyetler nasil gidiyor? haftanin ilk gunu ins guzel bir hafta olur herkes icin.
hafta sonu kacamak yapanlar bugunden itibaren dikkat etsinler cumaya ++lari gormeyelim
ben 4gunluk hafta sonu tatilinden geliyorum hemde hic oyle abartacak derecede kacamak yapmadim cok mutluyum
bu cuma -leri goricem ins
bu ayin sonunda diyeteticien le randevum var ogune kadar biraz dikkat edip 2 kilo daha vermek istiyorum
bu arada bu aksam itibaren sporumada duzenli olarak baslicam
bugun enerji doluyum ama ins cuma gunune kadar devam eder bu enerjim

Supersin canim
kafaya koyduysan yaparsin
diyetisyene ilk defami gideceksin düzenli kontrole mi gidiyorsun

Süper bişi dans ederek spor tapıyorsun çok eğlenceli ben bulamadım nette yuotobe da var eşim bulacak inş

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

zumba super canim acaip kilo verdiriyo ben spor salonunda yapiyodum youtube da var ben indirmistim ama evde yanliz basina yapilmiyo ayni motivasyonu yakalayamiyosun

Kızlar dün yeşil kahveye başladım. Umarım işe yarar. Sonuçları bildiririm size. Aktardan öğütülmüş aldım. Bir de kk de zumbayla ilgili bir video var forumlardan birindeydi sanırım. Dailymotion dan indirilmişti. İsteyenler bakabilirler. Ben yapmadım ama çok eğlenceli görünüyor

Deneyecegim
yag yakici cayda iciyorum zaten

niye benim liste yapmami istemiyorsunuz guzel olmuyomu listelerim
sizde biktiniz demi beni liste sonuncusu olarak gormekten :18::18::18:

ewet otimoti deyince farkettim. haftaya 1kg vereceğine inanıyorum. bu haftadan söledim nolmuş yani

verdim bile canim odemmis o 1 kilo Sabah tartildim 1.4 kg gitmis bile biraz daha disimi sikarsam bu hafta ins 2 kg vermis oalrak listeye girmeye adayim

Eline saglik arkadasim.bu seferde ben yapmaya calisiyim.emel dinlensin

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

ay tsk ederim canim sagolasin

Kizlar liste yaparken basladgimiz tarihide yazsak daha guzel olur bence.dier arkadaslarda kac haftada ne kadar verilmis gorurler daha motive oluruz.

olabilir canim ben bunu hep dusunmustum cunku bazi arkadaslar masallah cok azimli 2ay gibi bi surede 7 - 8 kilo veriyorlar buda bizi motive edebilir

ay canim benim anne baba calisinca oyle oluyor peki sen ise gidince kizina kim bakiyor?
ben benimkileri Sabah 6da kaldirip birini okula birinide krese goturuyorum 2haftadir persembe gunleri buranin milli bayrami dolayisiylada calismadik okul yok cocuklar nasil sevindi ama isin kotusu aliskanlik yapiyo bizede onlarada

paylasim icin tsk canim

farketmezmi guzelim dile kolay 10kilodan bahsediyoruz, ins devamida gelir

Göğüsleri tutup ipi nasıl atlıycaz☺

canim cok yasa benim cok guldurdun
burda daha oncedende arkadslar boyle gogsunu tut ip atla deyince bende senin gibi soru sormustum nasil olucak hep ip hem gogus tutmak diye
meger kizlar ip atlar gibi hopluyorlarmis goguslerini tutarak yani ip yok

Supersin canim
kafaya koyduysan yaparsin
diyetisyene ilk defami gideceksin düzenli kontrole mi gidiyorsun
canim ben daha oncede gidiyordum bu diyetetisyene ve 90'dan 72'ye dusmustum sonra bi yaz tatili beni 78.8 e cikarinca tekrardan basldim
78.8 kg olarak basladigimdan beri ilk defa gidicem bakayim yagdanmi gidiyor kaslardanmi odem varmi
bu arada 60'dan 90'a hamileligimde geldim yoksa yedigimden falan degil bu kilolar benim dogum kilolarim 2cocuk pes pese dogurunca kaldi kilollar

Canim ben hep kilo vermeni ve vermemizi istiyorum ondan oyle bi dilek benimkisi

evet bencede diyetisyen sartta brnim ayni diyetisyene gitmeye yuzum uok
ver al kadinin da badi dondu artik

Deneyecegim
yag yakici cayda iciyorum zaten
Canim.nasil.etkisini goruyormusun bbn biraktim ;(

Ooo supersin ))

Vaaaayyy lafa bak.... Ahanda bunu şööölee pankart yapıp salonuma asıcam.... Çok doğru bir laf yaa.... Mesela ben Candan Erçetini çok severim... Hep aynı zarif vücut sırrını soruyorlar ben ömür boyu diyetteyim diyor. Hep dikkat etmek ne demek arkadaş.... Ajda Pekkan ben kendime saygı duyuyorum dedi... Yani bende kendimi çöp tenekesi sanıyorum :)

ben haftasonu yaramazlık yaptım.... bimde satılan topitanem diye bir şey var yaa ondan bir paket yedim... üstüne diyet puding yedim.... yedim de yedim yani

bu gün uslu durcam

sabah
dünkü topi tanelerden 6 tanemi ne kalmıştı onlarıda yedim.... olunca duramıyorum arkadaş....
2 dilim ekmek bir kaşık yoğurt

ara 6 tane erik... erik mevsimi kesinlikle gelmemiş ne tat ne bir şey özenip aldım ama yok zamanı değil daha ....

öğlen koca tabak nohut yemeği

ara elma...

akşam salataa mmmhhh

bu gün menüm bu....

Tahmin ettim de yinede sürekli ip deyince acaba dedim😬

Merhaba kızlar :) ne kadar cok zamna oldu buraya gelmeyeli

doğum yaptıktan biraz dha akilo aldım ve 85,9 e kadar cıktım ama hiç 86 görmedım :)

dedima rtık diyet zamanıdır vee diyete başladım 2014 ocak -şubat gibi ve,

gecen hafta 75,9 çıktım yani 10 kilomu verdim ve 10 kilom daha kaldı

yalnız çok yavas verıyorum spor ve diyet yapıyorum diyetısyene gidiyorum

ancak bu kdr oluyor artık ben de buraya gelip yazarım hepinize sevgiler....

Gun asiri yapayim dedim
3 kez falan yaptim. Tadida guzel.
gobek azaldi sanki.
Ewet tadi guzel. Gobek dedin beni damarimdan vurdun yarindan itibaren uapiyorum yeniden :)))

Hosgeldin. Insalah 2 3 yada onuda verirsin.allah anali babali buyutsun. :)

Oh oh maşallah enerjine zeval gelmesin :)

:))) Allah iyiliğini versin. Teneke de ne ki konteynır konteynır.. Ben de bugün güzel gidiyorum diyorum sonra bakıyorum cocuklarin tabaklarında kalan yemeği mideme döküyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…