70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Canım yakmışsım aldığın kalorileri hiç vicdan yapma. Spor yapanların yedikleri yerleşmeden yakıldığı için sorun yok afiyet olsun.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Kasarli mantarliiiiii en sevdigiiim uhu

Esim de laz böreği getirmiş serbetli serbetliiii.. Evde durması cok sakıncaliydi, kayınpedere gönderdim.

Cok kaçamak yapmaya başladım. Diyetisyen randevum haftaya Pazartesi. Bu haftayı sıkı tutmam lazım. Kilo veremezsem cok üzülürüm

Anneler günü ve kayınvalidem il dışından gelmişti. Mecbur kaldım yemeye onu kırmamak için. Keşke bizi anlasalar. Diyetteyim deyince ısrar etmeseler. Ben yememek için eve almıyorum normalde ama şöbiyete dayanamam üstelik antepin en ünlü baklavacısından. Bugün tek tesellim yaptığım spor oldu.

Supersin canim
alip deneyeyim o zaman

Herkeslere gunaydiinnn
Anne olanlarin anneler gununu kutlarim :) Rabbim kimseye evlat acisi yasatmasin
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Sagol canim
Guzel menu

Vicdan szabi cekiyosan dogru yoldasin

Bugunku menumu paylasayim
kalkis 10.00
kahvalti 11.00
1 haslanmis yumurta
domates salatalik
1 kk peynir
1 zeytin

15.00
4 yk pilav
3 yk kusbasi et
1 dl sut helva

Bugunluk menu bu
lohusa mevludu vardi ogle fazla kacti
aksam yemedim dengelenmistir heralde

benim listelere pek yorum gelmiyo ama ben yazayim yinede

Senin munu yarım yarıiiim. İnsan saniyo ki devamı gelecek :)

Şaka bı yana dayanabiliyorsan güzel tabi. Ben emzirdigim icin böyle az yiyemem hoş emzirmesem dayanamam herhalde. O yuzdeeen buyuk Alkışşş

Sporun İyiymis ama merak etme bir kereden bir şey olmaz. Cokkararli görüyorum seni. Ne zamandır diyettesin?

Canım dengelenmiştir çok fazla birşey yememişsin zaten.

Bende bu haftasonu geçen haftanın verdiği üzüntüyle spora sarıldım. Bugün 1 saat pilates, 15 dk ekliptik bisiklet, 15 dk zumba, 200 yan mekik yaptım.
Menü olarak yazacağım pek birsey yok 3,5 litre su ( 15 kilo basina 1 lt icmek lazimmis hergün)
sabah
yumurta haslanmis, 1 dilim ekmek, yesil biber.
Ogle
yarim tabak barbunya, 1 dilim tt ekmek.
Aksam
bir tost, 1 ufak meyveli yogurt.
Dayanamadım tartıldım cumaya göre 2,5 kilo gitmiş. Regl öncesi oldugum icin bu hafta kilo veremicegimi biliyorum. O yüzden spor yardımıyla korumaya çalışıcam.

Benim hikaye uzun. Evlendiğimde 59, hamile kaldığımda 65, doğuma girdiğimde 83 tüm. Sonra 70e düşüp tekrar 84e çıktım. 2 yıl önce 84.4 ile başlayıp 1 yılda diyet+ sporla 70e düştüm son 1 yıldır çeşitli stres faktörleriyle 74 civarında gezindim. En son 14 nisanda 76,6 yı görünce yeter dedim. 70 psikolojik sınırını artık aşmak istiyorum. Çok kararlıyım.

Bence menü de çok iyi spor da. Migrenim tutmasa ben de daga fazlasını yapmak istiyordum aslında. Regl öncesi veremem diye kendini şartlama.ben regl öncesi de kilo verdiğimi bilirim. Ya da regl sonrası ekstra verir mutlu olursun.

İnşallah canım. Bende 70 in altina dusersem daha çok motive olacağımı düşünüyorum. Hepimiz bir an önce kilo verip 60-69 kilo grubuna gecsek ne güzel olur.

Gunaydiiiin ben geldim.
2 haftalik emegimi hsonunda biraktim kg larimi aldim geldim tekrar vermeye. Bu hafta sonu bi yere gitmicez karar aldik. Dolayisiyla evlilik yildonunumde saniri 69 lari gorurum :))))))))

Yorgunum bide diz kapagimda yurudukce olan bi agri var
Spor yapmicam
Menumude bilmuyorum suan yataktanda cikmak istemiyorun :-\

Günaydın şekercim

Öyle hemen geri almamışsindir caniim. İstanbulda miydin. Eğer öyleyse hava muhteşem görüyorsundur. Engelin yok, cık yataktan bı iki lokma ye fırla dışarı. Tempolu olmasa bile uzun uzun yürü oksijen iyi gelecektir. Sonra otur biryerlerde sağlıklı biseyler atıştır.

Aaah yerinde olaydım!

Ya da sen gel cocuklara bak, ben çıkayım hihi

Ewet istanbuldayim ama tembellik had safhada bugun.
birsuru isim var evde. Kalkip onlari yapayim.sonrasinda belki evde 30 days shared yaparim. Benim artik gobek calismam lazim
oluuuuur cocuklara bakinca kafam dagilir :)))

]

Dogru diyosun evde cok isim var benim de. öyleyse hepimize kolay gelsin!

15 kg basina 1 lt su cok degil mi
wc oturmak lazim

71 in altına nezaman incem 6lı yı görmek istiyorum artık ben 😹zumba da yapamıyorum yuotobe olmayınca keşke indirseydim😼

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…