70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Kızlar günaydın birşey sorucam. Kilo vermeden yapılan spor daha şişkin yapar sizi kaslar şişer, o yüzden önce zayıflayın sonra spor yazıyor bir yerde. sizce bu doğru mu? kafam karıştı?

Az kaldı sonra sıra 5 e gelicek sonra mağazalar bekleyin yeni bir ikoncan geliyor dermişim 😁😉

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Arkandan da ben geliyorum.

Kızlar günaydın birşey sorucam. Kilo vermeden yapılan spor daha şişkin yapar sizi kaslar şişer, o yüzden önce zayıflayın sonra spor yazıyor bir yerde. sizce bu doğru mu? kafam karıştı?

Ben baslayali 2 hafta oldu zaten.
yuruyus harici spor yapm7yorum.
eliptik bisikletim var. Soyle bi 10 kilo vereyim vucudum bu yeme duzenine alissin oyle baslayacagim.

Az olmamis mi canim

yemek mi spor mu?

yemekse nohutu bol yicem....

salatada haşlanmış tavuklu olacak göğüs eti tuzsuz...salatada kıvırcık limonlu limonlu offf süpper... maydanozlu pazılı miss miss....

yeter bence yaa birazda depodan yiyelim :))

spora diyosan az diye bir kaç hafta önce düştüm bileğim tam geçmedi tekrar şişer ayağım diye korkuyorum kkıtırt kıtırt diye ötüyor sakata gelmiyeyim diye yavaştan başladım.... aslında yürüsem çok çok daha iyi ama işte uygun eşortmanım yok kotla mı yürücem önümüzdeki ay alırım inşallah şöyle güzel bir şey.... gerçi sauna eşofmanım var ama rezil eder insanı sokakta :)

Evet bencede yapmiyim belli mi olur daha bişey yok gerçi ortada ama varsa da riske atmiyım gelirse o zaman başlarım Sağol canım sende bebeğini kaybetmişsin çok üzüldüm allah kimseye yasatmasin 😢😢

rabbim kimseye yasatmasin canim

Bu hafta liste basi sen olcan galiba
agzindan bal damliyor kiz insallah

hayirlisi canim rabbim gonlune gore verir ins

hosgeldin canim aramiza hep beraber vericez ins bu kilolari

oho sunnet var yani ne zaman Allah kismet ederse? seninki kac yasinda?
bende oglusumun pipisini kestirdim 3yasinda bile dgildi ama daha mevludunu okutmadik
ben biraz buyusun istedim ins seneye yazada biz yapariz

hosgeldin canim malesef dukan diyetini bende deneyenlerdenim ama sadece 5gun yapabilmistim sonrasinda bi 6ay degil tavuk yemek tavuk bile pisirmek istemiyordum
ins sende verirsin kilolarini

eliptik bisikletim var. Soyle bi 10 kilo vereyim vucudum bu yeme duzenine alissin oyle baslayacagim.

Yanyana gidelim inş canım😂

Yemege az dedim canim, spora degil
depodan yeme konusunda da haklisin aslinda.

Yanyana gidelim inş canım😂

Insallahta ben 80 sen 70

varsın olsun yokuş çıkarken nefes darlığı çekiyorum hareketsiz olduğumda.... sporvari bir takım egzersizler yapınca kendimi daha iyi hissediyorum valla... hiç bir şey yapmasa yürümeli insan havalar miss gibi baksana ..... diyorum ama işte bir ay düzenli yapsam bir ay amaan diyorum salıyorum sonra gene başlayıp gene bırakıyorum....

Bu diyet isi sair yapmis seni .

Darısı başımıza. Tebrik ederim

Ben buna katılmıyorum. Kas dokusu arttıkça bazal metabolizma hızınız artar yani oturduğun yerden kasların kalori harcar. Özellikle bir gün cardio birgün ağırlık çalışması önerilir heryerde.

Tamam o zaman spora devam. Kasları şişirecek kadar yapabilecek halimiz yok zaten. Bari kalori yakmış oluruz.

Ben buna katılmıyorum. Kas dokusu arttıkça bazal metabolizma hızınız artar yani oturduğun yerden kasların kalori harcar. Özellikle bir gün cardio birgün ağırlık çalışması önerilir heryerde.

Ben şeyden korktum ben sırf göbekten kilo aldığım için maşallah 7 aylık gibi göbeğim var. Şimdi sporla bide karın kasım şişerse o yağlar dururken iyice karnım şişer mi acaba diye?

Ben şeyden korktum ben sırf göbekten kilo aldığım için maşallah 7 aylık gibi göbeğim var. Şimdi sporla bide karın kasım şişerse o yağlar dururken iyice karnım şişer mi acaba diye?

şişmez beybi şişmez.... bende öyle düşündüm geçen hafta spora başlarken bir kaç kilo verip öyle mi başlasam dedim ama sonraa aman dedim başlıyayım ne olursa olsun dedim... şimdi harbi o taş gibi çıkık göbek biraz indi.... keşke mezurayla ölçseydim kesin bir fark var.... mekik ve aç kol bacak hopla kapa kol bacak hopla bunu adı ne bilmiyorum yap bunu bak iyi geliyor.... olmadı yürü o bile iyiii.... bahane arama aaaa :))

Bence aralarda tartılmayalım. Bak şimdiden motivasyonun bozuldu. Bugün fazla yediysen yarın daha dikkat ederek telafi edersin.
Dayanamiyorumki ben

Bende gecen cuma gordum o rakamiiii gaza geldim hafta sonu yedim.yedim oyyyy oyyyy kendime cok kiziyorum.yemeseydim bu cuma 6 li rakamlari gorurdum.ne gusel olardi demiiii ((
Sen.yeme baciiiiim.alma kg ben bu hafta yapamadim.sen.yap gari (
betul cok sekersin ))
Yavas yavas arttir
Ben. Biseyleri Kacirdim galiba.
Bebegini kaybeden arkadasimiza sabir diliyorum.rabbim yerini hayirli saglikli bir evlatla doldursun.

Orda yaglar varken kaslar nasil sissin :)
Once o yaglar yakilacak sonra kas :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Canım yapıyorum zaten ben zaten her akşam 30 dk pilatesim var. Bahane aramak yok kararlıyız. Gidecek bu kilolar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…