Tesekkurbencede yemek duzenini degistirince pekala verebiliyoruz
ne guzel sporunuda yapmissin menude cok guzel
guzel bir fikir canim ins biranonce verirsin kilolarinida rahatca giyebilirsin tayt larini
cok guzel canim
canim niye birakiyorsun
ins sorunlarin cok ciddi cozulemeyecek gibi degildir
ama ayrilma bence boylece dikkat edersin yediklerine
Allah yardimcin olsun canim
menu gzel ama muzu cok gec saat te yemissin guzelim
hosgeldin canim
bence cok guzel
canim giydigin kiyafetlerindende insanlar oyle zanedebilir niye onlarin lafiyla hirsini yemekten cikariyorsun
basin sagolsun canim
sagolun kizlar bugunden itibaren birakayim bari yesil cayi bi 1hafta bakalim ne olucak
sari renkte olan kayisi demi evimde var tr'den getirmistim halis malayta kayisisi deneyeyim bakalim
İnşallah kısa zamanda feraha çıkarsın canım. Sıkıntın ne bilmiyoruz ama hepimiz aynı tavsiyede bulunuyoruz. Diyet yapmasan da dikkat et. Ya da ne bileyim yine burslarda ol. Eğlenceli yorumların iyi geliyo herkese
Hosgeldin canım
Olan olmuş da bir daha biri öyle bir şey söylerse tartıya cık bakalım o ne diyo
basınız sagolsun
Benimkide aynisindan.ben tepeleme 1 cay kasigi 1 fincan su kaynatiorum.4 5 dk dinlendiriorm ole iciorum.tadi guzel degil tabi ama yesil cay kadar kotu degil bana goreGunaydin canim
ben ogutulmus aldim, tadi igrenc geldi.
olan 5 lirama oldu
HEPİNNİZE GÜNAYDIN KIZLAR...
YENİ KATILAN ARKADAŞLAR HOŞ GELDİNİZ...
uzun süredir aranızda yoktum... okuldan öğretmen arkadaşımız vefat etti(kanserden)... çok kötüydüm bilg,sayar başına hiç geçemedim... kilomdanda hiç haberim yok ... artık başlıyorum.....
tamam o halde
sabah 2 nescafe
oglen 2 dilim kepekli ekmek peynir zeytin domates salatalik bi ince dilim salam
ara az sekerli turk kahvesi
aksam 6 da sebze garnituru ile 3 kofte az yogurt
3 litre su+1 saat kondusyon bisikleti
Kalkis 10.00
kahvalti 12.00
1 tabak taze fasulye(yagsiz tuzsuz)
3 yk yogurt
15.00
1 dl kek
18.00
yarim simit
19.30
2 yk kabak yemegi
2 yk yogurt
21.30
Muz(nasil canim istiyodu anlatamam)
2 lt su
2 bardak yag yakici cay
1 saat yuruyus
Gun kurusu denenler var daha kara ama tadi daha güzel, hem onlara daha etkili diyolar.bencede yemek duzenini degistirince pekala verebiliyoruz
ne guzel sporunuda yapmissin menude cok guzel
guzel bir fikir canim ins biranonce verirsin kilolarinida rahatca giyebilirsin tayt larini
cok guzel canim
canim niye birakiyorsun
ins sorunlarin cok ciddi cozulemeyecek gibi degildir
ama ayrilma bence boylece dikkat edersin yediklerine
Allah yardimcin olsun canim
menu gzel ama muzu cok gec saat te yemissin guzelim
hosgeldin canim
bence cok guzel
canim giydigin kiyafetlerindende insanlar oyle zanedebilir niye onlarin lafiyla hirsini yemekten cikariyorsun
basin sagolsun canim
sagolun kizlar bugunden itibaren birakayim bari yesil cayi bi 1hafta bakalim ne olucak
sari renkte olan kayisi demi evimde var tr'den getirmistim halis malayta kayisisi deneyeyim bakalim
Allah yakinlarina sabir versin.Bu sabah bizim için yeni bir gün başladı ...aynı yeni güne uysnamayan soma da hayatını kaybeden kardeşlerimize Allah tan rahmet dilerim...hepimizin başı sağolsun 😞
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Ben de ogutulmus aldim, turk kahvesi gibi pisirdim, igrencti.Yeşil kahveyi ben öğütülmüş aldım. Bir tatlı kaşığı kadar alıyorum bardağa , üzerine sıcak su döküp 4-5 dk bekliyorum zaten dibine çöküyor. Suyunu içiyorum. Ama berbat bir tadı var. Bu hafta kilo veremezsem bir daha içmem
tarti dunle wyni rakami verdi de,İnşallah kısa zamanda feraha çıkarsın canım. Sıkıntın ne bilmiyoruz ama hepimiz aynı tavsiyede bulunuyoruz. Diyet yapmasan da dikkat et. Ya da ne bileyim yine burslarda ol. Eğlenceli yorumların iyi geliyo herkese
Hosgeldin canım
Olan olmuş da bir daha biri öyle bir şey söylerse tartıya cık bakalım o ne diyo
basınız sagolsun
cuma gunu tartidan sonra yaris basliyo.kapışalım ne zmn kilolarımızı söylüoruz
Sende mi bebek istiyodin canim.Tesekkur
Ederim.insallah tez vakitte hayirlisi ile cozimlenir feraha ereriz ve kafami sadece diyet ve bebek.islerine veririm.
Amin.insallah. Sagol canim.
Buralardayim.bakiyorum.size ama ciddi ciddi diyet yapmiyorum. Sporuda canim.istemiuo bugun 13 dk da biraktim.yuruyusu. Insallah 1 aya kalmaz donerim. Diyet yapmaya
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Yesil cayi severim ama 2 3 sallar cikaririm cayiBenimkide aynisindan.ben tepeleme 1 cay kasigi 1 fincan su kaynatiorum.4 5 dk dinlendiriorm ole iciorum.tadi guzel degil tabi ama yesil cay kadar kotu degil bana gore
Allah rahmet eylesin canim.
Ve somada olen butun kardeslerimizede Allah rahmet eylesin.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Allah rahmet eylesin, kalnalrada sabir versin rabbimBu sabah bizim için yeni bir gün başladı ...aynı yeni güne uysnamayan soma da hayatını kaybeden kardeşlerimize Allah tan rahmet dilerim...hepimizin başı sağolsun 😞
Yeşil kahveyi ben öğütülmüş aldım. Bir tatlı kaşığı kadar alıyorum bardağa , üzerine sıcak su döküp 4-5 dk bekliyorum zaten dibine çöküyor. Suyunu içiyorum. Ama berbat bir tadı var. Bu hafta kilo veremezsem bir daha içmem
Tünaydın kızlar ben bugun diyetısyene gittim ama regl oldugum ıcın 400 gr vermıs gozukuyorum
dr bu ölçümü kaale alma regl oldugun için böyle 15 gun sonra senı 73 kg beklıyorum dedi
10 daki ara öğünümdeki meyveyı kaldırdı bi de öğlenki yoğurdu kaldırdı böyle işte
1haziranda tekrar gidicem benden böyle :)
bunlar ufak şeyler veririz de Soma d aolanalr vefat edenler of of Rabbim kalanalrına sabır versin
Gun kurusu denenler var daha kara ama tadi daha güzel, hem onlara daha etkili diyolar.
ben karadindan aliyorum.
Allah yakinlarina sabir versin.
cok aci gercekten.
Ben de ogutulmus aldim, turk kahvesi gibi pisirdim, igrencti.
tarti dunle wyni rakami verdi de,
bana biri tencsin yaxik.
yada kilo almisin deyince daha cok yiyesim geliyo sinir oluyorum kendime de onlara da.
cuma gunu tartidan sonra yaris basliyo.
Sende mi bebek istiyodin canim.
allah en kisa surede verir bebegini inşallah.
Saglikla
Yesil cayi severim ama 2 3 sallar cikaririm cayi
oyle hosuma gidiyo bakalim bunuda oyle yapayim.
Bende de eliptik bisiklet var ama gozle gorulur bi kilo vereyim.
yeni yeme duzenime alisayim oyle spora baslayacagim
Allah rahmet eylesin, kalnalrada sabir versin rabbim
bende dun is donusu komsumdan duydum, onunda damadi evlenip buraya gelmeden once orda calisiyormustu
ay canim ins cektigin eziyete
hadi bakalim hayirlisi
İnşallah canım ya. Kilo vericez diye yemediğimiz içmediğimiz zıkkım kalmadı vallahi
Tatlim bigun.hastanedeyken bir genc kadinla tanistim. Malatyaliydi. O sari kayisilari almayin. Onlarin rengini acmak icin ilac kulla.iyorlar. Esmer olanini alin (gunkurusundan bahsediyor) onlar dogal kurutuluyo ve rengini acmadiklari icin ole. Yararli olan onlar demisti. bence qlirsaniz ondan alin. Isin icinde olan birinden duydugum icin soleme ihtiyaci hissettimGun kurusu denenler var daha kara ama tadi daha güzel, hem onlara daha etkili diyolar.
ben karadindan aliyorum.
Allah yakinlarina sabir versin.
cok aci gercekten.
Ben de ogutulmus aldim, turk kahvesi gibi pisirdim, igrencti.
tarti dunle wyni rakami verdi de,
bana biri tencsin yaxik.
yada kilo almisin deyince daha cok yiyesim geliyo sinir oluyorum kendime de onlara da.
cuma gunu tartidan sonra yaris basliyo.
Sende mi bebek istiyodin canim.
allah en kisa surede verir bebegini inşallah.
Saglikla
Yesil cayi severim ama 2 3 sallar cikaririm cayi
oyle hosuma gidiyo bakalim bunuda oyle yapayim.
Bende de eliptik bisiklet var ama gozle gorulur bi kilo vereyim.
yeni yeme duzenime alisayim oyle spora baslayacagim
:))
Emzirenler içemiyor galiba ben o yüzden uzak duruyorum ama sizi takip ediyorum.
Kızlar akşam arkadaşımın evine oturmaya gşdeceğiz eşimle. Arkadaşım ısrarla yemeğe gelin dedi. Ben de sadece çaya geliriz diye ısrar ettim. Çünkü urfa yemekleri çok lezzetli. Rejimde olduğumu ve fazla birşey hazırlamamalarını tembihledim. En fazla meyve yerim dedim. Umarım bunu başarmış olarak dönerim ordan:)) sırf bu yüzden gezmeye gitmeye çekinir oldum. Haftasonu da yine 19 mayıs tatili dolayısıyla il dışından misafirim geliyor. Yine sıra gecesi yine kebaplar ben yandım bu hafta:))
Kızlar akşam arkadaşımın evine oturmaya gşdeceğiz eşimle. Arkadaşım ısrarla yemeğe gelin dedi. Ben de sadece çaya geliriz diye ısrar ettim. Çünkü urfa yemekleri çok lezzetli. Rejimde olduğumu ve fazla birşey hazırlamamalarını tembihledim. En fazla meyve yerim dedim. Umarım bunu başarmış olarak dönerim ordan:)) sırf bu yüzden gezmeye gitmeye çekinir oldum. Haftasonu da yine 19 mayıs tatili dolayısıyla il dışından misafirim geliyor. Yine sıra gecesi yine kebaplar ben yandım bu hafta:))
Aynen soma içimizi yaktı. Hepsine allah rahmet eylesin. Diyete dönersek ben birseyi merak ediyorum kizlar. Bu yesil kahve uykusuzluk yapmiyor mu? Birde etkisi zayiflama mi istah kesme mi? Günde ne kadar icmek gerekiyor? Faydasini goren var mi?
Aminİyi akşamlar arkadaşlar
Somada hayatını kaybedenlere allahtan rahmet diliyorum. Bu acı hepimizin yüreğini yaktı allah bir daha yaşatmasın ailelerine de sabırlar versin inşallah
Allah sabir versin gercektenmerhabalar.
hepimizin ve enn basta soma lı kardeslerımzıın bası sagolsun rabbım aıelelrıne bol hıdayet sabır versın ınsl...dua ıle
kg ye gelınce dıkkt etmeye clısıyoru bakalım hayırlısı ıle...ama bıldırım yapamaıyorum knedım cuaları tartılıp ona göre bır yol cızmeye calısıyorum nee gıryee cok vaktım olmuyor cok optum sızı selam ile...
Bugün biraz bakİndim da yag yakmada etkiliymis ve evet iştahı da azaltıyormuş. Etkili olduğu kanıtlanmış ayda 4 kg filan diyorlar. Diyolla da diyolla iste..
Benim derdim başka. Kocam beni dışarı çıkarmadı bu aksamben de balkondan dinliyorum istanbulu. Toplanmayı bekleyen çamaşırları savururken bir sıcak rüzgar, aman be ya yiyip içme de yok ki keyfini çıkaram
19 mayista bende geleyim lutfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?