70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Zaten 56 kg sın. Afiyet bal şeker olsun. Darısı bizim başımıZa

Sağol canım. amin inşallah bu yolda çabalayan herkesin başına olsun

sunnet hazirligi var yani.
sunnette seni gorenler cok sasiracak.

Super menu

Evet canım

Kiz sehercim.sen baya kilo verdin bi ilk ve son hallerini koysana gozumuz gunlumuz senlensin

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Canım son hallerimin resimleri var da kilolu halimde hiç resim çektirmemiştim. buraya koymak için çektiğim resimler vardı sadece eşim bunlar da ne böyle diye silmiş gıcık. Ama şimdi eşim 98 kilo ben 56 kilo yanında fit fit dolanıyorum

oho sunnet var yani ne zaman Allah kismet ederse? seninki kac yasinda?
bende oglusumun pipisini kestirdim 3yasinda bile dgildi ama daha mevludunu okutmadik
ben biraz buyusun istedim ins seneye yazada
canım bu cumaya sünnet ettirecez 20 haziranda da sünnet düğünü yapıcaz inşallah. Oğlum 5 buçuk yaşında bir sorun çıkmadan cumayı bi geçirsek baya rahatlayacam

menu guzel hadi bakalim ins yarin guzel haberlerle gelirsin

hosgeldin canim

valla listeni printir yaptim arada kopya cekerim
hmm demek magnumun sadelisin yiyebiliriz bunu ogrendigim iyi oldu yaz geliyor

canim mutlaka sonucunu paylas bizlerle ise yariyorsa bizde baslayalim

canım bu cumaya sünnet ettirecez 20 haziranda da sünnet düğünü yapıcaz inşallah. Oğlum 5 buçuk yaşında bir sorun çıkmadan cumayı bi geçirsek baya rahatlayacam

ins bisey olmaz canim benimki hemen ertesi gunu ayaktaydi

Hosbulduk canım Ben tam 3 ay yaptım ve diyetin dışına hiç çıktığımı hatırlamıyorum o dönem 59 kiloya kadar indim ama çekilir dert değil öyle diyetler önemli olan yemek düzenini değiştirmek

Bugün sabahtan kalktım 1 saat sporumu yaptım kahvaltı zaten klasik peynir domates salatalık yumurta zeytin biber 1 buçuk dilim ekmek genelde bi sabahları yerim ekmeği zaten insan doyuyor ekmeksizde oluyor öğlen tavuk yemeği 2 yemek kaşığı kadar pilav belki daha az yoğurt ve salata aslında bu işte spor olmazsa oturduğun yerden kilo veremiyor insan :/

Kızlar günaydın birşey sorucam. Kilo vermeden yapılan spor daha şişkin yapar sizi kaslar şişer, o yüzden önce zayıflayın sonra spor yazıyor bir yerde. sizce bu doğru mu? kafam karıştı?

Eğer ağırlık kaldırırsan veya bisiklet mekik çekmek mesela ağır sporlar seni olduğun gibi gösterir.. göbeğin veya bacakların aynen öyle kalır sıkılasirsin ama hem diyet yapıp hem yüzme koşu yürüyüş vs. buna benzer sporlar yapıyorsan kilo verirsin zaten kilo spor olmadan verilmiyor bir şekilde aldigin enerjiyi yakman gerekiyor hem vücut öyle sarkar sonra bide onunla uğraş

28inde başladım (81.6) ilk gün çok az yedim denecek kadar çünkü sürekli evde olduğumdan 11 gibi kalkıorum sabah almam gerek ilacım var troid ilacı onunla birlikte 1 bardak fln su içiorum yemek canım istemio ve 3 gibi atıştırma ile devam ettim 2gün arkadaşlarla dışarı çıktım bozdum dayanamadım ve hazır fastfood yedim 2. gün evde yedim normal olarak ama 7den sona hiç yemedim 3.günde misafirlikte yedim 4. yeter dedim zayıflamam lazım dedim ve kartayın diyetine kara verdim ekmeği şekeri bırktım sabah 10 gibi 10 tane zeytin ekmeksiz köy tereyağı (acayip geldi ama yaptım karatay yağ yemezsen kilo veremezsin dio ) ve çökelik domates ve 1 salatalık yedim akşama kadar bi şey yemedim 6da salata yedim zeytinyağlı kaya tuzulu kırmızı biberli ve 3 litre su içtim ertesi gün yene aynı kahvaltıyı yaptım 10 11 gibi akşam 6da yağsız olarak 1adet tavuk butunun derisini temizledim ve ızgara yaptım 1 patlıcan közlemesi ve 1 biber közlemesi yaptım 1 kase çorba yedim çünkü kartay benim verdiğim yiyeceklerden sınırsız doyana kadar ye dio ölede yaptım ve ertesi günü booomm bitti yani sıkıldım heee bu 2 gün içerisinde stada kadar yürüdüm 30dk sürüyor 2 tur attım geri döndüm 30 dkda geliş 1 saat tabi neyse böle o diyet bu diyet derken 3 litre suyumu hep içtim 10 mayısta aç karnına tartıldım 76yı gördüm ve mayıs 10 11inde ara verdim ve ne bulduysam yedim ve 78i gördüm:18: 28 nisanda başladığımda 81.6 kilo idim şuan 77.5im nasıl oldu bilemiorum ama günlük 15dk yürüyorum ve düzenli bi diyete bağlı kalamıorum şimdide patates diyeine başladım bakalım nasıl olacak :d sabah kalktım 2 patates yedim 3 kaşık yoğurt ve şimdi biraz göbek ertime harketi yaptım basen eritme hareketi yaptım 15 20 dk anca sürmüştür öldüm bittim o sürede öle işte benim hikayemde

Askolsun otimoti burda tarif vermistim demekki hic dikkat etmiyon uorumlarima.
Bak eden edeiyo gobisi gitmis biraz hihhhh

Dikkat etmez olur muyun yavriiim ama emzirdigim icin öyle bitki seylerine bı uzaktan bakıyorum ondan seetmedimdi

:))) İvana cok iddialı oldu yav. Sunu hulya avşar filan yapalım şimdilik. E Bülent Ersoy'dan geçiş kolay degil ajdaya majdaya

Ohh yarasın. Benim oglusum da cok yakında ameliyatiyla birlikte sunnet olacak. Ah nasil olacak?

Hosgeldin canım

Aa cok kiskandiiim daha dikkatli takip edicim seni

:)) Allah iyiliğini versin. Ben de ziplasam mı acaba kaynanamjn tepesinde hehe

Az kaldı sonra sıra 5 e gelicek sonra mağazalar bekleyin yeni bir ikoncan geliyor dermişim 😁😉

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Arkandan da ben geliyorum.

Ben baslayali 2 hafta oldu zaten.
yuruyus harici spor yapm7yorum.
eliptik bisikletim var. Soyle bi 10 kilo vereyim vucudum bu yeme duzenine alissin oyle baslayacagim.

Kızzz beni de bekleyin!

:)) Esofmaninla bı poz ver kiz

sevdim kiz seni

Yaglar gider heralde
Dımı ya bı sevimli bu Betül

son yazıları şöyle bi okudum koptum:)) çok hoşsunuz kızlar :)
Bende 79.8 oldum hemen geldim bir iki aya inşallah hepimiz 60-69 topiğine geçeriz amin

:)

Âmin âmin hosgeldin canım.

Nerde diyetisyene gidiyorsun? Liste benimkine benziyor da ben de istiycem o magnumlardan :)

ooo ikinci yöntemin güzel.... ooo patates diyeti falan geç onları bacım.... biz yapamayız öyle şeyler... şimdi yaz gelmiş her şey taptaze yeşillikler cıvıl cıvıl patates neymiş yaaa ..... yaradılışımıza ters... bizim hatamız börek çörek tatlı gazlı içecek.... itirazı olan beri gelsin.... biz bunları hayatımızdan çıkaralım ve karatayın şu lafına uymaya çalışalım paketlenmiş gıdadan uzak dur... çok doğru.... ben Allah nasip ederse yoğurdumu bile kendim mayalıcam sütçü amcayı yakalayabilirsem inşallah...

hülya diyosun.. iyi peki o da olur bee.... asıl hedef ivana olsunda varsın hülya yapalım :))

zıpla spor de onuda zıplat :)

eşofmanım görüntü olarak güzel de çok terletiyor daha doğrusu ter mi buhar mı ne oluyo anlamıyorsun sanki içi su dolu bir balona girmişin gibi oluyor.... yarısıda buhar oluyor tabi... ayıp ediyon buliim de çekiniim :)

kızlar kışın iki tane tayt aldım o kadar beğendim ki evde giyerim dar mar dedim aldım... ammaa içlerine giremediiiiim (( onlara girene kadar durmak yok.... yani girdim aslında azmedince herşey oluyor ama içinde nefes alamadım.... onlar bol gelmez hiç bir zaman ama içinde rahat edene kadar boğazımı tutmam lazım....

medipol hastanesi burcu uludag a gidiyorum canim :)

Himm ben Üsküdar'da Sahure Hanım'a gidiyorum. Sen 10 kg yag yakarak haketmişsin o dondurmaları zaten. Afiyet bal seker olsun yag olmasın :)

Yarın bildir bakalım ne durumdasın. Ben de 1 hafta once 75.1 tartildim. Bir hafta sonra kontrolum var ama bu hafta düzenli yapamadım. Bakalım..

o9lsun daha bi hafta var toparlarsın :)

ben bu haftadan pek umutlu değilim çünkü cumartesi çok yemesemde düzensiz yedım mevlutte oldugum ıcın
reglımde gecıktı şiştim baya pazar gunu bı saat koştum şişliklerım ındı snakı bıraz rahatladım ama
biraz önce regl oldum yani bu hafta ne olur bilmiyorum aman olsun moral bozmak yok
ben bünyemi kabul ettim eskiden çok sıkıntı ediyrodum yava verıyorum diye düşünsene ilk diyete başladığım
hafta 500 gr vermıstım sonrakı 15 günde 750 gr verdim ama yılmadımm
benimki zaten yavaş ve hiçbir durumda düzenimi bozmuyorum çalıştıgım için de
çok rahat oluyo kurulu düzenim var :) ben zannımca eylül ayında ikinci hedefim 65 e ulaşmış olurum
belki 60 a bile düşebilirim zaten 60 tan daha fazla zayıflamayı düşünmüyorum bana yakışmıyo :)
şu halime bile aa neden diyet yapıyosun gayet zayıfsın diyolar düşün diyetısyen
kas miktarıjn fazla bu sebeple kilonu göstermiyosun demişti

Boy da var sende o zaman. Benim de hedefim 65. 1.66 boyum. Ben ilk 15 gunde 4 kg verdim şımardım. Onun simarikligi bu haftaya yansıdı sanırım. Dogru diyosun bu hafta toparlamaliyim. Kararlılığına da bayıldım yilmiyoruuuuz

yok anacımmm boy ne gezer yani çok şükür şikayet etmiyorum vücudumdan herşeyımden memnunum
Rabbime şükürler olsun....ama uzun değilim 1,60 tas çatlaısn 1,62 falanımdır :)
kilo benım bacaklarımda ondan farkeıdlmıyo sanırım bilemedim

evet yılmıyoruz yılmıycaz sonucta şimdi diyetı bozsak yarın ekstra ekstra kılo almış olarak
gene başlamamız gerekıcek bi de bi sloganım var :) diyelim ki kaçamak yaptın olsun pişman olma
diyetı bozdum diye düşünme pişman olursan kilo yapar pişman olmazsan yapmaz ye ve unut eheheh

Bugün 1 kişi farketti zayıflamışsın doğumdan sonra ne kiloluydun iyi olmuş dedi bende içimden ne çektin be gülistan diye dalga geçtim😆farkedildim ya olsun napalım 😬

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…