hosgeldin canim ins hep beraber vericez kilolarimizimerhaba hanımlar,
ben daha önce katılmıştım ama başlamadan bitirmiştim taşınma olaylarından dolayı, işim bitti tekrardan katılmayı istiyorum kocamla bahse girmiştim inanmıyor ama artık sıkıldım bugün itibariyle başlamış bulunuyorum ama 2 yada 3 gün detoks yapacağım ödem atmam için bugün maydanoz suyuyla başladım 2-3 gün boyunca sıvı beslenmeyle devam sonra azaltarak oturtmam lazım beslenme düzenimi spora ağırlık vermem lazım spor yapınca çok hızlı veriyorum yesem de ama ben sıkı yapıp bahsin önüne geçmek istiyorum tartılmadım en son 72 idim tartımda sahtekar biraz yenisini almadım henüz alınca net yazarım 1,57 75 kg diyelim hedefim 50 kg olmak boyuma göre 50 kg olmam gerekiyormuş doktorum söylemişti inşallah birbirimize destek olup devam ederiz sizinle devam etmek istiyorum bırakmamak için3 ayda forma tamamen girmeyi düşünüyorum bu defa yapacağım .
allah bagislasinunuttum özürrrr..
yaş 34
1 kızım var
bende 1.58im canim bana da 60kilo iyi oluyo fazla verince yuzdden veriyorum yakismiyoHoşbuldum kızlar alıntı yapamadim. Benim boyum kısa 1.58im 76.8çıktım bugün. Bi on kilo versem yine şükür 50lerde gözüm yok 60tan aşağı olmak istemem. Çok zayıf olmak yakışmıyor bana
Slm kızçeler,
Kürkçü dükkanına dönüş yapmış bulunuyorum.Eskilerden pek yok galiba. Kendimi tanıtayım.
Yaş :31 Boy :170 Kilo :75 1 oğlum var. Oturrarak çalışıyorum. Yürüyüş bandı aldım onda yürüyüş yapıyorum. En kötü ihtimalle gün aşırı 20 dk - 40 dk arası. Azıcık daha enerjik hissetmeye başladım.
Herkese bol eksili günler..
hoşbulbum kızlarben daha önceden 3.grupta 76 dan 60a düşmüştüm düğünüm olacaktı şimdi evlendm yaşım 22 ,9 aylık evliyim
eski irademi bulamıyorum ama bu aralar tekrar başladım diyete
pazartesi kilom 77,2'dü
bugün 76.7 acaba yarın kaç olacaakk
ne guzel yagdan gitmis ins bizimde yagdan gidiyordurSelamlar kızlar
Diyetisyenden donduk. Son 2 haftada 1 kilo vermiş görünüyorum. Ama bu iki haftada yağdan 2.6 gitmiş. Su pek icemedim son gunlerde, odem nedeniyle kilo yukseK çıkıyor demek ki. Yani biz evde tartildigimizda hemen kiloyu geri aldık zannediyoruz ya demek ki ödem farkı oluyor. Bı gunde o kadar yag tutamayız. Moralinizi yuksek tutun kızlar yağlar gidiyor merak etmeyin.
Kayınvalidemi de bildiriyorum. O da tartılinca üzüldük sadece 1 kg vermisti(130 kilo ile başlamıştı). Ama yağdan gideni 3.100 imiş. Ödem 2 kg farkettirmis.
Ben de liste yazmaya başlasam iyi olur hem ne yediğimi görürüm. Hem de frenler beni inşallah.
Sabah: haşlanmış yumurta,az domates, 2 zytin, 1 kk peynir, 1dlm tam uno denge light
Aralarda: yeşil çay, yeşil kahve, az şekerli türk kahvesi( şekersiz içemiyorum)
Öğle: patlıcan güveç vardı iş yerinde sadece onu yedim
Ara: yeşil kahve, 10 adet (sanırım, saymadım:) fındık
Akşam: 2 adet etli biber dolma, cacık, 1dilim tam buğday unuyla yapılmış tandır ekmeği( sac ekmeği gibi )
1 saat aerobik . Bu saatten sonra meyve yesem çok mu olur acaba? Çok seviyorum meyveyi.
Bu arada iş yerinde hiç asansör kullanmıyorum. Tüm gün merdiven inip çıkıyorum
İyi akşamlar kızlar
Menüm sabah
3 kaşık mantar kavurması
2 zeytin
1.5 kk peynir
Ara
2 erik
Bir kupa şekersiz nescafe
Öğle
5 kaşık nohutlu pilav
Salata
Ara
Yarım elma
Bir fincan türk kahvesi
Akşam
Bir kase yoğurt, keten tohumu, yulaf unu ve 4 kaysıdan oluşan karışım
Yarım elma
Ben de liste yazmaya başlasam iyi olur hem ne yediğimi görürüm. Hem de frenler beni inşallah.
Sabah: haşlanmış yumurta,az domates, 2 zytin, 1 kk peynir, 1dlm tam uno denge light
Akşam: 2 adet etli biber dolma, cacık, 1dilim tam buğday unuyla yapılmış tandır ekmeği( sac ekmeği gibi )
1 saat aerobik . Bu saatten sonra meyve yesem çok mu olur acaba? Çok seviyorum meyveyi.
bugunku menum
sabah : 2 tane etimek 1tane ucgen peynir salatalik
ara : 3tane diyet biskui
oglen : 1dilim cavdar ekmegi + salata+tavuk sote+yogurt
ara : yogurt
aksam : canim musli istedi 4yk kasigi musli sutle karistirip yedim
kazanirsin tabi canimmerhaba kızlar,
evet daha önce denedim yapabilen 3 gün ama genelde 2 gün öneriyorlar bende ödem sorunu varda önden detoks yapıp vücudumdaki birikmiş suları atmam lazım ki diyete tam anlamıyla girdiğim de gidenin yağ olduğunu anlamam lazım ,60'a bende gelsem sevinirdim ama eşimle bahse girdim gaza geldim yüksekten attım 49 kiloydum da evlenirken 50 kilo olurum dedim daha önce doktora gitmiştim boyuma göre kilomun 50 olduğunu söylemişti ondan öyle söyledim ama yaparım sizinle beraber yürüdükten sonra size bakınca moral buluyorum yaparım diyorum azimlisiniz, birbirimize destek olarak verebiliriz eminim öyle olur. cıvıtmamak için eşimi aklıma getiriyorum bu iş inada bindi mor olmamak için devam edeceğim ,genel olarak spor yapınca hızlı veriliyor zaten yemekten değil hareketsizlikten aldım bi bakıma.
evet bişey yemedim hala maydanoz suyu içiyorum
bu arada geri kalan 1 saatlik sporumu da yaptım 30 dk bisiklet, 30 dk kardiyo egzersizi yapıldı zorlanmadım desem yalan olur paslanmışım nefes nefese kaldım ama sonucu düşününce değer sevgili eşim mor olacak ve ben kazanacağım
Yesil kahvenin faydalarini cuma gunu soylersin bizeBen de liste yazmaya başlasam iyi olur hem ne yediğimi görürüm. Hem de frenler beni inşallah.
Ooo iyiymisBu arada iş yerinde hiç asansör kullanmıyorum. Tüm gün merdiven inip çıkıyorum
her zamanki gibi güzelİyi akşamlar kızlar
Menüm sabah
3 kaşık mantar kavurması
2 zeytin
1.5 kk peynir
Ara
2 erik
Bir kupa şekersiz nescafe
Öğle
5 kaşık nohutlu pilav
Salata
Ara
Yarım elma
Bir fincan türk kahvesi
Akşam
Bir kase yoğurt, keten tohumu, yulaf unu ve 4 kaysıdan oluşan karışım
Yarım elma
senin menude guzelbugunku menum
sabah : 2 tane etimek 1tane ucgen peynir salatalik
ara : 3tane diyet biskui
oglen : 1dilim cavdar ekmegi + salata+tavuk sote+yogurt
ara : yogurt
aksam : canim musli istedi 4yk kasigi musli sutle karistirip yedim
Iyi a
sekşamlar kızlar, bugün ku menum
sabah yarım tost, şekersiz çay
Öğle 1 dilim ekmek,1 adet tavuk budu, light kola, 1 yemek kaşığı kadar irmik tatlısı
Arada coştum 4 adet kremalı bisküvi
Aksam z.yagli taze fasulye, salata, 1 dilim ekmek, 2 zeytin.
Ara nescafe, 1 kase çekirdek
3 litre su çay ve kahve
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
aynen bacım aldım evlenince yaa ne salağım9 ayda verdiginin hepsini almisin yani
biz neden cabucak kilo aliyoruz ya
öyleyim galiba canım :))taze gelinsin yani
aynen bacım bide ben türk kahvesi içince hemen wcye gidiyorum nedense normalde kabızlık sorunlarım cok oluyodu ama şimdi günlük 1 tane sade türk kahvesi içiyorum hemde metebolizmayı hızlandırıomuşkazanirsin tabi canim
50 kiloda olursun 49 da
isbizde bitiyo, kadin kafaya koydugunu yapar
Yesil kahvenin faydalarini cuma gunu soylersin bize
ben icemedim ya
Ooo iyiymis
her zamanki gibi güzel
senin menude guzel
Turk kahvesi de istah kapamaya yardimci oluyor
aynen bacım bide ben türk kahvesi içince hemen wcye gidiyorum nedense normalde kabızlık sorunlarım cok oluyodu ama şimdi günlük 1 tane sade türk kahvesi içiyorum hemde metebolizmayı hızlandırıomuş
Süper menü olmuş canım darısı bana yarın bi aksilik olmazsa yeşil kahvemi alıcam hani böyle bişeyin iyi geldiğine inanırsın da onunla başarılı olursun ya bende öyle oldu kahve bitti benim zayıflama sona erdi😁
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Afiyet olsun. Yıldönümünüzmüş, yarın daha hafif yersin ekstra da spor yaparsınbugünki menüm
sabah 1 ev poğaçası 1 tkahvesi orta şekerli 1 nektari
öğlen mercimek salatsı bol bol :) 3/4 simit yarım lavaş
akşam ah o akşam işdebugün eşimle tanışma yıldönümümüz güzel bir sofra hazırladım. tatlıydı falan birsürü yasak kaçdı işde
spor olarakda sabah tempolu yürüyüş twist ve bisiklet toplam 50 dk
hizlandiriyor gercekten.aynen bacım bide ben türk kahvesi içince hemen wcye gidiyorum nedense normalde kabızlık sorunlarım cok oluyodu ama şimdi günlük 1 tane sade türk kahvesi içiyorum hemde metebolizmayı hızlandırıomuş
Bugun diyetisyen kontrolu olan srn degilmiydinSüper menü olmuş canım darısı bana yarın bi aksilik olmazsa yeşil kahvemi alıcam hani böyle bişeyin iyi geldiğine inanırsın da onunla başarılı olursun ya bende öyle oldu kahve bitti benim zayıflama sona erdi😁
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Spor ve diyet ilk zamanlar zor olmuyor muBen sabah mutlaka kahvaltımı tam yapıp çıkıyorum. Öğlene kadar tok tutuyor.özellikle yumurta. Arada form çay yeşil çay, türk kahvesi, yeşil kahve içiyorum, öğlen işyerinde ne çıkarsa kendime uygun olanlarını seçiyorum. Mesela bugün güveç vardı, bulgur pilavı ve muhallebi. Ben tek çeşit yedim : güveç. Yanında yoğurt ya da salata olsaydı yerdim. Pilavüstü tavuk döner vardı. Sadece tavuk kısmını yedim biraz fazla olsun dedim salata ve ayranla yedim. Aralarda acıkınca çekmecemde fındık, badem, leblebi var veya meyve götürüyorum evden onlardan seçip yiyorum. Akşam evde ne yemek varsa yine pilav, patates, makarna haricinde kendine uydurup yiyorum. Asla ama asla ne kadar yorgun olsam da sporu ertelemiyorum. Akşam 5.30- 6 gibi evdeyim. İnanırsan başarabilirsin
Vay anasini tanisma yildonumunuzude mi kutluyirsunuzbugünki menüm
sabah 1 ev poğaçası 1 tkahvesi orta şekerli 1 nektari
öğlen mercimek salatsı bol bol :) 3/4 simit yarım lavaş
akşam ah o akşam işdebugün eşimle tanışma yıldönümümüz güzel bir sofra hazırladım. tatlıydı falan birsürü yasak kaçdı işde
spor olarakda sabah tempolu yürüyüş twist ve bisiklet toplam 50 dk
Süpermiş ya. En azından neyle kilo verdiğini biliyorsun. Ben birara keten tohumuyla neredeyse hergün kilo veriyordum ama migrenimi tetiklediği için bırakmak zorunda kalmıştım. Sandaloz sakızı+ elma sirkesiyle 2 yıl önce ilk 4 kilomu vermiştim sonra durdu tabi ama midem çok kötü oldu. Bir daha denemem.en güzel kilomu karbonhidrat kısıtlı diyetle vermiştim ama onda da meyveye barbunyaya hasret kalmıştım. Bence en ideal diyet sürdürülebilir olanı. Yani az az herşeyden yiyerek ve spor yaparak.
Afiyet olsun. Yıldönümünüzmüş, yarın daha hafif yersin ekstra da spor yaparsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?