orasi da dogru gercekten o dokuz ay cok cabuk geciyor ama sonrasinda hatta bebekken bile cok guzel oluyorlar benim oglen 4 yasinda simdiden lafimi dinlemiyo bana dikleniyo bazen ne yapacagimi sasiriyorum kizim 3yasinda masallah melek gibi ama abisine bakiyo simdilerde oda basladi diklenmeye
bende 35imden sonra bitane yapayim diyorum ama yas ilerleyincede hic cekilmiyor herseyin bi mevsimi var hersey gencken yapiliyo valla
benim oglum vakumla dogdu cok sukur bisey olmadi ama cok uzuldum bidaha hangi doktor sezeryan derse ona gitcem valla.Hiç korkma zor olan doğum değil, sonrası: bebeğin bakımı, doğum kiloları. İkinciyi hemen yap düşününce vazgeçiyor insan. Benim aklım bir gidiyor bir geliyor. Kiloları vereyim de düşünürüz diyeceğim yaşım oldu 34. Geç kalmamak lazım
Ben özeldeyim. 10 -15 oluyor. Doğumevlerinde 30-40 ı buluyordur.
35 cokta ileri bi yas degil aslindaorasi da dogru gercekten o dokuz ay cok cabuk geciyor ama sonrasinda hatta bebekken bile cok guzel oluyorlar benim oglen 4 yasinda simdiden lafimi dinlemiyo bana dikleniyo bazen ne yapacagimi sasiriyorum kizim 3yasinda masallah melek gibi ama abisine bakiyo simdilerde oda basladi diklenmeye
bende 35imden sonra bitane yapayim diyorum ama yas ilerleyincede hic cekilmiyor herseyin bi mevsimi var hersey gencken yapiliyo valla
Benim de 5 yaşında oğlum. Kızımın olmasını çok isterdim. Bence bir kız bir erkek ideal.
vay anasini hakikatten orasi senin meslek icin bicilmis kaftan
benim oglum vakumla dogdu cok sukur bisey olmadi ama cok uzuldum bidaha hangi doktor sezeryan derse ona gitcem valla.
normal dogum dedikleri gibi selli yagmur dogum yaptigin gibi acilarin geciyor ama ben doguramiyorum anacim.
Az mis
Bu kadar kötü geçtiyse gebeliğin 3. Yü yapma. Eşinin ve çocuklarının sağlam bir anneye ihtiyaçları var. Allah bağışlasın çocuklarını. Sen kendine dikkat et. İç kanama çok tehlikeli tekrar edebilir diğer gebeliklerde
Oyy oyyy
cok guzel yemekleri urfanin ya
gondereyim sana bimden aliyorum ben
sen hangi ulkedesin
Sonucu merakla bekliyorum
Gayet guzel bence
dizi izlenmez mi hic
ben tam bi tv kurduyum
Bu kadar mi ise yariyo bu yesil cay yavv
Beni de dogurt kiz
ikinciyi yapmaya korkuyorum
İlkini normal doğurduysan ikinciden korkma daha kolay gerçekten. Genelde daha kısa sürer. Bir de artık prenses doğum var çok konforlu. Eşim de anestezi uzmanı. Gel buraya doğurtalım biz seni:))
Prenses dogum nasilmis
epidural sezeryan mi
Epiduralli normal doğum. Ağrısız doğum yani.tavsiye ederim
Benim de 5 yaşında oğlum. Kızımın olmasını çok isterdim. Bence bir kız bir erkek ideal.
35 cokta ileri bi yas degil aslinda
ama allah bunlara uzun omur versin
Benim oglumda 5 yasinda
İlkini normal doğurduysan ikinciden korkma daha kolay gerçekten. Genelde daha kısa sürer. Bir de artık prenses doğum var çok konforlu. Eşim de anestezi uzmanı. Gel buraya doğurtalım biz seni:))
Ciks sezeryan isterim
agrisiz normal dogum nasil oluyoki
ikiniyon mu onda da cocuk kendimi cikiyo
:)) tamam sezaryen ol. Epiduralde de ıkınıyorsun ama ağrı hissetmiyorsun ağrı hissedince tekrar ağrı kesici veriliyor
ins rabbim birde kiz evladi verir sana
evet o kadar cok degil 35 ama olsun 2tane yeter bana
ohoh siz ailece bi ekipsiniz
valla bana anestezi lazim degil 1.cide vurdular daha etkisi baslamadan cocuk cikti
2.cide zaten belki anesteziden ic kanama oluyor diye anezteci risk alamam dedi kagit imzala vurayim igneyi dedi ama ben de istemedim cocukda cok sukur dogdu ama sonra genel aneztezi oldu ic kanama baslayinca
kizlar bana musade bu dogum hikayeleri bitmez yarin is var sabah 6da kalkicam
hadi size iyi geceler
kizlar bana musade bu dogum hikayeleri bitmez yarin is var sabah 6da kalkicam
hadi size iyi geceler
Aynen ben de yarın nöbetçiyim. İyi geceler
Hiç korkma zor olan doğum değil, sonrası: bebeğin bakımı, doğum kiloları. İkinciyi hemen yap düşününce vazgeçiyor insan. Benim aklım bir gidiyor bir geliyor. Kiloları vereyim de düşünürüz diyeceğim yaşım oldu 34. Geç kalmamak lazım
Kızlar akşam misafirlikte ikram edilen ( üstelik o pastayı ben götürmüştüm nezaketen:)) bir dilim pastayı yedim yanında da hindistan cevizli 2 küçük top vardı onu da yedim. Arkadaşıma kızdım bana niye getirdin diye. O da demesin mi sen de sadece tadına baksaydın hepsini yemeseydin diye. Çok haklı ben durmayı bilmiyorum. Bunu öğrenmem lazım. Yani tadımlık yemeyi. Eminim birçok arkadaşım benim gibi ya hep ya hiç kuralını uyguluyordur. Bugün öğlen yemekte çorba etli pide salata var, sadece çorba salata yerim artık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?