Günaydın kızlar
Bugün diyetisyenle randevum var. Cok merak ediyorum bakalım yağdan ne kadar gitmiş
Dün bahçede misafirlerimiz vardı tatlı kek börek ne bulduysam yedim. Ama bir o kadar da oglumun pesinden koşturdum. Sabah az da olsa eksideydim cok sukur.
Bugün de gorumcemde davet var. Orda tutucam ins. kendimi. Yarın da diğer gorumcemdeyiz. Cok dikkat etmem lazım
Arkadaşlaar benide aranıza alıınnn bende zayıflamak istiyorummm kilom 76 küsür((
O zaman tekrar hoşgeldin :)Kizlar.merhaba
Sana.katiliyorum
Bu sabah tartida 72.8 i gordum
Yani 2 kg almisim
Baslangic noktama geri dondum
Kafamda ding dong caldi
Olmus ile.olmuse care yokmus
Ne.kadar uzulursem.uzuleyim olmasi gereken oluyo.
Rabbim.bugunlerimizi aratmasin
Bende.eskisi.kadar.iddiali olmasamda :)
Yeniden aranizdayim.
Sabah yaklasik.elli dk spor yaptim ( yuruyus bisiklet ve twist)
Kahvalti
1ev pogacasi
1 nektari
1.orta sekerli buyuk.fincan.t.kahvesi
Gerisini daha planlamadim
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Bakalım bekliyoruz sonuçlarını canımGünaydın kızlar
Bugün diyetisyenle randevum var. Cok merak ediyorum bakalım yağdan ne kadar gitmiş
Dün bahçede misafirlerimiz vardı tatlı kek börek ne bulduysam yedim. Ama bir o kadar da oglumun pesinden koşturdum. Sabah az da olsa eksideydim cok sukur.
Bugün de gorumcemde davet var. Orda tutucam ins. kendimi. Yarın da diğer gorumcemdeyiz. Cok dikkat etmem lazım
Hoşgeldin canım
O zaman tekrar hoşgeldin :)
Bakalım bekliyoruz sonuçlarını canım
merhaba hanımlar,
ben daha önce katılmıştım ama başlamadan bitirmiştim taşınma olaylarından dolayı, işim bitti tekrardan katılmayı istiyorum kocamla bahse girmiştim inanmıyor ama artık sıkıldım bugün itibariyle başlamış bulunuyorum ama 2 yada 3 gün detoks yapacağım ödem atmam için bugün maydanoz suyuyla başladım 2-3 gün boyunca sıvı beslenmeyle devam sonra azaltarak oturtmam lazım beslenme düzenimi spora ağırlık vermem lazım spor yapınca çok hızlı veriyorum yesem de ama ben sıkı yapıp bahsin önüne geçmek istiyorum tartılmadım en son 72 idim tartımda sahtekar biraz yenisini almadım henüz alınca net yazarım 1,57 75 kg diyelim hedefim 50 kg olmak boyuma göre 50 kg olmam gerekiyormuş doktorum söylemişti inşallah birbirimize destek olup devam ederiz sizinle devam etmek istiyorum bırakmamak için3 ayda forma tamamen girmeyi düşünüyorum bu defa yapacağım .
merhaba hanımlar,
ben daha önce katılmıştım ama başlamadan bitirmiştim taşınma olaylarından dolayı, işim bitti tekrardan katılmayı istiyorum kocamla bahse girmiştim inanmıyor ama artık sıkıldım bugün itibariyle başlamış bulunuyorum ama 2 yada 3 gün detoks yapacağım ödem atmam için bugün maydanoz suyuyla başladım 2-3 gün boyunca sıvı beslenmeyle devam sonra azaltarak oturtmam lazım beslenme düzenimi spora ağırlık vermem lazım spor yapınca çok hızlı veriyorum yesem de ama ben sıkı yapıp bahsin önüne geçmek istiyorum tartılmadım en son 72 idim tartımda sahtekar biraz yenisini almadım henüz alınca net yazarım 1,57 75 kg diyelim hedefim 50 kg olmak boyuma göre 50 kg olmam gerekiyormuş doktorum söylemişti inşallah birbirimize destek olup devam ederiz sizinle devam etmek istiyorum bırakmamak için3 ayda forma tamamen girmeyi düşünüyorum bu defa yapacağım .
kızlar merhaba bende katılıorm artık :) 79 kılo 800 gramım:18::18::18:
Bende katılabilirmiyim aranıza daha önce bi kaç kere geldim gittim ama bu sefer kararlıyim. 76.8im 62 olmak istiyorum ama önceliğim 70 olmak.
HosgeldinizArkadaşlaar benide aranıza alıınnn bende zayıflamak istiyorummm kilom 76 küsür((
Galiba hepimiz tatili fırsat bilip azıcık kaçamak yapmışız. Ben de dün iskender yedim tabağımı tam bitirmedim akşam da sadece meyve yiyip 1 saat koşu bandında yürüdüm. Ama tartılmaya korktuğum için tartılmadım ne yalan söyleyim
sende hosgeldin canim
Hoşgeldin canım
Hoşgeldin canım :)
Hosgeldiniz
Kizlar.merhaba
Sana.katiliyorum
Bu sabah tartida 72.8 i gordum
Yani 2 kg almisim
Baslangic noktama geri dondum
Kafamda ding dong caldi
Olmus ile.olmuse care yokmus
Ne.kadar uzulursem.uzuleyim olmasi gereken oluyo.
Rabbim.bugunlerimizi aratmasin
Bende.eskisi.kadar.iddiali olmasamda :)
Yeniden aranizdayim.
Sabah yaklasik.elli dk spor yaptim ( yuruyus bisiklet ve twist)
Kahvalti
1ev pogacasi
1 nektari
1.orta sekerli buyuk.fincan.t.kahvesi
Gerisini daha planlamadim
merhaba hanımlar,
Cok sevindim erken dönüş yapmana
Hosgeldin canım
yapacagim diyosan yaparsin canimmerhaba hanımlar,
bu beslenme planını sen mi yaptin yoksa daha once denenmis bisey mi canimhoşbulduk
sporu yaptıktan sonra yazacağım zannedersem öyle mi menü 2- 3 gün akşama kadar sıvı beslenecem yinede yazacam sanırım vede cuma tartılmam lazım tamam yanlışım varsa düzeltirsiniz
şöyleki;
sabah:
detoks için akşama kadar maydanoz suyu
öğle: maydanoz suyu
akşam:
maydanoz suyu.
spor olarak 1 saat kondisyon bisikleti,
1 saatte kardiyo egzersizi
15 günde iner biraz yaptıktan sonra yazacağım değil mi amacım kendimi bedenen ve kocam tarafından yapılan onuşmaları kocama yedirmem için zihnen iyi hissetmek istiyorum ödül bol iddayı kazanırsam ki kazandım devam........
Ah ah 60 olsak yeter bence deHoşbuldum kızlar alıntı yapamadim. Benim boyum kısa 1.58im 76.8çıktım bugün. Bi on kilo versem yine şükür 50lerde gözüm yok 60tan aşağı olmak istemem. Çok zayıf olmak yakışmıyor bana
don canim donSlm kızçeler,
Kürkçü dükkanına dönüş yapmış bulunuyorum.Eskilerden pek yok galiba. Kendimi tanıtayım.
Yaş :31 Boy :170 Kilo :75 1 oğlum var. Oturrarak çalışıyorum. Yürüyüş bandı aldım onda yürüyüş yapıyorum. En kötü ihtimalle gün aşırı 20 dk - 40 dk arası. Azıcık daha enerjik hissetmeye başladım.
Herkese bol eksili günler..
9 ayda verdiginin hepsini almisin yanihoşbulbum kızlarben daha önceden 3.grupta 76 dan 60a düşmüştüm düğünüm olacaktı şimdi evlendm yaşım 22 ,9 aylık evliyim
eski irademi bulamıyorum ama bu aralar tekrar başladım diyete
pazartesi kilom 77,2'dü
bugün 76.7 acaba yarın kaç olacaakk
salmayalim o zaman kendimiziSelamlar kızlar
Diyetisyenden donduk. Son 2 haftada 1 kilo vermiş görünüyorum. Ama bu iki haftada yağdan 2.6 gitmiş. Su pek icemedim son gunlerde, odem nedeniyle kilo yukseK çıkıyor demek ki. Yani biz evde tartildigimizda hemen kiloyu geri aldık zannediyoruz ya demek ki ödem farkı oluyor. Bı gunde o kadar yag tutamayız. Moralinizi yuksek tutun kızlar yağlar gidiyor merak etmeyin.
Kayınvalidemi de bildiriyorum. O da tartılinca üzüldük sadece 1 kg vermisti(130 kilo ile başlamıştı). Ama yağdan gideni 3.100 imiş. Ödem 2 kg farkettirmis.
InsallahHosgeldin canım
hoşbulduk, teşekkür ederim ödem konusu gerçekten moral bozuyor bende aynı sorunu yaşıyorum o yüzden ödemi atmam için detoksla başladım gerçi su bol içince oda atıyor ama ben maydanoz suyuyla başladım yararlı aynı zamanda daha sonra sıkı tutacağım için,maydanozu tercih ettim inşallah incecik olacağız
hic yemek yememissinsabah
öğle
akşam maydanoz suyu 1 saat spor ( 30 dk kondisyon bisikleti,30 dk kardiyo egzesizi )
yapıldı 1 saat spor daha yapacam yapınca onuda yazarım
genelde önce vücudu hafifletip spora başladım bu defa farklı başladım hayırlısı olsun zamandan kazanırım en azından
Bende 4 gundursaldim gene kendimiTesekkur ederim tatlim :)
+ larla geldim ama telafi edecegim insallah
Kacamak yapmadan duramiyprum dursm simdiye dal gbi olmustum.
Hayirlisi dielim
Yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz topiğimiz hareketlendi ne güzel 😊
Sabah ince galete
Saat 11 gibi 2 küçük tost 2 zeytin
Saat 14 3 parça çikolata
17 de yarım muz
Böyle saçma sapan beslenme olmaz yazdım ama örnek olsun diye değil kızlar
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Selamlar kızlar
Diyetisyenden donduk. Son 2 haftada 1 kilo vermiş görünüyorum. Ama bu iki haftada yağdan 2.6 gitmiş. Su pek icemedim son gunlerde, odem nedeniyle kilo yukseK çıkıyor demek ki. Yani biz evde tartildigimizda hemen kiloyu geri aldık zannediyoruz ya demek ki ödem farkı oluyor. Bı gunde o kadar yag tutamayız. Moralinizi yuksek tutun kızlar yağlar gidiyor merak etmeyin.
Kayınvalidemi de bildiriyorum. O da tartılinca üzüldük sadece 1 kg vermisti(130 kilo ile başlamıştı). Ama yağdan gideni 3.100 imiş. Ödem 2 kg farkettirmis.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?