Gun kurusu denenler var daha kara ama tadi daha güzel, hem onlara daha etkili diyolar.
ben karadindan aliyorum.
İnşallah canım ya. Kilo vericez diye yemediğimiz içmediğimiz zıkkım kalmadı vallahi
Tatlim bigun.hastanedeyken bir genc kadinla tanistim. Malatyaliydi. O sari kayisilari almayin. Onlarin rengini acmak icin ilac kulla.iyorlar. Esmer olanini alin (gunkurusundan bahsediyor) onlar dogal kurutuluyo ve rengini acmadiklari icin ole. Yararli olan onlar demisti. bence qlirsaniz ondan alin. Isin icinde olan birinden duydugum icin soleme ihtiyaci hissettim
Kızlar akşam arkadaşımın evine oturmaya gşdeceğiz eşimle. Arkadaşım ısrarla yemeğe gelin dedi. Ben de sadece çaya geliriz diye ısrar ettim. Çünkü urfa yemekleri çok lezzetli. Rejimde olduğumu ve fazla birşey hazırlamamalarını tembihledim. En fazla meyve yerim dedim. Umarım bunu başarmış olarak dönerim ordan:)) sırf bu yüzden gezmeye gitmeye çekinir oldum. Haftasonu da yine 19 mayıs tatili dolayısıyla il dışından misafirim geliyor. Yine sıra gecesi yine kebaplar ben yandım bu hafta:))
İyi akşamlar arkadaşlar
Somada hayatını kaybedenlere allahtan rahmet diliyorum. Bu acı hepimizin yüreğini yaktı allah bir daha yaşatmasın ailelerine de sabırlar versin inşallah
Gel gel, geçen haftasonu da aşırı kalabalıktı urfa. Heryer tur otobüsü kaynıyordu. Bence bu haftasonu İkiye katlanır.
Aynen soma içimizi yaktı. Hepsine allah rahmet eylesin. Diyete dönersek ben birseyi merak ediyorum kizlar. Bu yesil kahve uykusuzluk yapmiyor mu? Birde etkisi zayiflama mi istah kesme mi? Günde ne kadar icmek gerekiyor? Faydasini goren var mi?
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
bende cok gelmek istiyorum ama bu sene gidemeyecegiz tr'ye ins seneye gideriz
Bekleriz inşallah gelirsiniz. Bu hafta ilk defa halfetiye gideceğiz batık şehir, tekneyle geziliyormuş henüz görmedim birtek balıklıgöle gittim.
Yok ben adanalıyım. İş dolayısıyla urfaya yeni taşındık. 2 ay oldu. Gelirgelmez haftanın 3 günü dışarda yemek yiyince aldı başını gitti kilolar. Ben de koydum kafaya vericem bu kiloları diye. Burada motivasyon çok iyi. O yüzden katıldım bu grubacanim ben gecen sene tr'den gelirken hem sarisindan hem gun kurusundan 5er kilo getirdim malesef gun kurusu cabuk bitti cunku tati cok guzeldi coluk cocuk yedik gecen hafta icli kofte yapicaktim derin dondurucumu bosalttim icini temizleyim diye bide baktim sari kurukayisidan 1poset kalmis 1kilo yani
artik yaza kadarda onu tuketiriz bu sene tr ye gidemeyecegim ama anneme getittiricem
inanirmisin ben kizken hic boyle seylere inanmaz hic denemezdim bogazinizi tutun zayiflayin derdim bu dogum kilolarimin yuzunden dedigin gibi denemedigim sey kalmadi kendimi deneme tahtasi hissetmeye basladim
sagol canim ben her ikisindende aliyodum ama bundan sonra sadece gun kurusundan alicam cok tesekkur ederim canim bak bilmeden ne hatalar yapiyoruz saglikli diye sagliksiz besinler tuketiyoruz
canim sen urfalimisin?
aboww canim Allah yardimcin olsun urfada rejim yapmak cok zor ben orda ysasam kesin 100 kilo olurum herhalde
ben aciyida cok severim ustelik offf aksam aksam canim cekti
olenlere Allah rahmet eylesin yaralilara rabbim acil sifa versin hala gocuk altinda olanlarida rabbim korusun ins tez elden cikartirlar zaman ilerledikce insanlarinda umidi tukeniyo
inan isten geldik yemek yedik cocuklari yatirdim oturduk bu saate kadar tv de haberlere bakiyoruz esimle insan gozyaslarini tutamiyor
birkere daha rabbimin her verdigi nimet icin ne kadar sukur etmemiz gerektigini hatirladim
sagol davetin icin canim ins geliriz.
hmm halfeti'yi merak ediyorum bi bizi var kara gul diye halfetide cekiliyo hic kacirmam
Yok ben adanalıyım. İş dolayısıyla urfaya yeni taşındık. 2 ay oldu. Gelirgelmez haftanın 3 günü dışarda yemek yiyince aldı başını gitti kilolar. Ben de koydum kafaya vericem bu kiloları diye. Burada motivasyon çok iyi. O yüzden katıldım bu gruba
Hiç dizi izleyemiyorum. Daha önce de mardinde kaldık 3 yıl. Dizi oyuncularıyla birlikte aynı restoranda oturmuşuz da haberimiz yok. Tanımıyorum hiçbirini. Mardinde de çok dizi çekildi. Amaaan bizim hayatımız olmuş bir dizi:)))
hmm anladim canim meslek nedir?
ins hep beraber vericez bu kilolari dedigin gibi burda motivasyon cok iyi ben bile bu kadar verdigime bazen sasiriyorum
Oyy oyyyGel gel, geçen haftasonu da aşırı kalabalıktı urfa. Heryer tur otobüsü kaynıyordu. Bence bu haftasonu İkiye katlanır.
gondereyim sana bimden aliyorum bencanim ben gecen sene tr'den gelirken hem sarisindan hem gun kurusundan 5er kilo getirdim malesef gun kurusu cabuk bitti cunku tati cok guzeldi coluk cocuk yedik gecen hafta icli kofte yapicaktim derin dondurucumu bosalttim icini temizleyim diye bide baktim sari kurukayisidan 1poset kalmis 1kilo yani
artik yaza kadarda onu tuketiriz bu sene tr ye gidemeyecegim ama anneme getittiricem
inanirmisin ben kizken hic boyle seylere inanmaz hic denemezdim bogazinizi tutun zayiflayin derdim bu dogum kilolarimin yuzunden dedigin gibi denemedigim sey kalmadi kendimi deneme tahtasi hissetmeye basladim
sagol canim ben her ikisindende aliyodum ama bundan sonra sadece gun kurusundan alicam cok tesekkur ederim canim bak bilmeden ne hatalar yapiyoruz saglikli diye sagliksiz besinler tuketiyoruz
canim sen urfalimisin?
aboww canim Allah yardimcin olsun urfada rejim yapmak cok zor ben orda ysasam kesin 100 kilo olurum herhalde
ben aciyida cok severim ustelik offf aksam aksam canim cekti
olenlere Allah rahmet eylesin yaralilara rabbim acil sifa versin hala gocuk altinda olanlarida rabbim korusun ins tez elden cikartirlar zaman ilerledikce insanlarinda umidi tukeniyo
inan isten geldik yemek yedik cocuklari yatirdim oturduk bu saate kadar tv de haberlere bakiyoruz esimle insan gozyaslarini tutamiyor
birkere daha rabbimin her verdigi nimet icin ne kadar sukur etmemiz gerektigini hatirladim
Sonucu merakla bekliyorumBen sabah aç karnına o iğrenç şeyi vallahi içemem. Anca kahvaltıdan sonra işyerinde içiyorum bir de öğleden sonra. O yüzden pek uykusuzluk yapmıyor. Akşam da spor yaptığım için zaten yorgun oluyorum o yüzden beni pek etkilemedi. Günde 2 kez ben tok karnına içiyorum. Daha 1 hafta olmadı başlayalı b ir tartılayım sonucu söyleyeceğim
Gayet guzel benceben bugunku menumu paylasayim
neden bilmiyorum ama gunduz cok guzel ama aksam cozutuyorum
sabah : 2dilim etimek uzerine surme peynir + 2zeytin + salatalik
ara: 1 neskafe, 15 tane findik
oglen: yumurtali salata + 1dilim cavdar ekmegi + yogurt
ara : yogurt
aksam : 4yk kuru fasulye + 1yk pirinc pilavi+ salata
yatmadan yogurt kuru
dizi izlenmez mi hicHiç dizi izleyemiyorum. Daha önce de mardinde kaldık 3 yıl. Dizi oyuncularıyla birlikte aynı restoranda oturmuşuz da haberimiz yok. Tanımıyorum hiçbirini. Mardinde de çok dizi çekildi. Amaaan bizim hayatımız olmuş bir dizi:)))
Bu kadar mi ise yariyo bu yesil cay yavvBugün tam bir fiyasko kilo aldım sıkıntıdan yedim yedim yeşil kahvede bitti yarın almam şart
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Ben kadın doğum uzmanıyım.urfa bizim meslek için cennet:)) doğum oranı çok yüksek. Mardine de mecburi hizmet için gitmiştim.
Ben kadın doğum uzmanıyım.urfa bizim meslek için cennet:)) doğum oranı çok yüksek. Mardine de mecburi hizmet için gitmiştim.
Oyy oyyy
cok guzel yemekleri urfanin ya
gondereyim sana bimden aliyorum ben
sen hangi ulkedesin
Sonucu merakla bekliyorum
Gayet guzel bence
dizi izlenmez mi hic
ben tam bi tv kurduyum
Bu kadar mi ise yariyo bu yesil cay yavv
Beni de dogurt kiz
ikinciyi yapmaya korkuyorum
gondereyim sana bimden aliyorum ben
sen hangi ulkedesin
waww demek dogum uzmanisin
ay bana dogum demeyin iki hamileligimde kotu gecti dogumumda kolay olurdu ama sonra nedense ic kanamasi oluyo kan falan verdiler hele ci dogumda ikincide Allahtan dosyam ellerinde oldugu icin erken mudahale ettiler
valla bi ucuncuyu korkudan yapmiyorum
dedigin gibi sen orda iyi is yapiyorsundur gunde kac cocuk doguyo?
Hiç korkma zor olan doğum değil, sonrası: bebeğin bakımı, doğum kiloları. İkinciyi hemen yap düşününce vazgeçiyor insan. Benim aklım bir gidiyor bir geliyor. Kiloları vereyim de düşünürüz diyeceğim yaşım oldu 34. Geç kalmamak lazım
waww demek dogum uzmanisin
ay bana dogum demeyin iki hamileligimde kotu gecti dogumumda kolay olurdu ama sonra nedense ic kanamasi oluyo kan falan verdiler hele ci dogumda ikincide Allahtan dosyam ellerinde oldugu icin erken mudahale ettiler
valla bi ucuncuyu korkudan yapmiyorum
dedigin gibi sen orda iyi is yapiyorsundur gunde kac cocuk doguyo?
Ben özeldeyim. 10 -15 oluyor. Doğumevlerinde 30-40 ı buluyordur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?