İlkini geç yapmışlar. Rahim açıklığı 4cm olunca yapılır çünkü. İkincide bence senin bebeğin eşi ayrılmış plasenta dekolmanı denir ve spinal- epidural anestezi yapılmaz. Allah korumuş seni.
Kızlar akşam misafirlikte ikram edilen ( üstelik o pastayı ben götürmüştüm nezaketen:)) bir dilim pastayı yedim yanında da hindistan cevizli 2 küçük top vardı onu da yedim. Arkadaşıma kızdım bana niye getirdin diye. O da demesin mi sen de sadece tadına baksaydın hepsini yemeseydin diye. Çok haklı ben durmayı bilmiyorum. Bunu öğrenmem lazım. Yani tadımlık yemeyi. Eminim birçok arkadaşım benim gibi ya hep ya hiç kuralını uyguluyordur. Bugün öğlen yemekte çorba etli pide salata var, sadece çorba salata yerim artık.
Bu sabah yağ yakıcı çay yaptım kendime yeşil kahvem bitti bi sürede bu çayı denetim dedim tarifi benim atmasyonum oldu 😊
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Bende kendime engel olakiyorum, en iyisi jic yememek.Kızlar akşam misafirlikte ikram edilen ( üstelik o pastayı ben götürmüştüm nezaketen:)) bir dilim pastayı yedim yanında da hindistan cevizli 2 küçük top vardı onu da yedim. Arkadaşıma kızdım bana niye getirdin diye. O da demesin mi sen de sadece tadına baksaydın hepsini yemeseydin diye. Çok haklı ben durmayı bilmiyorum. Bunu öğrenmem lazım. Yani tadımlık yemeyi. Eminim birçok arkadaşım benim gibi ya hep ya hiç kuralını uyguluyordur. Bugün öğlen yemekte çorba etli pide salata var, sadece çorba salata yerim artık.
Bu sabah yağ yakıcı çay yaptım kendime yeşil kahvem bitti bi sürede bu çayı denetim dedim tarifi benim atmasyonum oldu 😊
Bu hamilelik muhabbetlerini özelden yapsanız olmazmı arkadaşlar? Herkes bunları okumak zorunda değil. Burası diyet paylaşım alanı. Çocuğu olan var olmayan var çok isteyip anne olamayanlar var. İkinciyi istiyorum yok 3. vs mesajları insanları incitebilir.
Dogru söylüyorsun arkadasım. Bu konu da erkeklerin askerlik muhabbeti gibi bir açılınca hemen herkes kendi hikayesini anlatmak istiyor. Uyardığın icin Sagol.
Ve kizlaar yarın tartı gunu. Bugün cok dikkatli olmalıyız. Ben davet edildiğim güne gitmeyeceğim mesela. Artvin yöresinin bir peynirli mantisi var ondan hazırlamışlar
Bu hamilelik muhabbetlerini özelden yapsanız olmazmı arkadaşlar? Herkes bunları okumak zorunda değil. Burası diyet paylaşım alanı. Çocuğu olan var olmayan var çok isteyip anne olamayanlar var. İkinciyi istiyorum yok 3. vs mesajları insanları incitebilir.
kusura bakma canim rahatsiz olabilecegini dusunemedik.
Ohh boşuna yağ yakıcı çayı içtim dün oğlumun ısrarı ile eve alınan tulumbalar lop midede dayanamadımmmmmmmm hayal oldu 6 lı 😭😭😭
Emelcim sana Cvp yazmışım yanlış oldu☺
Biri bsna kilo almisin deyince, benim yiyesim geliyo, kiziyorum kendime ve yiyorum.
bu aksam yine aynisi oldu.
bu saatte cocostarla sut ictim.
cokk pismanim ama yedim artik.
Kızlar bugün kalori cetvelime baktım 21. Günüm ve sadece 2.6 kg vermişim :.(
Üzülsem mi?
:)
Kızlar bugün kalori cetvelime baktım 21. Günüm ve sadece 2.6 kg vermişim :.(
Üzülsem mi?
:)
Ohh boşuna yağ yakıcı çayı içtim dün oğlumun ısrarı ile eve alınan tulumbalar lop midede dayanamadımmmmmmmm hayal oldu 6 lı 😭😭😭
Gayet iyi vermissin 2.6 kg koyma al bı bak ne kadar oluyo
Hayal degil caniiim. Birazcık otelemis olabilirsin sadece. Sen iç çayını yansın tulumbalar
bence moralini bozma 21gunde 2.6 kg guzel bi rakam
Gayet iyi vermissin 2.6 kg koyma al bı bak ne kadar oluyo
Hayal degil caniiim. Birazcık otelemis olabilirsin sadece. Sen iç çayını yansın tulumbalar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?