70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

İyi akşamlar kızlar

Menümü paylaşmayacağım kimseyi yanlış yönlendirmek istemem bu aralar çok dengesiz besleniyorum koşturmaca içinde olunca ne yediğimin farkında olmuyorum. Bu aralar burdan uzaklaşmamak için yazıyorum beni unutmayın diye

Yarın oğlumun sünneti var bildirim yapamam zaten de + 100 gr almışım
Fırsat buldukça yine gelirim

Başlangıç 76.6 , geçen hafta 72,7 bu hafta 72,1. Giden 600gr. Yeşil kahve işe yaradı mı anlamadım. İçmeseydim de bu kadar verebilirdim belki.emin değilim

Yeşil kahve sadece bir öneriydi canım bende işe yaradı başkasında yaramayabilir sonuçta bedenler metabolizmalar farklı sadece ben bukadar yerken spor yapmadan gram veremiyorken zayıfladığım için tavsiye ettim tercih sizin 😉

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Aynen biomel bende hareketsizim kilo veremiyorum gibi birşey
Nasıl kullandın yeşil çayı?

:)

Başlangıç 74.9
Geç hafta 71.3
Bu hafta 70.8
Bu Hf gid 500
Top gid 4100
Hedef 58
Tam 1 ay oldu arkadaşlar sevgiler

Aynen biomel bende hareketsizim kilo veremiyorum gibi birşey
Nasıl kullandın yeşil çayı?

Canım ben çekirdek aldım bir fincana 1 yemek kaşığı üzerine sıcak su 4 dk demledim içtim yemekten yarım saat önce günde 2 yada 3 defa
3 gündür içemedşm yağ yakıcı çay yaptım bu çay tansiyonumu düşürdü uykum var sürekli kahveyi içtiğimde kendimi çok dinç hissediyordum

Ya ben kuruyemişçiden aldım ki kendide içiyormuş bir övdü bir övdü akşam bi heves yaptım içtim kusacaktım durmadan midem bulandı bir de susattı yine de içerim artık ne yapalım mecbur

Ya ben kuruyemişçiden aldım ki kendide içiyormuş bir övdü bir övdü akşam bi heves yaptım içtim kusacaktım durmadan midem bulandı bir de susattı yine de içerim artık ne yapalım mecbur

Dövülmüşmü çekirdekmi

Gecen hafta: 74
Bu hafta. :73.3
Giden. : 700gr
Başlangıç. : 81,5
Hedef. : 65
Toplam fark. : 8,2

Bu arada benim baskulum hassas baskul degil( 2 kere aldım yanlis tarttı attım) o yüzden gr.lari en adil sekilde kendim kestirmeye çalışıyorum. kimsenin bana hakkı geçsin istemem

Dövülmüş sanırım çünkü toz şeklinde Türk kahvesi gibi yaptımdı

Topikte öyle toz alan başka arklarda vardı onlarda içemedi hiç zorlama canım çekirdeği al tadı çok hafif zaten çekirdeği tavsiye ediliyor

İnşallah bulurum

Kuruyemilçiler de var canım ama dediğim gibi etki eder etmez bilemem benim okuduğum hiç diyet yapmayan biri bile bu kahveyle zayıflayabiliyormuş artık onların yalancısıyım 😁

Maşallah canım ...benim baskül yağını suyunu bile ayırıyorda bazen 3 kere üstüne çıkınca gramlar değişiyor ☺Düşün yani bide hassas

simdiden hayirli olsun canim kendini ozletme ara ara yine ugra buralara

Başlangıç 76.6 , geçen hafta 72,7 bu hafta 72,1. Giden 600gr. Yeşil kahve işe yaradı mı anlamadım. İçmeseydim de bu kadar verebilirdim belki.emin değilim

Başlangıç 74.9
Geç hafta 71.3
Bu hafta 70.8
Bu Hf gid 500
Top gid 4100
Hedef 58
Tam 1 ay oldu arkadaşlar sevgiler

tebrikler kizlar

Haklısın canım sana bir lafım yok zaten. Bende işe yarayıp yaramadığından emin olamadım sadece. Bu hafta bir iki kaçamak yaptım. Ama sporumu da yaptım. Belki hepsi birdenetkilemiştir.

hayirli sabahlar hayirli cumalariniz olsun kizlar

Baslangic : 78.8 kg
gecen hafta : 67.8 kg
bu hafta : 65.9 kg
giden : 1.9 kg
toplamda giden : 12.9 kg
hedef : 60

bu arada bildirimleri kime yapiyorduK ???

Haklısın canım sana bir lafım yok zaten. Bende işe yarayıp yaramadığından emin olamadım sadece. Bu hafta bir iki kaçamak yaptım. Ama sporumu da yaptım. Belki hepsi birdenetkilemiştir.

Ben üzerime alınmıyorum canım da çok tavsiye ettim insanlar para verdi işe yaramadı parama yazık oldu diye düşünenler olursa benim yüzümden üzülürüm sonuçta herkesin durumu bir değil 😔ondan böyle atladım hemen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…