Arkandan da ben geliyorum.Az kaldı sonra sıra 5 e gelicek sonra mağazalar bekleyin yeni bir ikoncan geliyor dermişim 😁😉
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Kızlar günaydın birşey sorucam. Kilo vermeden yapılan spor daha şişkin yapar sizi kaslar şişer, o yüzden önce zayıflayın sonra spor yazıyor bir yerde. sizce bu doğru mu? kafam karıştı?
Az olmamis mi canim
Evet bencede yapmiyim belli mi olur daha bişey yok gerçi ortada ama varsa da riske atmiyım gelirse o zaman başlarım Sağol canım sende bebeğini kaybetmişsin çok üzüldüm allah kimseye yasatmasin 😢😢
agzindan bal damliyor kiz insallahBu hafta liste basi sen olcan galiba
Yapmammi kız perşembe günü yaptım olumsuz du ama daha erken gözükmemistir dedim hala yok ama gelen giden perşembe günü ne kadar beklicem gelmezse hala yine test yapıcam yine negatif se bana doktor yolları görünüyor 😕😕😕
hosgeldin canim aramiza hep beraber vericez ins bu kilolarikızlar evlenince 15 kilo aldım çok mutsuzum 70 oldum bekarken bi iki kilo alsam hemen diyt yapar zayıflardım şimdi hiç kafama koyup kararlı bi şekilde diyete başlayamıyorum canım sıkıldıkça yemek yemek istiyiyorum ya sizce ne yapmlıyım :26:
İyi akşamlar kızlar
Bugün yine menü paylaşımında bulunmayacağım zira kimsenin canını çektirip günahına girmek istemem
Oğluşumun sünnet alışverişinin bir kısmını yaptık ve çarşı pazar dolaşırken ne denk geldiyse yedik
Şimdi çok yorgunum sadece bir selam vermek istedim. hepinize
Merhaba arkadaşlar bende araniza yeni katıldım boyum 1.60 kilom 72 yaşım 21 hayatımda en fazla kiloyu bu sene aldım daha önce dukan diyeti tarzı şeyler yaptım kilo verdim vermesine ama devamlı tavuk yemekten iğrenmiştim ve en son regl olduğumda gözlerim karardı bayılıyordum az kalsın o günden sonra dukandan uzak durdum :/ yarın artık başlıyorum yenidentek başına kilo vermeye çalışmanın zor olgunu düşünüyorum burda herkes birbirine destek oluyor bu harika bisey herkese bol şans diliyorum güzellikten önce hepimiz sağlıklı bir yaşam sürelim bu hepimizin hakkı
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Arkandan da ben geliyorum.
Ben baslayali 2 hafta oldu zaten.
yuruyus harici spor yapm7yorum.
eliptik bisikletim var. Soyle bi 10 kilo vereyim vucudum bu yeme duzenine alissin oyle baslayacagim.
Yemege az dedim canim, spora degilyemek mi spor mu?
yemekse nohutu bol yicem....
salatada haşlanmış tavuklu olacak göğüs eti tuzsuz...salatada kıvırcık limonlu limonlu offf süpper... maydanozlu pazılı miss miss....
yeter bence yaa birazda depodan yiyelim :))
spora diyosan az diye bir kaç hafta önce düştüm bileğim tam geçmedi tekrar şişer ayağım diye korkuyorum kkıtırt kıtırt diye ötüyor sakata gelmiyeyim diye yavaştan başladım.... aslında yürüsem çok çok daha iyi ama işte uygun eşortmanım yok kotla mı yürücemönümüzdeki ay alırım inşallah şöyle güzel bir şey.... gerçi sauna eşofmanım var ama rezil eder insanı sokakta :)
Yanyana gidelim inş canım😂
Kızlar günaydın birşey sorucam. Kilo vermeden yapılan spor daha şişkin yapar sizi kaslar şişer, o yüzden önce zayıflayın sonra spor yazıyor bir yerde. sizce bu doğru mu? kafam karıştı?
varsın olsun yokuş çıkarken nefes darlığı çekiyorum hareketsiz olduğumda.... sporvari bir takım egzersizler yapınca kendimi daha iyi hissediyorum valla... hiç bir şey yapmasa yürümeli insan havalar miss gibi baksana ..... diyorum ama işte bir ay düzenli yapsam bir ay amaan diyorum salıyorum sonra gene başlayıp gene bırakıyorum....
Bu diyet isi sair yapmis seni .
Günaydın herkese çooook mutluyum ben dayanamayıp saat başı tartılıyorum veeee bu sabah 70.8 gördümmmmm 6 ya 8 kaldı yuppiiiiiiiii😆🌟💫💥✨
Arkandan da ben geliyorum.
Ben baslayali 2 hafta oldu zaten.
yuruyus harici spor yapm7yorum.
eliptik bisikletim var. Soyle bi 10 kilo vereyim vucudum bu yeme duzenine alissin oyle baslayacagim.
varsın olsun yokuş çıkarken nefes darlığı çekiyorum hareketsiz olduğumda.... sporvari bir takım egzersizler yapınca kendimi daha iyi hissediyorum valla... hiç bir şey yapmasa yürümeli insan havalar miss gibi baksana ..... diyorum ama işte bir ay düzenli yapsam bir ay amaan diyorum salıyorum sonra gene başlayıp gene bırakıyorum....
Ben buna katılmıyorum. Kas dokusu arttıkça bazal metabolizma hızınız artar yani oturduğun yerden kasların kalori harcar. Özellikle bir gün cardio birgün ağırlık çalışması önerilir heryerde.
sevdim kiz senişair ruhluyum ben :) şiir gibi konuşurum :))
Ben şeyden korktum ben sırf göbekten kilo aldığım için maşallah 7 aylık gibi göbeğim var. Şimdi sporla bide karın kasım şişerse o yağlar dururken iyice karnım şişer mi acaba diye?
Ben şeyden korktum ben sırf göbekten kilo aldığım için maşallah 7 aylık gibi göbeğim var. Şimdi sporla bide karın kasım şişerse o yağlar dururken iyice karnım şişer mi acaba diye?
Dayanamiyorumki benBence aralarda tartılmayalım. Bak şimdiden motivasyonun bozuldu. Bugün fazla yediysen yarın daha dikkat ederek telafi edersin.
Bende gecen cuma gordum o rakamiiii gaza geldim hafta sonu yedim.yedim oyyyy oyyyy kendime cok kiziyorum.yemeseydim bu cuma 6 li rakamlari gorurdum.ne gusel olardi demiiiiGünaydın herkese çooook mutluyum ben dayanamayıp saat başı tartılıyorum veeee bu sabah 70.8 gördümmmmm 6 ya 8 kaldı yuppiiiiiiiii😆🌟💫💥✨
betul cok sekersingünaydın beybiler,
şimdi haberler
dün gece muz yedimçok çok özenmiştim aldım valla... kaç aydır yemiyorum kim bilir ....
sabah 1 dilim ekmek bir kase yoğurt
arada kek yedim
öğlen nohut
ara yok akşam salata.....
spor olarak ta kolları ve bacakları aç kapa hoplaya hoplaya yapılıyor ya onu yapıyorum şimdilik...düşün bu cüüsseyi hoplatıyorum ne kadar enerji harcadığımı siz görün yani :) şimdilik 30 - 40 tane yapabiliyorum.... keşke 100 tane yapabilsem.... en alt katta olduğum için tepemde tepniyo diye şikayete gelecek biride yok diye rahat rahat hopluyorum.... daha faydasını görmedik ama nasıl görelim bir yerden yee bir yerden hopla kaldım böyle almıyomda vermiyomda :)
Ben. Biseyleri Kacirdim galiba.rabbim kimseye yasatmasin canim
agzindan bal damliyor kiz insallah
hayirlisi canim rabbim gonlune gore verir ins
hosgeldin canim aramiza hep beraber vericez ins bu kilolari
oho sunnet var yani ne zaman Allah kismet ederse? seninki kac yasinda?
bende oglusumun pipisini kestirdim 3yasinda bile dgildi ama daha mevludunu okutmadik
ben biraz buyusun istedim ins seneye yazada biz yapariz
hosgeldin canim malesef dukan diyetini bende deneyenlerdenim ama sadece 5gun yapabilmistimsonrasinda bi 6ay degil tavuk yemek tavuk bile pisirmek istemiyordum
ins sende verirsin kilolarini
Orda yaglar varken kaslar nasil sissin :)Ben şeyden korktum ben sırf göbekten kilo aldığım için maşallah 7 aylık gibi göbeğim var. Şimdi sporla bide karın kasım şişerse o yağlar dururken iyice karnım şişer mi acaba diye?
şişmez beybi şişmez.... bende öyle düşündüm geçen hafta spora başlarken bir kaç kilo verip öyle mi başlasam dedim ama sonraa aman dedim başlıyayım ne olursa olsun dedim... şimdi harbi o taş gibi çıkık göbek biraz indi.... keşke mezurayla ölçseydim kesin bir fark var.... mekik ve aç kol bacak hopla kapa kol bacak hopla bunu adı ne bilmiyorum yap bunu bak iyi geliyor.... olmadı yürü o bile iyiii.... bahane arama aaaa :))
betul cok sekersin))
Yavas yavas arttir
sağol beybi..
arttırayım ben olmadı başka bir iki hareket daha ekliyeyim... hadi bakalım olacak bu sefer....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?