Arkadaslar ben diyeti birakiuorum
Diyet psikolojisinde degilim. Hic dikkat edecegimi sanmiyorum
Hersey duzelir moralimde yerine gelirse tekrar araniza donerim
Beni liste alti yaparmisiniz
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Hayirdir canım ya gayet güzel gidiyordun. Bı çözüm buluruz ya nerde zorlandın?
Bizi birakmak uok istersen 50 kiloya dus.son yazıları şöyle bi okudum koptum:)) çok hoşsunuz kızlar :)
Bende 79.8 oldum hemen geldim bir iki aya inşallah hepimiz 60-69 topiğine geçeriz amin
:)
Dene bizi de sonuctan haberdar et canim.Carrefour'dan aldım reis diye bi marka 6.5 tl
5m Migros ta da varmış
Acayip tok tutuyor 3 kaşığı haşla yoğurtla yada domates salatalıkla ye akşam yemeğini öyle yapıyorum gerçi bugün tavuk salata ayran günüm
Listeni ornrk alicam beslenmemde canim.Dün yediğimi içtiğimi yazdım tam gönderecekken şnternet kapandı :S 12-14 arası açık sadece neyse şimdi paylaşayım
15 günde bir gidiyorum diyetisyene günde yarım saat yürüyüşüm var
sokaklarda yürüdüm dneedim ama olmadı hiç etkı etmeıd zaten hızlı yürüyen birisiyim
tempolu da yürüdüm ama cıkss ben de koşu bandı kiraladım evde yürüyorum
gecen hafta dünya kadar kaçamk yaptıgım halde 3 kg yağ yakmış ve 1,5 kg kas
yapmıştım...Bu arada bu zamana kadar hep yağdan verdim 10 kg nin tamamı yağ :)
gecen hafta diyetıme uydum ama cumartesi mevludumuz vardı cozuttum
ceza olrk ıkı katı koştum pancar gibi oldum neyse efendım
en son 1 mayıs da gitmiştim diyetısyene bi de yarın 14 Mayıs Çarşamba gidicem inşallah
ama regl zamanım karnım şişti bile :S
Pazartesi
Sabah 08,30
1 dilim peynir+haşlanmış yumurta+2 dilim çavdar ekmeği+Güllü yeşilçay+domates salatalık
Ara 10,00 :
10 adet kuru üzüm + 1 tane kuru kayısı + 5 badem + 1 güllüyeşilçay
Öğlen 12,30 :
Çorba + Sebzeli tavuk yemeği + Cacık
Ara :16,00 çavdar ekmeğine kaşarlı tost
Akşam 19,00
1 kase çorba + balıklı salata +bol suu
Ara 22,00 : 1 su bardağı süt
Aah aah ne zaman aldik biz bu kilolaribende yeni geldim banada yardımcı olur musunuz 168 boyunda 78 kiloyum geçen yaz olan kıyafetlerim şimdi dap dar oluyorlar kapalı olduğum için dar giyemiorum acil kilo vermem lazım 60 fln olmam lazım yardım lütfennnnnnnnnn
Bu karabuğday herkesin dilinde ama normal buğday 20 kalori bu 68 kalori ne gibi bir özelliği var anlamadım. Sırf popüler diyet önerilerinin şişirmesi diye düşünüyorum. Evde kendimiz yağsız bulgur haşlayıp yoğurtla aynı şey. Ben bu arada yoğurt çorbası diyetine bugün başlıyorum akşam.Daha önce yazmıştım. Döğme artı nohut haşlanıp yağsız yoğurtla karıştırılıyor üstüne nane. Hem tok tutucu hem diyete yardımcı. Akşamları 1 hafta bunu denicem sonucu yazarım.
Bende 29 unda basladimm canim28inde başladım (81.6) ilk gün çok az yedim denecek kadar çünkü sürekli evde olduğumdan 11 gibi kalkıorum sabah almam gerek ilacım var troid ilacı onunla birlikte 1 bardak fln su içiorum yemek canım istemio ve 3 gibi atıştırma ile devam ettim 2gün arkadaşlarla dışarı çıktım bozdum dayanamadım ve hazır fastfood yedim 2. gün evde yedim normal olarak ama 7den sona hiç yemedim 3.günde misafirlikte yedim 4. yeter dedim zayıflamam lazım dedim ve kartayın diyetine kara verdim ekmeği şekeri bırktım sabah 10 gibi 10 tane zeytin ekmeksiz köy tereyağı (acayip geldi ama yaptım karatay yağ yemezsen kilo veremezsin dio) ve çökelik domates ve 1 salatalık yedim akşama kadar bi şey yemedim 6da salata yedim zeytinyağlı kaya tuzulu kırmızı biberli ve 3 litre su içtim ertesi gün yene aynı kahvaltıyı yaptım 10 11 gibi akşam 6da yağsız olarak 1adet tavuk butunun derisini temizledim ve ızgara yaptım 1 patlıcan közlemesi ve 1 biber közlemesi yaptım 1 kase çorba yedim çünkü kartay benim verdiğim yiyeceklerden sınırsız doyana kadar ye dio ölede yaptım ve ertesi günü booomm bitti yani sıkıldım heee bu 2 gün içerisinde stada kadar yürüdüm 30dk sürüyor 2 tur attım geri döndüm 30 dkda geliş 1 saat tabi neyse böle o diyet bu diyet derken 3 litre suyumu hep içtim 10 mayısta aç karnına tartıldım 76yı gördüm ve mayıs 10 11inde ara verdim ve ne bulduysam yedim ve 78i gördüm:18: 28 nisanda başladığımda 81.6 kilo idim şuan 77.5im nasıl oldu bilemiorum ama günlük 15dk yürüyorum ve düzenli bi diyete bağlı kalamıorum şimdide patates diyeine başladım bakalım nasıl olacak :d sabah kalktım 2 patates yedim 3 kaşık yoğurt ve şimdi biraz göbek ertime harketi yaptım basen eritme hareketi yaptım 15 20 dk anca sürmüştür öldüm bittim o sürede öle işte benim hikayemde
Kas miktarinin fazla olmasi iyi fazla sarkma olmaz sendeo9lsun daha bi hafta var toparlarsın :)
ben bu haftadan pek umutlu değilim çünkü cumartesi çok yemesemde düzensiz yedım mevlutte oldugum ıcın
reglımde gecıktı şiştim baya pazar gunu bı saat koştum şişliklerım ındı snakı bıraz rahatladım ama
biraz önce regl oldum yani bu hafta ne olur bilmiyorum aman olsun moral bozmak yok
ben bünyemi kabul ettim eskiden çok sıkıntı ediyrodum yava verıyorum diye düşünsene ilk diyete başladığım
hafta 500 gr vermıstım sonrakı 15 günde 750 gr verdim ama yılmadımm
benimki zaten yavaş ve hiçbir durumda düzenimi bozmuyorum çalıştıgım için de
çok rahat oluyo kurulu düzenim var :) ben zannımca eylül ayında ikinci hedefim 65 e ulaşmış olurum
belki 60 a bile düşebilirim zaten 60 tan daha fazla zayıflamayı düşünmüyorum bana yakışmıyo :)
şu halime bile aa neden diyet yapıyosun gayet zayıfsın diyolar düşündiyetısyen
kas miktarıjn fazla bu sebeple kilonu göstermiyosun demişti
Bugun hiride bana kilo almisin demis, kayinvaldem araciligiyla sinir oldum.Bugün 1 kişi farketti zayıflamışsın doğumdan sonra ne kiloluydun iyi olmuş dedi bende içimden ne çektin be gülistan diye dalga geçtim😆farkedildim ya olsun napalım 😬
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Kalkis 10.00
kahvalti 12.00
1 tabak taze fasulye(yagsiz tuzsuz)
3 yk yogurt
15.00
1 dl kek
18.00
yarim simit
19.30
2 yk kabak yemegi
2 yk yogurt
21.30
Muz(nasil canim istiyodu anlatamam)
2 lt su
2 bardak yag yakici cay
1 saat yuruyus
Tamam bırakmamda e sende benimle 69-60 topiğine geçmek zorunda kalırsan???:))) ne güzel bi zorundalık olur
Buarada yağ yakıcı çay nasıl hazırlanıyor?
merhaba kizlar benide araniza alirmisiniz? 15 gun once basladim tekrar diyete 78.5 kiloydum su an 76 yim
hosbuldumneler yapmamiz gerekiyor?
Topic degistirmiyoruz ki
yag yakici cay
3 sallama yesil cayi yapiyoruz
1 lt ye tamamliyorum surahide(su ekliyoruz ustune)
2 limon
1 kabuk tarcin
1 tutamda taze nane koyuyorum.
bende topicte birinden almistim tarifi yanlisim olduysa af ola.
Hergun yediklerimizi buraya yaziyoruz
cuma gunleri de tartilip kilomuzu bildiriyoruz
Tarif için çoook teşekkür :)
Şimdi ben 69a da düşsem 79-70 topiğinde mi kalıcam?
Ya gerçi benim için hava hoş 69u göreyim de burada da kalırım
Hergun yediklerimizi buraya yaziyoruz
cuma gunleri de tartilip kilomuzu bildiriyoruz
tamam o halde
sabah 2 nescafe
oglen 2 dilim kepekli ekmek peynir zeytin domates salatalik bi ince dilim salam
ara az sekerli turk kahvesi
aksam 6 da sebze garnituru ile 3 kofte az yogurt
3 litre su+1 saat kondusyon bisikleti
kizlar 15 gunde 2.5 kilo az mi sizce??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?