70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Gecen bu topicte okumustum. Saldim cayira mevlam kayira.
dogru valla ye ye, sonra su icsem yariyo

Bi daha ciss seyler alma eve
en güzeli

Hosgeldin canim ne kadar guzel kilo vermidin oyle

:))) Allah iyiliğini versin. Teneke de ne ki konteynır konteynır.. Ben de bugün güzel gidiyorum diyorum sonra bakıyorum cocuklarin tabaklarında kalan yemeği mideme döküyorum

aaaaa olmaz artık durma zamanı galiba.... yok çocuğun artanı martanı biz niye bir ajda pekkan olmayalım nye biz bir ivana sert olmayalım... benim göbeği kes masaya koy kafadan 6 - 7 kilo göbek gelir....sırf göbek yani....sol bacaktan 3 kg sağ bacaktan 3 kg aldık mı...kollardan da 1 er kg aldık mı işte olmam gereken insana dönerim ben....

Alemsin betul
hihihi

Gecen bu topicte okumustum. Saldim cayira mevlam kayira.
dogru valla ye ye, sonra su icsem yariyo

Bi daha ciss seyler alma eve
en güzeli

çayıra sala sala bu hale geldik... bende bir ara amaan nasılsa olmuyo 100 kiloya çıkana kadar yicem diye abuk bir ruh haline girdim ahanda sonu pişmanlık....

cıss almazdım işte ama o an salaklık yaptım git meyve falan al dimi... gittik abuk sabuk kimyasallı bir şey aldım yedim bide.... hem nasıl kötü bir yağ kokusu vardı biliyo musun... işte çöp tenekesi bir daha yok...

Senin boyun uzun heralde ben 100 kilo olsam ölürüm. O yuzden olmayi hic dusunmem
boy 1.55 kilo 100
ha ha ha

Senin boyun uzun heralde ben 100 kilo olsam ölürüm. O yuzden olmayi hic dusunmem
boy 1.55 kilo 100
ha ha ha

yok anam nerde 1.58 boyum... kilomda 73 ne kalmış ki şurda 100 e... 74 küsuruda gördüm .... yok yok zayıflamak en güzeli...

Supersin ya masay yatip bole bir opr gecirsekmi napsak koldan 250 gr bacakdan 3 kg gobegi ne bulursan hepsini al deriz dr a )))))
Gecen hafta ben 82,8 le başladım sen yine iyisin

Gidicek gidicek cokda guzel kg verdin bu hafta canim

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bu haftada 2 kg ustu vermek istiyorum ama herhafta olmaz demi ama

hosgeldin canim masallah iyi vermissin ins devamida gelir

Kızlar yaa konumuzla çok alakali değil belki ama benim bi kaç gün günüm gecti hamiş olabilirim eğer öyleyse jilian veya baska sporlar yapmak zarar verirmi acaba korkudan spor yapamıyorum yahu 😕😕😕😕

kizlar bugunku menumu paylasayim

Sabah : 2tane etimek uzerine peynir + salatalik + 2zeytin
ara : 10tane findik + yesil cay
oglen : 2dilim cavdar ekmegi+1yumurta + 2yk melemen
ara: 3biskui
aksam : salata + mercimek corbasi
yatmadan 30dk once yogurt kuru
bu kuru bu hafta her gun yapmaya calisicam bakalim bi ise yarayacakmi :26::26::26:

bence spor yapma canim gerci onun orasini Allah bilir ben ilk bebegimi evin terasini yikadigim icin kaybetmistm dusuk yapmistim 4haftalikti.
sonraki hamileligimdede hic haberim yoktu 2haftalikmisti tr ye tatile gittim elimde valizler falan cok sukur hic bisey olmadi
rabbim korur ins

Evet bencede yapmiyim belli mi olur daha bişey yok gerçi ortada ama varsa da riske atmiyım gelirse o zaman başlarım Sağol canım sende bebeğini kaybetmişsin çok üzüldüm allah kimseye yasatmasin 😢😢

Son düzenleme:
belli mi olur canim
sen yapma yine de

Bu hafta liste basi sen olcan galiba

Evet bencede yapmiyim belli mi olur daha bişey yok gerçi ortada ama varsa da riske atmiyım gelirse o zaman başlarım Sağol canım sende bebeğini kaybetmişsin çok üzüldüm allah kimseye yasatmasin 😢😢

Ayy cok sabirlidin ben olsam bugun test alir yarin sabah hemen yapardim

belli mi olur canim
sen yapma yine de

Bu hafta liste basi sen olcan galiba

Ayy cok sabirlidin ben olsam bugun test alir yarin sabah hemen yapardim

Yapmammi kız perşembe günü yaptım olumsuz du ama daha erken gözükmemistir dedim hala yok ama gelen giden perşembe günü ne kadar beklicem gelmezse hala yine test yapıcam yine negatif se bana doktor yolları görünüyor 😕😕😕

Persembe gunu hayir haberlerini bekliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…