70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Zaten 56 kg sın. Afiyet bal şeker olsun. Darısı bizim başımıZa

Sabah tkahvesi
Ara 1porsiyon sutlu tatli
Kayisili form.cayi
Ogle yogurtlu firinda kizarmis kabak ve yarim.lavas kurumus
Aksam 1 kase corba
1 tabk yaz turlusu
Kivircik salata
2 dilim.ramazan pidesi

Suan cay ve 3 5 cig badem

Bugun spor yok ev isi yaptim.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

sunnet hazirligi var yani.
sunnette seni gorenler cok sasiracak.

Super menu

Aranızda alkali diyet veya alkali su deneyen var mı? Merak ediyorum
Ben alkali su iciorum.bende tek etkisi eskiden suyu icenezdim aci gelirdi diyetler falan zorlanirdim baya.simdi 4 litre bile olsa icerim.bide bagirsaklari calistirio.
:)) Allah iyilgini versin
Hosgeldin canim
Bu yesil kahve cok kötü
Ö ö ö
Yok kiz ben sevdim valla.yesil cayi burnumu tikayarak ictiysem bunu kesin icerim.bnde 2 gun oldu baslayali.simdilik sole solim.dun cok yedim bugun kilo almamis uyandim.bgunde cok yedim eger yarinda kilo almadan uyanirsam demekki az yersek garanti verdircek
Guzel

Guzel cnm

Merhaba arkadaşlar bende araniza yeni katıldım boyum 1.60 kilom 72 yaşım 21 hayatımda en fazla kiloyu bu sene aldım daha önce dukan diyeti tarzı şeyler yaptım kilo verdim vermesine ama devamlı tavuk yemekten iğrenmiştim ve en son regl olduğumda gözlerim karardı bayılıyordum az kalsın o günden sonra dukandan uzak durdum :/ yarın artık başlıyorum yeniden tek başına kilo vermeye çalışmanın zor olgunu düşünüyorum burda herkes birbirine destek oluyor bu harika bisey herkese bol şans diliyorum güzellikten önce hepimiz sağlıklı bir yaşam sürelim bu hepimizin hakkı

Kesinlikle.hosgeldin canim

Kiz sehercim.sen baya kilo verdin bi ilk ve son hallerini koysana gozumuz gunlumuz senlensin

Bence aralarda tartılmayalım. Bak şimdiden motivasyonun bozuldu. Bugün fazla yediysen yarın daha dikkat ederek telafi edersin.

hoşgeldin canım

Herkese Günaydın,

Kaç gündür yazamadım.Yine yoğunluk, ales sınavı falan atlattım. Dünde diyete iyi başladım, öğleden sonra cozuttum yine...Neyse cumaya kadar toparlarım inşallah. Bu arada yeni gelen arkadaşlar aramıza hoşgeldiniz. Yine topic hareketlenmeye başladı güzel oldu

Günaydın herkese çooook mutluyum ben dayanamayıp saat başı tartılıyorum veeee bu sabah 70.8 gördümmmmm 6 ya 8 kaldı yuppiiiiiiiii😆🌟💫💥✨

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

günaydın beybiler,

şimdi haberler

dün gece muz yedim çok çok özenmiştim aldım valla... kaç aydır yemiyorum kim bilir ....

sabah 1 dilim ekmek bir kase yoğurt

arada kek yedim

öğlen nohut

ara yok akşam salata.....

spor olarak ta kolları ve bacakları aç kapa hoplaya hoplaya yapılıyor ya onu yapıyorum şimdilik...düşün bu cüüsseyi hoplatıyorum ne kadar enerji harcadığımı siz görün yani :) şimdilik 30 - 40 tane yapabiliyorum.... keşke 100 tane yapabilsem.... en alt katta olduğum için tepemde tepniyo diye şikayete gelecek biride yok diye rahat rahat hopluyorum.... daha faydasını görmedik ama nasıl görelim bir yerden yee bir yerden hopla kaldım böyle almıyomda vermiyomda :)

tebrikleer... kıskandım bananeeee..... bende istiyorum...

Bende goreydim o kiloyu iidi ya cumaya 69 gorursun sen

Hosgeldin canim

verirsin canim. Odemdir belki 2 kg arti

60 lari gormeye az kalmis canim

Az olmamis mi canim

Hosgeldin canim

verirsin canim. Odemdir belki 2 kg arti

60 lari gormeye az kalmis canim

Az olmamis mi canim

Az kaldı sonra sıra 5 e gelicek sonra mağazalar bekleyin yeni bir ikoncan geliyor dermişim 😁😉

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…