İyi akşamlar kızlar
Bugün yine menü paylaşımında bulunmayacağım zira kimsenin canını çektirip günahına girmek istemem
Oğluşumun sünnet alışverişinin bir kısmını yaptık ve çarşı pazar dolaşırken ne denk geldiyse yedik
Şimdi çok yorgunum sadece bir selam vermek istedim. hepinize
😬😆
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
sunnet hazirligi var yani.İyi akşamlar kızlar
Bugün yine menü paylaşımında bulunmayacağım zira kimsenin canını çektirip günahına girmek istemem
Oğluşumun sünnet alışverişinin bir kısmını yaptık ve çarşı pazar dolaşırken ne denk geldiyse yedik
Şimdi çok yorgunum sadece bir selam vermek istedim. hepinize
Super menuSabah tkahvesi
Ara 1porsiyon sutlu tatli
Kayisili form.cayi
Ogle yogurtlu firinda kizarmis kabak ve yarim.lavas kurumus
Aksam 1 kase corba
1 tabk yaz turlusu
Kivircik salata
2 dilim.ramazan pidesi
Suan cay ve 3 5 cig badem
Bugun spor yok ev isi yaptim.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Ben alkali su iciorum.bende tek etkisi eskiden suyu icenezdim aci gelirdi diyetler falan zorlanirdim baya.simdi 4 litre bile olsa icerim.bide bagirsaklari calistirio.Aranızda alkali diyet veya alkali su deneyen var mı? Merak ediyorum
:)) Allah iyilgini versinaaaaa olmaz artık durma zamanı galiba.... yok çocuğun artanı martanı biz niye bir ajda pekkan olmayalım nye biz bir ivana sert olmayalım... benim göbeği kes masaya koy kafadan 6 - 7 kilo göbek gelir....sırf göbek yani....sol bacaktan 3 kg sağ bacaktan 3 kg aldık mı...kollardan da 1 er kg aldık mı işte olmam gereken insana dönerim ben....
Hosgeldin canimkızlar evlenince 15 kilo aldım çok mutsuzum 70 oldum bekarken bi iki kilo alsam hemen diyt yapar zayıflardım şimdi hiç kafama koyup kararlı bi şekilde diyete başlayamıyorum canım sıkıldıkça yemek yemek istiyiyorum ya sizce ne yapmlıyım :26:
Yok kiz ben sevdim valla.yesil cayi burnumu tikayarak ictiysem bunu kesin icerim.bnde 2 gun oldu baslayali.simdilik sole solim.dun cok yedim bugun kilo almamis uyandim.bgunde cok yedim eger yarinda kilo almadan uyanirsam demekki az yersek garanti verdircekBu yesil kahve cok kötü
Ö ö ö
Guzel7:30 kalkış
8:30 yeşil kahve
10:0 galete
11:00 yağsız karışık tost 6 zeytin
13:00kivi
15:00 limonlu yeşil çay 2 tane küçük browni dayanamadım ya
17:00 galete
18:30 3 kaşık makarna 1 tab nohut yemeği
20:00 2 parça bitter çikolata
Tahmini 2 lt su
Herzaman yediklerim böyle aklımda kalmıyor kalmışken yazayım dedim😁
Kalkis 10.00
kahvalti 12.00
domates
peynir
yarim dilim ekmek
15.30
3 tane salatalik
17.30
5 tane cikolatali buskuvi
1 dl ekmek icine peynir
18.30
yesil kahve
19.30
2 kucuk biber dolmasi (kucuklugune dayanamadim zaten)
1 kucuk yoğurt
1 lt yag yakici cay
2 lt su
1,5 saat yürüyüş
turk kahvesi icebilirim ve kuru kayisi dusunuyorum.
Merhaba arkadaşlar bende araniza yeni katıldım boyum 1.60 kilom 72 yaşım 21 hayatımda en fazla kiloyu bu sene aldım daha önce dukan diyeti tarzı şeyler yaptım kilo verdim vermesine ama devamlı tavuk yemekten iğrenmiştim ve en son regl olduğumda gözlerim karardı bayılıyordum az kalsın o günden sonra dukandan uzak durdum :/ yarın artık başlıyorum yenidentek başına kilo vermeye çalışmanın zor olgunu düşünüyorum burda herkes birbirine destek oluyor bu harika bisey herkese bol şans diliyorum güzellikten önce hepimiz sağlıklı bir yaşam sürelim bu hepimizin hakkı
Bence aksam cok abarti oldu canimsunnet hazirligi var yani.
sunnette seni gorenler cok sasiracak.
Super menu
Bence aksam cok abarti oldu canim
Haftaya listeyi ben yapiyirum kesin simdiden soliyim(((
Sabah tartildim haftaya 2 kg artiyla basladim onu versem bile sonuncuyum
Merhaba arkadaşlar bende araniza yeni katıldım boyum 1.60 kilom 72 yaşım 21 hayatımda en fazla kiloyu bu sene aldım daha önce dukan diyeti tarzı şeyler yaptım kilo verdim vermesine ama devamlı tavuk yemekten iğrenmiştim ve en son regl olduğumda gözlerim karardı bayılıyordum az kalsın o günden sonra dukandan uzak durdum :/ yarın artık başlıyorum yenidentek başına kilo vermeye çalışmanın zor olgunu düşünüyorum burda herkes birbirine destek oluyor bu harika bisey herkese bol şans diliyorum güzellikten önce hepimiz sağlıklı bir yaşam sürelim bu hepimizin hakkı
Günaydın herkese çooook mutluyum ben dayanamayıp saat başı tartılıyorum veeee bu sabah 70.8 gördümmmmm 6 ya 8 kaldı yuppiiiiiiiii😆🌟💫💥✨
Günaydın herkese çooook mutluyum ben dayanamayıp saat başı tartılıyorum veeee bu sabah 70.8 gördümmmmm 6 ya 8 kaldı yuppiiiiiiiii😆🌟💫💥✨
tebrikleer... kıskandım bananeeee..... bende istiyorum...
Hosgeldin canimMerhaba arkadaşlar bende araniza yeni katıldım boyum 1.60 kilom 72 yaşım 21 hayatımda en fazla kiloyu bu sene aldım daha önce dukan diyeti tarzı şeyler yaptım kilo verdim vermesine ama devamlı tavuk yemekten iğrenmiştim ve en son regl olduğumda gözlerim karardı bayılıyordum az kalsın o günden sonra dukandan uzak durdum :/ yarın artık başlıyorum yenidentek başına kilo vermeye çalışmanın zor olgunu düşünüyorum burda herkes birbirine destek oluyor bu harika bisey herkese bol şans diliyorum güzellikten önce hepimiz sağlıklı bir yaşam sürelim bu hepimizin hakkı
verirsin canim. Odemdir belki 2 kg artiBence aksam cok abarti oldu canim
Haftaya listeyi ben yapiyirum kesin simdiden soliyim(((
Sabah tartildim haftaya 2 kg artiyla basladim onu versem bile sonuncuyum
60 lari gormeye az kalmis canimGünaydın herkese çooook mutluyum ben dayanamayıp saat başı tartılıyorum veeee bu sabah 70.8 gördümmmmm 6 ya 8 kaldı yuppiiiiiiiii😆🌟💫💥✨
günaydın beybiler,
şimdi haberler
dün gece muz yedimçok çok özenmiştim aldım valla... kaç aydır yemiyorum kim bilir ....
sabah 1 dilim ekmek bir kase yoğurt
arada kek yedim
öğlen nohut
ara yok akşam salata.....
spor olarak ta kolları ve bacakları aç kapa hoplaya hoplaya yapılıyor ya onu yapıyorum şimdilik...düşün bu cüüsseyi hoplatıyorum ne kadar enerji harcadığımı siz görün yani :) şimdilik 30 - 40 tane yapabiliyorum.... keşke 100 tane yapabilsem.... en alt katta olduğum için tepemde tepniyo diye şikayete gelecek biride yok diye rahat rahat hopluyorum.... daha faydasını görmedik ama nasıl görelim bir yerden yee bir yerden hopla kaldım böyle almıyomda vermiyomda :)
Bende goreydim o kiloyu iidi yacumaya 69 gorursun sen
Hosgeldin canim
verirsin canim. Odemdir belki 2 kg arti
60 lari gormeye az kalmis canim
Az olmamis mi canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?