70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Hayır

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Aslında hepimiz neyin iyi gelip neyin gelmediğini çok iyi biliyoruz da iş nefse hakim olup boğazı tutmak hareket etmek sonra işlem tamam😉yaparız inş kovacım bizde bunu dimi ama

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Gunaydin 2.yil daha canim taze oldugu icin.ayrica kutlama denmez erkekler hatirlamaz sadece guzrl yemekler yaptigimla kaldi.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Kız bu kadarcık yemekle doydunmu kendini tutabilmen güzel

mide alisti valla doyuyorum canim ama bu haft ahic kilo veremedim daha azaltmam lazim ama daha azinada ben dayanamam herhalde :):)

guzelim ben Sabah tam tesekkurlu bi kahvalti yapamasamda mutlaka biseyler yerim oyle cikarim evden, saat 10h30gibi bi mola veriyorum bi kahve ve findik falan yiyorum oglen yemegimi evden kendim getiriyorum o yuzden cok guzel oluyor n eyiyecem diye sorunum olmuyo
vaktim olursa isten cikmadan saat 5gibi bi yogurt yiyorum veya cantama 3tane diyet biskui atiyorum trende yiyorum
saat 18.45 - 19 gibi evdeyim ama benim 2tane cocuk var kostur kostur onlari yika yemek yememiz 19 30 u buluyo bende masada kendime uygun olanini yiyorum yani corba salata yogurt
ah bide spor yapabilsem ama buna gucum kalmiyo malesef

aynen bacım bide ben türk kahvesi içince hemen wcye gidiyorum nedense normalde kabızlık sorunlarım cok oluyodu ama şimdi günlük 1 tane sade türk kahvesi içiyorum hemde metebolizmayı hızlandırıomuş

bende aksamlari 1tkahvesi icsem esim pek sevmiyo o cayci illa cay ister bende useniyorum sadece kendime yapmaya

ne guzel valla sporunu yapabiliyosun

Gunaydin 2.yil daha canim taze oldugu icin.ayrica kutlama denmez erkekler hatirlamaz sadece guzrl yemekler yaptigimla kaldi.

benimki ilk senesinde bile hatirlamamisti :):)
adam evlilik yildonumunu bile hatirlamiyo :))
bide dun bana bu sene dogum gunum su gune denk geliyo dedi bende bu sene kutlayamam dedim sakasina oda gelmis sanki gecen sene kutladinda diyo adam hic bi ozel gunumuzu hatirlamaz ama beyefendinin dogum gununu hatirlamadik diye laf carptiriyo

Spor ve diyeti beraber yapmazsam kilo veremiyorum. Ben eskiden beri hiö zayıf değildim. En zayıf halim balık etli halimdi.ortaokul beri spor+ diyet yapıyorum. Kilo alınca tekrar yapıyorum. Yoyo gibi oldum. Baba tarafım hep kilolu. Ben de halama çekmişim.bünye spora alışık velhasıl. Keten tohumunu da yoğurda koyup yiyordum ben. Keten tohumu östrojenik bir besin maddesi. Benim migrenimi tetikledi kullanamadım. Bir de memede kistleri olanlarda önerilmez.yoksa kullanabilirsin

Yapacağız tabi ki. Hepimiz aynı amaç için toplandık burada.motivasyon çok önemli. Mesela ben dün menümü yazdım, akşam meyve istedi canım. Kızlara sordum onlar da bu saatten sonra yeme dedi, normalde yerdim ama yemedim işte. Birbirimizi frenliyoruz

O da guzelmis :)
bizimkide dun aksam ben masay bir iki bisey koyarken masadaki siseden soguk suyu kafasina dikti.(ben cam.sise kullaniyorum ve normalde cok susadigimiz zaman masada degilsek kafaya dikeriz)
Gayet hos bir masa havaaydinlik oldugu icin mum yakamadim.sadece
Sen.gel.kafana gecir siseyi.pis pis baktim ama cok susadim.sende soguk su icmezsin dedi. Birazdqn cok utanacaksin bu uaptigina dedim.guldu gecti. Tv de dizide yil donumu kutluyorlardi bende bizim kacinci yilimiz dedim. Durdu dusundu 2 dedi aaa bugun dedi guldu haklisin utandim ozur dilerim dedi. Optu gitti
Simdi bu kutlamaysa evet kutladik :)
Önce seni yormayacak egzersizler yap. Zamanla vücut şekillendikçe ve kilo verdikçe zaten daha ağır olanını yapmayı sen istiyorsun.
Hepi topu 1 hafta olmadi ara vereli 1.5 saat araliksiz spor yapan ben dun yarim saat yuruyemedim. Kg da alinca tabi ;(
Neyse gececek bugunler

Sabah
8.10-9.10 arasi 1 saat tempolu yuruyus
10:30 3/4 simit 1 nektari
Simdide utuye basliycam cok isim.var coooook kolay gelsin herkeslere

Erkeklerin tabiati bu
Valla benimkide dogum gunumu hatirlasin yeter

Memede kist dolu bende birinde 8 birinde 6
yemiyeyim o zaman

Alkis alkis
bende aksam turk kahvesi ictim yememek icin

Ayyy çok severim. Yap ama dikkatli ye. Nefsini köreltecek kadar. Yanında salata ve ayran.
Yapinca yerim yapmasam ki acaba
cokta canim istiyo
Ah ah sejinki utandiysa iyi

Sabah

Ooo spor on Numara

kizlar benim bugunku menum

Sabah : 2tane etimek + 1tane ucgen peynir + 2tane kurukayisi
ara : 1 neskafe + 3tane kurukayisi
oglen : 2yyk bulgur + tavuk sote + salata + yogurt
ara : 3tane diyet biskuit
aksam : 2yk bulgur + 2yk yesil fasulye yemegi + salata

Selam kızlar

Menülerini paylaşanlar olmuş. Benim daha ara öğünüm ve aksam yemeğim var.

Ara öğünümde bir tost ile bir meyve vardı. Doktora o öğünümu sevmediğimi söyledim. Bir bardak sutle 4 kasik Meyveli nesfit verdi. Bir dee haftada 2 gun tatlı hakkım var. Ya 2 top dondurma ya da surlu tatlı.

Sizlere ornek olsun diye paylaştım.

Bir de oğlum yarın ameliyat+ sunnet olacak. Kac saat hastanedeydik tetkikler icin. Bayağı yorulduk. İnşallah hayırlısıyla atlatiriz yarın.

Selam bayanlar bende bugün başladım 78 kıloyum uyguladığımı herhangi bı liste yok sabah kahvaltıda 2 salatalık 2 domates ve beyaz peynır yedım öğlen bı paket altınbasak yardım bıraz oncede 2 salatalık ve beyni yedim 2 lıtre su içtim akşama patates haşlıyacağım

Bugünkü menüm:
Sabah: 1 haşlanmış yumurta, 1/2 kk peynir, 1 dlm uno denge light, az domates, 2 zeytin
Ara: az şekerli türk kahvesi, nescafe( tatlandırıcılı), yeşil kahve
Öğle: fırında tavuk ve lebeniye çorbası, dokuzlu çay
Ara: 1 portakal, yeşil kahve,
Akşam: 1 tabak bezelye, yoğurt, 1 dlm tam buğday ekmeği yemeyi planlıyorum
Spor: 45 dk aerobik
Bugün regl oldum( cumaya Artı çıkmaktan korkuyorum

Simdiden.gecmis olsun canim.
Tatlilarin da hayirli olsun :)

Sabah

Ara sekersiz t kahvesi yaninda tatli

Ogle 3 yk pirinc pilavi 1 imam bayildi 3 kasik yogurt 1bardak cisss

Aksam pirasa mercimek salatasi
Yada domatesli bulgur pilavi cacik yada yogurtlu makarna
Daha karar veremedim.

Karar verdigim tek sey daha onceki gbi bir sagliksiz beslenme programina yarin.itibariule baslayacagim

Merak etme ben.artilarimla.pesin.pesin.geldim. Sonuncu olmak benim.hakkim sana kaptirmam

:))) hiç güleceğim yoktu. Kim sonuncu olacak tartışması da herhalde birtek bizim topikte vardır:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…