hizlandiriyor gercekten.
4 gundur sapittim yarin kendime gelmem lazim.
Bugun diyetisyen kontrolu olan srn degilmiydin
Spor ve diyet ilk zamanlar zor olmuyor mu
Vay anasini tanisma yildonumunuzude mi kutluyirsunuz
gercekten tebrikler, imrendim vallahi.
mutlulugunuz daim olsun canim.
Keten tohumunu nasil kullaniyordun
Süpermiş ya. En azından neyle kilo verdiğini biliyorsun. Ben birara keten tohumuyla neredeyse hergün kilo veriyordum ama migrenimi tetiklediği için bırakmak zorunda kalmıştım. Sandaloz sakızı+ elma sirkesiyle 2 yıl önce ilk 4 kilomu vermiştim sonra durdu tabi ama midem çok kötü oldu. Bir daha denemem.en güzel kilomu karbonhidrat kısıtlı diyetle vermiştim ama onda da meyveye barbunyaya hasret kalmıştım. Bence en ideal diyet sürdürülebilir olanı. Yani az az herşeyden yiyerek ve spor yaparak.
hizlandiriyor gercekten.
Bugu n diyetisyen kontrolu olan srn degilmiydin
Kız bu kadarcık yemekle doydunmu kendini tutabilmen güzel
kızlar ben 5i bi arada çay tüketiyorum 2 gündür aktardan aldım 1 litre suyla demliyorum iş yerinde akşama kadar içiyorum çalışan arkadaşlar nasıl besleniyosunuz çalışma saatleriniz nasıl bide akşam kaçta eve gidiyosunuz neler yiyosunuzzne cok soru sordum yaa
aynen bacım bide ben türk kahvesi içince hemen wcye gidiyorum nedense normalde kabızlık sorunlarım cok oluyodu ama şimdi günlük 1 tane sade türk kahvesi içiyorum hemde metebolizmayı hızlandırıomuş
Ben sabah mutlaka kahvaltımı tam yapıp çıkıyorum. Öğlene kadar tok tutuyor.özellikle yumurta. Arada form çay yeşil çay, türk kahvesi, yeşil kahve içiyorum, öğlen işyerinde ne çıkarsa kendime uygun olanlarını seçiyorum. Mesela bugün güveç vardı, bulgur pilavı ve muhallebi. Ben tek çeşit yedim : güveç. Yanında yoğurt ya da salata olsaydı yerdim. Pilavüstü tavuk döner vardı. Sadece tavuk kısmını yedim biraz fazla olsun dedim salata ve ayranla yedim. Aralarda acıkınca çekmecemde fındık, badem, leblebi var veya meyve götürüyorum evden onlardan seçip yiyorum. Akşam evde ne yemek varsa yine pilav, patates, makarna haricinde kendine uydurup yiyorum. Asla ama asla ne kadar yorgun olsam da sporu ertelemiyorum. Akşam 5.30- 6 gibi evdeyim. İnanırsan başarabilirsin
Gunaydin 2.yil daha canim taze oldugu icin.ayrica kutlama denmez erkekler hatirlamaz sadece guzrl yemekler yaptigimla kaldi.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
hizlandiriyor gercekten.
Bugun diyetisyen kontrolu olan srn degilmiydin
Aslında hepimiz neyin iyi gelip neyin gelmediğini çok iyi biliyoruz da iş nefse hakim olup boğazı tutmak hareket etmek sonra işlem tamam😉yaparız inş kovacım bizde bunu dimi ama
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Spora ara verince biraz tembellik oluyo zamanla arttiririm
Yarin mercimek koftesi yapayim diyorum acaba kalorili olur mu
O da guzelmis :)mide alisti valla doyuyorum canim ama bu haft ahic kilo veremedim daha azaltmam lazim ama daha azinada ben dayanamam herhalde :):)
guzelim ben Sabah tam tesekkurlu bi kahvalti yapamasamda mutlaka biseyler yerim oyle cikarim evden, saat 10h30gibi bi mola veriyorum bi kahve ve findik falan yiyorum oglen yemegimi evden kendim getiriyorum o yuzden cok guzel oluyor n eyiyecem diye sorunum olmuyo
vaktim olursa isten cikmadan saat 5gibi bi yogurt yiyorum veya cantama 3tane diyet biskui atiyorum trende yiyorum
saat 18.45 - 19 gibi evdeyim ama benim 2tane cocuk var kostur kostur onlari yika yemek yememiz 19 30 u buluyo bende masada kendime uygun olanini yiyorum yani corba salata yogurt
ah bide spor yapabilsem ama buna gucum kalmiyo malesef
bende aksamlari 1tkahvesi icsem esim pek sevmiyo o cayci illa cay ister bende useniyorum sadece kendime yapmaya
ne guzel valla sporunu yapabiliyosun
benimki ilk senesinde bile hatirlamamisti :):)
adam evlilik yildonumunu bile hatirlamiyo :))
bide dun bana bu sene dogum gunum su gune denk geliyo dedi bende bu sene kutlayamam dedim sakasina oda gelmis sanki gecen sene kutladinda diyo adam hic bi ozel gunumuzu hatirlamaz ama beyefendinin dogum gununu hatirlamadik diye laf carptiriyo
Hepi topu 1 hafta olmadi ara vereli 1.5 saat araliksiz spor yapan ben dun yarim saat yuruyemedim. Kg da alinca tabi ;(Önce seni yormayacak egzersizler yap. Zamanla vücut şekillendikçe ve kilo verdikçe zaten daha ağır olanını yapmayı sen istiyorsun.
Erkeklerin tabiati buGunaydin 2.yil daha canim taze oldugu icin.ayrica kutlama denmez erkekler hatirlamaz sadece guzrl yemekler yaptigimla kaldi.
Valla benimkide dogum gunumu hatirlasin yetermide alisti valla doyuyorum canim ama bu haft ahic kilo veremedim daha azaltmam lazim ama daha azinada ben dayanamam herhalde :):)
guzelim ben Sabah tam tesekkurlu bi kahvalti yapamasamda mutlaka biseyler yerim oyle cikarim evden, saat 10h30gibi bi mola veriyorum bi kahve ve findik falan yiyorum oglen yemegimi evden kendim getiriyorum o yuzden cok guzel oluyor n eyiyecem diye sorunum olmuyo
vaktim olursa isten cikmadan saat 5gibi bi yogurt yiyorum veya cantama 3tane diyet biskui atiyorum trende yiyorum
saat 18.45 - 19 gibi evdeyim ama benim 2tane cocuk var kostur kostur onlari yika yemek yememiz 19 30 u buluyo bende masada kendime uygun olanini yiyorum yani corba salata yogurt
ah bide spor yapabilsem ama buna gucum kalmiyo malesef
bende aksamlari 1tkahvesi icsem esim pek sevmiyo o cayci illa cay ister bende useniyorum sadece kendime yapmaya
ne guzel valla sporunu yapabiliyosun
benimki ilk senesinde bile hatirlamamisti :):)
adam evlilik yildonumunu bile hatirlamiyo :))
bide dun bana bu sene dogum gunum su gune denk geliyo dedi bende bu sene kutlayamam dedim sakasina oda gelmis sanki gecen sene kutladinda diyo adam hic bi ozel gunumuzu hatirlamaz ama beyefendinin dogum gununu hatirlamadik diye laf carptiriyo
Memede kist dolu bende birinde 8 birinde 6Spor ve diyeti beraber yapmazsam kilo veremiyorum. Ben eskiden beri hiö zayıf değildim. En zayıf halim balık etli halimdi.ortaokul beri spor+ diyet yapıyorum. Kilo alınca tekrar yapıyorum. Yoyo gibi oldum. Baba tarafım hep kilolu. Ben de halama çekmişim.bünye spora alışık velhasıl. Keten tohumunu da yoğurda koyup yiyordum ben. Keten tohumu östrojenik bir besin maddesi. Benim migrenimi tetikledi kullanamadım. Bir de memede kistleri olanlarda önerilmez.yoksa kullanabilirsin
Alkis alkisYapacağız tabi ki. Hepimiz aynı amaç için toplandık burada.motivasyon çok önemli. Mesela ben dün menümü yazdım, akşam meyve istedi canım. Kızlara sordum onlar da bu saatten sonra yeme dedi, normalde yerdim ama yemedim işte. Birbirimizi frenliyoruz
Yapinca yerim yapmasam ki acabaAyyy çok severim. Yap ama dikkatli ye. Nefsini köreltecek kadar. Yanında salata ve ayran.
Ah ah sejinki utandiysa iyiO da guzelmis :)
bizimkide dun aksam ben masay bir iki bisey koyarken masadaki siseden soguk suyu kafasina dikti.(ben cam.sise kullaniyorum ve normalde cok susadigimiz zaman masada degilsek kafaya dikeriz)
Gayet hos bir masa havaaydinlik oldugu icin mum yakamadim.sadece
Sen.gel.kafana gecir siseyi.pis pis baktim ama cok susadim.sende soguk su icmezsin dedi. Birazdqn cok utanacaksin bu uaptigina dedim.guldu gecti. Tv de dizide yil donumu kutluyorlardi bende bizim kacinci yilimiz dedim. Durdu dusundu 2 dedi aaa bugun dedi guldu haklisin utandim ozur dilerim dedi. Optu gitti
Simdi bu kutlamaysa evet kutladik :)
Hepi topu 1 hafta olmadi ara vereli 1.5 saat araliksiz spor yapan ben dun yarim saat yuruyemedim. Kg da alinca tabi ;(
Neyse gececek bugunler
Sabah
8.10-9.10 arasi 1 saat tempolu yuruyus
10:30 3/4 simit 1 nektari
Simdide utuye basliycam cok isim.var coooook kolay gelsin herkeslere
Simdiden.gecmis olsun canim.Selam kızlar
Menülerini paylaşanlar olmuş. Benim daha ara öğünüm ve aksam yemeğim var.
Ara öğünümde bir tost ile bir meyve vardı. Doktora o öğünümu sevmediğimi söyledim. Bir bardak sutle 4 kasik Meyveli nesfit verdi. Bir dee haftada 2 gun tatlı hakkım var. Ya 2 top dondurma ya da surlu tatlı.
Sizlere ornek olsun diye paylaştım.
Bir de oğlum yarın ameliyat+ sunnet olacak. Kac saat hastanedeydik tetkikler icin. Bayağı yorulduk. İnşallah hayırlısıyla atlatiriz yarın.
Ara sekersiz t kahvesi yaninda tatliSabah
8.10-9.10 arasi 1 saat tempolu yuruyus
10:30 3/4 simit 1 nektari
Simdide utuye basliycam cok isim.var coooook kolay gelsin herkeslere
Bugünkü menüm:
Sabah: 1 haşlanmış yumurta, 1/2 kk peynir, 1 dlm uno denge light, az domates, 2 zeytin
Ara: az şekerli türk kahvesi, nescafe( tatlandırıcılı), yeşil kahve
Öğle: fırında tavuk ve lebeniye çorbası, dokuzlu çay
Ara: 1 portakal, yeşil kahve,
Akşam: 1 tabak bezelye, yoğurt, 1 dlm tam buğday ekmeği yemeyi planlıyorum
Spor: 45 dk aerobik
Bugün regl oldum( cumaya Artı çıkmaktan korkuyorum
Simdiden.gecmis olsun canim.
Tatlilarin da hayirli olsun :)
Ara sekersiz t kahvesi yaninda tatli
Ogle 3 yk pirinc pilavi 1 imam bayildi 3 kasik yogurt 1bardak cisss
Aksam pirasa mercimek salatasi
Yada domatesli bulgur pilavi cacik yada yogurtlu makarna
Daha karar veremedim.
Karar verdigim tek sey daha onceki gbi bir sagliksiz beslenme programina yarin.itibariule baslayacagim
Merak etme ben.artilarimla.pesin.pesin.geldim. Sonuncu olmak benim.hakkim sana kaptirmam
:))) hiç güleceğim yoktu. Kim sonuncu olacak tartışması da herhalde birtek bizim topikte vardır:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?