Olcak tabi ki
ben kucuk hedefler koyuyorum mesela
son yazıları şöyle bi okudum koptum:)) çok hoşsunuz kızlar :)
Bende 79.8 oldum hemen geldim bir iki aya inşallah hepimiz 60-69 topiğine geçeriz amin
:)
Amiin.. Allah mı söyletti.....
karabuğday nedir arkadaşlar.... nerde bulunur denediniz mi.... 50 - 59 arasındakiler hep ondan bahsediyor....
Carrefour'dan aldım reis diye bi marka 6.5 tl
5m Migros ta da varmış
Acayip tok tutuyor 3 kaşığı haşla yoğurtla yada domates salatalıkla ye akşam yemeğini öyle yapıyorum gerçi bugün tavuk salata ayran günüm
Hosgeldin. Insalah 2 3 yada onuda verirsin.allah anali babali buyutsun. :)
Hosgeldin canim ne kadar guzel kilo vermidin oyle
hosgeldin canim masallah iyi vermissin ins devamida gelir
bende yeni geldim banada yardımcı olur musunuz 168 boyunda 78 kiloyum geçen yaz olan kıyafetlerim şimdi dap dar oluyorlar kapalı olduğum için dar giyemiorum acil kilo vermem lazım 60 fln olmam lazım yardım lütfennnnnnnnnn
hımmm migrosa gideyim ben bi bakayım o zaman yahu.... denemem lazım....faydasını gördün mü peki...
Dayanamiyorumki ben
Bende gecen cuma gordum o rakamiiii gaza geldim hafta sonu yedim.yedim oyyyy oyyyy kendime cok kiziyorum.yemeseydim bu cuma 6 li rakamlari gorurdum.ne gusel olardi demiiii((
Sen.yeme baciiiiim.alma kg ben bu hafta yapamadim.sen.yap gari(
betul cok sekersin))
Yavas yavas arttir
Ben. Biseyleri Kacirdim galiba.
Bebegini kaybeden arkadasimiza sabir diliyorum.rabbim yerini hayirli saglikli bir evlatla doldursun.
Orda yaglar varken kaslar nasil sissin :)
Once o yaglar yakilacak sonra kas :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Karabuğdayın şöyle bir özelliği varBu karabuğday herkesin dilinde ama normal buğday 20 kalori bu 68 kalori ne gibi bir özelliği var anlamadım. Sırf popüler diyet önerilerinin şişirmesi diye düşünüyorum. Evde kendimiz yağsız bulgur haşlayıp yoğurtla aynı şey. Ben bu arada yoğurt çorbası diyetine bugün başlıyorum akşam.Daha önce yazmıştım. Döğme artı nohut haşlanıp yağsız yoğurtla karıştırılıyor üstüne nane. Hem tok tutucu hem diyete yardımcı. Akşamları 1 hafta bunu denicem sonucu yazarım.
Bu karabuğday herkesin dilinde ama normal buğday 20 kalori bu 68 kalori ne gibi bir özelliği var anlamadım. Sırf popüler diyet önerilerinin şişirmesi diye düşünüyorum. Evde kendimiz yağsız bulgur haşlayıp yoğurtla aynı şey. Ben bu arada yoğurt çorbası diyetine bugün başlıyorum akşam.Daha önce yazmıştım. Döğme artı nohut haşlanıp yağsız yoğurtla karıştırılıyor üstüne nane. Hem tok tutucu hem diyete yardımcı. Akşamları 1 hafta bunu denicem sonucu yazarım.
Daha 2 gün falan yedim öyle katı diyet gibi yapmadım bi kere öğle bi kere akşam yemeği için kullandım ama tok tutuyor diyebilirim
liste gayet hoş....arada kopya çekeyim menülerden :)
bende yeni geldim banada yardımcı olur musunuz 168 boyunda 78 kiloyum geçen yaz olan kıyafetlerim şimdi dap dar oluyorlar kapalı olduğum için dar giyemiorum acil kilo vermem lazım 60 fln olmam lazım yardım lütfennnnnnnnnn
öyle mi diyosun 68 kalori de çokmuş yani... dediğin gibi bulgur daha mantıklı o zaman kısır yap yap ye :)) ayyy hiç te öyle haşlama yiyemem :))
denesek mi ki.... kararsız kaldım hee... benim gözüm aç anacım... karnım her şeyle doyuyorda daha da itekliyom illa yiyeyim diye :)) aman kalmasın aman atılmasın.... yarına bozulur diye diye bu hale geldim :))
Bu özellik bende de var sanırım annemden dolayı doysanda o tabak bitecek ekmeği böldüysem o dilim bitecek .......
Bulgurda güzel karabuğdayda deneyelim ne çıkar:)
evet deneyeli yarın herkez bulgurunu haşlasın.... hep beraber deneyelim....
..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?