70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Benim de 5 yaşında oğlum. Kızımın olmasını çok isterdim. Bence bir kız bir erkek ideal.

benim oglum vakumla dogdu cok sukur bisey olmadi ama cok uzuldum bidaha hangi doktor sezeryan derse ona gitcem valla.
normal dogum dedikleri gibi selli yagmur dogum yaptigin gibi acilarin geciyor ama ben doguramiyorum anacim.

Ben özeldeyim. 10 -15 oluyor. Doğumevlerinde 30-40 ı buluyordur.

Az mis

35 cokta ileri bi yas degil aslinda
ama allah bunlara uzun omur versin
Benim de 5 yaşında oğlum. Kızımın olmasını çok isterdim. Bence bir kız bir erkek ideal.

Benim oglumda 5 yasinda

benim oglum vakumla dogdu cok sukur bisey olmadi ama cok uzuldum bidaha hangi doktor sezeryan derse ona gitcem valla.
normal dogum dedikleri gibi selli yagmur dogum yaptigin gibi acilarin geciyor ama ben doguramiyorum anacim.

Az mis

İlkini normal doğurduysan ikinciden korkma daha kolay gerçekten. Genelde daha kısa sürer. Bir de artık prenses doğum var çok konforlu. Eşim de anestezi uzmanı. Gel buraya doğurtalım biz seni:))

evet canim zaten ikinci gebeligi ebe degil doktor takip etti ozel ekip girdi doguma hep kontrol altindaydim birde dogumdan sonra doktor bana geldi iki cocugunu annesiz birakmak istemiyorsan ve 3cuyu mutlaka yapmak istiyorsan en az 5sene cocuk yapmayacaksin demisti
yok zaten gecti artik benden esimin isleri cok kotuye gitti kendimizi toparlamamiz 3 4 senemizi alir ondan sonra yas 35 olucak bosver dedigin gibi rabbim digerleriinin acisin gostermesin

Bende yarıyor gibi canım

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

ins rabbim birde kiz evladi verir sana

35 cokta ileri bi yas degil aslinda
ama allah bunlara uzun omur versin

Benim oglumda 5 yasinda

evet o kadar cok degil 35 ama olsun 2tane yeter bana

İlkini normal doğurduysan ikinciden korkma daha kolay gerçekten. Genelde daha kısa sürer. Bir de artık prenses doğum var çok konforlu. Eşim de anestezi uzmanı. Gel buraya doğurtalım biz seni:))

ohoh siz ailece bi ekipsiniz
valla bana anestezi lazim degil 1.cide vurdular daha etkisi baslamadan cocuk cikti
2.cide zaten belki anesteziden ic kanama oluyor diye anezteci risk alamam dedi kagit imzala vurayim igneyi dedi ama ben de istemedim cocukda cok sukur dogdu ama sonra genel aneztezi oldu ic kanama baslayinca

İlkini geç yapmışlar. Rahim açıklığı 4cm olunca yapılır çünkü. İkincide bence senin bebeğin eşi ayrılmış plasenta dekolmanı denir ve spinal- epidural anestezi yapılmaz. Allah korumuş seni.

Kızlar akşam misafirlikte ikram edilen ( üstelik o pastayı ben götürmüştüm nezaketen:)) bir dilim pastayı yedim yanında da hindistan cevizli 2 küçük top vardı onu da yedim. Arkadaşıma kızdım bana niye getirdin diye. O da demesin mi sen de sadece tadına baksaydın hepsini yemeseydin diye. Çok haklı ben durmayı bilmiyorum. Bunu öğrenmem lazım. Yani tadımlık yemeyi. Eminim birçok arkadaşım benim gibi ya hep ya hiç kuralını uyguluyordur. Bugün öğlen yemekte çorba etli pide salata var, sadece çorba salata yerim artık.

Evet geç yas hamilelikleri de zor geçiyor gördüğüm kadarıyla. Bendev edim de 3.yu istiyoruz ama digerleri cok kucuk. Bı 4 sene sonra da tekrardan başlamak cok zor. Allah'tan implantim var da gaza gelip olsun be! diyemiyoruz :)

Ben de öyle bir çatalla kalamıyorum. Tadını alınca duramıyorum. En iyisi hic bulasmamak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…