70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Tesekkur
Ederim.insallah tez vakitte hayirlisi ile cozimlenir feraha ereriz ve kafami sadece diyet ve bebek.islerine veririm.

Amin.insallah. Sagol canim.
Buralardayim.bakiyorum.size ama ciddi ciddi diyet yapmiyorum. Sporuda canim.istemiuo bugun 13 dk da biraktim.yuruyusu. Insallah 1 aya kalmaz donerim. Diyet yapmaya

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Gunaydin canim
ben ogutulmus aldim, tadi igrenc geldi.
olan 5 lirama oldu
Benimkide aynisindan.ben tepeleme 1 cay kasigi 1 fincan su kaynatiorum.4 5 dk dinlendiriorm ole iciorum.tadi guzel degil tabi ama yesil cay kadar kotu degil bana gore

Allah rahmet eylesin canim.
Ve somada olen butun kardeslerimizede Allah rahmet eylesin.

Tünaydın kızlar ben bugun diyetısyene gittim ama regl oldugum ıcın 400 gr vermıs gozukuyorum

dr bu ölçümü kaale alma regl oldugun için böyle 15 gun sonra senı 73 kg beklıyorum dedi

10 daki ara öğünümdeki meyveyı kaldırdı bi de öğlenki yoğurdu kaldırdı böyle işte

1haziranda tekrar gidicem benden böyle :)

bunlar ufak şeyler veririz de Soma d aolanalr vefat edenler of of Rabbim kalanalrına sabır versin

tamam o halde

sabah 2 nescafe

oglen 2 dilim kepekli ekmek peynir zeytin domates salatalik bi ince dilim salam

ara az sekerli turk kahvesi

aksam 6 da sebze garnituru ile 3 kofte az yogurt

3 litre su+1 saat kondusyon bisikleti

ay bu nası liste :S sabah nescafe mı ıcılır ac karnaa öğlenki de kahvalktı ayarında ama yetersiz :S :S :S

Son düzenleme:
Gun kurusu denenler var daha kara ama tadi daha güzel, hem onlara daha etkili diyolar.
ben karadindan aliyorum.

Allah yakinlarina sabir versin.
cok aci gercekten.

Ben de ogutulmus aldim, turk kahvesi gibi pisirdim, igrencti.

tarti dunle wyni rakami verdi de,
bana biri tencsin yaxik.
yada kilo almisin deyince daha cok yiyesim geliyo sinir oluyorum kendime de onlara da.

kapışalım ne zmn kilolarımızı söylüoruz
cuma gunu tartidan sonra yaris basliyo.

Sende mi bebek istiyodin canim.
allah en kisa surede verir bebegini inşallah.
Saglikla

Yesil cayi severim ama 2 3 sallar cikaririm cayi
oyle hosuma gidiyo bakalim bunuda oyle yapayim.

Zamanı değil ama.....Belki ihtiyacı olan vardır paylaşayım kızlar 16 Mayıs...

Eki Görüntüle 1113541

Bende de eliptik bisiklet var ama gozle gorulur bi kilo vereyim.
yeni yeme duzenime alisayim oyle spora baslayacagim

Son düzenleme:
Allah rahmet eylesin, kalnalrada sabir versin rabbim
bende dun is donusu komsumdan duydum, onunda damadi evlenip buraya gelmeden once orda calisiyormustu

ay canim ins cektigin eziyete degerde verirsin

hadi bakalim hayirlisi

tmmdır cuma başlıoruz :)

Allah rahmet eylesin, kalnalrada sabir versin rabbim
bende dun is donusu komsumdan duydum, onunda damadi evlenip buraya gelmeden once orda calisiyormustu

ay canim ins cektigin eziyete
hadi bakalim hayirlisi

İnşallah canım ya. Kilo vericez diye yemediğimiz içmediğimiz zıkkım kalmadı vallahi

Tatlim bigun.hastanedeyken bir genc kadinla tanistim. Malatyaliydi. O sari kayisilari almayin. Onlarin rengini acmak icin ilac kulla.iyorlar. Esmer olanini alin (gunkurusundan bahsediyor) onlar dogal kurutuluyo ve rengini acmadiklari icin ole. Yararli olan onlar demisti. bence qlirsaniz ondan alin. Isin icinde olan birinden duydugum icin soleme ihtiyaci hissettim

Ewet bende cocuk istiyo. Polikistigim.
Herseyin hayirlisi sagol duan icinde.

Kızlar akşam arkadaşımın evine oturmaya gşdeceğiz eşimle. Arkadaşım ısrarla yemeğe gelin dedi. Ben de sadece çaya geliriz diye ısrar ettim. Çünkü urfa yemekleri çok lezzetli. Rejimde olduğumu ve fazla birşey hazırlamamalarını tembihledim. En fazla meyve yerim dedim. Umarım bunu başarmış olarak dönerim ordan:)) sırf bu yüzden gezmeye gitmeye çekinir oldum. Haftasonu da yine 19 mayıs tatili dolayısıyla il dışından misafirim geliyor. Yine sıra gecesi yine kebaplar ben yandım bu hafta:))

İsin zor ya. Ben de artık hop diye gorumcelerime filan gidemiyorum. İyice eve tikildim kaldım. Esim de artık senle dışarı çıkmak eğlenceli degil, yemek Yiyemiyoruz dedi uhuuuu

19 mayista bende geleyim lutfen

İyi akşamlar arkadaşlar

Somada hayatını kaybedenlere allahtan rahmet diliyorum. Bu acı hepimizin yüreğini yaktı allah bir daha yaşatmasın ailelerine de sabırlar versin inşallah

merhabalar.
hepimizin ve enn basta soma lı kardeslerımzıın bası sagolsun rabbım aıelelrıne bol hıdayet sabır versın ınsl...dua ıle

kg ye gelınce dıkkt etmeye clısıyoru bakalım hayırlısı ıle...ama bıldırım yapamaıyorum knedım cuaları tartılıp ona göre bır yol cızmeye calısıyorum nee gıryee cok vaktım olmuyor cok optum sızı selam ile...

Aynen soma içimizi yaktı. Hepsine allah rahmet eylesin. Diyete dönersek ben birseyi merak ediyorum kizlar. Bu yesil kahve uykusuzluk yapmiyor mu? Birde etkisi zayiflama mi istah kesme mi? Günde ne kadar icmek gerekiyor? Faydasini goren var mi?

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bugün biraz bakİndim da yag yakmada etkiliymis ve evet iştahı da azaltıyormuş. Etkili olduğu kanıtlanmış ayda 4 kg filan diyorlar. Diyolla da diyolla iste..

Benim derdim başka. Kocam beni dışarı çıkarmadı bu aksam ben de balkondan dinliyorum istanbulu. Toplanmayı bekleyen çamaşırları savururken bir sıcak rüzgar, aman be ya yiyip içme de yok ki keyfini çıkaram

İyi akşamlar arkadaşlar

Somada hayatını kaybedenlere allahtan rahmet diliyorum. Bu acı hepimizin yüreğini yaktı allah bir daha yaşatmasın ailelerine de sabırlar versin inşallah
Amin
Allah sabir versin gercekten

Deneyelim bakalim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…