sen baslamisin bile diyete
sporda harika
merhaba kizlar benide araniza alirmisiniz? 15 gun once basladim tekrar diyete 78.5 kiloydum su an 76 yim
Sorun umarım önemli bişey değildir canım ama ne olursa olsun hiçbir sorun kendimizi sevmemize engel olmasın nacizane fikrim 😌bırakma kendini diyet demiycem dikkat etmeyi de bırakma
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Topic degistirmiyoruz ki
yag yakici cay
3 sallama yesil cayi yapiyoruz
1 lt ye tamamliyorum surahide(su ekliyoruz ustune)
2 limon
1 kabuk tarcin
1 tutamda taze nane koyuyorum.
bende topicte birinden almistim tarifi yanlisim olduysa af ola.
Limonun.suyunu koyuyoruz sadece
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Gunaydinnnnnnn.yeni gelen arkadaslarim hosgeldiniz.hava super disarda hemen atiyim kendimide spor olsun
Bu arada canlar dun menum guzeldi ama gece 12 civari 1 minik kek (hazirlardan)3 gofret ve bolca erik yedim.ama hic kilo olmammisim.ben bu kahveyi cok sevdim.daha adam akilli diyet yapamadim ama almadimda.biomel arkadasimin icin dedigi kadar var bence.
HEPİNNİZE GÜNAYDIN KIZLAR...
YENİ KATILAN ARKADAŞLAR HOŞ GELDİNİZ...
uzun süredir aranızda yoktum... okuldan öğretmen arkadaşımız vefat etti(kanserden)... çok kötüydüm bilg,sayar başına hiç geçemedim... kilomdanda hiç haberim yok ... artık başlıyorum.....
gunaydin kizlar nasilsiniz bakalim? nasil gidiyor diyetler?
ben dun menumu paylasmayi unutmusum:26::26::26:
kizlar benim cok buyuk bi sorunum var ya
ben kabizlik sorunu yasiyorum biktim artik ya
insan 3gun boyunca ciklazmi wc'ye, ne yapsam ise yaramiyor yada yariyor ama 2 3 defa yapinca sonra bidaha ise yaramiyor
ne yapicagimi sasirdim
gunluk 2litre suyumu mutlaka bitiriyorum arti yesil cay falan aksamlarida iciyorum
ustelik kizimda ayni benim gibi yavrum, iki de bi kresten soyluyor kiziniz 2gundur 3 gundur yapmiyor acaba evde yaptimi ?
bugun doktorumdan rdv alicam bakalim ne diyecek ben hayatim boyunca ilac la falanmi cikicam wc 'ye
Yesil cay kabizlik yapiyor canim yada bende oyle oluyor.
sabah kaljinca ac karnina kuru kayisi ye ustune ilik sicaga yakin su ic. Bide oyle dene
Bu hafta yeşil kahveye başlamıştım o da yapmış olabilir emin değilim
Hosbulduk canımBen tam 3 ay yaptım ve diyetin dışına hiç çıktığımı hatırlamıyorum o dönem 59 kiloya kadar indim ama çekilir dert değil öyle diyetler önemli olan yemek düzenini değiştirmek
Bugün sabahtan kalktım 1 saat sporumu yaptım kahvaltı zaten klasik peynir domates salatalık yumurta zeytin biber 1 buçuk dilim ekmekgenelde bi sabahları yerim ekmeği zaten insan doyuyor ekmeksizde oluyor öğlen tavuk yemeği 2 yemek kaşığı kadar pilav belki daha az yoğurt ve salata aslında bu işte spor olmazsa oturduğun yerden kilo veremiyor insan :/
Nerde diyetisyene gidiyorsun? Liste benimkine benziyor da ben de istiycem o magnumlardan :)
kızlar kışın iki tane tayt aldım o kadar beğendim ki evde giyerim dar mar dedim aldım... ammaa içlerine giremediiiiim(( onlara girene kadar durmak yok.... yani girdim aslında azmedince herşey oluyor ama içinde nefes alamadım.... onlar bol gelmez hiç bir zaman ama içinde rahat edene kadar boğazımı tutmam lazım....
Su an yetmisbes kiloyum on kg verdim diyet ve hergun yarim saat yuruyorum o kdr
Arkadaslar ben diyeti birakiuorum
Diyet psikolojisinde degilim. Hic dikkat edecegimi sanmiyorum
Hersey duzelir moralimde yerine gelirse tekrar araniza donerim
Beni liste alti yaparmisiniz
Kalkis 10.00
kahvalti 12.00
1 tabak taze fasulye(yagsiz tuzsuz)
3 yk yogurt
15.00
1 dl kek
18.00
yarim simit
19.30
2 yk kabak yemegi
2 yk yogurt
21.30
Muz(nasil canim istiyodu anlatamam)
2 lt su
2 bardak yag yakici cay
1 saat yuruyus
hosgeldin canimmerhaba kizlar benide araniza alirmisiniz? 15 gun once basladim tekrar diyete 78.5 kiloydum su an 76 yim
bence cok guzelkizlar 15 gunde 2.5 kilo az mi sizce??
canim giydigin kiyafetlerindende insanlar oyle zanedebilir niye onlarin lafiyla hirsini yemekten cikariyorsunBiri bsna kilo almisin deyince, benim yiyesim geliyo, kiziyorum kendime ve yiyorum.
bu aksam yine aynisi oldu.
bu saatte cocostarla sut ictim.
cokk pismanim ama yedim artik.
basin sagolsun canimHEPİNNİZE GÜNAYDIN KIZLAR...
uzun süredir aranızda yoktum... okuldan öğretmen arkadaşımız vefat etti(kanserden)... çok kötüydüm bilg,sayar başına hiç geçemedim... kilomdanda hiç haberim yok ... artık başlıyorum.....
Aynen bende de kabızlık yaptı. Her akşam meyve yiyorum, bir de form çaylardan da içiyorum içinde sinameki var.
sagolun kizlar bugunden itibaren birakayim bari yesil cayi bi 1hafta bakalim ne olucakYesil cay kabizlik yapiyor canim yada bende oyle oluyor.
sabah kaljinca ac karnina kuru kayisi ye ustune ilik sicaga yakin su ic. Bide oyle dene
Yeşil kahveyi ben öğütülmüş aldım. Bir tatlı kaşığı kadar alıyorum bardağa , üzerine sıcak su döküp 4-5 dk bekliyorum zaten dibine çöküyor. Suyunu içiyorum. Ama berbat bir tadı var. Bu hafta kilo veremezsem bir daha içmembencede yemek duzenini degistirince pekala verebiliyoruz
ne guzel sporunuda yapmissin menude cok guzel
guzel bir fikir canim ins biranonce verirsin kilolarinida rahatca giyebilirsin tayt larini
cok guzel canim
canim niye birakiyorsun
ins sorunlarin cok ciddi cozulemeyecek gibi degildir
ama ayrilma bence boylece dikkat edersin yediklerine
Allah yardimcin olsun canim
menu gzel ama muzu cok gec saat te yemissin guzelim
hosgeldin canim
bence cok guzel
canim giydigin kiyafetlerindende insanlar oyle zanedebilir niye onlarin lafiyla hirsini yemekten cikariyorsun
basin sagolsun canim
sagolun kizlar bugunden itibaren birakayim bari yesil cayi bi 1hafta bakalim ne olucak
sari renkte olan kayisi demi evimde var tr'den getirmistim halis malayta kayisisi deneyeyim bakalim
Ölenlere allahtan rahmet, yakınlarına da sabır diliyorumBu sabah bizim için yeni bir gün başladı ...aynı yeni güne uysnamayan soma da hayatını kaybeden kardeşlerimize Allah tan rahmet dilerim...hepimizin başı sağolsun 😞
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Diyetle alakasi yk canim bazi ozel sebepler kafami mesgul.ederken diyete konsantre olamiycam
merhaba kizlar benide araniza alirmisiniz? 15 gun once basladim tekrar diyete 78.5 kiloydum su an 76 yim
Biri bsna kilo almisin deyince, benim yiyesim geliyo, kiziyorum kendime ve yiyorum.
bu aksam yine aynisi oldu.
bu saatte cocostarla sut ictim.
cokk pismanim ama yedim artik.
HEPİNNİZE GÜNAYDIN KIZLAR...
Bizi birakmak uok istersen 50 kiloya dus.
bizimlesin.
Dene bizi de sonuctan haberdar et canim.
Listeni ornrk alicam beslenmemde canim.
yarin kac kilo verdiginide sabirsizlikla bekliyorum.
Aah aah ne zaman aldik biz bu kilolari
Dogme dedigin bugday mi
Bende 29 unda basladimm canim
82,8 le kapisalim senle
Kas miktarinin fazla olmasi iyi fazla sarkma olmaz sende
Bugun hiride bana kilo almisin demis, kayinvaldem araciligiyla sinir oldum.
Sen yinede yediklerine dikkat et canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?