70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Bu sabah yağ yakıcı çay yaptım kendime yeşil kahvem bitti bi sürede bu çayı denetim dedim tarifi benim atmasyonum oldu 😊

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

canim benim hamileligim boyunca hastanede her ay kan tahlili yapildi ( herkese yapiliyo zaten ) . TP diye bisey vardi normalde o 70'den yuksek olmaliymis benimki hem 60-65 arasi cikiyomus. hamileligimin 7inci ayinda anezteziciyle randevumde buraya not ediyorum dogum icin geldiginde sana mutlaka kan tahlili yapilacak sonuc 70den yuksek cikarsa sana aneztezi olucak yoksa yapamayiz dedi. ben suyumu kevde kaybettim hastaneye gittik hemen kan tahlili yapildi ve bana hemsire aneztezi yapilacak dedi tabi sanciyi bekledik benim sancinin gelmesiyle acilmalar cok cabuk oldu ehh aneztezicininde gelmesi uzun surunce gec kaldilar cocuk cikti zaten ben 34haftalik dogurdum cocuk kuveze girdi
ama dogumdan yaklasik 2saat tabi hala masada yatiyorum bi terledim gozum karardi baktim bayilicam dugmeye bastim bide geldiler ben sonrasini hatirlamiyom bana sadece ic kanama oldu 4litre kan kaybettin dediler ertesi gunu 2tub kan verdiler

ikinci doguma deglince bak korkuttun benim sence gercekten esim bebek karnimdaykenmi ayrilmis?
doktorlar bana bisey demedi hatta cok istedim ic kanamanin sebebini ogrenmeyi ama bana sadece sebebini anlamadik erken mudahale ettik bu sefer kan vermicez dediler bide en az 5sene cocuk yapma dediler

malesef bende ya hep ya hic diyenlerdenim

Bende kendime engel olakiyorum, en iyisi jic yememek.

Bu sabah yağ yakıcı çay yaptım kendime yeşil kahvem bitti bi sürede bu çayı denetim dedim tarifi benim atmasyonum oldu 😊

Afiyet olsun

Bu hamilelik muhabbetlerini özelden yapsanız olmazmı arkadaşlar? Herkes bunları okumak zorunda değil. Burası diyet paylaşım alanı. Çocuğu olan var olmayan var çok isteyip anne olamayanlar var. İkinciyi istiyorum yok 3. vs mesajları insanları incitebilir.

Dogru söylüyorsun arkadasım. Bu konu da erkeklerin askerlik muhabbeti gibi bir açılınca hemen herkes kendi hikayesini anlatmak istiyor. Uyardığın icin Sagol.

Ve kizlaar yarın tartı gunu. Bugün cok dikkatli olmalıyız. Ben davet edildiğim güne gitmeyeceğim mesela. Artvin yöresinin bir peynirli mantisi var ondan hazırlamışlar

Piglet haklisin canim
Mesela ben dun ne yedim.
bugun cok dikkat edicem 7 leri gormeliyim.
bol su iceyim bari.

kusura bakma canim rahatsiz olabilecegini dusunemedik.

kusura bakma canim rahatsiz olabilecegini dusunemedik.

Ohh boşuna yağ yakıcı çayı içtim dün oğlumun ısrarı ile eve alınan tulumbalar lop midede dayanamadımmmmmmmm hayal oldu 6 lı 😭😭😭

Emelcim sana Cvp yazmışım yanlış oldu☺

kizlar ben bugun menu paylasmayacagim cunku Sabah kahvaltisi tamam da oglen sadece 3 biskui yedim aksam ne yiyecegimi bilmiyorum :26::26::26:

Kızlar bugün kalori cetvelime baktım 21. Günüm ve sadece 2.6 kg vermişim :.(
Üzülsem mi?

:)

Gayet iyi vermissin 2.6 kg koyma al bı bak ne kadar oluyo

Hayal degil caniiim. Birazcık otelemis olabilirsin sadece. Sen iç çayını yansın tulumbalar

Kahvalti 9:30
2 dlm tb ekmegi
5 zeytin
Peynir
Yağsız salata

Ara 12:00
14 fındık
3 hurma

Öğlen 15:30
Gitmeyeceğim dediğim güne kayınvalidemi kiramadim gittim.
6 mantığı
1 tabak salata yedim

Ara 16:30
Listemde olan 1 tost 1 meyve yerine;
1 parça kete
2 erik yedim

Aksam
19:30 da yiycem
Zeytinyagli kabak 1 tabak
1 kase yogurt

İnşallah baska kaçamak filan olmadan gunu bitiricem

Şimdi de aksam günesinde gunesleniyorum. Doktorum d vitamini takviyesi + güneşlenme vermişti

Eksikliğinde kilo germek zorlaşıyormus çünkü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…