70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

hayirli sabahlar hayirli cumalariniz olsun kizlar

Baslangic : 78.8 kg
gecen hafta : 67.8 kg
bu hafta : 65.9 kg
giden : 1.9 kg
toplamda giden : 12.9 kg
hedef : 60

bu arada bildirimleri kime yapiyorduK ???

Emel süpersin maşallah darısı bize inşallah çok kafiyeli oldu dimi😉bende istiyorum 6 lı ya eşim diyor lop lop ye sonra niye böyle azcık gidiyor diye ağla haklı adam tabi😁

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Kızlar zumbayı aç karnamı yapmalı yoksa biraz enerjimi almalı tavsiyeleriniz lütfen😊

Cidden mi bende d vitamini cok dusuktu ilac vermisti gecen.yil. Ben.duzenli kullanmamistim tabi. Hergun guneslenmemi solemisti. demek kg vermem o yizden bu kadar zor oluyo.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

darisi isteyen herkese canim

Başlangıç 74.9
Geç hafta 71.3
Bu hafta 70.8
Bu Hf gid 500
Top gid 4100
Hedef 58
Tam 1 ay oldu arkadaşlar sevgiler

Oo bı ayda iyi kilo tebrik ederim canım

Ya ben kuruyemişçiden aldım ki kendide içiyormuş bir övdü bir övdü akşam bi heves yaptım içtim kusacaktım durmadan midem bulandı bir de susattı yine de içerim artık ne yapalım mecbur

:)

Su istegini arttırması artı bir özellik zaten

Tebrik ederim canım. 700 gr çok iyi.

Arada bi kacamaklar olur canim

bence guzel listen

gel caniim
ozleriz zaten biz seni

79.4
Bildirimim arkadaşlar

:)
Hmm
ilk bildirim hosgeldin

Başlangıç 76.6 , geçen hafta 72,7 bu hafta 72,1. Giden 600gr. Yeşil kahve işe yaradı mı anlamadım. İçmeseydim de bu kadar verebilirdim belki.emin değilim
Icmeden de dene 1 hafta

Başlangıç 74.9
Geç hafta 71.3
Bu hafta 70.8
Bu Hf gid 500
Top gid 4100
Hedef 58
Tam 1 ay oldu arkadaşlar sevgiler

bir ayda
super

bende toz aldim igrenc ya

Bu arada hayirli cumalar arkadaslar

hayirli cumalar canim

Ben de toz bitince çekirdek arayacağım. Toz gerçekten çok zor içiliyor

hayirli sabahlar hayirli cumalariniz olsun kizlar

Baslangic : 78.8 kg
gecen hafta : 67.8 kg
bu hafta : 65.9 kg
giden : 1.9 kg
toplamda giden : 12.9 kg
hedef : 60

bu arada bildirimleri kime yapiyorduK ???
Mükemmel. 1,9 kg. Ne yaptın da bu kadar verebildin? Bir püf noktası var mı acaba?

Evet canım. Referans aralığı 20-150 iken benimki de 4 tu. icmek icin ampul verdi. (kayinvalideme igne) Bı de güneşlenme tabi. D vitamini eksikliği ayrıca bunalım da yapıyormuş. Yani vücudun birçok dengesinde etkili. Bence tekrar baktirip tedavini olmalısın. İnsulin direncine baktirmis miydin?

100gr 2.5 liraya aldım zaten. Biz nelere nelere ne paralar döktük:))2.5 liranın lafı bile olmaz.ayrıca sende işe yaramış. Ben devam etmeyi düşünüyorum açıkçası etkisini tam anlayana kadar.

Baslangic:82,8
gecen hafta:80,4
bu hafta:79,9
giden:500 gr
toplam giden:2,9
Hedef:70

ben ozel bildirim yapamiyorum.
benim yerime ozel mesaj atabilir misiniz

100gr 2.5 liraya aldım zaten. Biz nelere nelere ne paralar döktük:))2.5 liranın lafı bile olmaz.ayrıca sende işe yaramış. Ben devam etmeyi düşünüyorum açıkçası etkisini tam anlayana kadar.

Tamam ozaman canım sorun yok bende hemen alıp devam edicem kendim yap yakıcı çay yaptım normalde tansiyonum düşük bu çay iyice düşürdü içemiycem bu gidişle kahveye devam😉inş o bu bahane olurda veririz kiloları ben şimdiden kendimi daha hafiflemiş hissediyorum 58 olunca havada gezerim heralde 😁

Hayirli cumalar kizlar.
BİLDİRİMLERİ BANA YAPİOSUNUZ.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…