Ewet tadi guzel. Gobek dedin beni damarimdan vurdun yarindan itibaren uapiyorum yeniden :)))
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
bu yaptığınız ne çay mı? Göbek möbek didiniz ne didiniz
Gecen bu topicte okumustum. Saldim cayira mevlam kayira.Vaaaayyy lafa bak.... Ahanda bunu şööölee pankart yapıp salonuma asıcam.... Çok doğru bir laf yaa.... Mesela ben Candan Erçetini çok severim... Hep aynı zarif vücut sırrını soruyorlar ben ömür boyu diyetteyim diyor. Hep dikkat etmek ne demek arkadaş.... Ajda Pekkan ben kendime saygı duyuyorum dedi... Yani bende kendimi çöp tenekesi sanıyorum :)
Bi daha ciss seyler alma eveben haftasonu yaramazlık yaptım.... bimde satılan topitanem diye bir şey var yaa ondan bir paket yedim... üstüne diyet puding yedim.... yedim de yedim yani
bu gün uslu durcam
sabah
dünkü topi tanelerden 6 tanemi ne kalmıştı onlarıda yedim.... olunca duramıyorum arkadaş....
2 dilim ekmek bir kaşık yoğurt
ara 6 tane erik... erik mevsimi kesinlikle gelmemiş ne tat ne bir şey özenip aldım ama yok zamanı değil daha ....
öğlen koca tabak nohut yemeği
ara elma...
akşam salataa mmmhhh
bu gün menüm bu....
Merhaba kızlar :) ne kadar cok zamna oldu buraya gelmeyeli
doğum yaptıktan biraz dha akilo aldım ve 85,9 e kadar cıktım ama hiç 86 görmedım :)
dedima rtık diyet zamanıdır vee diyete başladım 2014 ocak -şubat gibi ve,
gecen hafta 75,9 çıktım yani 10 kilomu verdim ve 10 kilom daha kaldı
yalnız çok yavas verıyorum spor ve diyet yapıyorum diyetısyene gidiyorum
ancak bu kdr oluyor artık ben de buraya gelip yazarım hepinize sevgiler....
:))) Allah iyiliğini versin. Teneke de ne ki konteynır konteynır.. Ben de bugün güzel gidiyorum diyorum sonra bakıyorum cocuklarin tabaklarında kalan yemeği mideme döküyorum
aaaaa olmaz artık durma zamanı galiba.... yok çocuğun artanı martanı biz niye bir ajda pekkan olmayalım nye biz bir ivana sert olmayalım... benim göbeği kes masaya koy kafadan 6 - 7 kilo göbek gelir....sırf göbek yani....sol bacaktan 3 kg sağ bacaktan 3 kg aldık mı...kollardan da 1 er kg aldık mı işte olmam gereken insana dönerim ben....
Gecen bu topicte okumustum. Saldim cayira mevlam kayira.
dogru valla ye ye, sonra su icsem yariyo
Bi daha ciss seyler alma eve
en güzeli
çayıra sala sala bu hale geldik... bende bir ara amaan nasılsa olmuyo 100 kiloya çıkana kadar yicem diye abuk bir ruh haline girdim ahanda sonu pişmanlık....
cıss almazdım işte ama o an salaklık yaptım git meyve falan al dimi... gittik abuk sabuk kimyasallı bir şey aldım yedim bide.... hem nasıl kötü bir yağ kokusu vardı biliyo musun... işte çöp tenekesibir daha yok...
Senin boyun uzun heralde ben 100 kilo olsam ölürüm. O yuzden olmayi hic dusunmem
boy 1.55 kilo 100
ha ha ha
yok anam nerde 1.58 boyum... kilomda 73 ne kalmış ki şurda 100 e... 74 küsuruda gördüm .... yok yok zayıflamak en güzeli...
Supersin ya masay yatip bole bir opr gecirsekmi napsak koldan 250 gr bacakdan 3 kg gobegi ne bulursan hepsini al deriz dr aaaaaa olmaz artık durma zamanı galiba.... yok çocuğun artanı martanı biz niye bir ajda pekkan olmayalım nye biz bir ivana sert olmayalım... benim göbeği kes masaya koy kafadan 6 - 7 kilo göbek gelir....sırf göbek yani....sol bacaktan 3 kg sağ bacaktan 3 kg aldık mı...kollardan da 1 er kg aldık mı işte olmam gereken insana dönerim ben....
Gecen hafta ben 82,8 le başladım sen yine iyisin
Gecen hafta ben 82,8 le başladım sen yine iyisin
Supersin ya masay yatip bole bir opr gecirsekmi napsak koldan 250 gr bacakdan 3 kg gobegi ne bulursan hepsini al deriz dr a)))))
Gidicek gidicek cokda guzel kg verdin bu hafta canim
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Merhaba kızlar :) ne kadar cok zamna oldu buraya gelmeyeli
doğum yaptıktan biraz dha akilo aldım ve 85,9 e kadar cıktım ama hiç 86 görmedım :)
dedima rtık diyet zamanıdır vee diyete başladım 2014 ocak -şubat gibi ve,
gecen hafta 75,9 çıktım yani 10 kilomu verdim ve 10 kilom daha kaldı
yalnız çok yavas verıyorum spor ve diyet yapıyorum diyetısyene gidiyorum
ancak bu kdr oluyor artık ben de buraya gelip yazarım hepinize sevgiler....
Kızlar yaa konumuzla çok alakali değil belki ama benim bi kaç gün günüm gecti hamiş olabilirim eğer öyleyse jilian veya baska sporlar yapmak zarar verirmi acaba korkudan spor yapamıyorum yahu 😕😕😕😕
bence spor yapma canim gerci onun orasini Allah bilir ben ilk bebegimi evin terasini yikadigim icin kaybetmistm dusuk yapmistim 4haftalikti.
sonraki hamileligimdede hic haberim yoktu 2haftalikmisti tr ye tatile gittim elimde valizler falan cok sukur hic bisey olmadi
rabbim korur ins
belli mi olur canimKızlar yaa konumuzla çok alakali değil belki ama benim bi kaç gün günüm gecti hamiş olabilirim eğer öyleyse jilian veya baska sporlar yapmak zarar verirmi acaba korkudan spor yapamıyorum yahu 😕😕😕😕
Bu hafta liste basi sen olcan galibakizlar bugunku menumu paylasayim
Sabah : 2tane etimek uzerine peynir + salatalik + 2zeytin
ara : 10tane findik + yesil cay
oglen : 2dilim cavdar ekmegi+1yumurta + 2yk melemen
ara: 3biskui
aksam : salata + mercimek corbasi
yatmadan 30dk once yogurt kuru
bu kuru bu hafta her gun yapmaya calisicam bakalim bi ise yarayacakmi :26::26::26:
Evet bencede yapmiyim belli mi olur daha bişey yok gerçi ortada ama varsa da riske atmiyım gelirse o zaman başlarım Sağol canım sende bebeğini kaybetmişsin çok üzüldüm allah kimseye yasatmasin 😢😢
belli mi olur canim
sen yapma yine de
Bu hafta liste basi sen olcan galiba
Ayy cok sabirlidin ben olsam bugun test alir yarin sabah hemen yapardim
Yapmammi kız perşembe günü yaptım olumsuz du ama daha erken gözükmemistir dedim hala yok ama gelen giden perşembe günü ne kadar beklicem gelmezse hala yine test yapıcam yine negatif se bana doktor yolları görünüyor 😕😕😕
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?